- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.001
Himm afiyet olsun canım bilmiorim hicCanım görseldeki bitki (mezarlıklara dikilen bitkinin yeni çıkan kısımları)Eki Görüntüle 2257587
Inşallah tek temennim oÇok sevindim canım yarın daha da güzel bi eksi görürsün insAllah
Buraya başladıgımdan beri hiç artıda olmadım insallahta olmamGeçen haftada eksideydin, güzel bir eksi bekliyoruz canım.
O ödemin sebebini çözemedim daha... akşam biraz sıcak su ile duş alsam bile sabah artıda oluyorum...
Bende bu akşam erken yatacağım, bakalım yeni gün nasıl bir eksi ile başlayacak...
Nasıl yani canım yatarak emzirmemi daha faydalı insallah bende 2 yıl emziririm şu an seviyor ama bende hiç yatarak emziremiyorum çok nadirTezli yüksek lisansımı çocuk sağlığı ve hastalıklari bölümünden yaptım(bilerek konuştuğumu bilin diye yazdım, yanlış anlaşılmasın) prof. ve doç. hocalarımız bunun bir varsayım olduğunu söylerlerdi, ben hiç oturarak emzirmedim, kızlarımı 2 ser yıl emzirdim, şu anda 3. bebeğimi emziriyorum.
Bazı doktorlar böyle söylüyorlar ama gerçekliği ispatlanmamış....
Geçenlerde benim bebeğimle akran bebeği olan arkadaşın bebeği otit geçirdi, 1 ay geçmedi, tek bı kere yatarak emziren biri değil..
Faydalı demedim, zararlı değil...Nasıl yani canım yatarak emzirmemi daha faydalı insallah bende 2 yıl emziririm şu an seviyor ama bende hiç yatarak emziremiyorum çok nadir
Selam kızllar
Bugün çarşıya çıkmıştım
Baktım uygun bir takım var alıverdim.ama sonra pişman oldum yaa.aynı tipten çok vardı.neyse artık zaten bebelerle hemen kirleniyor açık renkler.
Ama daha neler var yaaaa kesinlikle zayıf olmak gerek her istediğini gitmek için.yoksa totom çıktı göbeğin çıktı
İyi haber bebeleri doktora götürdüm orta kulak iltahapları geçmiş.
Emzirmeyi azalttım(gümdüzleri tamamen bıraktık) ve yatarak emzirmiyorum(bazenleri hariç).onun etkisi büyük oldu bence.
menümü yazayım
sabah 08.00 1 elma
10.00 2 zeytinyağlı yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
1 avuç fıstık
öğle 13.30: 1 kase meyveli yoğurt (kuru meyvelerden yaptım hazır değil)
akşam 17.00 1 kase şehriye çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Menümu yazıyorum kızlar
Kahvaltı 11:30 gec kaldi hastaneden gelene kadar
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tbe
Marul
Ara 15:30
Türk kahvesi
Bi tane yaprak sarması
Akşam 18:10
2 kepce şehriye çorbası
6 kaşık pirasa yemegi domates biber vardi sadece icinde
Yarim su bardagi yogurt
Bi büyük kase salata
2 tane kofte
Su 1 litre oldu henuz yatmadan 2.5 ltye tamamlarim
Spor 1 mill leslie 45 puan sadece daha fazla yapasim gelmedi
06:30=== 3 haşlama yumurta
1 kase murç salatası
12:30=== 1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 kase murç salatası
2 lt su
Kızlar diyetim 2 öğünden ibaret olduğu için sadece bugüne mahsus ya sabah-öğlen ya da öğlen-akşam yiyecektim, ben sabah-öğleni tercih ettim.
Şu an aç hissetmiyorum, zaten birazdan yatacağım, gün boyu çok yoruldum, pazartesiden beride bebeğim uyutmuyor.
Sabah 11.00
1 yumurtalı kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çay bardağı çiğ fındık
1 bardak süt
Akşam 18.00 ( 17.00 de yapamadım yedirmedi çocuklar
Yoğurtlu dereotlu kabak üzeri 2 ceviz
1 fincan sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Valane çorbası yapayim bilemdim yogurt corbasi da icinde ya buğday ya pirinc oluyor ya mercimek çorbası baska ne corba olabilirCanim geçmiş olsun kuzulara iyi olmalarına sevindim..
Kesinlikle o güzel kıyafetler için olsada zayıf olmak lazimmmm
Afiyet olsun herşey güzel ama keşke şehriye çorbası olmasaymış daha iyi olurdu
Canim şehriye çorbasını tercih etmeseydin keske sonuçta karbonhidrat içeriyo) afiyet olsun
Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Çokk güzel olmuş canim
Valane çorbası yapayim bilemdim yogurt corbasi da icinde ya buğday ya pirinc oluyor ya mercimek çorbası baska ne corba olabilircorba alternatifim biraz kısıtlı nedense tariflere açığım
Kendi kendime tam 1 ay önce 11 Mart'ta diyete başlamıştım, olacağından çok ümidim yoktu. Bu hafta başı öğrencilerimden "zayıflamışsınız" bildirimini aldım, nasıl mutlu oldum anlatamam, dediğin gibi bi özgüven geldi sanki.86lara bi ulaşsam hepten özgüvenim yerine gelcek
Diyetteki insan için çorba alternatifi çok az malesef mercimek yoğurt sehriye gibi çorbalar şişiriyo oyuzden sana tarifim
Havuc patates dışında istediğin sebzeyi kabak prasa vs gibi sebzeleri az suyla haşla sonra blendirdan geçirip baharat doğranmış maydanoz ve dere otu ekle harika oluyo hem çorba niyetine hemde ödem atiyo tavsiye ederim
En güüzeli cacıkValane çorbası yapayim bilemdim yogurt corbasi da icinde ya buğday ya pirinc oluyor ya mercimek çorbası baska ne corba olabilircorba alternatifim biraz kısıtlı nedense tariflere açığım
Olabilir belki bimiormEn güüzeli cacık
Yaz geliyor artık çorba niyetine
Canım başka yemek yoktu o yüzden yedimCanim geçmiş olsun kuzulara iyi olmalarına sevindim..
Kesinlikle o güzel kıyafetler için olsada zayıf olmak lazimmmm
Afiyet olsun herşey güzel ama keşke şehriye çorbası olmasaymış daha iyi olurdu
Canim şehriye çorbasını tercih etmeseydin keske sonuçta karbonhidrat içeriyo) afiyet olsun
Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun
Çokk güzel olmuş canim
Afiyet olsun canimmenümü yazayım
sabah 08.00 1 elma
10.00 2 zeytinyağlı yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
1 avuç fıstık
öğle 13.30: 1 kase meyveli yoğurt (kuru meyvelerden yaptım hazır değil)
akşam 17.00 1 kase şehriye çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Peki canim sen nasil istersen oyle olsun ama her zaman kapimiz acik biliyosun sen yeterki kafanda bitir bu olayidogru haklisin ben yine basaramadm simdi motive saglamak icin daha cok ugrasiyorum
evet bahar haklisin herkesten ozur diliyorum hedefe ulasana kadar burdayim ama free olarak
o yuzden zaten motivem dustu
burdayim insallah ama listede olmayarak aktif olamiyorum o yuzden sizleri daha fazla sabra zorlamak hakk isi degil
evet bugunden basladm hedefime ulasmadan rahat etmem o yuzden en hizlidan yola kaldigimiz yerdn devam
ya hilalcm surekli aktif olmak lazm bende bir suredir boyleyim en iyisi free takilip aktiflesnce kaptan alirsa ilerde listeye gireriz zaten toparlanmaya basladm
Sarma nerden girdi kiz arayaMenümu yazıyorum kızlar
Kahvaltı 11:30 gec kaldi hastaneden gelene kadar
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tbe
Marul
Ara 15:30
Türk kahvesi
Bi tane yaprak sarması
Akşam 18:10
2 kepce şehriye çorbası
6 kaşık pirasa yemegi domates biber vardi sadece icinde
Yarim su bardagi yogurt
Bi büyük kase salata
2 tane kofte
Su 1 litre oldu henuz yatmadan 2.5 ltye tamamlarim
Spor 1 mill leslie 45 puan sadece daha fazla yapasim gelmedi
Uyku gercekten onemli canim. Uyku duzeni olmayinca kilo vermek cok zorlasiyor. Odemi atmanada sevindim tatlimBi kac gündür aşırı bi ödem vardı bende. Kiloda artıya çikmıştım ellerim ayaklarım şişti hep. Bu sabah bi tartıldım eksiye düşmüşüm tam tartıdan önce olmasına sevindim artı çıkçam diye çok korkuyordum. Yorgunluktan heralde anlamadim dün erken yattım sabahta erken kalktım dinlenmiş uyandım. O etkiledi galiba
Afiyet olsun canim06:30=== 3 haşlama yumurta
1 kase murç salatası
12:30=== 1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 kase murç salatası
2 lt su
Kızlar diyetim 2 öğünden ibaret olduğu için sadece bugüne mahsus ya sabah-öğlen ya da öğlen-akşam yiyecektim, ben sabah-öğleni tercih ettim.
Şu an aç hissetmiyorum, zaten birazdan yatacağım, gün boyu çok yoruldum, pazartesiden beride bebeğim uyutmuyor.
Afiyet olsun tatlimSabah 11.00
1 yumurtalı kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çay bardağı çiğ fındık
1 bardak süt
Akşam 18.00 ( 17.00 de yapamadım yedirmedi çocuklar
Yoğurtlu dereotlu kabak üzeri 2 ceviz
1 fincan sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Istediklerimin bedeni yoktuSağol canım
Niye sinirlendin ki???
Komsuma kahveye gittim cnm ondan bi tane attim ağzımaAfiyet olsun canim
Peki canim sen nasil istersen oyle olsun ama her zaman kapimiz acik biliyosun sen yeterki kafanda bitir bu olayi
Sarma nerden girdi kiz araya
Afiyey olsun beybi
Uyku gercekten onemli canim. Uyku duzeni olmayinca kilo vermek cok zorlasiyor. Odemi atmanada sevindim tatlim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Istediklerimin bedeni yoktu
Afiyet olsun canım acikmazsn umarimMenum
Sabah 10:00
Bir dilim tbe
Bir domates
Biraz cecil peyniri
Biraz beyaz penir
5 zeytin
14:00
Bir bardak kefir
Bir avuc findik (10 tane filandi)
17:30
Bir bardak kefir
Bir elma
Su 2 ye tamamlarim
Kizlar cok yogundum patlican oturma vardi kizartmaydi patlicanlar ve baska bisey hazirlayacak vaktim olmadi aksam bende elma yedim
En gıcık olduğum şey.Afiyet olsun canim
Peki canim sen nasil istersen oyle olsun ama her zaman kapimiz acik biliyosun sen yeterki kafanda bitir bu olayi
Sarma nerden girdi kiz araya
Afiyey olsun beybi
Uyku gercekten onemli canim. Uyku duzeni olmayinca kilo vermek cok zorlasiyor. Odemi atmanada sevindim tatlim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Istediklerimin bedeni yoktu
Yeniden gdkir insAllah o günlerEn gıcık olduğum şey.
Bedeni olmaz
Olsa da yakışmaz bi tuhaf durur.
Bir zamanlat 57 olmuştum.o zamana kadar hep bunun bir büyüğü var mı demişim demek ki kendimi küçük sanıp küçük alıyprdum zaar.
Sonra Bunun bir küçüğü var mı demek öyle bir haz verirdi ki anlatamam.
Güzel gü lerdi
Rüzgar gibi geçti
Afiyet olsun kankimMerhaba kızlar,
11.00
2 yumurtadan yeşillikli omlet
1 parça peynir
4 zeytin
6-8 kuruyemiş
2 çeri
1 çk krem peynir, 1 çk biber salçası
Yarım çb yy tarçınlı süt
18.40
2.5 kabaktan kavurma(yoğurt ve domates sosu ile)
2-3 kaşık salata
Avcumun yarısı kadar ince ızgara et
Suyu 2 lt yapmaya çalışcam
Yarın için gene dualarınızı bekliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?