- 5 Aralık 2013
- 7.971
- 24.542
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.241
Benimde kafam karisti hesaplamayaKizlar tarti degisikligi yaptm ben biliyorsunz
Cuma: 85.2 (eski tartı)
Yeni tarti: 88
Bugün :87
Yüzde: %1.13
Tartı farkı : 2.8
Rica ederim beybiiiiTeşekkür ederim kelebeğim:)
sonra gördüm daha çok vermişsin ama gene de bu alıntı üzerinden tebrik edeyim:) süper
İşte gerçek diyet ruhu budur
Sağol kankim
Tebrik ederiiiim
Teşekkür ederim
Kııız, dibi tutmuş dolmaya bayılırım
Wuhuuuu, tebrik ederim süperrr
Yiiiiiy, iyi gidiyoruz
Tebrikler gülboş gayet güzel
Tebrikler canım
Teşekkür ederim.Tebrikler çok güzel
Evet ödem gitti biliyorum ama gene de moral olarak iyi geldi :)gayet güzel canım 4 günde süper
Kizlar tarti degisikligi yaptm ben biliyorsunz
Kııız, dibi tutmuş dolmaya bayılırım
Bildirimimi yapayım
Aslında WC’ye çıkamadım henüz ama daha fazla da bekleyemem çünkü ilaç kullandığım için birkaç tane, su içmeye başlamam gerek o da şişirecek
Belki Pazartesi’ye daha da düşmüş olurum
Geçen hafta: 67
Bu hafta: 65,6
Fark: 1,4
Yüzde: 2,089
Gelsin bildirim o zaman
Geçen cuma : 64.9
Bugun : 63.2
Fark : 1.7
Yüzde : 2.61
Geçen Cuma: 80.7
Bugün: 79.6
Fark: -1.1 (% 1.36)
Geçen cuma: 71
Bugün:70
Yüzde:1.49
Kizlar bende bildirimimi yapayim
Geçen hafta 94.2
bu hafta 94
P.tesi herşey iyidi ama çarşamba günü +900 düm sebebi ne bilmiyorum cokta yemedim ama neyse elde kalan eksi 200 bu hafta değişik bi diyet planım var
Günaydın pek hoşnut olamadığım ama yine de şükrettiğim:) kilo bildirimim gelsin
Gecen hafta:73.20
Bu hafta:72.80
Fark:-400gr
Geçen cuma : 87.5
Bugün : 87
Fark:-500
Ben bildirime pazartesi başlamıştım. O zaman şöyle yapalım.
Pazartesi: 61.7
Cuma: 60.1
Fark: 1.6
Yüzde:2.59
Başlangıç 91.700
Güncel 90.500 çok mutluyuummm regle rağmen iyi bir sonuç
gecen cuma:73,8
bugun 73,2
fark 0,6
yuzde
0,81
Kilo bildirimi yapayım geri gelecem hıc musait degılım
Baslangic 70.9
Bugun 70.0
Fark. - 0.9
İkı gundur inanılmaz uykusuzum daha da eksin olurdu
Kizlar selam,
Sabah derse geldim ancak yazabiliyorum
Gecen hafta 65.8
Bugun 65.7
Fark -100
Yuzde 0.14
Bu hafta bir gunun bedelini yuzume carpa carpa odedim, bir daha kendime odul kisvesi altind aboyle ceza vermiyecegim, hepinizden tekrar ozur diliyorum.
Kilo bildirimi
Gecen hafta: 83.3
Bu hafta: 79.9
Fark: -400
Eksim az ama ucundan 79u görmem bile benim için büyük büyük mutluluk
Bildirimim
Geçen hafta :96.4
Bu hafta:96.2
Fark:-0.2
Yüzde: 0,2
Kızlar o kadar az yememe rağmen pazartesiden bu yana sadece 100 gr gitti. Regl olacam ondan mı bilmiyorum. Biraz canım sıkıldı.
Kuzular herkese tebriklerKizlar tarti degisikligi yaptm ben biliyorsunz
Teşekkür ederim tatlımcok guzel canim
merak ettim planlarini canım
tebrikler
İnşallah bahar olmaz ikisininn odaları ayri sanmam birbirine uyanmaz
Ayy benim bazen sırf kilo vermek için uyuyasım geliyo, epey etkili:) güzel sonuçKilo bildirimi yapayım geri gelecem hıc musait degılım
Baslangic 70.9
Bugun 70.0
Fark. - 0.9
Canııım tamam artık suçlu hissetme, şok şekilde vermişsin zaten, haftaya iyice toparlarsın. Bu hafta telaşım vardı, geçen cuma kaçamağımı sormuştun; bence çok aşırı abartmadım ama cipstir,çikolatadır, mısırdır(Allah’tan abartmamışımKizlar selam,
Gecen hafta 65.8
Bugun 65.7
Fark -100
Yuzde 0.14
Bu hafta bir gunun bedelini yuzume carpa carpa odedim, bir daha kendime odul kisvesi altind aboyle ceza vermiyecegim, hepinizden tekrar ozur diliyorum.
Aiyy evet o duygu süper diye tahmin ediyorum. Çok tebrik ederimKilo bildirimi
Kız gizli gizli mi kilo veriyorsunEşim hala ise gitmedi o evdeyken yazamiyorum gittikten sonra gelirim 1-2 saate gider herhalde
Teşekkür ederim balcanDiyetisyen listesiyse elbette sorun yok canım
Süper canım tebrikler
Bilmiyorum canım bu aralar hep modum düşük . Bir yerlerimin ağrımadığı gün yok
Güzel olmuş canım
Fazla değil canım toparlarsın
Benim gastritim var canım yıllardır midem ağrır
Süper canım tebrikler
Tebrikler canım süper
Tebrikler canım çok iyi
Eksi eksidir canım. Planını merak edenlerdenim
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Ben de çok severim annem de güzel yapar gitmişken içtim
Gayet güzel canım tebrikler
Tebrikler canım süper
Artın çok az canım
Tebrikler canım süper
Tebrikler canım güzel gitmiş
En azından artı değilsin abla
Bu daha da güzel kuzu
Anne evine göre çok çok iyi
Tebrikler canım süper
Evet canım malesef 1 gün 1 haftaya mal oluyor. En azından sonraki günler sıktın da kendini eksiye geçtin
Çooook tebrik ederim, o rakat değişikliği beni de çok motive edecek:) bi gelseydi..11 Mart'ta 85.0 onlarak kendi kendime başladığım, 4 Nisan' da listeye girerek devam ettiğim diyetimde 1 ayda toplam 5.3 kg vermişim.
Aslında kendime koyduğum hedef haftalık 1 kg, aylık 4 kg idi. Hedefimden öndeyim.
Yürüyüş yaparak hep kilo vermiştim ama diyet yapamamıştım doğru düzgün. Diyetle ilk kilo verişim oluyor yani.
Bugün beni mutlu eden 8'lerden kurtulmuş olup, 7'lere geçmiş olmak...
Artık sıradaki hedefim 6'ları görmek....
Not: Bugünkü tartım sabah 7' de, wc ye gitmeden idi...artanı haftaya bonus olsun artık..
Canını sıkma tatlım, vücut bi yerden sonra durabiliyor biliyorsun.. hep söylenilen şeyi bir kere de ben söyleyeyim; bir anda almadın ki bir anda veresin.. asıl bu ipe inatla tutunman gereken zamanlar bunlar, bu duraklamalarda da vazgeçmezsek sonuca ulaşacağız. Ki gene de eksisin yani..Bildirimim
Kızlar o kadar az yememe rağmen pazartesiden bu yana sadece 100 gr gitti. Regl olacam ondan mı bilmiyorum. Biraz canım sıkıldı.
Süpersin, böyle başarılar görünce kendim vermiş gibi mutlu oluyorumBugün tam 1 ay olmuş buraya başlayalı ve 4.6 kg vermişim böyle devam ederse yaza fit gircem nasipse
Teşekkür ederim balımhepinizi tebrik ederim kızlar süpersiniz haftaya dahada iyileri olur insallah
Harika canim bende geçen ay 5.2 vermistim aylık bakınca dahada motive edici oluyor aynen devamm
Bunu niye alıntıladım bilmiyorum ama selamCanım adet döneminde rahat 2 kilo ödemin olur zaten, bu geçici..bence buna takılma, hevesini kırma....son hız devam...adet dönemin bittiğinde bir anda düşeceksin kiloları..
Kız asıl öncesi etkilerBugün olmam lazımdı olmadım canım. Olsam ödemdir derim de öncesi etkiler mi
İnşaallah canım, hevesle 6ları bekliyorum:)Haftaya 2 kat gayret etmen lazım canım, veremezsin diye birşey yok, verirsin, yeterki içinde ki ümidini yitirme....
Çok güzel canım..
yaşını merak ettim, çok hızlı veriyorsun?
Süpersin...
hadi bakalım haftaya 6' lardasın...
Tebrikler,
Haftaya daha güzel olacağına inanıyorum canım ben(bu hafta çok pasta yaptın)
Tebrik ederim canım
Yeni başlamana göre çok çok güzel...tebrikler.
Tebrik ederim.
Artı değilsin ya, sıkma canını...
Haftaya hedefe tam kitlen...
Çok güzel canım, tebrik ederim.
Pınarcım, gebe olduğun için fazla almışsın canım, o kiloları vermek için çok zorlanıyoruz sonra...son iki ayda çok fazla kilo alınıyor zaten...
Aman dikkat..
Tebrik ederim canım, uykusuzluğa rağmen ekside olmak gerçekten büyük başarı...
Bende bu hafta başından beri uykusuzum, en kötüsü de bu geceydi, ömrümü bitirdi...
Üzülme kankim, ablan yanındaydı diye hatırlıyorum, yine de artıda değilsin...sabit de değilsin, eksidesin...
Ama sanırım bu haftanın 1. kankileri biz değiliz.
Seni geçtim, seni geçtim
Senide tebrik ederim canım, 8'lerden 7'lere düşmek büyük başarı bence
Yeni tartılmana a rağmen iyi vermişsin canım. Benimki de bi garip.. bazen pili çıkıyo, geri takınca daha yüksek gösteriyo. Sonra geri sakinleşiyo falan. Deli galibaKizlar tarti degisikligi yaptm ben biliyorsunz
Valla harika fikirler verebilirim ama mefkuş kızarBenimde kafam karisti hesaplamaya
Rica ederim beybiiii
Valla öyle canim kacamak yapasim var ne yapsam bilmiyorum
Sagol beybiiiKuzular herkese tebrikler
Yok buldum fikir ben kötü örnek olma banaaValla harika fikirler verebilirim ama mefkuş kızar
Adanalı canım. Bizim oruğa uymaz.kv.nereli canim kesin oda guzel yapmıştır afiyetler olsun
Guzel bi ekside burda tebrikler canimm
Tebrikler cok iyi canim
tebrikler cnm cok iyi
çok güzel
Tebrikler canım süper
Bence cok guzel canim böyle devam edersen süreyi kısaltmış olursun
Harika canim bende geçen ay 5.2 vermistim aylık bakınca dahada motive edici oluyor aynen devamm
Gayet güzel canım bı şekilde zorlamadan kilolardan kurtulmuş olacaksın
ne güzel sonuçlar
Teşekkür ederim kızlar, hepimizin birbirine desteği ve motivasyonu bu sonuçlarda etkili...Çooook tebrik ederim, o rakat değişikliği beni de çok motive edecek:) bi gelseydi..
Kesinlikle bide benim ilk göbeğim gider en son basenler gider. Hiç göbekli olmamıştım doğumdan sonra koca göbekle kalınca psikolojim alt üsttü. Şimdi o bari gitti sıra basenlerdeGayet güzel canım insan verdiğini görünce nasıl mutlu oluyor demi
Kalicilikta yavas yada hızlı kilo vermenin bi etkisi oldugunu düşünmüyorum canim. Ben daha oncedende burda kilo verdim. Gene ortalama eylülü bulur. Çünkü duraklama olacak arada takilacaksin bunlar uzun süreçlerde basimiza gelebiliyor maalesef. Asıl iradede orda çıkıyor iste. Ordada kendini kaybetmeyip devam edersen sonuc muhtesem oluyor iste
Olabilir canim. Ama yedigin ictigin seyleri gozdeb gecir bu haftaki ne zaman ne yedin bi bak etkileyecek neler var. Önlemini ona gore al sonradan
Tebrikler tatlim ins daha fazlasini vericez hep beraber
Ya benimde bu son aldığim tartıda ilk bi kac sefer çıkınca hep eski tartildigimi gösteriyo sonra normale dönüyo degiştircem dogrumu tartiyo anlamakta zorlaniyorumTeşekkür ederim tatlım
Ayy benim bazen sırf kilo vermek için uyuyasım geliyo, epey etkili:) güzel sonuç
Canııım tamam artık suçlu hissetme, şok şekilde vermişsin zaten, haftaya iyice toparlarsın. Bu hafta telaşım vardı, geçen cuma kaçamağımı sormuştun; bence çok aşırı abartmadım ama cipstir,çikolatadır, mısırdır(Allah’tan abartmamışım) yedim yani. Ertesi gün nurtopu gibi bir +800üm vardı 1 hafta uğraştan sonra Perşembe sabah eksiyi görebildim. Bugün De vücut attı yani onların ödemini ve kilosunu. Şimdi cesaret edemiyorum çünkü hafta başında ciddi sinirimi bozdu tartı, habire +100 gösterdi. Ben de aynı şeyi düşündüm seninle, bunun adı ödül değil ceza. Spor da ceza değil ödül.. bu anlayışı benimsemek en iyisi.
Bir de dün iş ve eş mevzusuyla ilgili bir yorumunu görmüştüm. Seni ne kadaaaaar iyi anladığımı tahmin edersin.. ama işte her insan farklı ve insanların bazı konulara duyarlığı olduğu anlar da çok farklı olabiliyor. Eşin o an öyle bir modda değildir, maddi konularla alakalı kafasına takılan başka şeyler vardır, sorun ona denk gelmiştir. Yani aslında sen çalışsaydın da aynı tepkiyi verebilirdi. O yüzden bu durum eşine ve kendine bakışını değiştirmesin. İş konusunu da halledeceğiz, elbet bizim de nasibimiz vardır bir yerlerde...
Aiyy evet o duygu süper diye tahmin ediyorum. Çok tebrik ederim
Kız gizli gizli mi kilo veriyorsunevet dersen şaşırmam gerçi, benim eşim de buraya yazdığımı biliyor ama 7 kilo vermiş halimin 70kg olduğunu bilmiyor, ona göre hep 65dim
Teşekkür ederim balcan
Çooook tebrik ederim, o rakat değişikliği beni de çok motive edecek:) bi gelseydi..
Canını sıkma tatlım, vücut bi yerden sonra durabiliyor biliyorsun.. hep söylenilen şeyi bir kere de ben söyleyeyim; bir anda almadın ki bir anda veresin.. asıl bu ipe inatla tutunman gereken zamanlar bunlar, bu duraklamalarda da vazgeçmezsek sonuca ulaşacağız. Ki gene de eksisin yani..
Süpersin, böyle başarılar görünce kendim vermiş gibi mutlu oluyorum
Teşekkür ederim balım
Bunu niye alıntıladım bilmiyorum ama selam
Kız asıl öncesi etkiler
İnşaallah canım, hevesle 6ları bekliyorum:)
Yeni tartılmana a rağmen iyi vermişsin canım. Benimki de bi garip.. bazen pili çıkıyo, geri takınca daha yüksek gösteriyo. Sonra geri sakinleşiyo falan. Deli galiba
Hep beraber ulasicaz tatlim insTeşekkür ederim kızlar, hepimizin birbirine desteği ve motivasyonu bu sonuçlarda etkili...
En kısa zamanda hedeflerimize ulaşmayı diliyorum.
Pasta yaptım ama yemiyorum kokusuylami aldım ki kilolari:)))Haftaya 2 kat gayret etmen lazım canım, veremezsin diye birşey yok, verirsin, yeterki içinde ki ümidini yitirme....
Çok güzel canım..
yaşını merak ettim, çok hızlı veriyorsun?
Süpersin...
hadi bakalım haftaya 6' lardasın...
Tebrikler,
Haftaya daha güzel olacağına inanıyorum canım ben(bu hafta çok pasta yaptın)
Tebrik ederim canım
Yeni başlamana göre çok çok güzel...tebrikler.
Tebrik ederim.
Artı değilsin ya, sıkma canını...
Haftaya hedefe tam kitlen...
Çok güzel canım, tebrik ederim.
Pınarcım, gebe olduğun için fazla almışsın canım, o kiloları vermek için çok zorlanıyoruz sonra...son iki ayda çok fazla kilo alınıyor zaten...
Aman dikkat..
Tebrik ederim canım, uykusuzluğa rağmen ekside olmak gerçekten büyük başarı...
Bende bu hafta başından beri uykusuzum, en kötüsü de bu geceydi, ömrümü bitirdi...
Üzülme kankim, ablan yanındaydı diye hatırlıyorum, yine de artıda değilsin...sabit de değilsin, eksidesin...
Ama sanırım bu haftanın 1. kankileri biz değiliz.
Seni geçtim, seni geçtim
Senide tebrik ederim canım, 8'lerden 7'lere düşmek büyük başarı bence
1,14 canım yüzden aklında olsun virgülden sonra 5 ve 5 den buyukse yuvarlıyoruz bence daha cok verdin ama aradaki 3 gün tartılamadıgın için boşa gitti neyse haftaya acısı cıkarKizlar tarti degisikligi yaptm ben biliyorsunz
saframi dicektimki gastrid varmisYok abla dün sabahtan ara ara ağrıyordu. Benim midem arada ağrır zaten
superrrr bi sonuc cook tebrikler cnmBildirimimi yapayım
Aslında WC’ye çıkamadım henüz ama daha fazla da bekleyemem çünkü ilaç kullandığım için birkaç tane, su içmeye başlamam gerek o da şişirecek
Belki Pazartesi’ye daha da düşmüş olurum
Geçen hafta: 67
Bu hafta: 65,6
Fark: 1,4
Yüzde: 2,089
neyseki tarti farkini halletmisiniz cnmBenden bu hafta umut yok tarti değişikliğinden dolayi ama haftaya insAllah
aysenur sen bana degil takim kurallarina tabi ol cnmHanimlar hayirli cumalar bu haftanin telafisini haftaya yapacagim insallah 3 gunluk kabak detoksu yapmak hedefim yapanin intte videosu var 3 gunde 3 kilo vermis artik hizlanmam lazim.
mefkus ablam birsey yazmiyorsun istemiyorsaniz baska guruba giderim ben bu hafta keyfi gelmemezlik yapmadim ki yogunluga yorgunluga yenik dustum. mefkus ablam boyle durumlarda anlayis gosterdigini biliyorum belkide cok sabrami zorladim tam anlamadm abla ben senin kararlarina hep tabi olmaktan yanayim biliyorsun simdide yine tabi oluruz
Gecen hafta 66.5
Bu hafta 66.9
Fark +400
Yuzde -0.60
sen sakil ol cnm insallah vereceksinKızlar omuzlarında sanki bi yük varmış gibi hissediyorum yarın direksiyon sınavım var bana şans dileyinbugün son dersimi alicam hocam çok iyisin dedi ama yinede stres yapiyorum
Vavvvvvv supermisss tatlimmmmGelsin bildirim o zaman
Geçen cuma : 64.9
Bugun : 63.2
Fark : 1.7
Yüzde : 2.61
masallah guzel gitmis nirancimGeçen Cuma: 80.7
Bugün: 79.6
Fark: -1.1 (% 1.36)
tebrikler bitanem haftaya 6 lar geliyor ins.Geçen cuma: 71
Bugün:70
Yüzde:1.49
kacamak olmadigi icin sorun yok tatlimKizlar bende bildirimimi yapayim
Geçen hafta 94.2
bu hafta 94
P.tesi herşey iyidi ama çarşamba günü +900 düm sebebi ne bilmiyorum cokta yemedim ama neyse elde kalan eksi 200 bu hafta değişik bi diyet planım var
dogru bildirimin gayet guzel cnmGünaydın pek hoşnut olamadığım ama yine de şükrettiğim:) kilo bildirimim gelsin
Gecen hafta:73.20
Bu hafta:72.80
Fark:-400gr
tebrikler ebrucumGeçen cuma : 87.5
Bugün : 87
Fark:-500
gecen hafta bildirim yapmadinki :))Günaydınlar
68.7 bugün
son cuma kaçtım hatırlayamadım 68.7 olabilir .
baslangic cok guzelll hayalcimBen bildirime pazartesi başlamıştım. O zaman şöyle yapalım.
Pazartesi: 61.7
Cuma: 60.1
Fark: 1.6
Yüzde:2.59
free mi takilmak istiyorsun listeyemi girmek istiyosun cnm
tabiki canikom hosgeldinnnn
ins. Daha guzel sonuclar gorursun cnmBaşlangıç 91.700
Güncel 90.500 çok mutluyuummm regle rağmen iyi bir sonuç
65 le izine gidecen heralde :) hazirliklar bittimi cnmGünaydın kizlar kilo bildirimi
Cuma 65.0
Bugün 65.1
+100
cok guzel gulbecimmm cok sevindimGeçen hafta 102.5
Bu hafta 101.4
Fark -1.1
Yüzde %1.07
gayet guzel mervecimgecen cuma:73,8
bugun 73,2
fark 0,6
yuzde
0,81
sabit olmanda guzel cnmhayırlı cumalar canlarr
eşim dün sabaha kadar nöbetçi olup doğru düzgün uyumayınca şimdi evde öğleden sonra gidecek işe, o yüzden erken gelemedim .. 2 gündür leptabı alıyordu akşamları ama dişimi sıktım neden çünkü kendi ıpad ı eskimişti yenisini sipariş vermişti veeee az önce yeni ıpad ı geldii şükür artık leptabımı alamazzzzzzzzz
kilo bildirmim
geçen hafta 86.0
bu hafta 86.0 sabitimmm :))
masallah iyi gidiyosun pinarcimKilo bildirimim:
Gecen cuma: 71.5
Bu hafta: 72.1
Fark +600gr
5 gunde cok guzel fark tatlim daha ne olsunKilo bildirimi yapayım geri gelecem hıc musait degılım
Baslangic 70.9
Bugun 70.0
Fark. - 0.9
sen ders aldiysan bundan sonrasi daha iyi olacaktir eminim cnmKizlar selam,
Gecen hafta 65.8
Bugun 65.7
Fark -100
Yuzde 0.14
7 lere hosgeldinnnnn guzelikkKilo bildirimi
gayet guzel cnm11 Mart'ta 85.0 onlarak kendi kendime başladığım, 4 Nisan' da listeye girerek devam ettiğim diyetimde 1 ayda toplam 5.3 kg vermişim.
Aslında kendime koyduğum hedef haftalık 1 kg, aylık 4 kg idi. Hedefimden öndeyim.
Yürüyüş yaparak hep kilo vermiştim ama diyet yapamamıştım doğru düzgün. Diyetle ilk kilo verişim oluyor yani.
Bugün beni mutlu eden 8'lerden kurtulmuş olup, 7'lere geçmiş olmak...
Artık sıradaki hedefim 6'ları görmek....
Not: Bugünkü tartım sabah 7' de, wc ye gitmeden idi...artanı haftaya bonus olsun artık..
haftabasindan pek toparliyamamistin cnm haftaya daha iyi olur eminimBildirimim
hadi insallahhhBugün tam 1 ay olmuş buraya başlayalı ve 4.6 kg vermişim böyle devam ederse yaza fit gircem nasipse
niye alinti yaptim bilmiyorum :)** * 9.Takim 617. Etap * * *
askrhpozitif(73,8/73,2/0,6/0,81)
Fatlayd(96,4/96,2/0,2/%0,21)
gewezebidik (65,8/65,7/0,1/%0,15)
buse8 (94,2/94/0,2/%0,21)
AhSen_2504 (80,3/79,9/0,4/%0,50)
bi prenses annesi (85,2/
elfkkk(73,7/72,8/0,9/%1,22)
pesto26 (71/70/1/%1,41)
istikrar1986 (66,5/66,9/+0,4/%-0,60) izine ayrılmak istiyor 2. izin hakkı
Gulbeseker(102,5/101,4/1,1/%1,07)
ebruebrulii (87,5/87/0,5/%0,57)
CurukElma (64,9/63,2/1,7/2,62)
Niran Nevra( 80,7/79,6/1,1/%1,36)
Jasminium84 ( 67/65,6/1,4/%2,09) mezun uye, Bt:4.01.2019Bk:67 H:57 eski nick _Rosebud_
9.takim ortalamasi : %
Deneme suresindeki uyeler
Cemresila ( 60.8/) mezun uye. H:57
mer_4260 (70.9/70/0,9/%1,27)kendi istegiyle ayrilan uye, Bt:08.04.2019 Bk:70.9 H:
Cikocev (91.7/90,5/1,2/%1,31)yeni uye, Bt:08.04.2019 Bk: H:65
❤ FREE CANLAR ❤
Ekim2009 (86/86) sabit
badem(68.7) sabıt
Sweetyy83 (65/65,1/+0,1)
İzine ayrılan uyeler
*nanekekik(68,6/71,8/-3,2/-0,67) saglik nedeniyle 68,6 ıle 610.etapta izine ayrıldı yüzdesi x e bölündü
*mefkurem( 91,8)610. etapta 90,8 ıle izıne ayrıldı
*Edibe12 (94.3) 86.4 le 608.etapta izine ayrilan üye
hamişler

Pnrrr-20(71.5/)
lmbz (71)
ne guzel eksiymisin iste tatlimKizlar tarti degisikligi yaptm ben biliyorsunz
beni sevdiğini söyleyecektin kesinsaframi dicektimki gastrid varmis
Kendine dokunan seylere dikkat et cnm
superrrr bi sonuc cook tebrikler cnm
neyseki tarti farkini halletmisiniz cnm
Bu arti oldugun anlamina gelmez
aysenur sen bana degil takim kurallarina tabi ol cnm
Ne yazayim anlamadim, konustukya...
Tek bu hafta degilki sen kac haftadir duzenli gelmiyorsun
Evet elimizden geldigince anlayisli olmaya calisiyoruz ama malesef buda suistimal ediliyor
Listede olan biri mecbur menu yazmak zorunda buna bile uyulmuyosa daha ne diyim ben
sen sakil ol cnm insallah vereceksin
Vavvvvvv supermisss tatlimmmm
Coook tebrikler
masallah guzel gitmis nirancim
Haftabasi cok arti olunca korkmustum :))
tebrikler bitanem haftaya 6 lar geliyor ins.
kacamak olmadigi icin sorun yok tatlim
Haftaya acisini cikartirsin
dogru bildirimin gayet guzel cnm
tebrikler ebrucum
gecen hafta bildirim yapmadinki :))
baslangic cok guzelll hayalcim
Liste limitimiz doldu heralde tam bilmiyorum
ins. Daha guzel sonuclar gorursun cnm
65 le izine gidecen heralde :) hazirliklar bittimi cnm
cok guzel gulbecimmm cok sevindim
gayet guzel mervecim
sabit olmanda guzel cnm
Oh laptopada kavusmusun :)
masallah iyi gidiyosun pinarcim
5 gunde cok guzel fark tatlim daha ne olsun
sen ders aldiysan bundan sonrasi daha iyi olacaktir eminim cnm
7 lere hosgeldinnnnn guzelikk
gayet guzel cnm
Ilk ay herzaman daha fazla verilir
Ins. Boyle devam etsin
haftabasindan pek toparliyamamistin cnm haftaya daha iyi olur eminim
hadi insallahhh
Ebrucum son gunlerde paylasimin azaldi farkidasindir heralde :)
niye alinti yaptim bilmiyorum :)
ne guzel eksiymisin iste tatlim
Tarti farkina takilma
Teşekkür ederim ablaa yavas yavas duser ama biliyorumsaframi dicektimki gastrid varmis
Kendine dokunan seylere dikkat et cnm
superrrr bi sonuc cook tebrikler cnm
neyseki tarti farkini halletmisiniz cnm
Bu arti oldugun anlamina gelmez
aysenur sen bana degil takim kurallarina tabi ol cnm
Ne yazayim anlamadim, konustukya...
Tek bu hafta degilki sen kac haftadir duzenli gelmiyorsun
Evet elimizden geldigince anlayisli olmaya calisiyoruz ama malesef buda suistimal ediliyor
Listede olan biri mecbur menu yazmak zorunda buna bile uyulmuyosa daha ne diyim ben
sen sakil ol cnm insallah vereceksin
Vavvvvvv supermisss tatlimmmm
Coook tebrikler
masallah guzel gitmis nirancim
Haftabasi cok arti olunca korkmustum :))
tebrikler bitanem haftaya 6 lar geliyor ins.
kacamak olmadigi icin sorun yok tatlim
Haftaya acisini cikartirsin
dogru bildirimin gayet guzel cnm
tebrikler ebrucum
gecen hafta bildirim yapmadinki :))
baslangic cok guzelll hayalcim
Liste limitimiz doldu heralde tam bilmiyorum
ins. Daha guzel sonuclar gorursun cnm
65 le izine gidecen heralde :) hazirliklar bittimi cnm
cok guzel gulbecimmm cok sevindim
gayet guzel mervecim
sabit olmanda guzel cnm
Oh laptopada kavusmusun :)
masallah iyi gidiyosun pinarcim
5 gunde cok guzel fark tatlim daha ne olsun
sen ders aldiysan bundan sonrasi daha iyi olacaktir eminim cnm
7 lere hosgeldinnnnn guzelikk
gayet guzel cnm
Ilk ay herzaman daha fazla verilir
Ins. Boyle devam etsin
haftabasindan pek toparliyamamistin cnm haftaya daha iyi olur eminim
hadi insallahhh
Ebrucum son gunlerde paylasimin azaldi farkidasindir heralde :)
niye alinti yaptim bilmiyorum :)
ne guzel eksiymisin iste tatlim
Tarti farkina takilma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?