Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

senin sesini duyup koşup geldim :))
ay evde işler vardı onlara baktım

Buarada bugünkü menüm

sabah kahvaltıda sucuklu yumurta
beyaz peynir tulum peyniri kaşar peyniri (peynir manyagı olarak buldugumu yedim)
2 fincan çay
2 dilim ekmek

kahvaltı sonrası 3 büyük bardak su

öğle saati geldi ne yiycem bilmiyom ama acıkmadım henüz

cuma günü ekleyebiliriz tayt iyi olmuş çıksın fazlalıklar ortaya

aaaa...öylemi oluyomuş..ilk defa duydum..

sev bacım sevv....

...ay ben taytlı foto ekliyemeeemmutanırım vallahii..siyah eşofman olur ama..o zaman şöyle diyelim isteyen siyah tayt isteyen siyah eşofman..[/B

Anam sızde ne utangac oldunuz be yaaa biz bizeyiz kımden utanıyosunuz sankı bıoz 50 kıloyuzda sız sısmansınız anlamadım gıttı valla

kızlar dün bel inceltmeyi ararken kkda okudum biberiye yağını sürüp straçle sarmak inceltiyormuş deneyenler 5-7 cm inceldim sporsuz diyor :44::44::44:

lc waikikiye baktım..çıkmış vallaaaa

yewrum orası kalabalık bir topiktir zannımca..kaç kişiler??

kızlar internetten tariflere bakıyodumda
mısır gevrekli kurabiye buldum nasıl :)))

aaaaaa...sarsıl ve kendine gel eddaaaaaaaaaaa

Anam sızde ne utangac oldunuz be yaaa biz bizeyiz kımden utanıyosunuz sankı bıoz 50 kıloyuzda sız sısmansınız anlamadım gıttı valla
ama murçççççç

kızlar dün bel inceltmeyi ararken kkda okudum biberiye yağını sürüp straçle sarmak inceltiyormuş deneyenler 5-7 cm inceldim sporsuz diyor :44::44::44:
spor dedinde hava muhalefeti dolayısıyla benim canım hiç spor yapmak istemiyor yaww..napsak neetsek acaba??

Canım incelmesini istedigimiz yerimi sarıyormusuz gercekten dogrumudur acaba:44:

ama murçççççç

spor dedinde hava muhalefeti dolayısıyla benim canım hiç spor yapmak istemiyor yaww..napsak neetsek acaba??

ya ben dün arka bel kısmımda yağ maşallah genetik onu eritme hareketlerini keşfettim baya google la samimi oldum ama olsun buldum bikaç bişey gerçekten de çalıştırdım o bölgeyi

bende duydum ama hiç denemedim ben biraz üşengecim onu sürcem hareket edecemde oooo bu üşengeçlikleöyle birşeyolmalıki beni hiç uğraştırmıcak :):)

lc waikikiye baktım..çıkmış vallaaaa

yewrum orası kalabalık bir topiktir zannımca..kaç kişiler??

aaaaaa...sarsıl ve kendine gel eddaaaaaaaaaaa

kız mısır gevrekli ne güzel işte hafif olmazmııı
ay evde olunca birşeyler yapmakistiyorum canım sıkılıyo oturunca
ne yapsam biri bana hafif bi tarif versinn ozaman

ama murçççççç

buaralar benimde spor yapasım yok
evde yaptıgım iş sporyerine geçer artık

Çok fazla konulara hakim değilim gelince topiği okuycam bi görüşürüz cuma foto eklicem makinamıda aldım

ayy sana kızdığıma bakma benimde canım çay yanına bişeyler istedi ama Allahtan evde bayağı light püskevit varda onlarla kendimi kandırıcam..burada hava berbat kuşumm hem soğuk hem kapalı.iç karatıcı yanii..o yüzden hiç spor yapasım gelmiyo yaa..napcaz???spor olmadanda gitmiyoki bu lanet yağlar

valla burda okuduğum için paylaştım :44: Yoksa gigip bi xtragel alcam toparlasın diye sporda yapıyorum ama sarkma yapmasın :44:

Canım senin Söyledigin xtragel baktım zayıflama jeli diyor ben böyle şeylerden korkuyorum yaşın kücük sporda yapıyorsun bence sarkma olmaz bosuna bunlara paranı verme benim fikrim tabi bu

İki haftadır bende böyleyim okadar sogukki hiç spor yapamıyorum Ancak carsıda inersem eve kadar yürüyorum okadar birde Bizim ev soguk oluyor:18:

ayy içimi okudun resmen
böyle çay yanına birşeyler yapmak istedi canım
ama yapmıcamm
mercimek çorbam vardı onu ısıttım içecem şimdi
inşallah ilerleyen saatlerdede kudurmam ::):):)

bende akşama ne yapsam diye düşünüyorum evde sebzede yok sıcacık tarhana çorbasımı yapsam ki dün makarna yaptım eşimle oğlum yedi ben baktım

Selam kizlar, ogle yemegine getirecek hicbirsey bulamadim mecbur yine kahvaltilik gevrek yiyorum icine muz dogradim

canim bu foruma kiz ismiyle erkekler de uye olabiliyor biliyorsun degil mi, hatta gecen bir topikteyken biri itiraf etmisti gerci o gaymis ama olsun biz resimleri cekip sana gondersek Murshcugum, sen 9. takim once-sonra diye bi klasor olusturup oraya koysan, mayisa bidaha cekip yine sana yollasak...? bakmak isteyen senin profilden girip 9. takim klasorunden bulsun? en azindan sadece senin arkadas listen gorebilir boylece. ne dersin? ben cunku cidden boy boy resim koymak istemiyorum buraya hem de taytla, 90 kilo halimle ayrica o gordugun resimlerin cogu 70 kiloya ait zaten son resimleri gormedin mi facede dugunden kareler vardi,, tombik tombigim

edda tam dayakliksin :18: misir gevrekli olunca hafif olcak diye bi olay yok bu arada sonucta yag var un var seker var illa ki CIS ama nasil canim istedi simdi o kurabiyelerden olsa yanina da sicacik cay ooooooohhh.... neyse ben de silkelenip kendime geleyim :18:

İki haftadır bende böyleyim okadar sogukki hiç spor yapamıyorum Ancak carsıda inersem eve kadar yürüyorum okadar birde Bizim ev soguk oluyor:18:
bizim ev soğuk değil ama boğazlarım şiş biraz o da üşüme yapıyor..o yüzden böyle oturuyorum , vicdan azabı çekerek..

Son düzenleyen: Moderatör:
bende akşama ne yapsam diye düşünüyorum evde sebzede yok sıcacık tarhana çorbasımı yapsam ki dün makarna yaptım eşimle oğlum yedi ben baktım

makarna olunca yeniyo ben yapmamaya calısıyorum ama bazı yemeklerde yanında istiyo pilav makarna..
bnimde yemegim yok imambayıldı yapmayı düşünüyorum üşenmezsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…