- 17 Kasım 2018
- 288
- 1.484
- 113
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.901
Günaydınlar kızlar biraz erken aydı hatta daha ayamadı bnm icin ama neyse
İçim kıpır kıpır nedense sanki noluyorsa diyetisyene gidecemay insAllah cok cok farklı çıkmaz tartida kilom ne moralim bozulur ama
hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallahsaol cnm
İyi uykular bendd yola koyuldum hastaneyr gidiyorum bklm
İçli köfte şişirmezse inş güzel canımm
Canim icli koftede bulgur oluyor normalde sizinkinde yok mu? Bir de kizartma miydi haslama mi?
guzelim icli kofte bulgurla yapilmiyormu seninki degisikmi
Kahvaltı çok güzel ama tarti yaklaşmışken keşke içli köfte yemeseydin sana artı yapar
Canım Hatay yöresine ait değil ( oruk değil), kv yapıp gönderiyor...afiyet olsun canim ne zamndır benimde canim çekiyor köfte hafta
Canim sen cok az yiyorsun gibi geliyor bana, baska sey yersem kendimi tutamiyorum demissin ama bence sabah dolu dolu kafatay kahvaltisi gibi yapsan hem seni daha uzun sure tok tuyar hem de daha dengeli beslenmis olursun. Suan tek tip besleniyor gibi oluyorsun.
Ins canim vazgeçemediğin surece gidecek eminim bunaAllah in izniyle burda ideal kiloma ulaşıp mezun olacam inaniyorum bensaolasin destegin icin
Afiyet olsun canim menün güzelSabah 11.15
2 yumurta
Peynir zeytşn
Yarım domates
1 kivi
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Akşam 18.00
1 tabak köz patlıcan domatesli biberli
1 kase yopurt
Yarım salatalık 1 dilim eski kaşar
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie=90p @bi prenses annesi
Yok yok tirmalamasin öyle cok degildi ayrica şöyle birşey var haşlanmış patates soguduktan sonra glisemik indeksi düşüyor. Ayrica icinde kilo vermeye yardimci bisi vardi sanirim ama sicakken degil soğukkenAfiyet olsun canım
Patates tırmaladı gözümü canım onun dışında güzel
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Güzel olmuş canımm
Güzel olmuş
Canım
Sorun nerdeymis peki canim cok ugrasmissin yaKızlar ben sabahtan beri internetsizimmodem ne oldu ise bağlanmadı şifreyi sıfirladim yeni kullanıcı adı şifre aldım vs yok bu defa da ara yüzü görmüyor saatlerce denedim eternetle bağlandım olmadı , onu bunu şunu derken inat ettim ve sonunda herşeyi baştan kurdum pcyi formatladim ,modemi vs yeniden tanıt derken saatlerimi aldı :) ve burdayım
Yok canim belli bi diyete göre yapmiyorumne olsun koşturmaca
tamamdır kaptan
guzel olmuş canim
bence guzel olmuş canim
afiyet olsun canim ne zamndır benimde canim çekiyor köfte hafta sonu yapayım hep yöresel yemekler canim cekiyo
guzel canım hiçte çok deil erişte azsa çok iyi
patates diyetimi yaptın sen cnm
gayet iyi canm geçmiş olsun şimdi daha iyimisin
kahvaltın çok doyurucu olmuşta akşam miktar az ondan doymamışsindır
guzel canim afiyt olsun
afiyet olsun canmsin
cok iyi afiyet olsun
internet olmayınca bende çıldırıyorum yapana kadar uğraşırım bizimde bağlantı yerinde temassizluk var arada hattan düşüyoruz tekrar yapyoz
Ayran hazirsa ödem yapabilir afiyet olsun canimMenüm gelsin
11.30
1 biberli yumurta
1 dl b.peynir
domates
Salatalık
10 yeşil zeytin
14.20
3 ceviz
1 armut
18.15
tavada ciğer kavurma
Soğan salatası
2 lokma lavaş
1 bardak ayran
Su.2lr
Spor yapamadim
Canım yukardada yazdim haşlanmış patates sogukken yenirse o kadar zararli degil çorbada azdi zatenDoyurucu güzel bir menü olmuş afiyet olsun
Canim kahvaltıya yesillik ekleseydin daha güzel olurdu ve patates havuc pişince seker oluyo bunu dışında gayet güzel
Kahvaltı çok güzel ama tarti yaklaşmışken keşke içli köfte yemeseydin sana artı yapar
Gayet güzel olmuş canim afiyetolsun
Canim menun pek olmamış patates var ve muhtemelen çorbada unda vardır
Gacmis olsun canım gevrekler hepsi seker tuketmesen daha iyi olur ama bazen kurtarıcı olarak yulaf tuketebilirsin
Afiyet olsun canım ben çok beğendim
Çok güzel olmuş afiyet olsun canim
Sagol baharcimooo tartı mutlu etmiş
güzel olmuş canım
en güzeli minnakken hiçbirsey hatırlamıyor
büyüdükçe zorlaşıyor onlar için şimdiden geçmiş olsun
geçmiş olsun canım
bir ucundan tutmazsan hiç yakalayamazsin canım herkesin her konuda bir fikri vardır çekinme yorum yapmaktan
güzel olmuş canım
afiyet olsun bence iyi bezelyeli yemek az ve öğlen olduğu için affeder bence vücut
liste dışında olduğun için yeşil mercimek olabilie bence
alem bu çocuklar ya :)
akşam çok az geldi sadece çorba
gözün aydın canım, sabah tartilip anlarsın Zuhal ablanın dediği gibi su ile ölç ona göre tartı farkı eklwriz
gecmis olsun Akdeniz ekmeği nedir yayla çorbası galiba hem çorba hem ekmek olmasa iyiymiş
sabah oku oku bitmedi :)
güzel olmuş
beyin de bitiyor işte
güzel olmuş canım
hoşbuldum canım evet kafaya taktikca çözümü de görmüyor insan
aynen sinir bozucu canım
güzel olmuş
Sufle mi canim genel konusuyorum ama hergun bi lokma kacamak olsa sizi ne kadar etkiler biliyomusunuz yapmayin bunu kendinize lutfenIyi geceler çocuğu uyutup geldim. bugün menüm
12.30 yumurtalı tbe (yağsız) 2 dilim
Beyaz peynir
3 zeytin
14.00 suflenin içinden 2 tk yedim. Pişmanım ama çok ye beni diyordu
18.30 yumurtalı ıspanak
Yoğurt
Salata
1 tbe
Su 2.5 l
Spor 100 dk yuruyus 300 puan @bi prenses annesi
Kiz herif oldu benimki 6 yasindaGeçmiş olsun canim ne kadarlık çocuğun bizimde geçen ay oldu 3 aylıkken
Afiyet olsun canimMenü
Sabah
Yumurta zeytin peynir
Domates salatalık yeşillik
Ara öğünler ikişer saat arayla
10badem
Biraz leblebi
Bir tane incir
Türk kahvesi
Akşam 19:00
Menemen
Bir dilim tbe
Su ölçmedim 2olmamıltır ama unutuyorum suyu hep
Yürüyüş 1,5saat 270p
500ip atlama 100p
Toplam 370p @bi prenses annesi
Cok gecmis olsun canim ya biside yiyememissinKızlar migrenim tutmuş gelemedim. Geçmişte yapamadım bugüncük affedin. Menümü yazıp yatmayı deneyeceğim
16.00
10 tane fıstık ve badem
1 yemek kaşığı kadar çekirdek
17.00
2 peynirli yumurta
Su:1.5 lt belki biraz fazla
Afiyet olsun canimBugünkü menum
Uyanınca 1 bardak cevizli şu
Kahvalti 11:00
Sahanda 2 yumurta
2kk peynir
5 zeytin
Yesillik
1 ceviz
Ara
1 kivi
Aksam 18:00
5-6 y.k. karışık sebze yemeği
1kase yogurt
Yarim avuc kadar leblebi
2.5 lt su
Spor yok 60 dk leslie*180 puan @bi prenses annesi
Ay bende istiyorum bunlardanKaptanı kızdırma fotoları
Hata yapilir herkes yapabilir bunu ama kilo vermek istiyosan free takilayim degil bundan sonra elimden geleni yapicam demen gerekir. Burda cok fazla kisi gorduk canim free takilayim dedikten sonra o düzen olmuyor kendini sorumlu hissetmedigin zaman saliyorsun. Bence bi an once toparla kendiniHanimlar 5 gundur asiri yogunum uzun suredir almadigim misafirleri uc gun ust uste almak zorunda kaldm sali bostu oda doldu artik ayakta durmaktan kaslarim tutulmus agriyor iki gun irade gosterdim ama diger gunler basaramadm ve musafirler gittikten sonra oldu. uzun suredir cogu kisi beni gormedikleri icin bu kadar kilo vermeme cok sasirdilar nazarmi deydi anlamadm ama bugun hersey gayet iyiydi millet cekildiktn sonra kendimi saldm bunlar takim ici kurallar geregi dogru degil o yuzden herkesten cok ozur diliyorum hakkinizi helal edin ben hedefime insallah ulasacagm ama bu aralar kurallara uyamadm free takilayim ne desenizde simdiden diyim haklisiniz
Emzirdigin ocin bilemedim rakibemKızlar iki gündür wc sorunu yaşıyorum bugün 3. Gün olacak ve bugün hemen çözmem gerek tartıdan önce
Normalde kivi bu durumlarda bana iyi gelir ama doktorum Kıza gaz yapar diye portakal kivi yeme dedi
Başka ne yapabilirim 1 gün içinde çözebilmek için
Günaydınlar kızlar biraz erken aydı hatta daha ayamadı bnm icin ama neyse
İçim kıpır kıpır nedense sanki noluyorsa diyetisyene gidecemay insAllah cok cok farklı çıkmaz tartida kilom ne moralim bozulur ama
Gunaydin hanimlar kizimi okula yolladım ben biraz daha yaticam(öpüldünüzz
Günaydın kızlarbugün ful dikkat
Gunaydin kizlarrrrGünaydınnn eşim işten geldi mecbur uyandım. Şimdi tekrar uyuycam
Tartiya yakin makarna olmamis canim afiyet olsunKızlar dün bahar temizliğine başladım o yüzden menümü yazamadım şimdi hemen yazıyorum
Sabah 10.00
Bir dilim ekmek bir yumurta 2 zeytin az tulum peyniri şekersiz çay
Öğle 14.00
Bi kase çorba bir kase yoğurt
Akşam 18.30
Bir kase yoğurt dört kaşık haşlanmış makarna(makarna olmadı biliyorum ama ne yapayım temizliğin içinde yemek yapamadım) beş altı tane de çilek
Normalde erken kahvaltimi yapiyodun canimGünaydın kızlar, bugün tam gün okuldayım diye sabah erken kahvaltı yaptım, yediğim salata mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı bende...
Hayır canım, sadece pazartesi ve perşembe. Diğer günler 11-12 ye kadar sarkıyor kahvaltım.Normalde erken kahvaltimi yapiyodun canim
Hayır canım, sadece pazartesi ve perşembe. Diğer günler 11-12 ye kadar sarkıyor kahvaltım.Normalde erken kahvaltimi yapiyodun canim
O zamannormal canim vücut alışkın degil fazla demekkiHayır canım, sadece pazartesi ve perşembe. Diğer günler 11-12 ye kadar sarkıyor kahvaltım.
Ne durumdasin rakibem
Gunaydin canimGünaydınlar
iyi iyi umduğumdan iyi gidiyor çok şükür :)Ne durumdasin rakibem
Gunaydin canim
Oo bayagı buyumus delikanlı olmuş senin pasaIns canim vazgeçemediğin surece gidecek eminim bunaher zaman tatlim
Afiyet olsun canim menün güzel
Yok yok tirmalamasin öyle cok degildi ayrica şöyle birşey var haşlanmış patates soguduktan sonra glisemik indeksi düşüyor. Ayrica icinde kilo vermeye yardimci bisi vardi sanirim ama sicakken degil soğukken
Sorun nerdeymis peki canim cok ugrasmissin ya
Yok canim belli bi diyete göre yapmiyorum
Ayran hazirsa ödem yapabilir afiyet olsun canim
Canım yukardada yazdim haşlanmış patates sogukken yenirse o kadar zararli degil çorbada azdi zaten
Sagol baharcim
Sufle mi canim genel konusuyorum ama hergun bi lokma kacamak olsa sizi ne kadar etkiler biliyomusunuz yapmayin bunu kendinize lutfen
Kiz herif oldu benimki 6 yasinda
Afiyet olsun canim
Cok gecmis olsun canim ya biside yiyememissin
Afiyet olsun canim
Ay bende istiyorum bunlardan
Hata yapilir herkes yapabilir bunu ama kilo vermek istiyosan free takilayim degil bundan sonra elimden geleni yapicam demen gerekir. Burda cok fazla kisi gorduk canim free takilayim dedikten sonra o düzen olmuyor kendini sorumlu hissetmedigin zaman saliyorsun. Bence bi an once toparla kendini
Emzirdigin ocin bilemedim rakibem
Gunaydin kizlarrrr
Tartiya yakin makarna olmamis canim afiyet olsun
Normalde erken kahvaltimi yapiyodun canim
Meyve olarak muzdan ziyade elma falan tüketmeye çalış canım bide kuruyemiş biraz fazlamı acaba günde 1 öğünde 3 ceviz ya da 10 badem veriliyo geneldegünaydın herkese dün kaç kez girdimçıktım alıntılarım her defasında uctu . benim buyuk bebıs kopek dıslerı çıkarıyor fazlasıyla huzursuz menumu yazacak vakıt bulamadım . gece de artık sızmısım önce menu yazayım
dünkü menum
saat 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytın
bol dereotlu söğüş salatası
1 tb ekmek
1 bardak şekersz açık çay
11.00 ara
şekersz türk kahvesi
2 hurma
2 ceviz
satt 13.00 öğle
küçük kase menemen
1dilim tb ekmek
saat 15.30 ara
1 küçük muz
2 ceviz
saat 19.00 aksam
6 yk kıymalı sebze yemeği
bol lımonlu salata
1 dilim tb
saat 20.30 ara
yarım cb kurudut fındık karısımı
1 incir 1 ceviz
su 3 litre spor yok maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?