- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.521
ya arkadişler ne sakin bir topik burası. aynı anda 70-79 da takip ediyom orası devamlı açık ama oraya laf yetiştiremiyom saatde 4-5 sy ilerliyo. size saat başı uğruyom halaaa aynı sayfa
hadi hop hop hophareketlenin acık ya
Günaydın canlar ...
Herkese süper bi ÇARŞAMBA olsun :) Fikirlerinizi çok tutum kızlar :) Herkesten aynı performansı beklıyorum....
1) Bu cuma bildirim yaparken baskülün fotografını eklıyoruz :) Sadece bu haftaya mahsus bu uygulama mayısa kadar sürecek olan yarışma için....
2) Siyah tayt ve siyah bady herkesın evınde mevcuttur sanırsam.Onları giyip önden arkadan ve yandan 3 fotograf cekıp topiğe ekliyoruz.Bunu 16-21 OCAK arası yaparsak sevinirim.Bu fotoları ben pcme kaydedip mayısta aldığım fotolarla karsılastırıcam...
Yukarıdaki 2 madde hakkında fikirlerinizi bekliyorum kızlar :) Bi tarafı yok sadece vucudumuzu eklıcez kafalar kesılmıs olacak zaten burada kendı ısımlerımızıde kullanmıyoruz sorun teşkil etmez sanırsam
aaaa...öylemi oluyomuş..ilk defa duydum..
sev bacım sevv....
...ay ben taytlı foto ekliyemeeemmutanırım vallahii ..siyah eşofman olur ama..o zaman şöyle diyelim isteyen siyah tayt isteyen siyah eşofman..[/B
lc waikikiye baktım..çıkmış vallaaaaHani nerde ?
yewrum orası kalabalık bir topiktir zannımca..kaç kişiler??ya arkadişler ne sakin bir topik burası. aynı anda 70-79 da takip ediyom orası devamlı açık ama oraya laf yetiştiremiyom saatde 4-5 sy ilerliyo. size saat başı uğruyom halaaa aynı sayfa
hadi hop hop hophareketlenin acık ya
aaaaaa...sarsıl ve kendine gel eddaaaaaaaaaaakızlar internetten tariflere bakıyodumda
mısır gevrekli kurabiye buldum nasıl :)))
kızlar dün bel inceltmeyi ararken kkda okudum biberiye yağını sürüp straçle sarmak inceltiyormuş deneyenler 5-7 cm inceldim sporsuz diyor :44::44::44:
ama murççççççAnam sızde ne utangac oldunuz be yaaa biz bizeyiz kımden utanıyosunuz sankı bıoz 50 kıloyuzda sız sısmansınız anlamadım gıttı valla
spor dedinde hava muhalefeti dolayısıyla benim canım hiç spor yapmak istemiyor yaww..napsak neetsek acaba??kızlar dün bel inceltmeyi ararken kkda okudum biberiye yağını sürüp straçle sarmak inceltiyormuş deneyenler 5-7 cm inceldim sporsuz diyor :44::44::44:
Canım incelmesini istedigimiz yerimi sarıyormusuz gercekten dogrumudur acaba:44:
Canım incelmesini istedigimiz yerimi sarıyormusuz gercekten dogrumudur acaba:44:
ama murçççççç
spor dedinde hava muhalefeti dolayısıyla benim canım hiç spor yapmak istemiyor yaww..napsak neetsek acaba??
kızlar dün bel inceltmeyi ararken kkda okudum biberiye yağını sürüp straçle sarmak inceltiyormuş deneyenler 5-7 cm inceldim sporsuz diyor :44::44::44:
lc waikikiye baktım..çıkmış vallaaaa
yewrum orası kalabalık bir topiktir zannımca..kaç kişiler??
aaaaaa...sarsıl ve kendine gel eddaaaaaaaaaaa
ama murçççççç
spor dedinde hava muhalefeti dolayısıyla benim canım hiç spor yapmak istemiyor yaww..napsak neetsek acaba??
ayy sana kızdığıma bakma benimde canım çay yanına bişeyler istedi ama Allahtan evde bayağı light püskevit varda onlarla kendimi kandırıcam..burada hava berbat kuşumm hem soğuk hem kapalı.iç karatıcı yanii..o yüzden hiç spor yapasım gelmiyo yaa..napcaz???spor olmadanda gitmiyoki bu lanet yağlarkız mısır gevrekli ne güzel işte hafif olmazmııı
ay evde olunca birşeyler yapmakistiyorum canım sıkılıyo oturunca
ne yapsam biri bana hafif bi tarif versinn ozaman
buaralar benimde spor yapasım yok
evde yaptıgım iş sporyerine geçer artık
valla burda okuduğum için paylaştım :44: Yoksa gigip bi xtragel alcam toparlasın diye sporda yapıyorum ama sarkma yapmasın :44:
ayy sana kızdığıma bakma benimde canım çay yanına bişeyler istedi ama Allahtan evde bayağı light püskevit varda onlarla kendimi kandırıcam..burada hava berbat kuşumm hem soğuk hem kapalı.iç karatıcı yanii..o yüzden hiç spor yapasım gelmiyo yaa..napcaz???spor olmadanda gitmiyoki bu lanet yağlar
ayy sana kızdığıma bakma benimde canım çay yanına bişeyler istedi ama Allahtan evde bayağı light püskevit varda onlarla kendimi kandırıcam..burada hava berbat kuşumm hem soğuk hem kapalı.iç karatıcı yanii..o yüzden hiç spor yapasım gelmiyo yaa..napcaz???spor olmadanda gitmiyoki bu lanet yağlar
Günaydın canlar ...
Herkese süper bi ÇARŞAMBA olsun :) Fikirlerinizi çok tutum kızlar :) Herkesten aynı performansı beklıyorum....
1) Bu cuma bildirim yaparken baskülün fotografını eklıyoruz :) Sadece bu haftaya mahsus bu uygulama mayısa kadar sürecek olan yarışma için....
2) Siyah tayt ve siyah bady herkesın evınde mevcuttur sanırsam.Onları giyip önden arkadan ve yandan 3 fotograf cekıp topiğe ekliyoruz.Bunu 16-21 OCAK arası yaparsak sevinirim.Bu fotoları ben pcme kaydedip mayısta aldığım fotolarla karsılastırıcam...
Yukarıdaki 2 madde hakkında fikirlerinizi bekliyorum kızlar :) Bi tarafı yok sadece vucudumuzu eklıcez kafalar kesılmıs olacak zaten burada kendı ısımlerımızıde kullanmıyoruz sorun teşkil etmez sanırsam
bizim ev soğuk değil ama boğazlarım şiş biraz o da üşüme yapıyor..o yüzden böyle oturuyorum , vicdan azabı çekerek.İki haftadır bende böyleyim okadar sogukki hiç spor yapamıyorum Ancak carsıda inersem eve kadar yürüyorum okadar birde Bizim ev soguk oluyor:18:
bende akşama ne yapsam diye düşünüyorum evde sebzede yok sıcacık tarhana çorbasımı yapsam ki dün makarna yaptım eşimle oğlum yedi ben baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?