- 12 Ocak 2015
- 1.388
- 3.057
- 133
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.921
Bugün et yapcaktım normalde sırf burda herkes persembeleri kabak yiyor diye etkisine bakmak için gidip kabak alcamMefkurem abla tartı inmiyor takıldı 102.1 de bugün günü erken kapatacağım akaşama kabak yoğurt umarım etkisi olur
bilmiyorum hilalim ya eşim ne zaman evde olsa o modem sabah çalışmıyor ona inat heryeri karıştırmasın diye ben el atıyorum ama dun sonunda herşeyi yeniden kurdurdu banaIns canim vazgeçemediğin surece gidecek eminim bunaher zaman tatlim
Afiyet olsun canim menün güzel
Yok yok tirmalamasin öyle cok degildi ayrica şöyle birşey var haşlanmış patates soguduktan sonra glisemik indeksi düşüyor. Ayrica icinde kilo vermeye yardimci bisi vardi sanirim ama sicakken degil soğukken
Sorun nerdeymis peki canim cok ugrasmissin ya
Yok canim belli bi diyete göre yapmiyorum
Ayran hazirsa ödem yapabilir afiyet olsun canim
Canım yukardada yazdim haşlanmış patates sogukken yenirse o kadar zararli degil çorbada azdi zaten
Sagol baharcim
Sufle mi canim genel konusuyorum ama hergun bi lokma kacamak olsa sizi ne kadar etkiler biliyomusunuz yapmayin bunu kendinize lutfen
Kiz herif oldu benimki 6 yasinda
Afiyet olsun canim
Cok gecmis olsun canim ya biside yiyememissin
Afiyet olsun canim
Ay bende istiyorum bunlardan
Hata yapilir herkes yapabilir bunu ama kilo vermek istiyosan free takilayim degil bundan sonra elimden geleni yapicam demen gerekir. Burda cok fazla kisi gorduk canim free takilayim dedikten sonra o düzen olmuyor kendini sorumlu hissetmedigin zaman saliyorsun. Bence bi an once toparla kendini
Emzirdigin ocin bilemedim rakibem
Gunaydin kizlarrrr
Tartiya yakin makarna olmamis canim afiyet olsun
Normalde erken kahvaltimi yapiyodun canim
güzel olmuş ama akşam hem incir hem süt olmasın canım ikisinden birini tercih et gerçi ikiside emiyor o sana etki etmezgünaydın herkese dün kaç kez girdimçıktım alıntılarım her defasında uctu . benim buyuk bebıs kopek dıslerı çıkarıyor fazlasıyla huzursuz menumu yazacak vakıt bulamadım . gece de artık sızmısım önce menu yazayım
dünkü menum
saat 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytın
bol dereotlu söğüş salatası
1 tb ekmek
1 bardak şekersz açık çay
11.00 ara
şekersz türk kahvesi
2 hurma
2 ceviz
satt 13.00 öğle
küçük kase menemen
1dilim tb ekmek
saat 15.30 ara
1 küçük muz
2 ceviz
saat 19.00 aksam
6 yk kıymalı sebze yemeği
bol lımonlu salata
1 dilim tb
saat 20.30 ara
yarım cb kurudut fındık karısımı
1 incir 1 ceviz
su 3 litre spor yok maalesef
inşallah canım günü de hafif tut akşamda yoğurt kabak baya etkili olurMefkurem abla tartı inmiyor takıldı 102.1 de bugün günü erken kapatacağım akaşama kabak yoğurt umarım etkisi olur
dur Yasemin daha çok küçük bebeğin sadece perşembe kabak yesen akşam o bile yeterli gelir iki gün sadece kabakla olmaz sanaçok bahsediliyor burada kabak diye
kabak detoksu nasıl yapılıyor
ben yapsam sütümü etkiler mi acaba?
tamam canım sütü etkileyecek birşeyse zaten yapmamdur Yasemin daha çok küçük bebeğin sadece perşembe kabak yesen akşam o bile yeterli gelir iki gün sadece kabakla olmaz sana
Şu an senin icin erken zaten cnm simdilik iyi gidiyorsunçok bahsediliyor burada kabak diye
cezvede susuz pişireceğim abla su katacak mıyımŞu an senin icin erken zaten cnm simdilik iyi gidiyorsun
Daha yeni basladin
Wc icinde armut iyi gelir taze meyve olarak
Yada kuru meyveleri bi cezvede biraz pisir pure yap suyuyla beraber ye
günaydın canımGunaydin kizlarrr
Etkili oluyor kuzu.Bugün et yapcaktım normalde sırf burda herkes persembeleri kabak yiyor diye etkisine bakmak için gidip kabak alcam
Bende emziriyorum canım ama seninki çok minnak sen yemeğini yapıp yiyebilirsinçok bahsediliyor burada kabak diye
Evet bu gün meyve yokbilmiyorum hilalim ya eşim ne zaman evde olsa o modem sabah çalışmıyor ona inat heryeri karıştırmasın diye ben el atıyorum ama dun sonunda herşeyi yeniden kurdurdu bana
güzel olmuş ama akşam hem incir hem süt olmasın canım ikisinden birini tercih et gerçi ikiside emiyor o sana etki etmez
inşallah canım günü de hafif tut akşamda yoğurt kabak baya etkili olur
Tamam abla akşam öyle yapayımKabak yapacaklar yemek gibi yapmayin
2 kabagi rendeleyip yagsiz sotelenecek ustune biraz yogurt, tuz atmayin
Isteyen 2 ceviz dereotu ilave edebilir
Ben de tuğçeyi merak ettim.bizim deli kız tuğçe nerede kaç gündür görmüyorum haberi olan var mı
Mefkurem abla tartı inmiyor takıldı 102.1 de bugün günü erken kapatacağım akaşama kabak yoğurt umarım etkisi olur
Tuğçe kimdi ya, nickiBen de tuğçeyi merak ettim.
afiyet olsun canım tartı öncesi makrna olmamış kendinde biliosn ama olmus artk temizlik yaparken malesef yemek isi zor oluyor tartiya yansimaz umarimKızlar dün bahar temizliğine başladım o yüzden menümü yazamadım şimdi hemen yazıyorum
Sabah 10.00
Bir dilim ekmek bir yumurta 2 zeytin az tulum peyniri şekersiz çay
Öğle 14.00
Bi kase çorba bir kase yoğurt
Akşam 18.30
Bir kase yoğurt dört kaşık haşlanmış makarna(makarna olmadı biliyorum ama ne yapayım temizliğin içinde yemek yapamadım) beş altı tane de çilek
erken yemeye alışık değilsen ondan da olur cnm simdi nasilsnGünaydın kızlar, bugün tam gün okuldayım diye sabah erken kahvaltı yaptım, yediğim salata mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı bende...
döndüm bile birazdan belirticem neler olduğunuhadi bakalım güzel haberlerle dön inşallah
saol cnm hepimiz icin gecerli insAllah gidecek vazgecmicezIns canim vazgeçemediğin surece gidecek eminim bunaher zaman tatlim
Afiyet olsun canim menün güzel
Yok yok tirmalamasin öyle cok degildi ayrica şöyle birşey var haşlanmış patates soguduktan sonra glisemik indeksi düşüyor. Ayrica icinde kilo vermeye yardimci bisi vardi sanirim ama sicakken degil soğukken
Sorun nerdeymis peki canim cok ugrasmissin ya
Yok canim belli bi diyete göre yapmiyorum
Ayran hazirsa ödem yapabilir afiyet olsun canim
Canım yukardada yazdim haşlanmış patates sogukken yenirse o kadar zararli degil çorbada azdi zaten
Sagol baharcim
Sufle mi canim genel konusuyorum ama hergun bi lokma kacamak olsa sizi ne kadar etkiler biliyomusunuz yapmayin bunu kendinize lutfen
Kiz herif oldu benimki 6 yasinda
Afiyet olsun canim
Cok gecmis olsun canim ya biside yiyememissin
Afiyet olsun canim
Ay bende istiyorum bunlardan
Hata yapilir herkes yapabilir bunu ama kilo vermek istiyosan free takilayim degil bundan sonra elimden geleni yapicam demen gerekir. Burda cok fazla kisi gorduk canim free takilayim dedikten sonra o düzen olmuyor kendini sorumlu hissetmedigin zaman saliyorsun. Bence bi an once toparla kendini
Emzirdigin ocin bilemedim rakibem
Gunaydin kizlarrrr
Tartiya yakin makarna olmamis canim afiyet olsun
Normalde erken kahvaltimi yapiyodun canim
afiyet olsun canım güzel olmuşgünaydın herkese dün kaç kez girdimçıktım alıntılarım her defasında uctu . benim buyuk bebıs kopek dıslerı çıkarıyor fazlasıyla huzursuz menumu yazacak vakıt bulamadım . gece de artık sızmısım önce menu yazayım
dünkü menum
saat 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytın
bol dereotlu söğüş salatası
1 tb ekmek
1 bardak şekersz açık çay
11.00 ara
şekersz türk kahvesi
2 hurma
2 ceviz
satt 13.00 öğle
küçük kase menemen
1dilim tb ekmek
saat 15.30 ara
1 küçük muz
2 ceviz
saat 19.00 aksam
6 yk kıymalı sebze yemeği
bol lımonlu salata
1 dilim tb
saat 20.30 ara
yarım cb kurudut fındık karısımı
1 incir 1 ceviz
su 3 litre spor yok maalesef
afiyet olsun canım hepimiz icin güzel bi gün olsun insAllahGünaydın güzel bir gün dilerim herkese!
Dünkü menümü yazayım:
Sabah 08.30- 1 dilim ekmek, 1 yumurtadan omlet, zeytin, domates, salatalık, 1 tk bal, 2 bardak şekersiz çay.
Ara 11.00- 1 avuç kabak çekirdeği, 1 tk fıstık ezmesi.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 1 parça tavuk bonfile, yeşillikli salata.
Ara 16.00- 1 avuç kabak çekirdeği, 1 kuru incir.
Akşam 19.00- 1 bardak kefir.
Su 1.5 lt
Spor Yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?