Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Çok sevindim canım yarın daha da güzel bi eksi görürsün insAllah
Inşallah tek temennim o 86lara bi ulaşsam hepten özgüvenim yerine gelcek ama haftaya insallah oda☺☺
Buraya başladıgımdan beri hiç artıda olmadım insallahta olmam ilk defa bu hafta gördüm ama bu haftada çok yoruldum hep hastanelerde ayaktaydım ya da uykusuzdum zaten en çok kilo uykuda veriliyor bence yarın çok bi eksi olmaz ama yinede artıda olmaktan iyidir☺

Nasıl yani canım yatarak emzirmemi daha faydalı insallah bende 2 yıl emziririm şu an seviyor ama bende hiç yatarak emziremiyorum çok nadir

Nasıl yani canım yatarak emzirmemi daha faydalı insallah bende 2 yıl emziririm şu an seviyor ama bende hiç yatarak emziremiyorum çok nadir
Faydalı demedim, zararlı değil...

Bana yatarak emzirme rahat geliyor, kime nasıl kolay gelirse en güzel yöntem odur.

Canim geçmiş olsun kuzulara iyi olmalarına sevindim..

Kesinlikle o güzel kıyafetler için olsada zayıf olmak lazimmmm

Afiyet olsun herşey güzel ama keşke şehriye çorbası olmasaymış daha iyi olurdu

Canim şehriye çorbasını tercih etmeseydin keske sonuçta karbonhidrat içeriyo) afiyet olsun

Gayet güzel bir menü olmuş canım afiyet olsun

Çokk güzel olmuş canim

Valane çorbası yapayim bilemdim yogurt corbasi da icinde ya buğday ya pirinc oluyor ya mercimek çorbası baska ne corba olabilir corba alternatifim biraz kısıtlı nedense tariflere açığım

Valane çorbası yapayim bilemdim yogurt corbasi da icinde ya buğday ya pirinc oluyor ya mercimek çorbası baska ne corba olabilir corba alternatifim biraz kısıtlı nedense tariflere açığım

Diyetteki insan için çorba alternatifi çok az malesef mercimek yoğurt sehriye gibi çorbalar şişiriyo oyuzden sana tarifim

Havuc patates dışında istediğin sebzeyi kabak prasa vs gibi sebzeleri az suyla haşla sonra blendirdan geçirip baharat doğranmış maydanoz ve dere otu ekle harika oluyo hem çorba niyetine hemde ödem atiyo tavsiye ederim

86lara bi ulaşsam hepten özgüvenim yerine gelcek
Kendi kendime tam 1 ay önce 11 Mart'ta diyete başlamıştım, olacağından çok ümidim yoktu. Bu hafta başı öğrencilerimden "zayıflamışsınız" bildirimini aldım, nasıl mutlu oldum anlatamam, dediğin gibi bi özgüven geldi sanki.

Son düzenleme:
Tsk ederim cnm denicem mutlaka

En güüzeli cacık
Yaz geliyor artık çorba niyetine

Canım başka yemek yoktu o yüzden yedim

Afiyet olsun canim
Peki canim sen nasil istersen oyle olsun ama her zaman kapimiz acik biliyosun sen yeterki kafanda bitir bu olayi
Sarma nerden girdi kiz araya
Afiyey olsun beybi
Uyku gercekten onemli canim. Uyku duzeni olmayinca kilo vermek cok zorlasiyor. Odemi atmanada sevindim tatlim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun tatlim
Sağol canım
Niye sinirlendin ki???
Istediklerimin bedeni yoktu

Menum
Sabah 10:00
Bir dilim tbe
Bir domates
Biraz cecil peyniri
Biraz beyaz penir
5 zeytin

14:00
Bir bardak kefir
Bir avuc findik (10 tane filandi)

17:30
Bir bardak kefir
Bir elma

Su 2 ye tamamlarim

Kizlar cok yogundum patlican oturma vardi kizartmaydi patlicanlar ve baska bisey hazirlayacak vaktim olmadi aksam bende elma yedim

Komsuma kahveye gittim cnm ondan bi tane attim ağzıma

Afiyet olsun canım acikmazsn umarim

En gıcık olduğum şey.
Bedeni olmaz
Olsa da yakışmaz bi tuhaf durur.

Bir zamanlat 57 olmuştum.o zamana kadar hep bunun bir büyüğü var mı demişim demek ki kendimi küçük sanıp küçük alıyprdum zaar.
Sonra Bunun bir küçüğü var mı demek öyle bir haz verirdi ki anlatamam.
Güzel gü lerdi
Rüzgar gibi geçti

Merhaba kızlar,
11.00
2 yumurtadan yeşillikli omlet
1 parça peynir
4 zeytin
6-8 kuruyemiş
2 çeri
1 çk krem peynir, 1 çk biber salçası
Yarım çb yy tarçınlı süt

18.40
2.5 kabaktan kavurma(yoğurt ve domates sosu ile)
2-3 kaşık salata
Avcumun yarısı kadar ince ızgara et

Suyu 2 lt yapmaya çalışcam
Yarın için gene dualarınızı bekliyorum:)

Yeniden gdkir insAllah o günler

Afiyet olsun kankim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…