- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.821
Kız kaç gündür dikkat ediyorum hala geçen Cuma’dan 100g fazlayım. Böyle kaçamak olmaz olsun.. aynen bu hafta birincilikte gözümüz YokAyyy saol cnm bende oyle teselli ediyorum kendimibu hafta da yarışı kazanamycaz bu gidisle kankim haftaya biz olalım insAllah ya
Aynen oyle oluyorlar canim ben genis genis koyuyorum dolu görünsün diyeyazınca kalabalık oluyo ama tabakta kuş kadar duruyorlar yateşekkür ederim tatlımmm
Aynen canim zuhal abla gelsinde konusuruz karar defterinde varsir belkinetten bakmadm hic ben ckk severim o otu
olsun xnm olabikir bazen şaşırıyoruz herseyi
afiyet olsun canım
Tmm cnmMefkurem abla biliyordur belki de
Afiyetolsun canim menun güzelKizlar selam,
Bugunun menusi gelsin hemen
Saat 10:00-11:00
2 yumurtadan peynirli omlet
12 zeytin
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Avuc ici kadar peynir
1 muz
Yarim bardak sut
Saat 17:00
1 bardak ayran
Saat 18:00
Sade turk kahvesi
Saat 19:00- 19:30
1 yumurtadan sebzeli omlet
El kadar kofte (tost makinesinde pisirdim)
3yk yogurt
Su 2 lt
1 lt dukan bira
Spor yok sayilir bisikletle markete gittim geldim :)
Gayet guzel bir gun olmus afiyet olsunmenü sabah
Tereyağlı yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
Bir dilim tbe
Ara öğün
Çağla (yeşil badem)
Akşam 18:00
Yoğurt
Kabak yemeği
Su bilmiyorum
Spor bir saat yürüyüş 180p
500ip atlama 100p
Toplam 280pFit mutlu anne
Gayet guzelBugünkü menum
Kahvalti: 11:30
2 has. Yumurta
1.5 kk peynir
1 ceviz
1 y.k. Kuru üzüm
Çay
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 17:00
Yulaflı yoğurt) 2 k. Yulaf 4-5 y.k. Yogurt ve 2 cevizle
2 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
45 dk leslie*135 puanFit mutlu anne
Tartiya yakin makarna olmasa daha iyiymis ama menun kotu degil yine deBugün menüm
11.00 sucuklu yumurta
1 kk peynir
Domates salatalik
14.00 4 kaşık kepekli makarna
19.00 1/2 urfa kebap salats yoğurt
20.00 1 sade türk khvesi
Su 2l spor 75 dk yuruyus 225 puanFit mutlu anne
Afiyet olsunKızlar menümu yazayim bugun sizin icin normal benm icin erken kapattim
Sabah
9:30
Ac karna bi bardak limonlu su
1 kupa 5li bitki cayi
Kahvaltı 10.30
2 dilim tbe tost makinesinde kuruttum
1 haşlanmış yumurta
Saat 13:00
1 ceviz
Öğle 14:00
2-3 kaşık dunden kalma patates bezelye havuc yemegi
1 galeta
Akşam 18:10
Bi büyük kase ot salatası
3 kaşık sebzeli sac kavurma
Su henuz 1 litre yatmadan 2.5 ltreye tamamlamaya çalışırım
Spor 25 dk tempolu yürüyüş
Canim sen cok az yiyorsun gibi geliyor bana, baska sey yersem kendimi tutamiyorum demissin ama bence sabah dolu dolu kafatay kahvaltisi gibi yapsan hem seni daha uzun sure tok tuyar hem de daha dengeli beslenmis olursun. Suan tek tip besleniyor gibi oluyorsun.10:00=== 3 haşlama yumurta
1 çay bardağı ceviz
1 kase yoğurt
15:00=== 3 adet içli köfte
2 kase cacık
2 lt su
Canim icli koftede bulgur oluyor normalde sizinkinde yok mu? Bir de kizartma miydi haslama mi?Neden sinirleniyorsunMefkurem
Şişlik yapacak birşey yok burada, içli köfte keçi kıyması ile yapıldığı için sanılanın tam aksi etkisi oluyor.
Bence cok olmamis ama meyvelerin yaninda onlari dengeleyecek bir sey olsa daha iyiymjsSelam
Menüm
Sabah 09.00 2 haşlanmış yım.1 kk peynir 1 d tbe 5 kiraz domates 5 zeytin
Ara 1 sade kahve
Ara 1 elma
Öğle 1 tabak az erişteli yeşil mercimek ve yoğurt
Ara 5 ceviz
Akşam 18.00 öğlenin aynısı
Su 2 lt
Spor yok
Çoktandır menü yazmıyordum .bayağı çok olmuş .
Afiyet olsun guzel olmusMenum
10:00
Tam bugday ekmegiyle sandvic( peynir domates kivircik)
14:30
4 dilim haslanmis patates
3 y.k yogurt
19:15
Bir kase yogurt corbasi
Su 2 ye tamamlarim
Canim aksam kilosu ile sabah arasinda rahat 2 kilo oluyor. Ayrica onemli olan toplamdaki fark, verdigin kisim gercek sonucta :)Kızlar eşim demin tartı almış gelmis dayanamamış ve tartildim inanilmaz bi rakam gördüm snrm benim bozulan yanlış tartiyormus ya verdgm kilo aynı bence ama snrm yanlismis başlangıç 93 tu ama resmen 3 kilo fark var 96yla başlamışım gözüyle bakıyorum artik demin tartildm malum cok tok değildim aksam cok agir yemedgim icin sadece su içmiştim ondan fark ederse eder bira tabi 88.4 çıktım ara ara annemde tartiliyordum 2-3 kilo fark vardi ama ben kendi tartima gore devam ediyordum artik bununla devam edecegimr göre alismaliym yeniden 85i gormek icin cabaliycam bu hafta eksiyi gec arti olarak listede olucam haberiniz olsun simdiden surpriz olmasin
Akdeniz ekmegi ne canim? Bir de gevrek yeme onun yerine iki yumurta yeseydinMenü
08.30
Bi kase yayla
Yarım akdeniz ekmeği
3 ceviz
13.30 gibi
2 has yumurta
Bi avuç peynir
5 zeytin
Bol dom salatlk yeşillik
18.30
Bi kase süttün içine tahıl gevreğiyle(yeöek yapamadım,ağrım vardı,eşim de tost yedi
Su
2.5 lt
Spor.toplam 40 dk civarı yürüyüş
Yaa yulaf beni aciktiriyor sana da oyle olmus olabilir ama menun guzel bence afiyet olsunSelamlar hatunlar, benim gene bu Cuma işim çıktı, onunla ilgili bişeyler yapmaktan gelemedim. Cuma’lardan gidiyorum
Menüme geleyim;
09.50
2 yk yulaf ve 1 yumurtadan krep
4 siyah 1 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
3 badem,3 kaju
3 dilim nektarin
Maydonoz dereotu
1 çb tarçınlı yy süt
Yarım domates
1 çk baharatlı krem peynir
1 çk biber salçası
18.40
2 küçük tavuk baget
4-5 kaşık salata
4 zeytin, azıcık peynir
1 yk yoğurt
6-7 adet kavrulmamış kuruyemiş
Su 2 olmadı henüz ama tamamlanacak inşallah. Valla bugün pek doymadım ama olsun
Ay ben takip edemedim sen de mi kacamak yaptin ne kadar yaptin, ben de bu sabah +200 deydim, yarina eksi olurum insallah. Gerci pazar gunu +1.6 idim kalani da gidecek insallah bugun yine dukan bira yaptim. Resmen ceza verdik kendimizeKız kaç gündür dikkat ediyorum hala geçen Cuma’dan 100g fazlayım. Böyle kaçamak olmaz olsun.. aynen bu hafta birincilikte gözümüz Yok
Sagol tatlimGayet guzel bir gun olmus afiyet olsun
Gayet guzel
Tartiya yakin makarna olmasa daha iyiymis ama menun kotu degil yine de
Afiyet olsun
Canim sen cok az yiyorsun gibi geliyor bana, baska sey yersem kendimi tutamiyorum demissin ama bence sabah dolu dolu kafatay kahvaltisi gibi yapsan hem seni daha uzun sure tok tuyar hem de daha dengeli beslenmis olursun. Suan tek tip besleniyor gibi oluyorsun.
Canim icli koftede bulgur oluyor normalde sizinkinde yok mu? Bir de kizartma miydi haslama mi?
Bence cok olmamis ama meyvelerin yaninda onlari dengeleyecek bir sey olsa daha iyiymjs
Afiyet olsun guzel olmus
Canim aksam kilosu ile sabah arasinda rahat 2 kilo oluyor. Ayrica onemli olan toplamdaki fark, verdigin kisim gercek sonucta :)
Akdeniz ekmegi ne canim? Bir de gevrek yeme onun yerine iki yumurta yeseydin
Yaa yulaf beni aciktiriyor sana da oyle olmus olabilir ama menun guzel bence afiyet olsun
Ay ben takip edemedim sen de mi kacamak yaptin ne kadar yaptin, ben de bu sabah +200 deydim, yarina eksi olurum insallah. Gerci pazar gunu +1.6 idim kalani da gidecek insallah bugun yine dukan bira yaptim. Resmen ceza verdik kendimize
afiyet olsun canım güzel olmuşKizlar selam,
12 zeytin
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Avuc ici kadar peynir
1 muz
Yarim bardak sut
1 bardak ayran
Sade turk kahvesi
3yk yogurt
Su 2 lt
1 lt dukan bira
ayy gider kiz insAllah cumaya kadarKız kaç gündür dikkat ediyorum hala geçen Cuma’dan 100g fazlayım. Böyle kaçamak olmaz olsun.. aynen bu hafta birincilikte gözümüz Yok
tmm cnmAynen oyle oluyorlar canim ben genis genis koyuyorum dolu görünsün diye
Aynen canim zuhal abla gelsinde konusuruz karar defterinde varsir belki
Afiyetolsun canim menun güzel
ekledim hemen cnm
saolun kızlar moral verdnz ciddsn saolunGayet guzel bir gun olmus afiyet olsun
Gayet guzel
Tartiya yakin makarna olmasa daha iyiymis ama menun kotu degil yine de
Afiyet olsun
Canim sen cok az yiyorsun gibi geliyor bana, baska sey yersem kendimi tutamiyorum demissin ama bence sabah dolu dolu kafatay kahvaltisi gibi yapsan hem seni daha uzun sure tok tuyar hem de daha dengeli beslenmis olursun. Suan tek tip besleniyor gibi oluyorsun.
Canim icli koftede bulgur oluyor normalde sizinkinde yok mu? Bir de kizartma miydi haslama mi?
Bence cok olmamis ama meyvelerin yaninda onlari dengeleyecek bir sey olsa daha iyiymjs
Afiyet olsun guzel olmus
Canim aksam kilosu ile sabah arasinda rahat 2 kilo oluyor. Ayrica onemli olan toplamdaki fark, verdigin kisim gercek sonucta :)
Akdeniz ekmegi ne canim? Bir de gevrek yeme onun yerine iki yumurta yeseydin
Yaa yulaf beni aciktiriyor sana da oyle olmus olabilir ama menun guzel bence afiyet olsun
Ay ben takip edemedim sen de mi kacamak yaptin ne kadar yaptin, ben de bu sabah +200 deydim, yarina eksi olurum insallah. Gerci pazar gunu +1.6 idim kalani da gidecek insallah bugun yine dukan bira yaptim. Resmen ceza verdik kendimize
ayy sevndm su an iyi buna gore uyarlama varmış saol cnm sende arayip bulmussunFit mutlu anne
Canim burda yaziyor karar defterinde var
BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?
Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnek:
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.
Not: Üyenin benim tarafımdan düzenlenecek olan kayıt bilgilerinde, baskül değişimi ile meydana gelmiş olan artış/eksilme hem üyenin giriş kilosunda hem de hedef kilosunda aynı oranda artış/eksilme meydana getirecek ve ilgili revizasyon tarafımca yapılacak ve ilgili etap raporunda bilgi aktarımı yapılacaktır.
Psikolojik benve ya insan doyadabiliryormus az yiyince biz vücudumuza eziyet ediyoruz ne guzel acikmiyor olmana sevndm gitsin kilolar insAllahKızlar 10 gündür yedigime ictigime dikkat ediyorum ama acikma filan yaşamadım. Acaba yogun tempo çalışınca aklimami gelmiyor. Çünkü daha 2 hafta önceye kadar öyle böyle yemiyordum. Millet kilo almamama şaşırıyordu. Sadece şöyle söyleyim sabah kahvaltida büyük simitlerden bir tane tek başıma yiyebiliyodum. Anlamadim bu durumu ben ya
Rica ederim canim hatirliyorum çünkü bir kac kere yapmıştık takimdan arkadaslara tam nerde yaziyor emin olamamıştımafiyet olsun canım güzel olmuş
ayy gider kiz insAllah cumaya kadar
tmm cnm
ekledim hemen cnm
saolun kızlar moral verdnz ciddsn saolun
ayy sevndm su an iyi buna gore uyarlama varmış saol cnm sende arayip bulmussun
Afiyet olsun canım çok güzel menü.Kizlar selam,
12 zeytin
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Avuc ici kadar peynir
1 muz
Yarim bardak sut
1 bardak ayran
Sade turk kahvesi
3yk yogurt
Su 2 lt
1 lt dukan bira
Valla öyle canim arkadasim var senin yedigini ben yesem 100 kilo olurum diyoduPsikolojik benve ya insan doyadabiliryormus az yiyince biz vücudumuza eziyet ediyoruz ne guzel acikmiyor olmana sevndm gitsin kilolar insAllah
Afiyet olsun canım .çok güzelSelamlar hatunlar, benim gene bu Cuma işim çıktı, onunla ilgili bişeyler yapmaktan gelemedim. Cuma’lardan gidiyorum
Menüme geleyim;
09.50
4 siyah 1 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
3 badem,3 kaju
3 dilim nektarin
Maydonoz dereotu
1 çb tarçınlı yy süt
Yarım domates
1 çk biber salçası
18.40
2 küçük tavuk baget
4-5 kaşık salata
4 zeytin, azıcık peynir
1 yk yoğurt
Bu kadar işte kafada bitirmişsin.Valla öyle canim arkadasim var senin yedigini ben yesem 100 kilo olurum diyodu
Ama genede son ay 1 2 kilo aldim yeme deyip duruyolardi bilmiyorum hazir hissetmiyodum pazar günü birdenbire yemicem dedim konuyu kapattim
Aynen gercektende öyle. Yoksa kim ne derse desin olmuyor zorlamayla yürüyecek bişey degil bu icinden gelecek insanınBu kadar işte kafada bitirmişsin.
Bana kızcak şimdi mercimek yedim diyeZuhal abla begene begene geliyor
Haketmisin zopayi napalim
Bana kızcak şimdi mercimek yedim diye
Çoktandır yimedim kağtan sopası zayıflatırHaketmisin zopayi napalim
guzelim icli kofte bulgurla yapilmiyormu seninki degisikmiNeden sinirleniyorsunMefkurem
Şişlik yapacak birşey yok burada, içli köfte keçi kıyması ile yapıldığı için sanılanın tam aksi etkisi oluyor.
hem oglen hem aksam karbon olmazki cnm bide az degil 1 er tabakSelam
Menüm
Sabah 09.00 2 haşlanmış yım.1 kk peynir 1 d tbe 5 kiraz domates 5 zeytin
Ara 1 sade kahve
Ara 1 elma
Öğle 1 tabak az erişteli yeşil mercimek ve yoğurt
Ara 5 ceviz
Akşam 18.00 öğlenin aynısı
Su 2 lt
Spor yok
Çoktandır menü yazmıyordum .bayağı çok olmuş .
kotu degil ama bilemedim cnmMenum
10:00
Tam bugday ekmegiyle sandvic( peynir domates kivircik)
14:30
4 dilim haslanmis patates
3 y.k yogurt
19:15
Bir kase yogurt corbasi
Su 2 ye tamamlarim
3 kilo tarti farkini ekleriz cnmKızlar eşim demin tartı almış gelmis dayanamamış ve tartildim inanilmaz bi rakam gördüm snrm benim bozulan yanlış tartiyormus ya verdgm kilo aynı bence ama snrm yanlismis başlangıç 93 tu ama resmen 3 kilo fark var 96yla başlamışım gözüyle bakıyorum artik demin tartildm malum cok tok değildim aksam cok agir yemedgim icin sadece su içmiştim ondan fark ederse eder bira tabi 88.4 çıktım ara ara annemde tartiliyordum 2-3 kilo fark vardi ama ben kendi tartima gore devam ediyordum artik bununla devam edecegimr göre alismaliym yeniden 85i gormek icin cabaliycam bu hafta eksiyi gec arti olarak listede olucam haberiniz olsun simdiden surpriz olmasin
akdeniz ekmegi ne oluyor buyuklugu ne kadar cnmMenü
08.30
Bi kase yayla
Yarım akdeniz ekmeği
3 ceviz
13.30 gibi
2 has yumurta
Bi avuç peynir
5 zeytin
Bol dom salatlk yeşillik
18.30
Bi kase süttün içine tahıl gevreğiyle(yeöek yapamadım,ağrım vardı,eşim de tost yedi
Su
2.5 lt
Spor.toplam 40 dk civarı yürüyüş
aksam salatayi yogurdu daha fazla yiyebilirdin cnm doymadiysanSelamlar hatunlar, benim gene bu Cuma işim çıktı, onunla ilgili bişeyler yapmaktan gelemedim. Cuma’lardan gidiyorum
Menüme geleyim;
09.50
4 siyah 1 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
3 badem,3 kaju
3 dilim nektarin
Maydonoz dereotu
1 çb tarçınlı yy süt
Yarım domates
1 çk biber salçası
18.40
2 küçük tavuk baget
4-5 kaşık salata
4 zeytin, azıcık peynir
1 yk yoğurt
yarin menunu birazdaha hafif tutup aksam erken kapatirsan iyi olur cnmKizlar selam,
12 zeytin
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Avuc ici kadar peynir
1 muz
Yarim bardak sut
1 bardak ayran
Sade turk kahvesi
3yk yogurt
Su 2 lt
1 lt dukan bira
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?