Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Anladım canım afiyt olsun

Yarına misafirim var, bu akşam sanırım yoğurt ile geçiştiririm. Halıları yıkamaya verdim, yedek halılarımı da sererim, akşam da sil süpür şöyle bir temizlik yapar bugünü kapatırım.
çalışırken misafir zor yaa kolay gelsin cnm
hmmmm su kısmını atlamışım abla kusura bakma

ya çokmuş be abla yaaaa
pazartesi zaten guzel eksin vardi cnm

Seninkide buyumus masallah merve birde 2 sini bir emziriyorsun ne guzel
ben buyuk kızımı doguma yakın emmeyı bırakır mı diye deneme yaptım annemin baskısı ile ama dayanamadım oda bende hazır degıldık sonra hep emdi hatta almadığı kiloyu aldı kardesi ile birlikte kolostrum da aldı sonra da azalttı emmeyı yani bu aralar cunkı ıkı numara emme reddi yasadı benim bir haftalık hastanede yatma sürecim oldu o arada biberon ile besledılr buda zemin hazırladı beni istemedi benim de sutum azalmaya basladı derken 40 gunluk mucadele sonunda emmeye dondu ablayı da sut telası yuzunden gunde 2 3§kez anca emzırebılıyorum. Oda bebek daha dıs sancılarını tek iyi gelen benimle temas halinde olması buda emerek daha etkin oluyor
kabak çekirdeği çinko için mi bu kadar tükettin canım
hiç rastlamadım bu markaya bı bakayim
süt değil canım klavye düzeltmiş dut :)
dut sut ıcın canım ya onu emzirme danısmanı olan Dr um ekledi
Kabak cegırdegı cıg olandan al canım onqlr daha faydalı kavrulmuş olandan zıyade

Ay canım geçmiş olsun, buraya gelememeyi bırak düzenli yemek bile yiyememişsin. Dinlen iyileş çabucak inşaallah

Gayet güzel olmuş, afiyet olsun (leblebi için yaptım )
Sağ ol canım
Geçmiş olsun canım
Sağ ol tatlım
Teşekkürler canım
Guzle olmuş canım afiyet olsun

Canim gecmis olsun kahvalti niye yok ama onun dışında güzel
Yiyemedim canım sağ ol
Sağ ol canım
Cok gecmis olsun canim ya biside yiyememissin
Sağ ol canım
cok gecmis olsun cnm bugun nasilsin
Sağ ol kaptanım düne göre daha iyiyim ama hala ağrım var

Anladm canım güzelmiş afiyet olsun
Gayet iyi cnm
Çok iyi menü cnm
Valla öyle canim arkadasim var senin yedigini ben yesem 100 kilo olurum diyodu
Ama genede son ay 1 2 kilo aldim yeme deyip duruyolardi bilmiyorum hazir hissetmiyodum pazar günü birdenbire yemicem dedim konuyu kapattim
O zaman tekrar hoşgeldin:)
Akdeniz ekmeği buğday unuyla yapılan bir ekmek cnm,dışarıda kücük paketlerde oluyır ya onlardan.
Kizlar menumu yazip yaticam bugun baya gecmis birikmis yarin sabah yapicam inşallah çok uykum vat

12:00
1 kivi
Tazesoganlo 2 yumurta
1 kk peynir

18:00
1tabak taze fasulye
1 kase yogurt

Su:2,5lt
Harikaaaaaaa
Neyse ki sonuca ulaşmışsın:)
Menüm gelsin
11.30
1 biberli yumurta
1 dl b.peynir
domates
Salatalık
10 yeşil zeytin

14.20
3 ceviz
1 armut

18.15
tavada ciğer kavurma
Soğan salatası
2 lokma lavaş
1 bardak ayran

Su.2lr
Spor yapamadim
Çok iyi cnm
Yürüyüşle yakmışsındır inş canım sufleyi
Geçmiş olsun canim ne kadarlık çocuğun bizimde geçen ay oldu 3 aylıkken
:)))
Çok gecmiş olsun
Gayet iyi cnm
Armut ve su iyi geliyor cnm bazen bana
saol cnm
İyi uykular bendd yola koyuldum hastaneyr gidiyorum bklm
Güzel haberlerle dön cnm
Günaydın kızlar, bugün tam gün okuldayım diye sabah erken kahvaltı yaptım, yediğim salata mide bulantısı ve mide ağrısı yaptı bende...
Nasıl bi salataydıki canım?
Afiyet olsn o zamn
İyi menü bnce
Kabak yapacaklar yemek gibi yapmayin
2 kabagi rendeleyip yagsiz sotelenecek ustune biraz yogurt, tuz atmayin
Isteyen 2 ceviz dereotu ilave edebilir
Afiyetler olsun yapacaklara inş

Saol cnm

iyi iyi umduğumdan iyi gidiyor çok şükür :)
ama bugün wc sorunumu halledebilirsem daha da iyi bi sonuç gelecek sanki sen de nasıl durumlar
Valla 1 küsür olur sabah tartilmadim sürpriz olacak canim benimki :)
Afiyet olsun tatlim
Valla iste sarka sarka bu zamana kaldi bizimkide canim.
Ne bilim bence vermese iyi ama bisi diyemicem canim nornalde benimde baya düşkünlüğüm var
Gunaydinnnn kizlarrr

Özellikle listedekiler lutfennnnnn bugun cok dikkat etsin
Menuler hafif ve aksamlar erken kapansin
Merak etme abla dikkat edicez tabiki
Kiz esin bisiler yapıyor olmasin
Günaydın herkese , muhteşem perşembe gelmiş mübarek cuma öncesi
Gunaydin canimmm
Alintilara donecem kizlar simdi cikmam gerekiyor
Sigorta no su almaya gidecem
Is oldu galiba abla
Gunaydin canim afiyet olsun
E gidenin cogu yagsa gayet iyi canim
Yarına misafirim var, bu akşam sanırım yoğurt ile geçiştiririm. Halıları yıkamaya verdim, yedek halılarımı da sererim, akşam da sil süpür şöyle bir temizlik yapar bugünü kapatırım.
Kolay gelsin tatlim
Hosbuldum canım. Bisi sorcam sen eskidende vardin dimi

Aynen cnm insAllah böyle devam eder

Selam kızllar
Bugün çarşıya çıkmıştım
Baktım uygun bir takım var alıverdim.ama sonra pişman oldum yaa.aynı tipten çok vardı.neyse artık zaten bebelerle hemen kirleniyor açık renkler.
Ama daha neler var yaaaa kesinlikle zayıf olmak gerek her istediğini gitmek için.yoksa totom çıktı göbeğin çıktı

İyi haber bebeleri doktora götürdüm orta kulak iltahapları geçmiş.
Emzirmeyi azalttım(gümdüzleri tamamen bıraktık) ve yatarak emzirmiyorum(bazenleri hariç).onun etkisi büyük oldu bence.

sevindim canım iyi olmalarına
Aynen ya yaz geliyor istediklerimizi bedeni var mi diye düşünmeden alma konumuna gelmek istiyorum artık

Cok gecmis olsun canim sevindim iyi olmalarina. Valla bende az önce internette indirimlere bakiyodum bi sinirlendim geri kapattim

Canım gecmıs olsun otit sebebi emzirme oldıgunu Dr un mu soyledı. Ben buyuk kızımı hep yatarak emzirdım keza kucuk de oyle dpgdugundan beri yanımda yatarak emıyor bı sıkıntı olmadı sukur emme sırasında kullandıkları kaslar sayesinde kulak ıcın hıcbır sorun olmuyormuş. Biberon beslenmesi oluyor muydu

Şu an bende emzirme sürecindeyim, ilk iki kızımıda yatarak emzirdim, bu bebeğimide yatarak emziriyorum, hiç otit olmadılar...

Otitin sebebi yatarak emzirme diyen doktorda bilgi eksikliği vardır, böyle bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…