Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ayyy saol cnm bende oyle teselli ediyorum kendimi bu hafta da yarışı kazanamycaz bu gidisle kankim haftaya biz olalım insAllah ya
Kız kaç gündür dikkat ediyorum hala geçen Cuma’dan 100g fazlayım. Böyle kaçamak olmaz olsun.. aynen bu hafta birincilikte gözümüz Yok

yazınca kalabalık oluyo ama tabakta kuş kadar duruyorlar ya teşekkür ederim tatlımmm
Aynen oyle oluyorlar canim ben genis genis koyuyorum dolu görünsün diye
netten bakmadm hic ben ckk severim o otu
olsun xnm olabikir bazen şaşırıyoruz herseyi
afiyet olsun canım

Tmm cnm Mefkurem abla biliyordur belki de
Aynen canim zuhal abla gelsinde konusuruz karar defterinde varsir belki
Afiyetolsun canim menun güzel

Gayet guzel bir gun olmus afiyet olsun
Gayet guzel
Tartiya yakin makarna olmasa daha iyiymis ama menun kotu degil yine de
Afiyet olsun
10:00=== 3 haşlama yumurta
1 çay bardağı ceviz
1 kase yoğurt

15:00=== 3 adet içli köfte
2 kase cacık

2 lt su
Canim sen cok az yiyorsun gibi geliyor bana, baska sey yersem kendimi tutamiyorum demissin ama bence sabah dolu dolu kafatay kahvaltisi gibi yapsan hem seni daha uzun sure tok tuyar hem de daha dengeli beslenmis olursun. Suan tek tip besleniyor gibi oluyorsun.
Neden sinirleniyorsun Mefkurem

Şişlik yapacak birşey yok burada, içli köfte keçi kıyması ile yapıldığı için sanılanın tam aksi etkisi oluyor.
Canim icli koftede bulgur oluyor normalde sizinkinde yok mu? Bir de kizartma miydi haslama mi?
Bence cok olmamis ama meyvelerin yaninda onlari dengeleyecek bir sey olsa daha iyiymjs
Menum
10:00
Tam bugday ekmegiyle sandvic( peynir domates kivircik)

14:30
4 dilim haslanmis patates
3 y.k yogurt

19:15
Bir kase yogurt corbasi

Su 2 ye tamamlarim
Afiyet olsun guzel olmus
Canim aksam kilosu ile sabah arasinda rahat 2 kilo oluyor. Ayrica onemli olan toplamdaki fark, verdigin kisim gercek sonucta :)
Akdeniz ekmegi ne canim? Bir de gevrek yeme onun yerine iki yumurta yeseydin
Yaa yulaf beni aciktiriyor sana da oyle olmus olabilir ama menun guzel bence afiyet olsun
Kız kaç gündür dikkat ediyorum hala geçen Cuma’dan 100g fazlayım. Böyle kaçamak olmaz olsun.. aynen bu hafta birincilikte gözümüz Yok
Ay ben takip edemedim sen de mi kacamak yaptin ne kadar yaptin, ben de bu sabah +200 deydim, yarina eksi olurum insallah. Gerci pazar gunu +1.6 idim kalani da gidecek insallah bugun yine dukan bira yaptim. Resmen ceza verdik kendimize

Fit mutlu anne
Canim burda yaziyor karar defterinde var

BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE YAPILACAK?

Üyenin yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen fark bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnek:
Üyenin bilinen son kilosu 58. Tartı aldı. 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilısu 60 olarak kabul edilir. Fark yine rutin yönteme göre hesaplanır.
İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" açıklaması yazılır.

Not: Üyenin benim tarafımdan düzenlenecek olan kayıt bilgilerinde, baskül değişimi ile meydana gelmiş olan artış/eksilme hem üyenin giriş kilosunda hem de hedef kilosunda aynı oranda artış/eksilme meydana getirecek ve ilgili revizasyon tarafımca yapılacak ve ilgili etap raporunda bilgi aktarımı yapılacaktır.

Sagol tatlim

Kızlar 10 gündür yedigime ictigime dikkat ediyorum ama acikma filan yaşamadım. Acaba yogun tempo çalışınca aklimami gelmiyor. Çünkü daha 2 hafta önceye kadar öyle böyle yemiyordum. Millet kilo almamama şaşırıyordu. Sadece şöyle söyleyim sabah kahvaltida büyük simitlerden bir tane tek başıma yiyebiliyodum. Anlamadim bu durumu ben ya

afiyet olsun canım güzel olmuş
ayy gider kiz insAllah cumaya kadar
Aynen oyle oluyorlar canim ben genis genis koyuyorum dolu görünsün diye

Aynen canim zuhal abla gelsinde konusuruz karar defterinde varsir belki

Afiyetolsun canim menun güzel
tmm cnm
Fit mutlu anne
Canim 20 dk eliptik 80 puan
ekledim hemen cnm
saolun kızlar moral verdnz ciddsn saolun
ayy sevndm su an iyi buna gore uyarlama varmış saol cnm sende arayip bulmussun

Psikolojik benve ya insan doyadabiliryormus az yiyince biz vücudumuza eziyet ediyoruz ne guzel acikmiyor olmana sevndm gitsin kilolar insAllah

afiyet olsun canım güzel olmuş
ayy gider kiz insAllah cumaya kadar
tmm cnm
ekledim hemen cnm
saolun kızlar moral verdnz ciddsn saolun
ayy sevndm su an iyi buna gore uyarlama varmış saol cnm sende arayip bulmussun
Rica ederim canim hatirliyorum çünkü bir kac kere yapmıştık takimdan arkadaslara tam nerde yaziyor emin olamamıştım

Afiyet olsun canım çok güzel menü.

Psikolojik benve ya insan doyadabiliryormus az yiyince biz vücudumuza eziyet ediyoruz ne guzel acikmiyor olmana sevndm gitsin kilolar insAllah
Valla öyle canim arkadasim var senin yedigini ben yesem 100 kilo olurum diyodu
Ama genede son ay 1 2 kilo aldim yeme deyip duruyolardi bilmiyorum hazir hissetmiyodum pazar günü birdenbire yemicem dedim konuyu kapattim

Afiyet olsun canım .çok güzel

Valla öyle canim arkadasim var senin yedigini ben yesem 100 kilo olurum diyodu
Ama genede son ay 1 2 kilo aldim yeme deyip duruyolardi bilmiyorum hazir hissetmiyodum pazar günü birdenbire yemicem dedim konuyu kapattim
Bu kadar işte kafada bitirmişsin.

Neden sinirleniyorsun Mefkurem

Şişlik yapacak birşey yok burada, içli köfte keçi kıyması ile yapıldığı için sanılanın tam aksi etkisi oluyor.
guzelim icli kofte bulgurla yapilmiyormu seninki degisikmi
hem oglen hem aksam karbon olmazki cnm bide az degil 1 er tabak
Menum
10:00
Tam bugday ekmegiyle sandvic( peynir domates kivircik)

14:30
4 dilim haslanmis patates
3 y.k yogurt

19:15
Bir kase yogurt corbasi

Su 2 ye tamamlarim
kotu degil ama bilemedim cnm
Yogurt corbasida pirinclidir heralde oglende patates
3 kilo tarti farkini ekleriz cnm
Bu arti sayilmaz
akdeniz ekmegi ne oluyor buyuklugu ne kadar cnm
Aksam gevrek yerine keske menemen vs. Yapsaydin
aksam salatayi yogurdu daha fazla yiyebilirdin cnm doymadiysan

Yarin icin planin ne
Artiysan detoks yapsan iyi olur
yarin menunu birazdaha hafif tutup aksam erken kapatirsan iyi olur cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…