Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın murccummm
baskül resmini koyabilirim kuşum ama kafamda gözükmese eşimle sorun olur sanıyorum zaten ara ara kkya girmeme takıyo okuduklarından etkileniyosun vs diye yinede akşama sorar kesin cvp veririm
zaten cnm sıkkın gerçekten yemiyorum yeşilçayımı içiyorum suyumu içiyorum gr gitmiyo bu sabah 69 gördüm oysaki eddayla yarışa girmiştik bu cuma 68 olacaktık nerdeeee eşimde diyo sen diyetisyene giderken hiç açım demiyodun şimdi hep açsın diyo halbuki dyetisyenin verdiği listeyi uyguluyorum sadece fark 3 yıl önceydi bu liste acaba yaşlanıyomuyum

Günaydın tatlımm konus hbr et bakalım bize ama ıkna etmeye bak bence cok guzel olacak istersen ben kaydettıkten sonra sılersın hemen resmı :)

Akşam Patates salatası ve domates çorbası içtim hemde 2 tabak
Sabahta köy ekmegi biraz büyük içine peynir koydum yedim Şimdide yeşilçay içecegim

cnm tarcınlı yeşil çay çok güzel dene derim...inş 72 düşersin
ay inşallah canım cuma 72 çıkarsam ahanda burada oynarııım
hahah yazık size ya tadımlık yiyin bari
yok kız ben o paketi açarsam tadımlık falan olmaz dibine kadar yirim
menün çok iyi ya doyuyormusun onlarla
günaydın kaptan ama ben utanırım yav akşam bir resim çekip bakam nasıl görünüyom
her akşam 22 00 da spor yapıp duş alıp yatıyom ve sonuç sabaha her yerim tutulmuş olarak kalkıyom. akşam saçlarıda kuruttum ama yine de heryerim tutuk yaaaa

Günaydın tatlımm konus hbr et bakalım bize ama ıkna etmeye bak bence cok guzel olacak istersen ben kaydettıkten sonra sılersın hemen resmı :)

Ay canım cok Teşekkürederim Cok mutlu oldum ama ben 48-50 arası olmak istiyorum
İnşallah onuda burada sizinle başaracagım

Günaydın kızlarrrrr

murch bende onları düşünüp o fikri vermiştim öncesi sonrası arasında çok fark olan bi resmim olsun istiyorum ahh ahhh
şuan üniversitesi resimlerime bakıyorum ne kilo ne bile karın yok göbek yok ozaman giydiğim kotlarımı saklıyorum
ara ara deniyorum 2 düğme arasında 1 karış fark var gelde sinirlendimeee

Hicran senin bu topikte ne işin var kilon yokkii çok zayıflık hiç güzel değil bu kilondan daha zayıflarsan güzelliğinden kaybedersin benden söylemesi :))
kadın dediğin azcık etli butlu olacakk

nagişş bu sabah bende fazla geldim tartıda 69.2
ama yatarken çok su içtim ve tuvalet olayıda olmadı ondandır
olabilir yani üzülmee 68 e incezzzzz !!!

Eduuşşş kızlar utanırız diolar resim için hadi bişey de onlara :)))

Bende senle aynı fıkırdeyım eddacım hıcran cok guzel bı kızsın ve kılon harıka bundan zayıfı ıyı olmaz :) Bence sen kılo alama korumaya bak :)

Cok mutlu oldum Arkadaşlar. Ama gelinlik kilolu gösteriyor
Zayıflarsam daha rahat olurum diye düsünüyorum pazar gelinlik denersem resmimi cekerim tekrar fikrinizi alırım 2 sene önce 52ye düşmüstüm o resmimi koyayım ben kilo versem kendimi daha mutlu hissedecegim
Söz resimlerimde 57 civarındayım resimlere bakınca kendimi cok şişko görüyorum

burada 52ydim sanırım Arkadaşlar birkaç fotom var ama oturarak

50 olsam en azından daha güzel olurum ben burada kalmak istiyorum

:):):)))
bizde bi söz vardır poposunuda görmüyo :):) biz resim koyalım diyoz sanki filintayızzz ah kızlar ahh amaç motivasyon amaa boşver kuşum istemiyolarda eklemiyelim ama bizçekip kendimize saklarız ilerde belki yaparız önceki halim şimdiki halim

ben haftasonu çektim foto tişört ve eşofman altı ile :) onları verem isterseniz
burada 52ydim sanırım Arkadaşlar birkaç fotom var ama oturarak
Eki Görüntüle 324411
50 olsam en azından daha güzel olurum ben burada kalmak istiyorum
canım senin kilon iyi ya. sen bilirsin zaten düğün telaşı ile son ay kesin zayıflayacaksın

ben haftasonu çektim foto tişört ve eşofman altı ile :) onları verem isterseniz

canım senin kilon iyi ya. sen bilirsin zaten düğün telaşı ile son ay kesin zayıflayacaksın

Teşekkürederim canım ben genede vermek istiyorum biraz kacırsam hemen kilo oluyor kilomu 50 de sabitlesem cok güzel olacak

slm görevden geldim dondum dondum öğlen arkadaşa gidicem yemeğe kkdan oda dünden sordu diyettesin ne pişireyim diye sağ olsun :)
akşam bir tabak nohut ve havuç tarator yedim ekmeksiz aradada 1 bardak yeşil çay içtim
sabahsa bir simit peynir zeytin yedim
gider mi dersin edoşum ya dün kalkıp spor yapacaktım çocuğu uyuturken uyuyup kalmışım sıpa yanına yatmadan uyumuyo

gidecek kuşumm gidecek
ben evde çok su içiyorumsabah kalktıgımdada su topluyo vücut ama su içimizdeki yagları hep eritecek :))
bide yeşil çayy

gidecek kuşumm gidecek
ben evde çok su içiyorumsabah kalktıgımdada su topluyo vücut ama su içimizdeki yagları hep eritecek :))
bide yeşil çayy

öğlen yemeğimi yedim
yarım kase çorba
3-4 kaşık ıspanak pirinçsiz
1 tane minik lahana sarma
1 tane ufacık köfte
arkadaş çok ısrar etti ayıp olmasın diye yedim ama zayıflamışsın dedi
bu ara hava çok soğuk su içemiyorum ya unutmadan peşinede türk kahvesi içtim (mecburen )

baskülü çeke çeke bi hal olduk belki baskülü çekerken duvara tutundun baskül az çıktı

ben kendimizide ekleyelim diyom ne var yani pehhh
aaaa...öylemi oluyomuş..ilk defa duydum..

benim iki aydır çekmecede durn cipsim var arada paketi seviyom
sev bacım sevv....

...ay ben taytlı foto ekliyemeeemmutanırım vallahii..siyah eşofman olur ama..o zaman şöyle diyelim isteyen siyah tayt isteyen siyah eşofman..[/B

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadişler ne sakin bir topik burası. aynı anda 70-79 da takip ediyom orası devamlı açık ama oraya laf yetiştiremiyom saatde 4-5 sy ilerliyo. size saat başı uğruyom halaaa aynı sayfa
hadi hop hop hop hareketlenin acık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…