- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.961
hmmmm su kısmını atlamışım abla kusura bakmaSuda pisireceksin cnm
uyuyla beraber ye demisim zaten :))
yuzden 1.5 ğu gecerse giriyosun cnm :))
Anladım canım afiyt olsunhem incir hem sut demissnya canım sut nerde :) birde abla alt kopek dişleri cıkarıyor daha cok emiyor valla
listem diyetisyen listesi tatlım o meyve demıstı bende hergun degıstırerek yiyorum bırdd muz u canım tatlı cok istemişti ona ziyade yedım ☺ cok sık muz yemem
canım senin bebeğin kac aylık
afiyet olsun canım su az geldi onun dısında guzel
çalışırken misafir zor yaa kolay gelsin cnmYarına misafirim var, bu akşam sanırım yoğurt ile geçiştiririm. Halıları yıkamaya verdim, yedek halılarımı da sererim, akşam da sil süpür şöyle bir temizlik yapar bugünü kapatırım.
pazartesi zaten guzel eksin vardi cnmhmmmm su kısmını atlamışım abla kusura bakma
ya çokmuş be abla yaaaa
ben buyuk kızımı doguma yakın emmeyı bırakır mı diye deneme yaptım annemin baskısı ile ama dayanamadım oda bende hazır degıldık sonra hep emdi hatta almadığı kiloyu aldı kardesi ile birlikte kolostrum da aldıSeninkide buyumus masallah merve birde 2 sini bir emziriyorsun ne guzel
dut sut ıcın canım ya onu emzirme danısmanı olan Dr um ekledikabak çekirdeği çinko için mi bu kadar tükettin canım
hiç rastlamadım bu markaya bı bakayim
süt değil canım klavye düzeltmiş dut :)
Kabak cegırdegı cıg olandan al canım onqlr daha faydalı kavrulmuş olandan zıyadeYanımda işyerinde var, ara öğün gibi yiyorum hem de sağlıklı yağ niyetine. Bağırsaklar için de iyi. Şekerli birşey tüketmektense bunları tüketiyorum canım.
Ben de dün markette gezerken rastgeldim.
evet ablacım inşallah yarın da aynı şekilde gelirim şu wc sorunu korkutuyor beni sadece bakalımçalışırken misafir zor yaa kolay gelsin cnm
pazartesi zaten guzel eksin vardi cnm
Ac karna bi zeytinyagi falan icseydin keske tatlimevet ablacım inşallah yarın da aynı şekilde gelirim şu wc sorunu korkutuyor beni sadece bakalım
Sağ ol canımAy canım geçmiş olsun, buraya gelememeyi bırak düzenli yemek bile yiyememişsin. Dinlen iyileş çabucak inşaallah
Gayet güzel olmuş, afiyet olsun(leblebi için yaptım )
Sağ ol tatlımGeçmiş olsun canım
Teşekkürler canımsaol cnm
afiyet olsun canım güzel olmuş
saol cnm
saol cnm insAllah
Sabah tartilırım bklm kac kilo fark cikacak
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Hadi gecmis olsun misafirleri bitirdysen takima dahil olmak her zmn daha daha fazla motive ediyor cidden hem bireysek hem toplu olarak ama bazen elde olmadan gelemiyoruz hayrlısı cnm
Yiyemedim canım sağ olGuzle olmuş canım afiyet olsun
Canim gecmis olsun kahvalti niye yok ama onun dışında güzel
Sağ ol canımneyse iki kasikla durmussun canim guzel yuruyus yapmissin erimiştir ınsallh böyle şeyleri tartı sonrası yesek daha iyi
güzel canim
geçmiş olsun canim az yetmişsin ama
guzel canim
misafirlerimize atlatmışsın canim bence kendini toparla devam yoksa ipler elinden kayabilir tabi son karar senin
Sağ ol canımCok gecmis olsun canim ya biside yiyememissin
Sağ ol kaptanım düne göre daha iyiyim ama hala ağrım varcok gecmis olsun cnm bugun nasilsin
Anladm canım güzelmiş afiyet olsunyani artık hep bununla tartilacagim icin bunu baz alicam
bilmem tarti degisiklikgi die bisey var mi kurallarda
Anladm cnm afiyet olsun
Su bos arsalardan toplanan otlar var ya ondan cnm biz dedsakali deriz ama genel adi nedir bilmiorum ondan dogradim azicik da domates salatalik ekledm
Gayet iyi cnmSelamlar hatunlar, benim gene bu Cuma işim çıktı, onunla ilgili bişeyler yapmaktan gelemedim. Cuma’lardan gidiyorum
Menüme geleyim;
09.50
2 yk yulaf ve 1 yumurtadan krep
4 siyah 1 yeşil zeytin
1 parça beyaz peynir
3 badem,3 kaju
3 dilim nektarin
Maydonoz dereotu
1 çb tarçınlı yy süt
Yarım domates
1 çk baharatlı krem peynir
1 çk biber salçası
18.40
2 küçük tavuk baget
4-5 kaşık salata
4 zeytin, azıcık peynir
1 yk yoğurt
6-7 adet kavrulmamış kuruyemiş
Su 2 olmadı henüz ama tamamlanacak inşallah. Valla bugün pek doymadım ama olsun
Çok iyi menü cnmKizlar selam,
Bugunun menusi gelsin hemen
Saat 10:00-11:00
2 yumurtadan peynirli omlet
12 zeytin
Yarim cb ceviz
Domates
Salatalik
Avuc ici kadar peynir
1 muz
Yarim bardak sut
Saat 17:00
1 bardak ayran
Saat 18:00
Sade turk kahvesi
Saat 19:00- 19:30
1 yumurtadan sebzeli omlet
El kadar kofte (tost makinesinde pisirdim)
3yk yogurt
Su 2 lt
1 lt dukan bira
Spor yok sayilir bisikletle markete gittim geldim :)
O zaman tekrar hoşgeldin:)Valla öyle canim arkadasim var senin yedigini ben yesem 100 kilo olurum diyodu
Ama genede son ay 1 2 kilo aldim yeme deyip duruyolardi bilmiyorum hazir hissetmiyodum pazar günü birdenbire yemicem dedim konuyu kapattim
Akdeniz ekmeği buğday unuyla yapılan bir ekmek cnm,dışarıda kücük paketlerde oluyır ya onlardan.guzelim icli kofte bulgurla yapilmiyormu seninki degisikmi
hem oglen hem aksam karbon olmazki cnm bide az degil 1 er tabak
kotu degil ama bilemedim cnm
Yogurt corbasida pirinclidir heralde oglende patates
3 kilo tarti farkini ekleriz cnm
Bu arti sayilmaz
akdeniz ekmegi ne oluyor buyuklugu ne kadar cnm
Aksam gevrek yerine keske menemen vs. Yapsaydin
aksam salatayi yogurdu daha fazla yiyebilirdin cnm doymadiysan
Yarin icin planin ne
Artiysan detoks yapsan iyi olur
yarin menunu birazdaha hafif tutup aksam erken kapatirsan iyi olur cnm
HarikaaaaaaaKizlar menumu yazip yaticam bugun baya gecmis birikmis yarin sabah yapicam inşallah çok uykum vat
12:00
1 kivi
Tazesoganlo 2 yumurta
1 kk peynir
18:00
1tabak taze fasulye
1 kase yogurt
Su:2,5lt
Neyse ki sonuca ulaşmışsın:)ne olsun koşturmaca
tamamdır kaptan
guzel olmuş canim
bence guzel olmuş canim
afiyet olsun canim ne zamndır benimde canim çekiyor köfte hafta sonu yapayım hep yöresel yemekler canim cekiyo
guzel canım hiçte çok deil erişte azsa çok iyi
patates diyetimi yaptın sen cnm
gayet iyi canm geçmiş olsun şimdi daha iyimisin
kahvaltın çok doyurucu olmuşta akşam miktar az ondan doymamışsindır
guzel canim afiyt olsun
afiyet olsun canmsin
cok iyi afiyet olsun
internet olmayınca bende çıldırıyorum yapana kadar uğraşırım bizimde bağlantı yerinde temassizluk var arada hattan düşüyoruz tekrar yapyoz
Çok iyi cnmMenüm gelsin
11.30
1 biberli yumurta
1 dl b.peynir
domates
Salatalık
10 yeşil zeytin
14.20
3 ceviz
1 armut
18.15
tavada ciğer kavurma
Soğan salatası
2 lokma lavaş
1 bardak ayran
Su.2lr
Spor yapamadim
Yürüyüşle yakmışsındır inş canım sufleyiIyi geceler çocuğu uyutup geldim. bugün menüm
12.30 yumurtalı tbe (yağsız) 2 dilim
Beyaz peynir
3 zeytin
14.00 suflenin içinden 2 tk yedim. Pişmanım ama çok ye beni diyordu
18.30 yumurtalı ıspanak
Yoğurt
Salata
1 tbe
Su 2.5 l
Spor 100 dk yuruyus 300 puanFit mutlu anne
:)))Geçmiş olsun canim ne kadarlık çocuğun bizimde geçen ay oldu 3 aylıkken
Çok gecmiş olsunKızlar migrenim tutmuş gelemedim. Geçmişte yapamadım bugüncük affedin. Menümü yazıp yatmayı deneyeceğim
16.00
10 tane fıstık ve badem
1 yemek kaşığı kadar çekirdek
17.00
2 peynirli yumurta
Su:1.5 lt belki biraz fazla
Gayet iyi cnmBugünkü menum
Uyanınca 1 bardak cevizli şu
Kahvalti 11:00
Sahanda 2 yumurta
2kk peynir
5 zeytin
Yesillik
1 ceviz
Ara
1 kivi
Aksam 18:00
5-6 y.k. karışık sebze yemeği
1kase yogurt
Yarim avuc kadar leblebi
2.5 lt su
Spor yok 60 dk leslie*180 puanFit mutlu anne
Armut ve su iyi geliyor cnm bazen banaKızlar iki gündür wc sorunu yaşıyorum bugün 3. Gün olacak ve bugün hemen çözmem gerek tartıdan önce
Normalde kivi bu durumlarda bana iyi gelir ama doktorum Kıza gaz yapar diye portakal kivi yeme dedi
Başka ne yapabilirim 1 gün içinde çözebilmek için
Güzel haberlerle dön cnmsaol cnm
İyi uykular bendd yola koyuldum hastaneyr gidiyorum bklm
Nasıl bi salataydıki canım?Günaydın kızlar, bugün tam gün okuldayım diye sabah erken kahvaltı yaptım, yediğim salata mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı bende...
Afiyet olsn o zamnKızlar içli köfte haşlama, dışında irmik ve 2 kere kıyılmış kıyma,içinde de keçi eti var.
Keçi etinin bağırsakları aşırı çalıştırma etkisi var, bende de etkiyi gösterdi zaten, düne göre daha eksideyim
İyi menü bncegünaydın herkese dün kaç kez girdimçıktım alıntılarım her defasında uctu . benim buyuk bebıs kopek dıslerı çıkarıyor fazlasıyla huzursuz menumu yazacak vakıt bulamadım . gece de artık sızmısım önce menu yazayım
dünkü menum
saat 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytın
bol dereotlu söğüş salatası
1 tb ekmek
1 bardak şekersz açık çay
11.00 ara
şekersz türk kahvesi
2 hurma
2 ceviz
satt 13.00 öğle
küçük kase menemen
1dilim tb ekmek
saat 15.30 ara
1 küçük muz
2 ceviz
saat 19.00 aksam
6 yk kıymalı sebze yemeği
bol lımonlu salata
1 dilim tb
saat 20.30 ara
yarım cb kurudut fındık karısımı
1 incir 1 ceviz
su 3 litre spor yok maalesef
Afiyetler olsun yapacaklara inşKabak yapacaklar yemek gibi yapmayin
2 kabagi rendeleyip yagsiz sotelenecek ustune biraz yogurt, tuz atmayin
Isteyen 2 ceviz dereotu ilave edebilir
Saol cnmAnladm canım güzelmiş afiyet olsun
Gayet iyi cnm
Çok iyi menü cnm
O zaman tekrar hoşgeldin:)
Akdeniz ekmeği buğday unuyla yapılan bir ekmek cnm,dışarıda kücük paketlerde oluyır ya onlardan.
Harikaaaaaaa
Neyse ki sonuca ulaşmışsın:)
Çok iyi cnm
Yürüyüşle yakmışsındır inş canım sufleyi
:)))
Çok gecmiş olsun
Gayet iyi cnm
Armut ve su iyi geliyor cnm bazen bana
Güzel haberlerle dön cnm
Nasıl bi salataydıki canım?
Afiyet olsn o zamn
İyi menü bnce
Afiyetler olsun yapacaklara inş
Valla 1 küsür olur sabah tartilmadim sürpriz olacak canim benimki :)iyi iyi umduğumdan iyi gidiyor çok şükür :)
ama bugün wc sorunumu halledebilirsem daha da iyi bi sonuç gelecek sankisen de nasıl durumlar
Afiyet olsun tatlimgünaydın herkese dün kaç kez girdimçıktım alıntılarım her defasında uctu . benim buyuk bebıs kopek dıslerı çıkarıyor fazlasıyla huzursuz menumu yazacak vakıt bulamadım . gece de artık sızmısım önce menu yazayım
dünkü menum
saat 09.00 kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
5 zeytın
bol dereotlu söğüş salatası
1 tb ekmek
1 bardak şekersz açık çay
11.00 ara
şekersz türk kahvesi
2 hurma
2 ceviz
satt 13.00 öğle
küçük kase menemen
1dilim tb ekmek
saat 15.30 ara
1 küçük muz
2 ceviz
saat 19.00 aksam
6 yk kıymalı sebze yemeği
bol lımonlu salata
1 dilim tb
saat 20.30 ara
yarım cb kurudut fındık karısımı
1 incir 1 ceviz
su 3 litre spor yok maalesef
Valla iste sarka sarka bu zamana kaldi bizimkide canim.Oo bayagı buyumus delikanlı olmuş senin pasabiz minnakken hallettik bu arada canım ben önceden diyetisyen eşliğinde kilo verdim yine aynı listelerden gidiyorum çoğu zaman sadece emzirdiğim için süt azalmasın diye bazen ekstra bişeyler tüketiyorum. Diyetisyen bana günde 1 sütlü tatlı ya da onun yerine sınırsız bitter veriyordu. Çünkü tatlıya aşırı zaafım var bisküvi gofret çok tüketiyodum onun yerine onları verdi
Merak etme abla dikkat edicez tabikiGunaydinnnn kizlarrr
Özellikle listedekiler lutfennnnnn bugun cok dikkat etsin
Menuler hafif ve aksamlar erken kapansin
Kiz esin bisiler yapıyor olmasinbilmiyorum hilalim ya eşim ne zaman evde olsa o modem sabah çalışmıyor ona inat heryeri karıştırmasın diye ben el atıyorum ama dun sonunda herşeyi yeniden kurdurdu bana
güzel olmuş ama akşam hem incir hem süt olmasın canım ikisinden birini tercih et gerçi ikiside emiyor o sana etki etmez
inşallah canım günü de hafif tut akşamda yoğurt kabak baya etkili olur
Gunaydin canimmmGünaydın herkese , muhteşem perşembe gelmiş mübarek cuma öncesi
Is oldu galiba ablaAlintilara donecem kizlar simdi cikmam gerekiyor
Sigorta no su almaya gidecem
Gunaydin canim afiyet olsunGünaydın güzel bir gün dilerim herkese!
Dünkü menümü yazayım:
Sabah 08.30- 1 dilim ekmek, 1 yumurtadan omlet, zeytin, domates, salatalık, 1 tk bal, 2 bardak şekersiz çay.
Ara 11.00- 1 avuç kabak çekirdeği, 1 tk fıstık ezmesi.
Öğlen 14.00- 1 kase yoğurtlu buğday çorbası, 1 parça tavuk bonfile, yeşillikli salata.
Ara 16.00- 1 avuç kabak çekirdeği, 1 kuru incir.
Akşam 19.00- 1 bardak kefir.
Su 1.5 lt
Spor Yok.
E gidenin cogu yagsa gayet iyi canimKizlar sabah diyetisyene gittim baya anlatti gervi hepsi hemen hemen bildgim seyelrdi ama en sevdgm yönü detayli vucut analizi kolum bacağımdaki yag oranı metabolizma hızım hepsini öğrendim
Meta hızım: 1548
Yag yüzdem: %44.6 - - %23.8 olmasi gerekmis
Yag oranım: 38.9 kg
Başlangıç kilom: 87.2
Ideal kilom: 65 olarak belirledkk
1 ay sonra kontrol var bklm
3 ana 3 ara öğün olmak uzere 6 öğünüm var standart
Gecen sene gittgim diyetisyende yag oranım 46 kg di simdi 39 olmus hemen hemen çoğu yağdan gitmis yani iyi bisey snrm meta hızım nasıl ki onu bilemedim sormayı unutmuşum
Kolay gelsin tatlimYarına misafirim var, bu akşam sanırım yoğurt ile geçiştiririm. Halıları yıkamaya verdim, yedek halılarımı da sererim, akşam da sil süpür şöyle bir temizlik yapar bugünü kapatırım.
Hosbuldum canım. Bisi sorcam sen eskidende vardin dimiAnladm canım güzelmiş afiyet olsun
Gayet iyi cnm
Çok iyi menü cnm
O zaman tekrar hoşgeldin:)
Akdeniz ekmeği buğday unuyla yapılan bir ekmek cnm,dışarıda kücük paketlerde oluyır ya onlardan.
Harikaaaaaaa
Neyse ki sonuca ulaşmışsın:)
Çok iyi cnm
Yürüyüşle yakmışsındır inş canım sufleyi
:)))
Çok gecmiş olsun
Gayet iyi cnm
Armut ve su iyi geliyor cnm bazen bana
Güzel haberlerle dön cnm
Nasıl bi salataydıki canım?
Afiyet olsn o zamn
İyi menü bnce
Afiyetler olsun yapacaklara inş
Aynen cnm insAllah böyle devam ederValla 1 küsür olur sabah tartilmadim sürpriz olacak canim benimki :)
Afiyet olsun tatlim
Valla iste sarka sarka bu zamana kaldi bizimkide canim.
Ne bilim bence vermese iyi ama bisi diyemicem canim nornalde benimde baya düşkünlüğüm var
Merak etme abla dikkat edicez tabiki
Kiz esin bisiler yapıyor olmasin
Gunaydin canimmm
Is oldu galiba abla
Gunaydin canim afiyet olsun
E gidenin cogu yagsa gayet iyi canim
Kolay gelsin tatlim
Hosbuldum canım. Bisi sorcam sen eskidende vardin dimi
sevindim canım iyi olmalarınaSelam kızllar
Bugün çarşıya çıkmıştım
Baktım uygun bir takım var alıverdim.ama sonra pişman oldum yaa.aynı tipten çok vardı.neyse artık zaten bebelerle hemen kirleniyor açık renkler.
Ama daha neler var yaaaa kesinlikle zayıf olmak gerek her istediğini gitmek için.yoksa totom çıktı göbeğin çıktı
İyi haber bebeleri doktora götürdüm orta kulak iltahapları geçmiş.
Emzirmeyi azalttım(gümdüzleri tamamen bıraktık) ve yatarak emzirmiyorum(bazenleri hariç).onun etkisi büyük oldu bence.
erken yemeye alışık değilsen ondan da olur cnm simdi nasilsn
2 saat kadar sürdü, sonra geçti, şimdi iyiyim.simdi nasilsin cnm gectimi
Ot salatası diyelim kısaca. İçinde murç, maydonoz ve kekik vardı.Nasıl bi salataydıki canım?
Cok gecmis olsun canim sevindim iyi olmalarina. Valla bende az önce internette indirimlere bakiyodum bi sinirlendim geri kapattimSelam kızllar
Bugün çarşıya çıkmıştım
Baktım uygun bir takım var alıverdim.ama sonra pişman oldum yaa.aynı tipten çok vardı.neyse artık zaten bebelerle hemen kirleniyor açık renkler.
Ama daha neler var yaaaa kesinlikle zayıf olmak gerek her istediğini gitmek için.yoksa totom çıktı göbeğin çıktı
Emzirmeyi azalttım(gümdüzleri tamamen bıraktık) ve yatarak emzirmiyorum(bazenleri hariç).onun etkisi büyük oldu bence.
Svndm cnm iyi olmana2 saat kadar sürdü, sonra geçti, şimdi iyiyim.
Canım gecmıs olsun otit sebebi emzirme oldıgunu Dr un mu soyledı. Ben buyuk kızımı hep yatarak emzirdım keza kucuk de oyle dpgdugundan beri yanımda yatarak emıyor bı sıkıntı olmadı sukur emme sırasında kullandıkları kaslar sayesinde kulak ıcın hıcbır sorun olmuyormuş. Biberon beslenmesi oluyor muyduSelam kızllar
Bugün çarşıya çıkmıştım
Selam kızllar
Bugün çarşıya çıkmıştım
Şu an bende emzirme sürecindeyim, ilk iki kızımıda yatarak emzirdim, bu bebeğimide yatarak emziriyorum, hiç otit olmadılar...Canım gecmıs olsun otit sebebi emzirme oldıgunu Dr un mu soyledı. Ben buyuk kızımı hep yatarak emzirdım keza kucuk de oyle dpgdugundan beri yanımda yatarak emıyor bı sıkıntı olmadı sukur emme sırasında kullandıkları kaslar sayesinde kulak ıcın hıcbır sorun olmuyormuş. Biberon beslenmesi oluyor muydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?