Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay kizlar,
Su kurs basladi bi duzenimi oturtamadim adam akilli. Yeteri kadar gelemiyorum buraya icim rahat etmiyor. Ama artik haftalik plan yaptim, hangi saatte ne yapicam onlari belirledim. Ne zaman boslugum oluyor ona gore buraya gelme zamanlarimi dahi planlicam yoksa hoc bir seye yeteri kadar zaman ayiramiyorum. Onemli olan gelip efektif zaman ayirmak. Gun icinde sacma sapan seylerle vakit kaybetmeden, her saatimi planliyorum, bakalim istedigim seviyeye ulasabilecek miyim

5 lt lik su bidonuyla yada baska biseyle test edebilirsin cnm

Sende bu azim varken yaparsin kuzum masallah

Ben oyle yapmiyorum yoksa yapmalimiyim aslinda daha fazlami verdim

Haha ay yardımcı kaptan dediğin böyle olur, tartıyı trollüyor akdkskkd

Ya inan beni anladigini yuregimde hissediyorum ve bu beni umutla dolduruyor. Aslinda ne kadar sansliyim diye dusunuyorum. Bazen esin, annen baban seni anlamazken hic yuzunu bile gormedigin bir insanin seni anladigini bilmek hayata dair umut veriyor bana.
Normalde cok pozitif bir insanimdir ama bazen boyle ufacik bir sey tetikleyebiliyor insani. Esim hayatinda gercek anlamda hic yokluk gormemis bir insan ama sorsan o da bilir yoklugu. Bize kimse yardim etmedi biz niye baskasina yardim ediyoruz diye bakiyor hayata. Ben de dun soyle dedim cevaben, belkide sen birilerine yardim edersen birileri de sana yardim eder. Ben vermenin almaktan daha kiymetli olduguna inaniyorum ve gercekten cocukken icmeye sutumun olmadigi zamanlarimi da hatirliyorum. O yuzden insanin cebinde 100 lirasi varsa 1 lirasini baskasina verirse fakirlemeyecegini, vermezse de zenginlemeyecegini biliyorum. Ama 1 lirayi verdigi kisi belki o gun karnini doyurabilecek, bir ekmek alabilecek.
Evet ben calisiyor olsam ve esime yapmak istedigim yardimlari yine soylesem ayni tepkiyi verirdi ona eminim :)
Tek fark calistigim zamanlarda ona cogu zaman soylemezdim bile yaptiklarimi. Insanin esinden bir sey saklamasi da dogru degil belki ama eskiler ne demis bir elin verdigini oteki duymamali. Bu konuda biraz bu soze siginiyorum :)
Bu konu biraz kadin erkek olmakla da ilgili galiba, biz kadinlar daha hassasiz, erkekler o kadar duyarli degiller. Bir de sanirim ara ara gercekten yoruluyorum. O yuzden ufacik bir sey bile dokunuyor galiba

Buarada benim kiloda bi degisiklik yok sabitim
Ama hayatta degisiklik var :))

Allah izin verirse pazartesi işe basliyorum
Yogun gunler beni bekliyor
İşin kötüsü bu ay, gecen gun naviyi acinca netim bitmis
Ay sonuna kadar disarda netim yok
Yani iş saatlerinde buraya bakamicam
Neyse ayin ortasi geldi zaten

Sağol canımm
Evet böyle daha heyecanlı olacak
Aynen kuzum
Hayırlı olsun abla ozletcen kendini yani :)

Hayırlı olsun ablacım güzel günler seni bekliyor olsun
Şöyle düşün bu yoğunlukta kilo vermen de hızlanır bence

amanın , abla nasıl bir iş fabrika vs tarzı mı yoksa evde mi yine hayırlı olsun simdiden

benim eski tarti bazen tartiyordj ama bazen cok zor sabitleniyordu meger bozukmus neyseki simdiki doğru diyetisyeninkiyle aynı hemde bklm tsk ederm
1,14 canım yüzden aklında olsun virgülden sonra 5 ve 5 den buyukse yuvarlıyoruz bence daha cok verdin ama aradaki 3 gün tartılamadıgın için boşa gitti neyse haftaya acısı cıkar
tamam cnm bi dahakine oyle hesaplarim aynen ya tartisizlik bana cok koydu hergün tartilan biri olaraktan neyseki artida degilim insAllah haftaya daha iyi olur
saol abla sayenizfe hallettik North River yardmci oldj saolsun isin icinden çıktık
hadi hayırlı olsun abla hakkında bu tempoda kiko vermen de hizlanir bence
Yarin gorumcemin oglunun düğünü var
Bende baklavasini yapicam

Bugun aksamda kizim geliyor
Evi toparlayip yemek yapmam lazim
Tatliyida aksam yaparim
kolay gelsin kaptnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…