- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.801
Afiyet olsun canımKızlar menümu yazayim bugun sizin icin normal benm icin erken kapattim
Sabah
9:30
Ac karna bi bardak limonlu su
1 kupa 5li bitki cayi
Kahvaltı 10.30
2 dilim tbe tost makinesinde kuruttum
1 haşlanmış yumurta
Saat 13:00
1 ceviz
Öğle 14:00
2-3 kaşık dunden kalma patates bezelye havuc yemegi
1 galeta
Akşam 18:10
Bi büyük kase ot salatası
3 kaşık sebzeli sac kavurma
Su henuz 1 litre yatmadan 2.5 ltreye tamamlamaya çalışırım
Spor 25 dk tempolu yürüyüş
Çok erken kapatmışsın inşallah çok acıkmazsın10:00=== 3 haşlama yumurta
1 çay bardağı ceviz
1 kase yoğurt
15:00=== 3 adet içli köfte
2 kase cacık
2 lt su
Saol cnmAfiyet olsun canım
Bazı tartılar fazla tartıyor canım. Bendeki de onlardan bir tanesi, bende kim tartilsa önce bi şok yaşar "kilo mu aldım" diye... Sen kendi tartını baz alırsın artık.Kızlar eşim demin tartı almış gelmis dayanamamış ve tartildim inanilmaz bi rakam gördüm snrm benim bozulan yanlış tartiyormus ya verdgm kilo aynı bence ama snrm yanlismis başlangıç 93 tu ama resmen 3 kilo fark var 96yla başlamışım gözüyle bakıyorum artik demin tartildm malum cok tok değildim aksam cok agir yemedgim icin sadece su içmiştim ondan fark ederse eder bira tabi 88.4 çıktım ara ara annemde tartiliyordum 2-3 kilo fark vardi ama ben kendi tartima gore devam ediyordum artik bununla devam edecegimr göre alismaliym yeniden 85i gormek icin cabaliycam bu hafta eksiyi gec arti olarak listede olucam haberiniz olsun simdiden surpriz olmasin
Canım ben evde olduğum günler hep erken kapatıyorum, acıkmıyorum, alışık benim bünyem bu yeme düzenine.Çok erken kapatmışsın inşallah çok acıkmazsınafiyet olsun
Süper o zamanCanım ben evde olduğum günler hep erken kapatıyorum, acıkmıyorum, alışık benim bünyem bu yeme düzenine.
Tarti degisikligi listede belirtilebilir canim bi bakin derim nasil oluyodu oKızlar eşim demin tartı almış gelmis dayanamamış ve tartildim inanilmaz bi rakam gördüm snrm benim bozulan yanlış tartiyormus ya verdgm kilo aynı bence ama snrm yanlismis başlangıç 93 tu ama resmen 3 kilo fark var 96yla başlamışım gözüyle bakıyorum artik demin tartildm malum cok tok değildim aksam cok agir yemedgim icin sadece su içmiştim ondan fark ederse eder bira tabi 88.4 çıktım ara ara annemde tartiliyordum 2-3 kilo fark vardi ama ben kendi tartima gore devam ediyordum artik bununla devam edecegimr göre alismaliym yeniden 85i gormek icin cabaliycam bu hafta eksiyi gec arti olarak listede olucam haberiniz olsun simdiden surpriz olmasin
Valla onuda aceleyle yedim canim seanslarim yogunduaynen cnm alismaliyim saolasin
afiyet olsun canım sadece corbayla doydun ku kız slaata yeseydin bi de
Olur arada canimEvet canım yaa tamamen unutmuşum.salı gibi hissettim bugün.
Afiyet olsun canimMenü
08.30
Bi kase yayla
Yarım akdeniz ekmeği
3 ceviz
13.30 gibi
2 has yumurta
Bi avuç peynir
5 zeytin
Bol dom salatlk yeşillik
18.30
Bi kase süttün içine tahıl gevreğiyle(yeöek yapamadım,ağrım vardı,eşim de tost yedi
Su
2.5 lt
Spor.toplam 40 dk civarı yürüyüş
Normalde zaten isyerinde yapinca cesit oluyor canim hastanedeydim orda yedimAfiyet olsun canım güzel olmuş ama kahvaltını biraz daha zenginleştirebilirsin
Suyu arttırmalısın canım,onun dışında gayet güzel.Günaydın herkese mutlu çarşambalar
Dünkü menümü yazıp biraz geçmişe bakayım.
Sabah 08.30- 6 adet zeytin yağsız peynir, 1 yumurtadan omlet, 1 domates 1 salatalık
Ara: 1 avuç kabak çekirdeği 1 incir, şekersiz Türk kahvesi.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 3 kaşık fava, 2 kaşık zeytinyağlı bakla.
Ara 16.00- Sütlü nescafe, 1 kuru şeftali.
Akşam 19.00- 2 parça tavuk bonfile, az yoğurtlu çorba.
Ara 20.30- 1 kare bitter çikoata 1 bardak şekersiz çay, 1 dilim ananas.
Su- 1 lt (Gene)
Spor- Yok.
Ayyyy neyse ki halletmişsiniz,gecmiş olsn canım.Kizlar eve geldik az önce. Ilk kan almamizda damari bulamadilar mumuk ta biraz kötü oldu bayilacak gibi igneyle kurcalayip durdu cocugumun kolunu. Bizde bi yarim saat gittik bisiler yedirdim kendine geldi sonra tekrar gittik kan vermeye. Mumuk kızı görünce çığlık çığlığa koridorda kosmaya başladı. Bu sefer bende peşinden. baska bi hemsire kan aldi eli hafifti hic acıtmadı. Ama genede önlem olsun diye hasta bakıcı tuttu muhammedi bagira çağıra verdik kanı
Bence çok çok iyi canımDün baya geç geldim telefona bakamadan uyumuşum menümü yazayım geçmişe giz atayım
Dünki menü
12.30
1 yumurta
yarım domates
1 salatalık
8 zeytin
1 kasik kekik
1 ince dilim beyaz peynir
3 tam ceviz
16.00
1 kase m. Çorba
2 kasik mantar sote
1 bardak ayran
1 kasik b.pilavi
19.10 gibi 1 avuç kadar badem avucun tam dolmadi
Su.2.5lt
Spor 40dk yürüyüş
Çook geçmiş olsun canımSelam kizlar ugrayamadim bugum benim buyuk kiz hasta 2sinide uyuttum simdi anca oturabildim
Akşam biraz fazla olsa da emziren vi anne için gayet iyi bnce canımMenüm gelsin o zaman
Sabah 07.00 1 elma 2 hurma
09.00 2 yumurta
7 zeytin
2 dilim peynir
Domates
Ara: 1 havuç 1 elma
Akşam 17.00 bir kase şehriye çorbası
Bir tabak ıspanak yemeği
5 köfte
Bir kase yoğurt
Su 2 lt yatana kadar 3 olur
Ot salata nasıl oluyr canım?Kızlar menümu yazayim bugun sizin icin normal benm icin erken kapattim
Sabah
9:30
Ac karna bi bardak limonlu su
1 kupa 5li bitki cayi
Kahvaltı 10.30
2 dilim tbe tost makinesinde kuruttum
1 haşlanmış yumurta
Saat 13:00
1 ceviz
Öğle 14:00
2-3 kaşık dunden kalma patates bezelye havuc yemegi
1 galeta
Akşam 18:10
Bi büyük kase ot salatası
3 kaşık sebzeli sac kavurma
Su henuz 1 litre yatmadan 2.5 ltreye tamamlamaya çalışırım
Spor 25 dk tempolu yürüyüş
İçli köfte şişirmezse inş güzel canımm10:00=== 3 haşlama yumurta
1 çay bardağı ceviz
1 kase yoğurt
15:00=== 3 adet içli köfte
2 kase cacık
2 lt su
Akşam tekrar erişte olmasaymış iyiymiş ama güzel canım:)Selam
Menüm
Sabah 09.00 2 haşlanmış yım.1 kk peynir 1 d tbe 5 kiraz domates 5 zeytin
Ara 1 sade kahve
Ara 1 elma
Öğle 1 tabak az erişteli yeşil mercimek ve yoğurt
Ara 5 ceviz
Akşam 18.00 öğlenin aynısı
Su 2 lt
Spor yok
Çoktandır menü yazmıyordum .bayağı çok olmuş .
Sanki patates biraz fazla olms ama dilimler inceyse sorun olmz inş canımMenum
10:00
Tam bugday ekmegiyle sandvic( peynir domates kivircik)
14:30
4 dilim haslanmis patates
3 y.k yogurt
19:15
Bir kase yogurt corbasi
Su 2 ye tamamlarim
Yayla çorbası canımYayla ne canım afiyet olsun
Tok tartildin unutma. Akşam ki tartı ile sabahki arasında 2 kilo oynar zatenAslinda biraz motivasyonum düştü verdgm kilo dogru tamam ama 85 i görmüştüm simdi yeniden 88 gördüm olsun ama insAllah düşecek 85 e yarin diyetisyenin tartisinda kac cikacam bklm
yani artık hep bununla tartilacagim icin bunu baz alicamBazı tartılar fazla tartıyor canım. Bendeki de onlardan bir tanesi, bende kim tartilsa önce bi şok yaşar "kilo mu aldım" diye... Sen kendi tartını baz alırsın artık.
bilmem tarti degisiklikgi die bisey var mi kurallardaTarti degisikligi listede belirtilebilir canim bi bakin derim nasil oluyodu o
Valla onuda aceleyle yedim canim seanslarim yogundu
Olur arada canim
Afiyet olsun canim
Normalde zaten isyerinde yapinca cesit oluyor canim hastanedeydim orda yedim
Anladm cnm afiyet olsunSuyu arttırmalısın canım,onun dışında gayet güzel.
Ayyyy neyse ki halletmişsiniz,gecmiş olsn canım.
Bence çok çok iyi canım
Çook geçmiş olsun canım
Akşam biraz fazla olsa da emziren vi anne için gayet iyi bnce canım
Ot salata nasıl oluyr canım?
İçli köfte şişirmezse inş güzel canımm
Akşam tekrar erişte olmasaymış iyiymiş ama güzel canım:)
Sanki patates biraz fazla olms ama dilimler inceyse sorun olmz inş canım
Yayla çorbası canım
İnşALLAH öyle olur yaTok tartildin unutma. Akşam ki tartı ile sabahki arasında 2 kilo oynar zaten
Resmini atabilir misin, merak ettimSu bos arsalardan toplanan otlar var ya ondan cnm biz dedsakali deriz ama genel adi nedir bilmiorum
Aslinda biraz motivasyonum düştü verdgm kilo dogru tamam ama 85 i görmüştüm simdi yeniden 88 gördüm olsun ama insAllah düşecek 85 e yarin diyetisyenin tartisinda kac cikacam bklm
Sagol canim atlattik cok sukur yaSuyu arttırmalısın canım,onun dışında gayet güzel.
Ayyyy neyse ki halletmişsiniz,gecmiş olsn canım.
Bence çok çok iyi canım
Çook geçmiş olsun canım
Akşam biraz fazla olsa da emziren vi anne için gayet iyi bnce canım
Ot salata nasıl oluyr canım?
İçli köfte şişirmezse inş güzel canımm
Akşam tekrar erişte olmasaymış iyiymiş ama güzel canım:)
Sanki patates biraz fazla olms ama dilimler inceyse sorun olmz inş canım
Yayla çorbası canım
Evet var canim ama tam hatirlamiyorum ki yayani artık hep bununla tartilacagim icin bunu baz alicam
bilmem tarti degisiklikgi die bisey var mi kurallarda
Anladm cnm afiyet olsun
Su bos arsalardan toplanan otlar var ya ondan cnm biz dedsakali deriz ama genel adi nedir bilmiorum ondan dogradim azicik da domates salatalik ekledm
Kalabalik geldi menu ama cesit cok olunca normal hepsinden az az yemissin afiyet olsun tatlimSelamlar hatunlar, benim gene bu Cuma işim çıktı, onunla ilgili bişeyler yapmaktan gelemedim. Cuma’lardan gidiyorum
Menüme geleyim;
09.50
2 yk yulaf ve 1 yumurtadan krep
4 siyah 1 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
3 badem,3 kaju
3 dilim nektarin
Maydonoz dereotu
1 çb tarçınlı yy süt
Yarım domates
1 çk baharatlı krem peynir
1 çk biber salçası
18.40
2 küçük tavuk baget
4-5 kaşık salata
4 zeytin, azıcık peynir
1 yk yoğurt
6-7 adet kavrulmamış kuruyemiş
Su 2 olmadı henüz ama tamamlanacak inşallah. Valla bugün pek doymadım ama olsun
yazınca kalabalık oluyo ama tabakta kuş kadar duruyorlar yaSagol canim atlattik cok sukur ya
Yok fazla degildi patates küçük dilimlerdi zaten baska bisi yemedim yogurt yedim yaninda
Evet var canim ama tam hatirlamiyorum ki ya
Kalabalik geldi menu ama cesit cok olunca normal hepsinden az az yemissin afiyet olsun tatlim
netten bakmadm hic ben ckk severim o otuResmini atabilir misin, merak ettim
Not: Netten baktım şimdi, genel adı o imiş zaten
olsun xnm olabikir bazen şaşırıyoruz herseyi
Hangi kafayla okudıydam tam tersini düşünmüşüm
Günler karışıyo laflar karışıyo iyi değilim bem
afiyet olsun canımSelamlar hatunlar, benim gene bu Cuma işim çıktı, onunla ilgili bişeyler yapmaktan gelemedim. Cuma’lardan gidiyorum
Menüme geleyim;
09.50
2 yk yulaf ve 1 yumurtadan krep
4 siyah 1 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
3 badem,3 kaju
3 dilim nektarin
Maydonoz dereotu
1 çb tarçınlı yy süt
Yarım domates
1 çk baharatlı krem peynir
1 çk biber salçası
18.40
2 küçük tavuk baget
4-5 kaşık salata
4 zeytin, azıcık peynir
1 yk yoğurt
6-7 adet kavrulmamış kuruyemiş
Su 2 olmadı henüz ama tamamlanacak inşallah. Valla bugün pek doymadım ama olsun
Tmm cnmSagol canim atlattik cok sukur ya
Yok fazla degildi patates küçük dilimlerdi zaten baska bisi yemedim yogurt yedim yaninda
Evet var canim ama tam hatirlamiyorum ki ya
Kalabalik geldi menu ama cesit cok olunca normal hepsinden az az yemissin afiyet olsun tatlim
Ayyy saol cnm bende oyle teselli ediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?