Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

dogru haklisin ben yine basaramadm simdi motive saglamak icin daha cok ugrasiyorum
Böyle bir msj yazıp çıkınca olmuyor Ayşenur herkesin günlük rutini misafiri var kurallar diyorum , bu şekil gelip gitmeler sürekli gelenlere haksizlik
evet bahar haklisin herkesten ozur diliyorum hedefe ulasana kadar burdayim ama free olarak
o yuzden zaten motivem dustu
burdayim insallah ama listede olmayarak aktif olamiyorum o yuzden sizleri daha fazla sabra zorlamak hakk isi degil
evet bugunden basladm hedefime ulasmadan rahat etmem o yuzden en hizlidan yola kaldigimiz yerdn devam
ya hilalcm surekli aktif olmak lazm bende bir suredir boyleyim en iyisi free takilip aktiflesnce kaptan alirsa ilerde listeye gireriz zaten toparlanmaya basladm

Menümu yazıyorum kızlar

Kahvaltı 11:30 gec kaldi hastaneden gelene kadar

5 zeytin

1 kk beyaz peynir

1 haşlanmış yumurta

2 dilim tbe

Marul

Ara 15:30

Türk kahvesi

Bi tane yaprak sarması

Akşam 18:10

2 kepce şehriye çorbası

6 kaşık pirasa yemegi domates biber vardi sadece icinde

Yarim su bardagi yogurt

Bi büyük kase salata

2 tane kofte

Su 1 litre oldu henuz yatmadan 2.5 ltye tamamlarim

Spor 1 mill leslie 45 puan sadece daha fazla yapasim gelmedi

afiyet olsun canım güzel olmuş

Bi kac gündür aşırı bi ödem vardı bende. Kiloda artıya çikmıştım ellerim ayaklarım şişti hep. Bu sabah bi tartıldım eksiye düşmüşüm tam tartıdan önce olmasına sevindim artı çıkçam diye çok korkuyordum. Yorgunluktan heralde anlamadim dün erken yattım sabahta erken kalktım dinlenmiş uyandım. O etkiledi galiba

Çok sevindim canım yarın daha da güzel bi eksi görürsün insAllah

06:30=== 3 haşlama yumurta
1 kase murç salatası

12:30=== 1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 kase murç salatası

2 lt su

Kızlar diyetim 2 öğünden ibaret olduğu için sadece bugüne mahsus ya sabah-öğlen ya da öğlen-akşam yiyecektim, ben sabah-öğleni tercih ettim.

Şu an aç hissetmiyorum, zaten birazdan yatacağım, gün boyu çok yoruldum, pazartesiden beride bebeğim uyutmuyor.

Geçen haftada eksideydin, güzel bir eksi bekliyoruz canım.

O ödemin sebebini çözemedim daha... akşam biraz sıcak su ile duş alsam bile sabah artıda oluyorum...

Bende bu akşam erken yatacağım, bakalım yeni gün nasıl bir eksi ile başlayacak...

Sabah 11.00
1 yumurtalı kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çay bardağı çiğ fındık
1 bardak süt

Akşam 18.00 ( 17.00 de yapamadım yedirmedi çocuklar
Yoğurtlu dereotlu kabak üzeri 2 ceviz
1 fincan sütlü kahve

Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş

Afiyet olsun canım
İyi uykular

Şu an bende emzirme sürecindeyim, ilk iki kızımıda yatarak emzirdim, bu bebeğimide yatarak emziriyorum, hiç otit olmadılar...

Otitin sebebi yatarak emzirme diyen doktorda bilgi eksikliği vardır, böyle bir şey yok.
Arkadaşım da yatarak emziriyordu onun çocuğu da çok olurdu.
Bu bizim 4.antibiyotiğimiz. Geçmedi ya da geçer geçmez tekrarladı bilmiyorum.ama bu sefer emzirmeden ni kaynaklanıyor acaba diye -ilk başta bana da pek mantıklı gelmemişti-emzirmeyi azalttım.geceleri de uykuma yenilmezsem -nadiren oluyor yine de- yatarak emzirmiyorum.bakalım 4 5 güne tekrar başlamaz ise emzirmedendir diye düşüneceğim.

Afiyet olsun canım güzel olmuş

Sağol canım
Biberon emzik hiç kullanmıyoruz.
Yukarıda da anlattığım gibi geçmwdi tekrarladı.bakalım inşallah tekrarlamaz.zaten 22 aylık oldu sıpam.vakti gelmişti.azalttım ben de. Yakında keserim tamamen :)

Tezli yüksek lisansımı çocuk sağlığı ve hastalıklari bölümünden yaptım(bilerek konuştuğumu bilin diye yazdım, yanlış anlaşılmasın) prof. ve doç. hocalarımız bunun bir varsayım olduğunu söylerlerdi, ben hiç oturarak emzirmedim, kızlarımı 2 ser yıl emzirdim, şu anda 3. bebeğimi emziriyorum.
Bazı doktorlar böyle söylüyorlar ama gerçekliği ispatlanmamış....

Geçenlerde benim bebeğimle akran bebeği olan arkadaşın bebeği otit geçirdi, 1 ay geçmedi, tek bı kere yatarak emziren biri değil..

Afiyet olsun canım murc salatası nedir

Valla İnşallah ondan olmadığı ispatlanır.anne için çok güzel hem emzirip hem dinlenebiliyorsun.

Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…