Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem abla tartı inmiyor takıldı 102.1 de bugün günü erken kapatacağım akaşama kabak yoğurt umarım etkisi olur
Bugün et yapcaktım normalde sırf burda herkes persembeleri kabak yiyor diye etkisine bakmak için gidip kabak alcam

bilmiyorum hilalim ya eşim ne zaman evde olsa o modem sabah çalışmıyor ona inat heryeri karıştırmasın diye ben el atıyorum ama dun sonunda herşeyi yeniden kurdurdu bana
güzel olmuş ama akşam hem incir hem süt olmasın canım ikisinden birini tercih et gerçi ikiside emiyor o sana etki etmez
Mefkurem abla tartı inmiyor takıldı 102.1 de bugün günü erken kapatacağım akaşama kabak yoğurt umarım etkisi olur
inşallah canım günü de hafif tut akşamda yoğurt kabak baya etkili olur

çok bahsediliyor burada kabak diye
kabak detoksu nasıl yapılıyor
ben yapsam sütümü etkiler mi acaba?
Şu an senin icin erken zaten cnm simdilik iyi gidiyorsun
Daha yeni basladin

Wc icinde armut iyi gelir taze meyve olarak

Yada kuru meyveleri bi cezvede biraz pisir pure yap suyuyla beraber ye

Bugün et yapcaktım normalde sırf burda herkes persembeleri kabak yiyor diye etkisine bakmak için gidip kabak alcam
Etkili oluyor kuzu.
çok bahsediliyor burada kabak diye
kabak detoksu nasıl yapılıyor
ben yapsam sütümü etkiler mi acaba?
Bende emziriyorum canım ama seninki çok minnak sen yemeğini yapıp yiyebilirsin
Evet bu gün meyve yok
Sabah kıymalı yumurta peynir zeytin yarım domates yarım salatalık yedim 1 bardak süt içtim

Akşam kabak yoğurt bu kadar belki kahve sütlü
Kabak yapacaklar yemek gibi yapmayin
2 kabagi rendeleyip yagsiz sotelenecek ustune biraz yogurt, tuz atmayin
Isteyen 2 ceviz dereotu ilave edebilir
Tamam abla akşam öyle yapayım

Günaydın güzel bir gün dilerim herkese!
Dünkü menümü yazayım:
Sabah 08.30- 1 dilim ekmek, 1 yumurtadan omlet, zeytin, domates, salatalık, 1 tk bal, 2 bardak şekersiz çay.
Ara 11.00- 1 avuç kabak çekirdeği, 1 tk fıstık ezmesi.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 1 parça tavuk bonfile, yeşillikli salata.
Ara 16.00- 1 avuç kabak çekirdeği, 1 kuru incir.
Akşam 19.00- 1 bardak kefir.
Su 1.5 lt
Spor Yok.

afiyet olsun canım tartı öncesi makrna olmamış kendinde biliosn ama olmus artk temizlik yaparken malesef yemek isi zor oluyor tartiya yansimaz umarim
Günaydın kızlar, bugün tam gün okuldayım diye sabah erken kahvaltı yaptım, yediğim salata mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı bende...
erken yemeye alışık değilsen ondan da olur cnm simdi nasilsn
hadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah
döndüm bile birazdan belirticem neler olduğunu
saol cnm hepimiz icin gecerli insAllah gidecek vazgecmicez
afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım hepimiz icin güzel bi gün olsun insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…