- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.941
hem incir hem sut demissnya canım sut nerde :) birde abla alt kopek dişleri cıkarıyor daha cok emiyor vallagüzel olmuş ama akşam hem incir hem süt olmasın canım ikisinden birini tercih et gerçi ikiside emiyor o sana etki etmez
listem diyetisyen listesi tatlım o meyve demıstı bende hergun degıstırerek yiyorum bırdd muz u canım tatlı cok istemişti ona ziyade yedımMeyve olarak muzdan ziyade elma falan tüketmeye çalış canım bide kuruyemiş biraz fazlamı acaba günde 1 öğünde 3 ceviz ya da 10 badem veriliyo genelde
canım senin bebeğin kac aylıktamam canım sütü etkileyecek birşeyse zaten yapmam
nasıl yapıldığını bilmediğim için bi sorayım dedim :)
afiyet olsun canım su az geldi onun dısında guzelGünaydın güzel bir gün dilerim herkese!
Dünkü menümü yazayım:
Sabah 08.30- 1 dilim ekmek, 1 yumurtadan omlet, zeytin, domates, salatalık, 1 tk bal, 2 bardak şekersiz çay.
Ara 11.00- 1 avuç kabak çekirdeği, 1 tk fıstık ezmesi.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 1 parça tavuk bonfile, yeşillikli salata.
Ara 16.00- 1 avuç kabak çekirdeği, 1 kuru incir.
Akşam 19.00- 1 bardak kefir.
Su 1.5 lt
Spor Yok.
Daha ufak benimki canım, 2,5 aylıkhem incir hem sut demissnya canım sut nerde :) birde abla alt kopek dişleri cıkarıyor daha cok emiyor valla
listem diyetisyen listesi tatlım o meyve demıstı bende hergun degıstırerek yiyorum bırdd muz u canım tatlı cok istemişti ona ziyade yedım ☺ cok sık muz yemem
canım senin bebeğin kac aylık
afiyet olsun canım su az geldi onun dısında guzel
Abla ne nosu herşey kimlik kartı ile olmuyor mu , yada nettenAlintilara donecem kizlar simdi cikmam gerekiyor
Sigorta no su almaya gidecem
Oyyy daha minnacık Allah bagislasin canım sen katı diyetler yapma sutun ne durumda bilmiyorum ama :) sut kuzusu benim küçüğüm 5 aylık buyuk 20 aylıkDaha ufak benimki canım, 2,5 aylık
Yok değildi canımPattis çok değilse afiyet olsun canım
yesilligimm yoktu ablaaksama salata yesillik vs. De guzel olurmus cnm
bir nevi if(aralikli oruc) yapacaksin yaniBenim yeni bi kural koymam lazım kendime 8 saat diyeti olayını benimseyip 2-3 hafta en iyisi bklm insAllah sonuç verir yarından itibaren başlıyorum sabah 10 akşam 18 arası
sağol canim soguk algınlığıçok geçmiş olsun canım neyi var
sağol canimGecmis olsun canimm
Sagol canimCanim geçmiş olsun kuzuya...
Tesekkur ederim canımGecmis olsun cnm
atesi pek yok gibi cok sukur abla ama saglam soğuk almisada cayi icseydin ya cnm
tmm cnm yarin aksami biraz daha erken yapabilirsen baya farkeder
aksami biraz erken kapatip sonrasinda bisey yemesen iyi olur cnm
onceki gunku menuye gore dun iyi olmus :)
dozajı az tutmaya calisiyorum
gayet guzel hafif olmus cnm
makarnayi haftasonu ye cnm
Bide kepekli degil tb olsun
aile icinde yapsaniz daha iyi olmazmiydi cnm cok acilmasaydin
büyüme atagimi geciriyor acaba cnm
hiç bisey tek basina kilo verdirmez cnm
boyle adamin bogazina dizeriz iste
sunnet icinmis hadi kolay gelsin cnm :))
bak hâlâ su icmiyorr
herkes soylemis zaten cnm
Bize cuma bildirimi lazim
Bi komşun falan yokmu 1 günlük tarti alabilecegin
hastane nerden cikti kizzz
İş icin gittim cnm
yok tatlim
guzel olmus cnm ama son 2 gun aksam arasi olmasa iyi olur
evet cnm bakalim hayirlisi
biraz diyet kilo islerinden uzak kalmak istedi cnm
hastalik yok sukur cnmis gorusmesi icin gittim
gecmis olsun tatlim atesimi var
yok abla soğuk algınlığıgeçmiş olsun gülüm alerjiden hapşırık öksürük akıntısı mı var yoksa
sağol canımGeçmiş olsun canım
Yaz yaz canım zamanla kaynaşırsın bu arada ben de öğretmenim 4. yılım olacak evdeyim ben de
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Kuzum içli köfteyi hafta sonu yemelisin Bulgurlu olduğu için şişlik yapar
Teşekkürler canımSuyu arttırmalısın canım,onun dışında gayet güzel.
Ayyyy neyse ki halletmişsiniz,gecmiş olsn canım.
Bence çok çok iyi canım
Çook geçmiş olsun canım
Akşam biraz fazla olsa da emziren vi anne için gayet iyi bnce canım
Ot salata nasıl oluyr canım?
İçli köfte şişirmezse inş güzel canımm
Akşam tekrar erişte olmasaymış iyiymiş ama güzel canım:)
Sanki patates biraz fazla olms ama dilimler inceyse sorun olmz inş canım
Yayla çorbası canım
amin canım cümlemizinkiniOyyy daha minnacık Allah bagislasin canım sen katı diyetler yapma sutun ne durumda bilmiyorum ama :) sut kuzusu benim küçüğüm 5 aylık buyuk 20 aylık
Seninkide buyumus masallah merve birde 2 sini bir emziriyorsun ne guzelOyyy daha minnacık Allah bagislasin canım sen katı diyetler yapma sutun ne durumda bilmiyorum ama :) sut kuzusu benim küçüğüm 5 aylık buyuk 20 aylık
Evet niyetim oyleydi ama artik diyestisyenin listesink uyguliycam diyetisyene basladm bugünYok değildi canım
yesilligimm yoktu abla
bir nevi if(aralikli oruc) yapacaksin yani
sağol canim soguk algınlığı
sağol canim
Sagol canim
Tesekkur ederim canım
atesi pek yok gibi cok sukur abla ama saglam soğuk almis
yok abla soğuk algınlığı
sağol canım
Teşekkürler canım
İnşallah guzel sonuclar alirsin canımEvet niyetim oyleydi ama artik diyestisyenin listesink uyguliycam diyetisyene basladm bugün
kabak çekirdeği çinko için mi bu kadar tükettin canımGünaydın güzel bir gün dilerim herkese!
Dünkü menümü yazayım:
Sabah 08.30- 1 dilim ekmek, 1 yumurtadan omlet, zeytin, domates, salatalık, 1 tk bal, 2 bardak şekersiz çay.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 1 parça tavuk bonfile, yeşillikli salata.
Su 1.5 lt
Spor Yok.
hiç rastlamadım bu markaya bı bakayimEvde yapılanları tenzih ederim fakat dün çok güzel bir kefir denedim.
Keten Tohumlu Kefir, Fropie markasının. Tadı çok güzel, gayet hoşuma gitti. Biraz daha pahalı diğerlerine göre ama denemek isteyenlere öneririm.
süt değil canım klavye düzeltmiş dut :)hem incir hem sut demissnya canım sut nerde :) birde abla alt kopek dişleri cıkarıyor daha cok emiyor valla
listem diyetisyen listesi tatlım o meyve demıstı bende hergun degıstırerek yiyorum bırdd muz u canım tatlı cok istemişti ona ziyade yedım ☺ cok sık muz yemem
canım senin bebeğin kac aylık
İnşALLAH cnm saolasinİnşallah guzel sonuclar alirsin canım
Meto hizin gayet iyi canım benim 1200 kilo düştükçe hızında azalıyor değişik birşey o yüzden benimkini hızlandırmaya çok uğraştık , yağ oranında düşmüş ne güzel zamanlaKizlar sabah diyetisyene gittim baya anlatti gervi hepsi hemen hemen bildgim seyelrdi ama en sevdgm yönü detayli vucut analizi kolum bacağımdaki yag oranı metabolizma hızım hepsini öğrendim
Meta hızım: 1548
Yag yüzdem: %44.6 - - %23.8 olmasi gerekmis
Yag oranım: 38.9 kg
Başlangıç kilom: 87.2
Ideal kilom: 65 olarak belirledkk
1 ay sonra kontrol var bklm
3 ana 3 ara öğün olmak uzere 6 öğünüm var standart
Gecen sene gittgim diyetisyende yag oranım 46 kg di simdi 39 olmus hemen hemen çoğu yağdan gitmis yani iyi bisey snrm meta hızım nasıl ki onu bilemedim sormayı unutmuşum
kabak çekirdeği çinko için mi bu kadar tükettin canım
Yanımda işyerinde var, ara öğün gibi yiyorum hem de sağlıklı yağ niyetine. Bağırsaklar için de iyi. Şekerli birşey tüketmektense bunları tüketiyorum canım.hiç rastlamadım bu markaya bı bakayim
Amin canım hepimizeafiyet olsun canım hepimiz icin güzel bi gün olsun insAllah
Kaç yaşındasın bilmiyorum ama metabolizma hızın iyiKizlar sabah diyetisyene gittim baya anlatti gervi hepsi hemen hemen bildgim seyelrdi ama en sevdgm yönü detayli vucut analizi kolum bacağımdaki yag oranı metabolizma hızım hepsini öğrendim
Gecen sene gittgim diyetisyende yag oranım 46 kg di simdi 39 olmus hemen hemen çoğu yağdan gitmis yani iyi bisey snrm meta hızım nasıl ki onu bilemedim sormayı unutmuşum
baya hafif olmus tatlimKizlar menumu yazip yaticam bugun baya gecmis birikmis yarin sabah yapicam inşallah çok uykum vat
12:00
1 kivi
Tazesoganlo 2 yumurta
1 kk peynir
18:00
1tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Su:2,5lt
gayet guzel cnmSabah 11.15
2 yumurta
Peynir zeytşn
Yarım domates
1 kivi
Yarım çay bardağı çiğ fındık
Akşam 18.00
1 tabak köz patlıcan domatesli biberli
1 kase yopurt
Yarım salatalık 1 dilim eski kaşar
1 fincan sütlü kahve 1 incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie=90pFit mutlu anne
azmin elinden bisey kurtulmazmis :)))Kızlar ben sabahtan beri internetsizimmodem ne oldu ise bağlanmadı şifreyi sıfirladim yeni kullanıcı adı şifre aldım vs yok bu defa da ara yüzü görmüyor saatlerce denedim eternetle bağlandım olmadı , onu bunu şunu derken inat ettim ve sonunda herşeyi baştan kurdum pcyi formatladim ,modemi vs yeniden tanıt derken saatlerimi aldı :) ve burdayım
guzel olmus cnmMenüm gelsin
11.30
1 biberli yumurta
1 dl b.peynir
domates
Salatalık
10 yeşil zeytin
14.20
3 ceviz
1 armut
18.15
tavada ciğer kavurma
Soğan salatası
2 lokma lavaş
1 bardak ayran
Su.2lr
Spor yapamadim
bizde sana yeme diyoruzIyi geceler çocuğu uyutup geldim. bugün menüm
12.30 yumurtalı tbe (yağsız) 2 dilim
Beyaz peynir
3 zeytin
14.00 suflenin içinden 2 tk yedim. Pişmanım ama çok ye beni diyordu
18.30 yumurtalı ıspanak
Yoğurt
Salata
1 tbe
Su 2.5 l
Spor 100 dk yuruyus 300 puanFit mutlu anne
guzel gorunuyor cnmMenü
Sabah
Yumurta zeytin peynir
Domates salatalık yeşillik
Ara öğünler ikişer saat arayla
10badem
Biraz leblebi
Bir tane incir
Türk kahvesi
Akşam 19:00
Menemen
Bir dilim tbe
Su ölçmedim 2olmamıltır ama unutuyorum suyu hep
Yürüyüş 1,5saat 270p
500ip atlama 100p
Toplam 370pFit mutlu anne
cok gecmis olsun cnm bugun nasilsinKızlar migrenim tutmuş gelemedim. Geçmişte yapamadım bugüncük affedin. Menümü yazıp yatmayı deneyeceğim
16.00
10 tane fıstık ve badem
1 yemek kaşığı kadar çekirdek
17.00
2 peynirli yumurta
Su:1.5 lt belki biraz fazla
gayet güzel cnmBugünkü menum
Uyanınca 1 bardak cevizli şu
Kahvalti 11:00
Sahanda 2 yumurta
2kk peynir
5 zeytin
Yesillik
1 ceviz
Ara
1 kivi
Aksam 18:00
5-6 y.k. karışık sebze yemeği
1kase yogurt
Yarim avuc kadar leblebi
2.5 lt su
Spor yok 60 dk leslie*180 puanFit mutlu anne
bunlari koyacagina motivasyon resimleri koysana kizzz :))Kaptanı kızdırma fotoları
sabah yazmistim bunuKızlar iki gündür wc sorunu yaşıyorum bugün 3. Gün olacak ve bugün hemen çözmem gerek tartıdan önce
Normalde kivi bu durumlarda bana iyi gelir ama doktorum Kıza gaz yapar diye portakal kivi yeme dedi
Başka ne yapabilirim 1 gün içinde çözebilmek için
yemek yapadiysan en azindan omlet menemen yapsaydin cnmKızlar dün bahar temizliğine başladım o yüzden menümü yazamadım şimdi hemen yazıyorum
Sabah 10.00
Bir dilim ekmek bir yumurta 2 zeytin az tulum peyniri şekersiz çay
Öğle 14.00
Bi kase çorba bir kase yoğurt
Akşam 18.30
Bir kase yoğurt dört kaşık haşlanmış makarna(makarna olmadı biliyorum ama ne yapayım temizliğin içinde yemek yapamadım) beş altı tane de çilek
simdi nasilsin cnm gectimiGünaydın kızlar, bugün tam gün okuldayım diye sabah erken kahvaltı yaptım, yediğim salata mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı bende...
yuzden 1.5 ğu gecerse giriyosun cnm :))
aksam arasinda 1 meyve olursa daha iyi cnm incir yada dutgünaydın herkese dün kaç kez girdimçıktım alıntılarım her defasında uctu . benim buyuk bebıs kopek dıslerı çıkarıyor fazlasıyla huzursuz menumu yazacak vakıt bulamadım . gece de artık sızmısım önce menu yazayım
dünkü menum
saat 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytın
bol dereotlu söğüş salatası
1 tb ekmek
1 bardak şekersz açık çay
11.00 ara
şekersz türk kahvesi
2 hurma
2 ceviz
satt 13.00 öğle
küçük kase menemen
1dilim tb ekmek
saat 15.30 ara
1 küçük muz
2 ceviz
saat 19.00 aksam
6 yk kıymalı sebze yemeği
bol lımonlu salata
1 dilim tb
saat 20.30 ara
yarım cb kurudut fındık karısımı
1 incir 1 ceviz
su 3 litre spor yok maalesef
ins. Olur cnmMefkurem abla tartı inmiyor takıldı 102.1 de bugün günü erken kapatacağım akaşama kabak yoğurt umarım etkisi olur
aksam az geldi bana cnmGünaydın güzel bir gün dilerim herkese!
Dünkü menümü yazayım:
Su 1.5 lt
Spor Yok.
ben uzun suredir sigortali calismiyodum cnm pasaport falan gerekliydiAbla ne nosu herşey kimlik kartı ile olmuyor mu , yada netten
Yag oranin düşmüş ne guzel cnmKizlar sabah diyetisyene gittim baya anlatti gervi hepsi hemen hemen bildgim seyelrdi ama en sevdgm yönü detayli vucut analizi kolum bacağımdaki yag oranı metabolizma hızım hepsini öğrendim
Yemek yemek istemedi mefkuremcim, geçiştirdim ben de.aksam az geldi bana cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?