- 15 Mayıs 2013
- 1.777
- 6.817
- 158
- 38
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.261
5 lt lik su bidonuyla yada baska biseyle test edebilirsin cnmKesinlikle bide benim ilk göbeğim gider en son basenler gider. Hiç göbekli olmamıştım doğumdan sonra koca göbekle kalınca psikolojim alt üsttü. Şimdi o bari gitti sıra basenlerde
Ya benimde bu son aldığim tartıda ilk bi kac sefer çıkınca hep eski tartildigimi gösteriyo sonra normale dönüyo degiştircem dogrumu tartiyo anlamakta zorlaniyorum
Sende bu azim varken yaparsin kuzum masallahAy kizlar,
Su kurs basladi bi duzenimi oturtamadim adam akilli. Yeteri kadar gelemiyorum buraya icim rahat etmiyor. Ama artik haftalik plan yaptim, hangi saatte ne yapicam onlari belirledim. Ne zaman boslugum oluyor ona gore buraya gelme zamanlarimi dahi planlicamyoksa hoc bir seye yeteri kadar zaman ayiramiyorum. Onemli olan gelip efektif zaman ayirmak. Gun icinde sacma sapan seylerle vakit kaybetmeden, her saatimi planliyorum, bakalim istedigim seviyeye ulasabilecek miyim
Ben oyle yapmiyorum yoksa yapmalimiyim aslinda daha fazlami verdimE ebruebrulii eskiden tartılar önceden bi kaldırıp bırakmak gerekirdi hep dogru ölçerdi ama şimdi akıllı olanlar üstüne öıkınca hemen eski hafızayı soyluyor ben elimde birseyle cıkıp sonra kendim tekrar cıkıyorum unutsun diye
Haha ay yardımcı kaptan dediğin böyle olur, tartıyı trollüyor akdkskkdE ebruebrulii eskiden tartılar önceden bi kaldırıp bırakmak gerekirdi hep dogru ölçerdi ama şimdi akıllı olanlar üstüne öıkınca hemen eski hafızayı soyluyor ben elimde birseyle cıkıp sonra kendim tekrar cıkıyorum unutsun diye
Ya inan beni anladigini yuregimde hissediyorum ve bu beni umutla dolduruyor. Aslinda ne kadar sansliyim diye dusunuyorum. Bazen esin, annen baban seni anlamazken hic yuzunu bile gormedigin bir insanin seni anladigini bilmek hayata dair umut veriyor bana.Canııım tamam artık suçlu hissetme, şok şekilde vermişsin zaten, haftaya iyice toparlarsın. Bu hafta telaşım vardı, geçen cuma kaçamağımı sormuştun; bence çok aşırı abartmadım ama cipstir,çikolatadır, mısırdır(Allah’tan abartmamışım) yedim yani. Ertesi gün nurtopu gibi bir +800üm vardı 1 hafta uğraştan sonra Perşembe sabah eksiyi görebildim. Bugün De vücut attı yani onların ödemini ve kilosunu. Şimdi cesaret edemiyorum çünkü hafta başında ciddi sinirimi bozdu tartı, habire +100 gösterdi. Ben de aynı şeyi düşündüm seninle, bunun adı ödül değil ceza. Spor da ceza değil ödül.. bu anlayışı benimsemek en iyisi.
Bir de dün iş ve eş mevzusuyla ilgili bir yorumunu görmüştüm. Seni ne kadaaaaar iyi anladığımı tahmin edersin.. ama işte her insan farklı ve insanların bazı konulara duyarlığı olduğu anlar da çok farklı olabiliyor. Eşin o an öyle bir modda değildir, maddi konularla alakalı kafasına takılan başka şeyler vardır, sorun ona denk gelmiştir. Yani aslında sen çalışsaydın da aynı tepkiyi verebilirdi. O yüzden bu durum eşine ve kendine bakışını değiştirmesin. İş konusunu da halledeceğiz, elbet bizim de nasibimiz vardır bir
sağol canım :)Tesekkurler tatlım
Kolay gelsin beybi isin zor valla
Bence cok guzel canim böyle devam edersen süreyi kısaltmış olursun
Olleeeeeyyyyyy çok sevindim çok teşekkür eserim ablacımsuperrrr bi sonuc cook tebrikler cnm
tabiki canikom hosgeldinnnn
Hayırlı olsun rakibemm demekki simdide listede yarisicaz seninleOlleeeeeyyyyyy çok sevindim çok teşekkür eserim ablacım
Sağol canımmHayırlı olsun rakibemm demekki simdide listede yarisicaz seninle
Aynen kuzumSağol canımm
Evet böyle daha heyecanlı olacak
Hayırlı olsun abla ozletcen kendini yani :)Buarada benim kiloda bi degisiklik yok sabitim
Ama hayatta degisiklik var :))
Allah izin verirse pazartesi işe basliyorum
Yogun gunler beni bekliyor
İşin kötüsü bu ay, gecen gun naviyi acinca netim bitmis
Ay sonuna kadar disarda netim yok
Yani iş saatlerinde buraya bakamicam
Neyse ayin ortasi geldi zaten
Hayırlı olsun ablacım güzel günler seni bekliyor olsunBuarada benim kiloda bi degisiklik yok sabitim
Kolay gelsin ablacımYarin gorumcemin oglunun düğünü var
Bende baklavasini yapicam
Bugun aksamda kizim geliyor
Evi toparlayip yemek yapmam lazim
Tatliyida aksam yaparim
eve gelince telafi ederim :)))Hayırlı olsun abla ozletcen kendini yani :)
Insallah oyle olur cnm sagolsinHayırlı olsun ablacım güzel günler seni bekliyor olsun
Şöyle düşün bu yoğunlukta kilo vermen de hızlanır bence
Srn ne yaptin kolayladinmi islerini tatlimKolay gelsin ablacım
amanın , abla nasıl bir iş fabrika vs tarzı mı yoksa evde mi yine hayırlı olsun simdidenBuarada benim kiloda bi degisiklik yok sabitim
benim eski tarti bazen tartiyordj ama bazen cok zor sabitleniyordu meger bozukmus neyseki simdiki doğru diyetisyeninkiyle aynı hemde bklm tsk edermTeşekkür ederim tatlım
Ayy benim bazen sırf kilo vermek için uyuyasım geliyo, epey etkili:) güzel sonuç
Canııım tamam artık suçlu hissetme, şok şekilde vermişsin zaten, haftaya iyice toparlarsın. Bu hafta telaşım vardı, geçen cuma kaçamağımı sormuştun; bence çok aşırı abartmadım ama cipstir,çikolatadır, mısırdır(Allah’tan abartmamışım) yedim yani. Ertesi gün nurtopu gibi bir +800üm vardı 1 hafta uğraştan sonra Perşembe sabah eksiyi görebildim. Bugün De vücut attı yani onların ödemini ve kilosunu. Şimdi cesaret edemiyorum çünkü hafta başında ciddi sinirimi bozdu tartı, habire +100 gösterdi. Ben de aynı şeyi düşündüm seninle, bunun adı ödül değil ceza. Spor da ceza değil ödül.. bu anlayışı benimsemek en iyisi.
Bir de dün iş ve eş mevzusuyla ilgili bir yorumunu görmüştüm. Seni ne kadaaaaar iyi anladığımı tahmin edersin.. ama işte her insan farklı ve insanların bazı konulara duyarlığı olduğu anlar da çok farklı olabiliyor. Eşin o an öyle bir modda değildir, maddi konularla alakalı kafasına takılan başka şeyler vardır, sorun ona denk gelmiştir. Yani aslında sen çalışsaydın da aynı tepkiyi verebilirdi. O yüzden bu durum eşine ve kendine bakışını değiştirmesin. İş konusunu da halledeceğiz, elbet bizim de nasibimiz vardır bir yerlerde...
Aiyy evet o duygu süper diye tahmin ediyorum. Çok tebrik ederim
Kız gizli gizli mi kilo veriyorsunevet dersen şaşırmam gerçi, benim eşim de buraya yazdığımı biliyor ama 7 kilo vermiş halimin 70kg olduğunu bilmiyor, ona göre hep 65dim
Teşekkür ederim balcan
Çooook tebrik ederim, o rakat değişikliği beni de çok motive edecek:) bi gelseydi..
Canını sıkma tatlım, vücut bi yerden sonra durabiliyor biliyorsun.. hep söylenilen şeyi bir kere de ben söyleyeyim; bir anda almadın ki bir anda veresin.. asıl bu ipe inatla tutunman gereken zamanlar bunlar, bu duraklamalarda da vazgeçmezsek sonuca ulaşacağız. Ki gene de eksisin yani..
Süpersin, böyle başarılar görünce kendim vermiş gibi mutlu oluyorum
Teşekkür ederim balım
Bunu niye alıntıladım bilmiyorum ama selam
Kız asıl öncesi etkiler
İnşaallah canım, hevesle 6ları bekliyorum:)
Yeni tartılmana a rağmen iyi vermişsin canım. Benimki de bi garip.. bazen pili çıkıyo, geri takınca daha yüksek gösteriyo. Sonra geri sakinleşiyo falan. Deli galiba
tamam cnm bi dahakine oyle hesaplarim aynen ya tartisizlik bana cok koydu1,14 canım yüzden aklında olsun virgülden sonra 5 ve 5 den buyukse yuvarlıyoruz bence daha cok verdin ama aradaki 3 gün tartılamadıgın için boşa gitti neyse haftaya acısı cıkar
saol abla sayenizfe hallettiksaframi dicektimki gastrid varmis
Kendine dokunan seylere dikkat et cnm
superrrr bi sonuc cook tebrikler cnm
neyseki tarti farkini halletmisiniz cnm
Bu arti oldugun anlamina gelmez
aysenur sen bana degil takim kurallarina tabi ol cnm
Ne yazayim anlamadim, konustukya...
Tek bu hafta degilki sen kac haftadir duzenli gelmiyorsun
Evet elimizden geldigince anlayisli olmaya calisiyoruz ama malesef buda suistimal ediliyor
Listede olan biri mecbur menu yazmak zorunda buna bile uyulmuyosa daha ne diyim ben
sen sakil ol cnm insallah vereceksin
Vavvvvvv supermisss tatlimmmm
Coook tebrikler
masallah guzel gitmis nirancim
Haftabasi cok arti olunca korkmustum :))
tebrikler bitanem haftaya 6 lar geliyor ins.
kacamak olmadigi icin sorun yok tatlim
Haftaya acisini cikartirsin
dogru bildirimin gayet guzel cnm
tebrikler ebrucum
gecen hafta bildirim yapmadinki :))
baslangic cok guzelll hayalcim
free mi takilmak istiyorsun listeyemi girmek istiyosun cnm
Liste limitimiz doldu heralde tam bilmiyorum
tabiki canikom hosgeldinnnn
ins. Daha guzel sonuclar gorursun cnm
65 le izine gidecen heralde :) hazirliklar bittimi cnm
cok guzel gulbecimmm cok sevindim
gayet guzel mervecim
sabit olmanda guzel cnm
Oh laptopada kavusmusun :)
masallah iyi gidiyosun pinarcim
5 gunde cok guzel fark tatlim daha ne olsun
sen ders aldiysan bundan sonrasi daha iyi olacaktir eminim cnm
7 lere hosgeldinnnnn guzelikk
gayet guzel cnm
Ilk ay herzaman daha fazla verilir
Ins. Boyle devam etsin
haftabasindan pek toparliyamamistin cnm haftaya daha iyi olur eminim
hadi insallahhh
Ebrucum son gunlerde paylasimin azaldi farkidasindir heralde :)
niye alinti yaptim bilmiyorum :)
ne guzel eksiymisin iste tatlim
Tarti farkina takilma
hadi hayırlı olsun abla hakkında bu tempoda kiko vermen de hizlanir benceBuarada benim kiloda bi degisiklik yok sabitim
kolay gelsin kaptnmYarin gorumcemin oglunun düğünü var
Bende baklavasini yapicam
Bugun aksamda kizim geliyor
Evi toparlayip yemek yapmam lazim
Tatliyida aksam yaparim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?