- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #284.981
dogru haklisin ben yine basaramadm simdi motive saglamak icin daha cok ugrasiyorumAynen canım yapıyorsun kalanları ne yapacaksın bir sürü dert neyse ki şimdilik gelen giden olmayacak gibi duruyor
Bende son düzlükteyim şöyle bi 4kilo kadar daha versem yetecek ama hep birşeyler çıkıyor atlatamadım bi bunu ama sana tavsiyem kiloların gitmeden insan içine çıkmamaya devam et derim
Yemeden de yapamıyorum abla ben maalesef ama öğreneceğim yiyeceklere karşı durmayı
evet bahar haklisin herkesten ozur diliyorum hedefe ulasana kadar burdayim ama free olarakBöyle bir msj yazıp çıkınca olmuyor Ayşenur herkesin günlük rutini misafiri var kurallar diyorum , bu şekil gelip gitmeler sürekli gelenlere haksizlik
o yuzden zaten motivem dustucumaya guzel bir eksi gelir canım
kiz su listeyi kac kere sordum benim gozumden mi kaçıyor ne oldu anladım
wuhuuu süpersin
cumaya gayet guzel eksi gelir bahar
ahh su kacamaklar sonu hep hüsran
benimki de sokulemedi Sabahtan beri eksi gormen çok güzel
hosgeldin canim bizde seni ozledik döndüğüne sevindim
inşallah canim elimden geleni yapicam 7 lerden cok sıkıldım artik
benimde camasirlar islandi tekrar yikanacak bu kacinci yikayisim
insallah abla regl oldum o bi sokulse
bende bozulsun diye 4 gozle bekliyorum abla
oyyyy fena olmus umarım eksiye geçebilirsin
Hoşgeldin tatlım
Valla bizim onlarca mesajda yaptığımızi tek mesaj da hallediyorsun takımdan nasıl faydalaniyorsun anlamış değilim
Afiyet olsun canım
menüyü begenemedim ben csnim yemek namına bisey yok
guzel olmus canom
super bi sonuc o zaman
dunde dondurma vardı sankim
Afiyet olsun canım su zaman at gibi koşturuyor bu aralar
burdayim insallah ama listede olmayarak aktif olamiyorum o yuzden sizleri daha fazla sabra zorlamak hakk isi degilsaol cnm
afiyet olsun canım güzel olmuş
saol cnm
saol cnm insAllah
Sabah tartilırım bklm kac kilo fark cikacak
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Hadi gecmis olsun misafirleri bitirdysen takima dahil olmak her zmn daha daha fazla motive ediyor cidden hem bireysek hem toplu olarak ama bazen elde olmadan gelemiyoruz hayrlısı cnm
evet bugunden basladm hedefime ulasmadan rahat etmem o yuzden en hizlidan yola kaldigimiz yerdn devamneyse iki kasikla durmussun canim guzel yuruyus yapmissin erimiştir ınsallh böyle şeyleri tartı sonrası yesek daha iyi
güzel canim
geçmiş olsun canim az yetmişsin ama
guzel canim
misafirlerimize atlatmışsın canim bence kendini toparla devam yoksa ipler elinden kayabilir tabi son karar senin
ya hilalcm surekli aktif olmak lazm bende bir suredir boyleyim en iyisi free takilip aktiflesnce kaptan alirsa ilerde listeye gireriz zaten toparlanmaya basladmIns canim vazgeçemediğin surece gidecek eminim bunaher zaman tatlim
Afiyet olsun canim menün güzel
Yok yok tirmalamasin öyle cok degildi ayrica şöyle birşey var haşlanmış patates soguduktan sonra glisemik indeksi düşüyor. Ayrica icinde kilo vermeye yardimci bisi vardi sanirim ama sicakken degil soğukken
Sorun nerdeymis peki canim cok ugrasmissin ya
Yok canim belli bi diyete göre yapmiyorum
Ayran hazirsa ödem yapabilir afiyet olsun canim
Canım yukardada yazdim haşlanmış patates sogukken yenirse o kadar zararli degil çorbada azdi zaten
Sagol baharcim
Sufle mi canim genel konusuyorum ama hergun bi lokma kacamak olsa sizi ne kadar etkiler biliyomusunuz yapmayin bunu kendinize lutfen
Kiz herif oldu benimki 6 yasinda
Afiyet olsun canim
Cok gecmis olsun canim ya biside yiyememissin
Afiyet olsun canim
Ay bende istiyorum bunlardan
Hata yapilir herkes yapabilir bunu ama kilo vermek istiyosan free takilayim degil bundan sonra elimden geleni yapicam demen gerekir. Burda cok fazla kisi gorduk canim free takilayim dedikten sonra o düzen olmuyor kendini sorumlu hissetmedigin zaman saliyorsun. Bence bi an once toparla kendini
Emzirdigin ocin bilemedim rakibem
Gunaydin kizlarrrr
Tartiya yakin makarna olmamis canim afiyet olsun
Normalde erken kahvaltimi yapiyodun canim