- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.021
tamam canimKomsuma kahveye gittim cnm ondan bi tane attim ağzıma
Acikma yok ya ama yorgunluk cok fena bugunAfiyet olsun canım acikmazsn umarim
Valla bende canimEn gıcık olduğum şey.
Bedeni olmaz
Olsa da yakışmaz bi tuhaf durur.
Bir zamanlat 57 olmuştum.o zamana kadar hep bunun bir büyüğü var mı demişim demek ki kendimi küçük sanıp küçük alıyprdum zaar.
Sonra Bunun bir küçüğü var mı demek öyle bir haz verirdi ki anlatamam.
Güzel gü lerdi
Rüzgar gibi geçti
Afiyet olsun canimMerhaba kızlar,
11.00
2 yumurtadan yeşillikli omlet
1 parça peynir
4 zeytin
6-8 kuruyemiş
2 çeri
1 çk krem peynir, 1 çk biber salçası
Yarım çb yy tarçınlı süt
18.40
2.5 kabaktan kavurma(yoğurt ve domates sosu ile)
2-3 kaşık salata
Avcumun yarısı kadar ince ızgara et
Suyu 2 lt yapmaya çalışcam
Yarın için gene dualarınızı bekliyorum:)
Dinlenirsin umarımtamam canim
Acikma yok ya ama yorgunluk cok fena bugun
Valla bende canimsabah bi ara pazara gittim çalıştığım salonun hemen arkasında sosyete pazarı var ay neler vardi hep 36 beden baktim baktim geçtim. En iyisi dedim tayt alim zayiflayincada giyerim
Spor yapmicam zaten bugün canım birazdan duş alıp yatarim yarin cok yogun bi gün beni bekliyorDinlenirsin umarım
Ohh iyi gelir duşta iyi dinlenmler cnm Allah kolaylık versinSpor yapmicam zaten bugün canım birazdan duş alıp yatarim yarin cok yogun bi gün beni bekliyor
Ben tavuk çorbası yapıyorum genelde, doyurucu oluyor, glisemik indeksi de düşük kankimValane çorbası yapayim bilemdim yogurt corbasi da icinde ya buğday ya pirinc oluyor ya mercimek çorbası baska ne corba olabilircorba alternatifim biraz kısıtlı nedense tariflere açığım
Cok az olmus sanki kiz afiyet olsunİyi geceler kızlar
Menum
10:00
3 haşlanmış yumurta
1kk peynir
15:00-18:00
2dilim ananas 1 kase yogurt
Su:3lt
Çorbalara tavuk suyu et suyu koyma dedi diyetisyen ama olmaz snaki oBen tavuk çorbası yapıyorum genelde, doyurucu oluyor, glisemik indeksi de düşük kankim
ay o grevler yok mu ilk kizim 4 aylikken emmeyi bıraktı diger kizimda cok sukur ben galip geldimben buyuk kızımı doguma yakın emmeyı bırakır mı diye deneme yaptım annemin baskısı ile ama dayanamadım oda bende hazır degıldık sonra hep emdi hatta almadığı kiloyu aldı kardesi ile birlikte kolostrum da aldısonra da azalttı emmeyı yani bu aralar cunkı ıkı numara emme reddi yasadı benim bir haftalık hastanede yatma sürecim oldu o arada biberon ile besledılr buda zemin hazırladı beni istemedi benim de sutum azalmaya basladı derken 40 gunluk mucadele sonunda emmeye dondu ablayı da sut telası yuzunden gunde 2 3§kez anca emzırebılıyorum. Oda bebek daha dıs sancılarını tek iyi gelen benimle temas halinde olması buda emerek daha etkin oluyor
dut sut ıcın canım ya onu emzirme danısmanı olan Dr um ekledi
Kabak cegırdegı cıg olandan al canım onqlr daha faydalı kavrulmuş olandan zıyade
ay okurken dedim kesin yarın arti diye neyseki eksiye geçmişsinBi kac gündür aşırı bi ödem vardı bende. Kiloda artıya çikmıştım ellerim ayaklarım şişti hep. Bu sabah bi tartıldım eksiye düşmüşüm tam tartıdan önce olmasına sevindim artı çıkçam diye çok korkuyordum. Yorgunluktan heralde anlamadim dün erken yattım sabahta erken kalktım dinlenmiş uyandım. O etkiledi galiba
Detoks bu canimCok az olmus sanki kiz afiyet olsun
Haa tamam o zmn eksi getirsin insAllahDetoks bu canim
Hımm diyetisyenlerle hep farklı dünyaların insanlarız zaten.. sen gene onu dinle tabiÇorbalara tavuk suyu et suyu koyma dedi diyetisyen ama olmaz snaki o
Hee tamam canım kisura bakma konuya ortadan dalmışımFaydalı demedim, zararlı değil...
Bana yatarak emzirme rahat geliyor, kime nasıl kolay gelirse en güzel yöntem odur.
İnşallah canımHaa tamam o zmn eksi getirsin insAllah
Hımm diyetisyenlerle hep farklı dünyaların insanlarız zaten.. sen gene onu dinle tabi
Afiyet olsun canım kuru fasulye şişlik yapmaz insAllah tartı öncesi canımBugün menüm
10.00 2 haşlanmis yumurta
1 tbe
1 kk peynir
1 çk bal
12.00 1 elma
2 hurma
18.00 4 kaşık kuru fasulye
1 tbe
Su 2l yatana kadar arttırırım
Spor 180 dk yürüyüş 540 puanFit mutlu anne
Bende artık hamile pantolonlarından kurtuldum şişko halimdeki pantolonlara geçtim o bile bi kendime getirdi biraz beni kendime bakmaya başladım ama hedef 38 beden pantolonlarımKendi kendime tam 1 ay önce 11 Mart'ta diyete başlamıştım, olacağından çok ümidim yoktu. Bu hafta başı öğrencilerimden "zayıflamışsınız" bildirimini aldım, nasıl mutlu oldum anlatamam, dediğin gibi bi özgüven geldi sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?