Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum sabah iki tartı ilede aç
Karna tartıl farkı ölç hangi tartıya göre bildirim olacak ki aslında eski tartından devam etsen hedefi mi
Aşağı çeksen bilemedim

Çoktandır yimedim kağtan sopası zayıflatır
Sopa yemeden anlamiyoz biz zaten amacımız bu
Az az olduklari icin sorun olmaz bence abla zaten şişlik yapacak kadar yemedim. Ödem vs bende cok cok nadir oluyor zaten

Valla öyle canim arkadasim var senin yedigini ben yesem 100 kilo olurum diyodu
Ama genede son ay 1 2 kilo aldim yeme deyip duruyolardi bilmiyorum hazir hissetmiyodum pazar günü birdenbire yemicem dedim konuyu kapattim
is kafada kararlilikta bitiyor zatem cnm
tamam abla bu guzel haber
Kuzum sabah iki tartı ilede aç
Karna tartıl farkı ölç hangi tartıya göre bildirim olacak ki aslında eski tartından devam etsen hedefi mi
Aşağı çeksen bilemedim
cnm eski tartim bozuldu malesef yoksa degistrmezdm zaten o yuzden artik mevbur bu tartiyka devam edicem

is kafada kararlilikta bitiyor zatem cnm
tamam abla bu guzel haber
cnm eski tartim bozuldu malesef yoksa degistrmezdm zaten o yuzden artik mevbur bu tartiyka devam edicem
Aynen canim. Ama genede 60 dan sonrasi cok zorlayacak beni gibi geliyor 7 senedir 60 in altina hic düşmedim en son temmuzda 60 kiloydum

Aynen canim. Ama genede 60 dan sonrasi cok zorlayacak beni gibi geliyor 7 senedir 60 in altina hic düşmedim en son temmuzda 60 kiloydum
Olur insAllah azmin elinden ne kurtulmus ki bu zmana kadar cnm benim icinde 80lerden dusersem insAllah dönüm noktam olacak

Kizlar menumu yazip yaticam bugun baya gecmis birikmis yarin sabah yapicam inşallah çok uykum vat

12:00
1 kivi
Tazesoganlo 2 yumurta
1 kk peynir

18:00
1tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Su:2,5lt
Afiyet olsun canım güzel cok hafif bi menu olmuş eksi getirsin insAllah

Kizlar menumu yazip yaticam bugun baya gecmis birikmis yarin sabah yapicam inşallah çok uykum vat

1 kivi
Tazesoganlo 2 yumurta
1 kk peynir

1tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Afiyet olsun mervecim menün güzel
Olur insAllah azmin elinden ne kurtulmus ki bu zmana kadar cnm benim icinde 80lerden dusersem insAllah dönüm noktam olacak
Yaparsin canim o farki gördükçe insan daha sıkı sarılıyor kilo gerçekten cok zor yürümek bile ızdırap resmen ya

Sabah 11.15
2 yumurta
Peynir zeytşn
Yarım domates
1 kivi
Yarım çay bardağı çiğ fındık

Akşam 18.00
1 tabak köz patlıcan domatesli biberli
1 kase yopurt
Yarım salatalık 1 dilim eski kaşar
1 fincan sütlü kahve 1 incir

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie=90p Fit mutlu anne

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Afiyet olsun
Süper menü.

Afiyet olsun canım
Menum
10:00
Tam bugday ekmegiyle sandvic( peynir domates kivircik)

14:30
4 dilim haslanmis patates
3 y.k yogurt

19:15
Bir kase yogurt corbasi

Su 2 ye tamamlarim
Patates tırmaladı gözümü canım onun dışında güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canımm

1 kivi
Tazesoganlo 2 yumurta
1 kk peynir

1tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Güzel olmuş
Canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…