Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar dün bahar temizliğine başladım o yüzden menümü yazamadım şimdi hemen yazıyorum
Sabah 10.00
Bir dilim ekmek bir yumurta 2 zeytin az tulum peyniri şekersiz çay
Öğle 14.00
Bi kase çorba bir kase yoğurt
Akşam 18.30
Bir kase yoğurt dört kaşık haşlanmış makarna(makarna olmadı biliyorum ama ne yapayım temizliğin içinde yemek yapamadım) beş altı tane de çilek

Günaydın canım

İçli köfte şişirmezse inş güzel canımm
Canim icli koftede bulgur oluyor normalde sizinkinde yok mu? Bir de kizartma miydi haslama mi?
guzelim icli kofte bulgurla yapilmiyormu seninki degisikmi
Kahvaltı çok güzel ama tarti yaklaşmışken keşke içli köfte yemeseydin sana artı yapar

Kızlar içli köfte haşlama, dışında irmik ve 2 kere kıyılmış kıyma,içinde de keçi eti var.

Keçi etinin bağırsakları aşırı çalıştırma etkisi var, bende de etkiyi gösterdi zaten, düne göre daha eksideyim

Aslında az gibi gözüküyor ama beni tok tutuyor..

Çeşit fazla olduğunda daha aç gezdiğimi ve özelikle canımın tatlı çektiğini farkettim

Allah in izniyle burda ideal kiloma ulaşıp mezun olacam inaniyorum ben saolasin destegin icin
Ins canim vazgeçemediğin surece gidecek eminim buna her zaman tatlim
Afiyet olsun canim menün güzel
Afiyet olsun canım

Patates tırmaladı gözümü canım onun dışında güzel

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Güzel olmuş canımm

Güzel olmuş
Canım
Yok yok tirmalamasin öyle cok degildi ayrica şöyle birşey var haşlanmış patates soguduktan sonra glisemik indeksi düşüyor. Ayrica icinde kilo vermeye yardimci bisi vardi sanirim ama sicakken degil soğukken
Sorun nerdeymis peki canim cok ugrasmissin ya
Yok canim belli bi diyete göre yapmiyorum
Menüm gelsin
11.30
1 biberli yumurta
1 dl b.peynir
domates
Salatalık
10 yeşil zeytin

14.20
3 ceviz
1 armut

18.15
tavada ciğer kavurma
Soğan salatası
2 lokma lavaş
1 bardak ayran

Su.2lr
Spor yapamadim
Ayran hazirsa ödem yapabilir afiyet olsun canim
Canım yukardada yazdim haşlanmış patates sogukken yenirse o kadar zararli degil çorbada azdi zaten
Sagol baharcim
Sufle mi canim genel konusuyorum ama hergun bi lokma kacamak olsa sizi ne kadar etkiler biliyomusunuz yapmayin bunu kendinize lutfen
Geçmiş olsun canim ne kadarlık çocuğun bizimde geçen ay oldu 3 aylıkken
Kiz herif oldu benimki 6 yasinda
Afiyet olsun canim
Cok gecmis olsun canim ya biside yiyememissin
Afiyet olsun canim
Kaptanı kızdırma fotoları
Ay bende istiyorum bunlardan
Hata yapilir herkes yapabilir bunu ama kilo vermek istiyosan free takilayim degil bundan sonra elimden geleni yapicam demen gerekir. Burda cok fazla kisi gorduk canim free takilayim dedikten sonra o düzen olmuyor kendini sorumlu hissetmedigin zaman saliyorsun. Bence bi an once toparla kendini
Emzirdigin ocin bilemedim rakibem
Gunaydin hanimlar kizimi okula yolladım ben biraz daha yaticam (öpüldünüzz
Günaydın kızlar bugün ful dikkat
Günaydınnn eşim işten geldi mecbur uyandım. Şimdi tekrar uyuycam
Gunaydin kizlarrrr
Tartiya yakin makarna olmamis canim afiyet olsun
Günaydın kızlar, bugün tam gün okuldayım diye sabah erken kahvaltı yaptım, yediğim salata mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı bende...
Normalde erken kahvaltimi yapiyodun canim

günaydın herkese dün kaç kez girdimçıktım alıntılarım her defasında uctu . benim buyuk bebıs kopek dıslerı çıkarıyor fazlasıyla huzursuz menumu yazacak vakıt bulamadım . gece de artık sızmısım önce menu yazayım
dünkü menum
saat 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytın
bol dereotlu söğüş salatası
1 tb ekmek
1 bardak şekersz açık çay

11.00 ara
şekersz türk kahvesi
2 hurma
2 ceviz

satt 13.00 öğle
küçük kase menemen
1dilim tb ekmek

saat 15.30 ara
1 küçük muz
2 ceviz
saat 19.00 aksam
6 yk kıymalı sebze yemeği
bol lımonlu salata
1 dilim tb

saat 20.30 ara
yarım cb kurudut fındık karısımı
1 incir 1 ceviz

su 3 litre spor yok maalesef

Oo bayagı buyumus delikanlı olmuş senin pasa biz minnakken hallettik bu arada canım ben önceden diyetisyen eşliğinde kilo verdim yine aynı listelerden gidiyorum çoğu zaman sadece emzirdiğim için süt azalmasın diye bazen ekstra bişeyler tüketiyorum. Diyetisyen bana günde 1 sütlü tatlı ya da onun yerine sınırsız bitter veriyordu. Çünkü tatlıya aşırı zaafım var bisküvi gofret çok tüketiyodum onun yerine onları verdi

Meyve olarak muzdan ziyade elma falan tüketmeye çalış canım bide kuruyemiş biraz fazlamı acaba günde 1 öğünde 3 ceviz ya da 10 badem veriliyo genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…