- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.061
Ben de sorunu buldum bir daha tekrarlamaz diye seviniyordum.Off PC den alintiladim ki şarj bitti tele geçtim aklımdakileri yazayım hemen.
Handandandan canım sen öğretmen değil miydin tez konusu kafamı karıştırdı , yoksa eşin miydi öğretmen
badem000 canım bende hep yatarak emzirdim ama hiç öyle bir sorun yaşamadık
@Gulbe seker karatayaa başlıyorum kanka :)
İf ve Karatay karışımı aslında bakalım yeni bir yol
Menüler genel olarak güzel
Yaa kızlar yarın makarna salatası yiyebilir miyim??? Çok canım çekti bugün tvde gördüm resmen hamileyken böyle aşermemiştim. Abartmam çok yürürüm
Handandandan Handandandan canım sen öğretmen değil miydin tez konusu kafamı karıştırdı , yoksa eşin miydi öğretmen
Acıkmadım canım, sadece canım tatlı istiyor.İnş acıkmamışsındır canım
Erkekler bizden farklı düşünüyorlar canım, doğru olan senin yüreğinin söyledikleri...sen vazgeçme bu fikir ve düşüncelerinden. İnşaallah tez zamanda iyi bir işin olur.Issizligin bana en cok koydugu zamanlar boyle birilerine yardim etmek istedigim zamanlar oluyor. Koy okullarindaki cocuklara yardim icin olan bir platform var bugunde bir okul ihtiyaclarini yollamis, ben de o lara yardim etmek istedigimj esime soyledim. Oyle cok fazla bir sey de degil, toplam 22 ogrencisi olan bir ilkokula tum dersler soru bankasi, cetvel, tahta kalemi vb istiyorlar. Bende en azindan birkac ogrenciye soru bankasi alip internetten yollarim diye dusundum ama hangi kaynak iyidir bilemedigim icin internette biraz arastirdim. Esime de bunu soyledim, boyle bana sey dedi, sen niye bu kadar verici biri oldu, surekli biyerlere yardim etmek istiyorsun. Hem o okula gideceginj nerden biljyosun falan dedi. Ben de dedim direk okula kargo gonderiyorsun aldiklarini diye. Neyse ozetle boyle seyler soylenmez ama ben eskiden gonlumce istedigime yardim ederdim, simdi boyle bir konuda bu sekilde tepki alinca da uzuldum, canim sikildi. Insallah tez zamanda bir isim olur.
Selam kizlar ugrayamadim bugum benim buyuk kiz hasta 2sinide uyuttum simdi anca oturabildim
Afiyet olsun canım.Bugünkü menum
Uyanınca 1 bardak cevizli su
Kahvalti 11:00
1 has yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 ceviz
Yesilik
Ara
1 çilek
Akşam 17:30
Yoğurtlu cevizli kabak
3 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor 2saat yürüyüş
İki sefer yapıyorum canım ben hergün sabah akşam şeklinde sürekli yaptığım için bilmiyorum ödem yapar mı yapmaz mı alışık vücutAfiyet olsun canım.
Cevizli kabak nedir canım? Bildiğimiz yoğurtlu kabağın içine ceviz mi katıyorsun?
2 saat yürüyüş ödem yapar ya...tek seferde mi yürüdünüz yoksa 2 sefer de mi?
daha önce Karatay yaptım ama tikaninca bırakmıştım sonra gebelikte yaptım 12 kg aldım özgürce de yedim haniWıuuuu süper bir karar Karatay candır aç
Kalmadan kurtul kilolardan
if de neredeyse öğleden sonra araştırma içindeyim sadece açlık süresinin en ideali 16 saat ueme süresi 8 fazlası hormonları bozduğu için kısırlığa bile sebep olabiliyormusyarin sabah wc sorunu çözülür inşallah canım
If baya mantıklı geliyor bana da su karatayi bir ben basaramadim
Biraz geç oldu ama menümü yazayım
Sabah 9.30
Bir kase mısır gevreği
Öğlen 12.00
Menemen ekmeksiz
Akşam 19.00
Sebze yemeği yoğurt
Suda baya içtim yalnız regl oldum ben yaa tam da yarın tartı günüüü vermişsem de vermemiş gibi görünebilirimmminşallah yine de eksi çıkar iyi geceler bal kızlar
güzel olmuşSabah 08.30 1 sahanda yum 1 d tbe 3 kaşık zeytinyağlı keş(lor gibi) 4 çeri
Öğle 1 d tbe 1 tabak ısırgan otu kavurması
Ara 1 kuru incir 2 ceviz
Akşam 18.00 1 d tbe 3 kaşık tavuk göğsünden sebzeli sote 1 br ayran salata
Su 1.5 lt
Spor yok
menü güzel ama kurallar belli canım mümkün mertebe buradaki aktiflik şartKizlar selam, ben bu aralar kursa git eve gel ders calis yemek yap, kosturmacasindan cok ugrayamiyorum. Ama en kisa zamanda duzenimi oturtup daha cok gelmeye calisicam. Hemen menumu yaziyorum
Saat 9:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici kadar peynir
5 zeytin
Domates
Salatalik
Yarim cb ceviz
Saat 10:30
1 sade filtre kahve
Saat 13:30
Sutlu nescafe
Saa 18:15
1 rezene
Azicik peynir uzerine
Su 2lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puanFit mutlu anne
Insallah yarina guzel bir eksi gorurum. Bugun biraz canim sıkın, bazen issizlik boyle vuruyor bana
aslında sen sorunu bulduğuna ve çözüldüğünü inaniyorsan doğrudur neden mi piskolojide böyle birsey var çünkü inanmak ciddi anlamda tedavi ediciBen de sorunu buldum bir daha tekrarlamaz diye seviniyordum.((
böyle şeyler söylenmez evet ama sırf örnek vermek için anlatayım ben para kazanmazken bildiğin daha öğrenciyken bile harcligimdan birşeyler alıp coluga çocuğa dağıtırdim mesela birşey olsun istersin işte oruç tutacağım dersin misal ben çocuklara birşey yapacağım derdim , evlendik eşim birgün beni almaya gelmiş benim elimde bir sürü poşet yol boyu yürüyorum dagitamarak o kadar şaşırdı ki annemlere anlatınca onun huyu dedi annem. Çalışmak değil mesele geçen hafta onkoloji çocukları için amigurumi bebekler örüp yanına da boyama kitabı vs koyup gönderdim evet eşim kazanıyor ama sonuçta birlikte kazandığımız dönemlerde oldu ki hiç kazanmamış olsam bile kendi harcligimdan yine yaparım sen verici olmaya devam et benim kaziklandigim zamanlarda olduIssizligin bana en cok koydugu zamanlar boyle birilerine yardim etmek istedigim zamanlar oluyor. Koy okullarindaki cocuklara yardim icin olan bir platform var bugunde bir okul ihtiyaclarini yollamis, ben de o lara yardim etmek istedigimj esime soyledim. Oyle cok fazla bir sey de degil, toplam 22 ogrencisi olan bir ilkokula tum dersler soru bankasi, cetvel, tahta kalemi vb istiyorlar. Bende en azindan birkac ogrenciye soru bankasi alip internetten yollarim diye dusundum ama hangi kaynak iyidir bilemedigim icin internette biraz arastirdim. Esime de bunu soyledim, boyle bana sey dedi, sen niye bu kadar verici biri oldu, surekli biyerlere yardim etmek istiyorsun. Hem o okula gideceginj nerden biljyosun falan dedi. Ben de dedim direk okula kargo gonderiyorsun aldiklarini diye. Neyse ozetle boyle seyler soylenmez ama ben eskiden gonlumce istedigime yardim ederdim, simdi boyle bir konuda bu sekilde tepki alinca da uzuldum, canim sikildi. Insallah tez zamanda bir isim olur.
anladım canımBendensin canım ya... kaç günlerdir Cumayı iple çekiyorum, bugün yapacağım ama garnitür miktarını fazla, mayonez az olacak şekilde...
Doğru hatırlamışsın canım, karı-koca öğretmeniz. (Araya geçtiğim nottan dolayı kafan karıştı senin. Asıl mesleğim farklı, sonradan öğretmen)
Acıkmadım canım, sadece canım tatlı istiyor.
pınar lütfen bu süreci güzel yasa ve bak diyorum doğum sonrası o göbek hop diye inip dumduz olmayacak bu konuda da hazırlıklı ol ben hazır değildim ve kendimi bveyenmedikce yedim )ki daha öncesinde kilolu bir insandin o zaman yerken aklında değildi de şimdi niye bu güzel süreci kendine eziyete çeviriyorsunKizlar bu ara baya uzak kaldm gecmis de yapamadim yarin kuzenimin kinasi var bugun harmandali ogrendik yarn oynicaz bakalm nasl olcakvideo cekmis biz oynarken kendmi begenmedim hic ya doguriym de zayifliym moduna girdim simdiden aman neyse saglicakla gelsinde hersey olur gider
1 tane çilek çok olmuş arayaBugünkü menum
1 has yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 ceviz
Yesilik
Ara
1 çilek
Yoğurtlu cevizli kabak
3 litre su
1 kupa yeşil çay
Güzel olmuşMenü sabah
Omlet peynir zeytin domates
Ara öğünler iki saat arayla
Çağla badem bir avuç
Armut
Muz
Akşam 19:00
Balık salata
Su 2lt
Spor 2saat yürüyüş 360pFit mutlu anne
Teşekkürler canımÇok gecmiş olsun
Tartı öncesi şehriye çorbası olmasa daha iyi olurdu canımmenümü yazayım
sabah 08.00 1 elma
10.00 2 zeytinyağlı yumurta
4 zeytin
2 dilim peynir
1 avuç fıstık
öğle 13.30: 1 kase meyveli yoğurt (kuru meyvelerden yaptım hazır değil)
akşam 17.00 1 kase şehriye çorbası
1 tabak ıspanak
1 kase yoğurt
su: 2 lt
Canım sabah zayen 2 dlm ekmek yemişsin . Sarma ve şehriye çorbası olmamalıydı benceMenümu yazıyorum kızlar
Kahvaltı 11:30 gec kaldi hastaneden gelene kadar
5 zeytin
1 kk beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tbe
Marul
Ara 15:30
Türk kahvesi
Bi tane yaprak sarması
Akşam 18:10
2 kepce şehriye çorbası
6 kaşık pirasa yemegi domates biber vardi sadece icinde
Yarim su bardagi yogurt
Bi büyük kase salata
2 tane kofte
Su 1 litre oldu henuz yatmadan 2.5 ltye tamamlarim
Spor 1 mill leslie 45 puan sadece daha fazla yapasim gelmedi
Güzel canım06:30=== 3 haşlama yumurta
1 kase murç salatası
12:30=== 1 kase bakla
1 kase yoğurt
1 kase murç salatası
2 lt su
Kızlar diyetim 2 öğünden ibaret olduğu için sadece bugüne mahsus ya sabah-öğlen ya da öğlen-akşam yiyecektim, ben sabah-öğleni tercih ettim.
Şu an aç hissetmiyorum, zaten birazdan yatacağım, gün boyu çok yoruldum, pazartesiden beride bebeğim uyutmuyor.
Güzel canımSabah 11.00
1 yumurtalı kıymalı yumurta
Peynir zeytin
Yarım domates yarım salatalık
Yarım çay bardağı çiğ fındık
1 bardak süt
Akşam 18.00 ( 17.00 de yapamadım yedirmedi çocuklar
Yoğurtlu dereotlu kabak üzeri 2 ceviz
1 fincan sütlü kahve
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Güzel olmuş canımMenum
Sabah 10:00
Bir dilim tbe
Bir domates
Biraz cecil peyniri
Biraz beyaz penir
5 zeytin
14:00
Bir bardak kefir
Bir avuc findik (10 tane filandi)
17:30
Bir bardak kefir
Bir elma
Su 2 ye tamamlarim
Kizlar cok yogundum patlican oturma vardi kizartmaydi patlicanlar ve baska bisey hazirlayacak vaktim olmadi aksam bende elma yedim
Çok dengeli kuzuMerhaba kızlar,
11.00
2 yumurtadan yeşillikli omlet
1 parça peynir
4 zeytin
6-8 kuruyemiş
2 çeri
1 çk krem peynir, 1 çk biber salçası
Yarım çb yy tarçınlı süt
18.40
2.5 kabaktan kavurma(yoğurt ve domates sosu ile)
2-3 kaşık salata
Avcumun yarısı kadar ince ızgara et
Suyu 2 lt yapmaya çalışcam
Yarın için gene dualarınızı bekliyorum:)
Bol eksi getirsin canımİyi geceler kızlar
Menum
10:00
3 haşlanmış yumurta
1kk peynir
15:00-18:00
2dilim ananas 1 kase yogurt
Su:3lt
Biraz dengesiz olmuş ama fena değil canımİyi akşamlaaarrr menü verip gecmişe gideyim
Menü
09.45
2 has yumrta
Bi avuc peynir
5 zeytin
Bol domts yeşillk
14.30
Bi kase mercmk corba
17.00
1 muz
18.30
3 ceviz
1 bardak süt
Oğlumn çiğköfte dürümnden cok küçük bir ısırdım.
Su.2.5 lt civarı
Spor yok malasef
Sabah gevrek yerine klasik kahvaltı yapsaydın keşke canımBiraz geç oldu ama menümü yazayım
Sabah 9.30
Bir kase mısır gevreği
Öğlen 12.00
Menemen ekmeksiz
Akşam 19.00
Sebze yemeği yoğurt
Suda baya içtim yalnız regl oldum ben yaa tam da yarın tartı günüüü vermişsem de vermemiş gibi görünebilirimmminşallah yine de eksi çıkar iyi geceler bal kızlar
Güzel canımSabah 08.30 1 sahanda yum 1 d tbe 3 kaşık zeytinyağlı keş(lor gibi) 4 çeri
Öğle 1 d tbe 1 tabak ısırgan otu kavurması
Ara 1 kuru incir 2 ceviz
Akşam 18.00 1 d tbe 3 kaşık tavuk göğsünden sebzeli sote 1 br ayran salata
Su 1.5 lt
Spor yok
Güzel olmuş canımKizlar selam, ben bu aralar kursa git eve gel ders calis yemek yap, kosturmacasindan cok ugrayamiyorum. Ama en kisa zamanda duzenimi oturtup daha cok gelmeye calisicam. Hemen menumu yaziyorum
Saat 9:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici kadar peynir
5 zeytin
Domates
Salatalik
Yarim cb ceviz
Saat 10:30
1 sade filtre kahve
Saat 13:30
Sutlu nescafe
Saa 18:15
1 rezene
Azicik peynir uzerine
Su 2lt
Spor 30 dk bisiklet toplam 60 puanFit mutlu anne
Insallah yarina guzel bir eksi gorurum. Bugun biraz canim sıkın, bazen issizlik boyle vuruyor bana
Güzel olmuş canımBugünkü menum
1 has yumurta
1.5 kk peynir
7 zeytin
1 ceviz
Yesilik
Ara
1 çilek
Yoğurtlu cevizli kabak
3 litre su
1 kupa yeşil çay
Güzel olmuşMenü sabah
Omlet peynir zeytin domates
Ara öğünler iki saat arayla
Çağla badem bir avuç
Armut
Muz
Akşam 19:00
Balık salata
Su 2lt
Spor 2saat yürüyüş 360pFit mutlu anne
Bebeğim uyutmuyor, şimdi o uyudu, benim uyku kaçtı, bende buralardayımHerkese iyi geceler uyuyamadım yine geziniyorum gece gece
2 su bardağı suyu yarım saatte yudum yudum içmeyi deneyebilirsin..Çok şükür baş ağrım geçti bu seferde midem ağrıyor 2 saattir kıvranıyorum resmen
Evet canım arada birkaç yudum içiyorum iyi geliyor şükür2 su bardağı suyu yarım saatte yudum yudum içmeyi deneyebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?