Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah 08.30 1 sahanda yum 1 d tbe 3 kaşık zeytinyağlı keş(lor gibi) 4 çeri
Öğle 1 d tbe 1 tabak ısırgan otu kavurması

Ara 1 kuru incir 2 ceviz

Akşam 18.00 1 d tbe 3 kaşık tavuk göğsünden sebzeli sote 1 br ayran salata
Su 1.5 lt
Spor yok

Kizlar selam, ben bu aralar kursa git eve gel ders calis yemek yap, kosturmacasindan cok ugrayamiyorum. Ama en kisa zamanda duzenimi oturtup daha cok gelmeye calisicam. Hemen menumu yaziyorum

Saat 9:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici kadar peynir
5 zeytin
Domates
Salatalik
Yarim cb ceviz

Saat 10:30
1 sade filtre kahve

Saat 13:30
Sutlu nescafe

Saa 18:15
1 rezene
Azicik peynir uzerine

Su 2lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puan Fit mutlu anne

Insallah yarina guzel bir eksi gorurum. Bugun biraz canim sıkın, bazen issizlik boyle vuruyor bana

Ben de sorunu buldum bir daha tekrarlamaz diye seviniyordum. ((

Issizligin bana en cok koydugu zamanlar boyle birilerine yardim etmek istedigim zamanlar oluyor. Koy okullarindaki cocuklara yardim icin olan bir platform var bugunde bir okul ihtiyaclarini yollamis, ben de o lara yardim etmek istedigimj esime soyledim. Oyle cok fazla bir sey de degil, toplam 22 ogrencisi olan bir ilkokula tum dersler soru bankasi, cetvel, tahta kalemi vb istiyorlar. Bende en azindan birkac ogrenciye soru bankasi alip internetten yollarim diye dusundum ama hangi kaynak iyidir bilemedigim icin internette biraz arastirdim. Esime de bunu soyledim, boyle bana sey dedi, sen niye bu kadar verici biri oldu, surekli biyerlere yardim etmek istiyorsun. Hem o okula gideceginj nerden biljyosun falan dedi. Ben de dedim direk okula kargo gonderiyorsun aldiklarini diye. Neyse ozetle boyle seyler soylenmez ama ben eskiden gonlumce istedigime yardim ederdim, simdi boyle bir konuda bu sekilde tepki alinca da uzuldum, canim sikildi. Insallah tez zamanda bir isim olur.

Yaa kızlar yarın makarna salatası yiyebilir miyim??? Çok canım çekti bugün tvde gördüm resmen hamileyken böyle aşermemiştim. Abartmam çok yürürüm

Bendensin canım ya... kaç günlerdir Cumayı iple çekiyorum, bugün yapacağım ama garnitür miktarını fazla, mayonez az olacak şekilde...

Handandandan Handandandan canım sen öğretmen değil miydin tez konusu kafamı karıştırdı , yoksa eşin miydi öğretmen

Doğru hatırlamışsın canım, karı-koca öğretmeniz. (Araya geçtiğim nottan dolayı kafan karıştı senin. Asıl mesleğim farklı, sonradan öğretmen)

İnş acıkmamışsındır canım
Acıkmadım canım, sadece canım tatlı istiyor.

Son düzenleme:
Erkekler bizden farklı düşünüyorlar canım, doğru olan senin yüreğinin söyledikleri...sen vazgeçme bu fikir ve düşüncelerinden. İnşaallah tez zamanda iyi bir işin olur.

Kizlar bu ara baya uzak kaldm gecmis de yapamadim yarin kuzenimin kinasi var bugun harmandali ogrendik yarn oynicaz bakalm nasl olcak video cekmis biz oynarken kendmi begenmedim hic ya doguriym de zayifliym moduna girdim simdiden aman neyse saglicakla gelsinde hersey olur gider

Bugünkü menum
Uyanınca 1 bardak cevizli su

Kahvalti 11:00
1 has yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 ceviz
Yesilik

Ara
1 çilek

Akşam 17:30
Yoğurtlu cevizli kabak

3 litre su
1 kupa yeşil çay
Afiyet olsun canım.

Cevizli kabak nedir canım? Bildiğimiz yoğurtlu kabağın içine ceviz mi katıyorsun?

Spor 2saat yürüyüş

2 saat yürüyüş ödem yapar ya...tek seferde mi yürüdünüz yoksa 2 sefer de mi?

Afiyet olsun canım.

Cevizli kabak nedir canım? Bildiğimiz yoğurtlu kabağın içine ceviz mi katıyorsun?

2 saat yürüyüş ödem yapar ya...tek seferde mi yürüdünüz yoksa 2 sefer de mi?
İki sefer yapıyorum canım ben hergün sabah akşam şeklinde sürekli yaptığım için bilmiyorum ödem yapar mı yapmaz mı alışık vücut

Wıuuuu süper bir karar Karatay candır aç
Kalmadan kurtul kilolardan
daha önce Karatay yaptım ama tikaninca bırakmıştım sonra gebelikte yaptım 12 kg aldım özgürce de yedim hani
yarin sabah wc sorunu çözülür inşallah canım

If baya mantıklı geliyor bana da su karatayi bir ben basaramadim
if de neredeyse öğleden sonra araştırma içindeyim sadece açlık süresinin en ideali 16 saat ueme süresi 8 fazlası hormonları bozduğu için kısırlığa bile sebep olabiliyormus
her zaman tuketmiyorsan sorun yok bende yazın canım kahvaltı istemediginde içine yulaf katıp iki YK da gevrekle tercih edebilirim ama burda bahsi geçen 40 g gevrek yaklaşık 6 YK silme sorun kalorisi değil şeker miktarı
güzel olmuş
menü güzel ama kurallar belli canım mümkün mertebe buradaki aktiflik şart
Ben de sorunu buldum bir daha tekrarlamaz diye seviniyordum. ((
aslında sen sorunu bulduğuna ve çözüldüğünü inaniyorsan doğrudur neden mi piskolojide böyle birsey var çünkü inanmak ciddi anlamda tedavi edici
böyle şeyler söylenmez evet ama sırf örnek vermek için anlatayım ben para kazanmazken bildiğin daha öğrenciyken bile harcligimdan birşeyler alıp coluga çocuğa dağıtırdim mesela birşey olsun istersin işte oruç tutacağım dersin misal ben çocuklara birşey yapacağım derdim , evlendik eşim birgün beni almaya gelmiş benim elimde bir sürü poşet yol boyu yürüyorum dagitamarak o kadar şaşırdı ki annemlere anlatınca onun huyu dedi annem. Çalışmak değil mesele geçen hafta onkoloji çocukları için amigurumi bebekler örüp yanına da boyama kitabı vs koyup gönderdim evet eşim kazanıyor ama sonuçta birlikte kazandığımız dönemlerde oldu ki hiç kazanmamış olsam bile kendi harcligimdan yine yaparım sen verici olmaya devam et benim kaziklandigim zamanlarda oldu
Eşine su hikayeyi anlat bana bunu hayal kırıklığı yasadigimda patronum anlatmıştı

Bir adam çölde devesi ile giderken yerde yatan birini görmüş yardım etmek için deveden inip adama su uzatmış o sırada yerdeki adam yardım edeni itekleyip devresine binip kaçmaya başlamış , yardım sever adam bunu kimseye anlatma diye bagiriyormus ne olur kimseye anlatma ... Kaçan kişi o kadar merak etmiski geri dönmüş be adam niye anlatma diyorsun sana kötülük yaptım
Yardım sever anlatırsan eğer gerçekten ihtiyacı olan birine belki bu sebepten kimse yardım etmez
Yani sen gonlundekini yerine getir ulaşıp ulasmayacagi, dolandırıcı yada yalancı mi kısmı karşıdakinin vicdan meselesi
anladım canım
pınar lütfen bu süreci güzel yasa ve bak diyorum doğum sonrası o göbek hop diye inip dumduz olmayacak bu konuda da hazırlıklı ol ben hazır değildim ve kendimi bveyenmedikce yedim )ki daha öncesinde kilolu bir insandin o zaman yerken aklında değildi de şimdi niye bu güzel süreci kendine eziyete çeviriyorsun
Bugünkü menum

1 has yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 ceviz
Yesilik

Ara
1 çilek

Yoğurtlu cevizli kabak

3 litre su
1 kupa yeşil çay
1 tane çilek çok olmuş araya
Menü sabah
Omlet peynir zeytin domates
Ara öğünler iki saat arayla
Çağla badem bir avuç
Armut
Muz
Akşam 19:00
Balık salata
Su 2lt
Spor 2saat yürüyüş 360p Fit mutlu anne
Güzel olmuş

Çok gecmiş olsun
Teşekkürler canım
Tartı öncesi şehriye çorbası olmasa daha iyi olurdu canım
Canım sabah zayen 2 dlm ekmek yemişsin . Sarma ve şehriye çorbası olmamalıydı bence
Güzel canım
Güzel canım
Güzel olmuş canım
Çok dengeli kuzu
İyi geceler kızlar
Menum
10:00
3 haşlanmış yumurta
1kk peynir

15:00-18:00
2dilim ananas 1 kase yogurt
Su:3lt
Bol eksi getirsin canım
Biraz dengesiz olmuş ama fena değil canım Sabah gevrek yerine klasik kahvaltı yapsaydın keşke canım
Güzel canım
Güzel olmuş canım
Bugünkü menum

1 has yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 ceviz
Yesilik

Ara
1 çilek

Yoğurtlu cevizli kabak

3 litre su
1 kupa yeşil çay
Güzel olmuş canım
Menü sabah
Omlet peynir zeytin domates
Ara öğünler iki saat arayla
Çağla badem bir avuç
Armut
Muz
Akşam 19:00
Balık salata
Su 2lt
Spor 2saat yürüyüş 360p Fit mutlu anne
Güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…