Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sabah salam disinda guzel cnm
Keske aksamda besleyici bisey olabilseydi
menüsü guzel olanlarda takdir edilmek ister tatlim

Sende yeni almistin halbuki
Fayansin üstüne koyuyorsun degilmi
Evet haklisin geçen hafta aldım ama değişime yollıycam ya bi tuhaflık var çozemedim eski tartımda dijitaldi hafızalıydı ama hiç sorun yaşamadım 6 sene kullandım kırılmasaydı bi o kadar daha idare ederdi

ekim2009 ikinci kere labne yapacağımız zaman yine mi peynir ile mayalıyoruz, yoksa labne ile mayalayabilir miyiz.
bilmiyorum gülüm ben yine normal peynirle yaptım labneyi denemedim , herhangi bir peynirle diyorlar belki de o da olur

gülüm olayın başını da biliyorum gündüz okudum ama yazmaya fırsatım olmadı , ben bu olaya 2 farklı yönden bakmak istiyorum
1 dini yönü rabbim sadaka fitre zekatı bizlere neden emretmiş verdikçe azalmaz tam tersi bereketlenir diye bir sürü de hadis var ve daha bir çok ayet de
2 cisi elbette çekim yasası , sen de çok yokken bile vermek yardım etmek bolluk enerjisini sana çeker var veriyorum dersin evrene verdiğinin kat be katı artarak mutlaka sana gelir (bu da zaten dinimiz yönden destekleniyor)
eşin bunların farkın da değil seni engelleyerek bende çok yok zaten diyor evrene yokluk enerjisini çekiyor malesef
erkekler bazen küt hatta kütük olabiliyorlar gülüm , rabbim sana hayırlı bol kazançlı bir iş nasip etsin inşallah kimseye sormadan hesap vermeden bol bol hayrını işlersin inşallah

Haklısın tatlım
Kız asıl öncesi etkiler
Sağ ol bebeğim içim rahatladı
Pasta yaptım ama yemiyorum kokusuylami aldım ki kilolari:)))
Olabilir mi ki
saframi dicektimki gastrid varmis
Kendine dokunan seylere dikkat et cnm
Haklısın kaptanım dikkat etmeliyim.
Yeni işin de hayırlı olsun kaptiş
haftabasindan pek toparliyamamistin cnm haftaya daha iyi olur eminim
İnşallah canım
Menü gelsin

Sabah(10:00)
3 yumurta
1 greyfurt
1 kk peynir

Ara(13:40)
100 ml sütlü kahve

Akşam(16:40)
1 avuç kadar tavuk ızgara
1 greyfurt

Su: şuan 1.5 spor: 45 dk eliptik Fit mutlu anne 180 puan
Süper canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Pirinci çok değilse güzel canım
Güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım güzel olmuş

aynen canim hic durmak yok yola devam
Yine de çok fazla artıda değilsin telafi edersin insAllah cnm
aynen onumuzdeki hafta iki haftanin kazasini yapmam lazim
Çok eksi degil telafisi kolay duruyor
insallah
Afiyetolsun canim

Kiz zaten küçük cocuk yokmuydu senin

Toparlanmicak bi arti degil degil

Halledersin tatlim stres yapma bos yere
aynen
tam anlayamadim merve ne boyle olmasaydi
aynen canim
aynen cok sagolasn umitliyim tabiki hep beraber kurtulacagiz bu fazlaliklarimizdan
Abla ben baska seyler anladigim sonra ozelden yazayim

Menü gelsin

3 yumurta
1 greyfurt
1 kk peynir

100 ml sütlü kahve

1 greyfurt

afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım
Kızlar bugün giriş yapamadım yoğunluktan evde değildim bugün
Geçen hafta 60.8
Bu hafta 60
Fark -800
Yüzde 13
tebrikler cnm
insAllah cnm bendd oyle olacagini düşünüyorum

bu gün de akşam olduuu:))
dün yatak odasında ki sandık üstü, içi ,hurçlar boşaltıldı temizlendi diğer odaya taşındı tabi her iki oda da temizlendi tekli koltukları yatak odasına taşıdım sandık onların yerine yerleşti tek başıma yaptım hepsini aferin banaaa ve akşam oram buram ağrıyor demedim çok şükür bu gün öğleden sonra buz dolabı derin dondurucuyu çektim sağını solunu sildim ne ara yağlanıyorlar yavfff(aspratör kullanmıyorum başımı ağrıtıyor) yerleri sil süpür hatta 3 lü piriz bile kir olmuş diye söktüm cifledim yıkadım :)) tabi evi de toplayıp çamaşır yıka ser yapıp tontişime gittim dün de çağırdı işim var dedim bu gün de desem kesin sen bana alındın mı diye ya arayacak ya mesaj trafiği başlayacak diye işini bitir gel diyince tamam dedim , gelince koştur koştur yemek yaptım o arada kendime karnıbahar haşladım , tart kalıbın da kek yapıp krema pişirdim incecik kekin arasını da kesip kremaladım benimkiler yemeklerini yerken o iş de bitti bulaşığı yalaşığı topladım çay koydum az gittim yattım yarım saat dinlendim geldimmmm vee maşallah banaaaa gayet iyiyim sapasağlamım kolum boynum şişmediiiii ve kendimi çook mutlu hissediyorum
ve artık şuna inanıyorum tedavisi yok denilen fibromiyalji hastalığı bence artık ben de yoookk

allah sağlıklı hayırlı uzun uzuunnn ömürler versin annene başınızdan eksik etmesin inşallah, iyi ki doğmuş iyi ki seni de doğurmuşşşş

MaşAllah sana cnm
Fibromiyalji ne cnm

Menumu yazip gecmise donecegm
Sabah 9.30
sucuklu 2 yumurta peynir 2 zeytin 1 ceviz

Ceyrek muz 2 erik bogurtlen sayamdm10-15 belki olmustur sutlu kahve

18 gibi
Firinda pirasa pismemisti cok yemedim yogurt

2 lt olmustur
bana az gibi geldi gülüm yediklerin , bu gün ki gibi yemeği çok yiyemediğin zaman yoğurda biraz yulaf ezmesimi katsan

MaşAllah sana cnm
Fibromiyalji ne cnm
halk dilin de yumuşak doku romatizması deniyormuş , sürekli ağrı vücudun farklı yerlerin de şiş , halsizlik çabuk yorulma , kabızlık, güçsüzlük v.s. yapan bir hastalık tedavisi yok ağrılar aşırı olunca ağrı kesici antidepresan karışımı ilaç veriyorlar sadece

Aaa oyle mi Rabbim dermansiz dert vermesin cnm ya insAllah gitsin de gelmesin bi daha
Cok sevndm şikayetlerinin olmamasina

Kizlar selam, once menumu yazayim, sonra alintilar insallah

Saat 8:30-9:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici kadar peynjr
6 zeytin
Yarim cb ceviz
Domates salata

Saat 11:00
Sade filtre kahve

Saat 14:00
2 bardak ayran 5 ceviz

Saat 17:30
1 muz
Az sutle kahve

Saat 18:00- 18:30
El kadar izgara et
Salata
3 yk yogurt

Bugun tam karatay yapamadim, cok aciktim esimi beklerken. Sabah cok yiyemiyorum fazla geliyor ama sonra da acikiyorum. Olmadi 3 ogun gibi yapicam kursa gittigim gunler, bakalim zaman gosterecek

Hadi hayirli olsun abla, Allah huzurla bol, bereketli kazanc nasip etsin
Yarin gorumcemin oglunun düğünü var
Bende baklavasini yapicam

Bugun aksamda kizim geliyor
Evi toparlayip yemek yapmam lazim
Tatliyida aksam yaparim
Ayyy kolay gelsin ablaa
Bahar geri gelmis hos gelmis, tez zamanda bol eksilerini goruruz insallah
Menü gelsin

3 yumurta
1 greyfurt
1 kk peynir

100 ml sütlü kahve

1 greyfurt

Gaye guzel afiyet olsun
Gayet gjzel canom masallah
Guzel olmus canim afiyet olsun
Sana sonuna kadar katiliyorum Ekim, en nihayetinde cok istiyorsan fazla masraf yapmamak kosuluyla yardim edebilirsin dedi ben de haftaya pztsi irtibata gecip ufak da olsa birsetler gondermeye niyet ettim bakalim :) yani 10 euroluk yardim yollasam yine de
4-5 cocugun kitap eksigini kapatmis olurum. Beni 10 euro zengin de etmez, fakir de :) zaten beni cok zorlarsa artik arkadaslara elden nakit para verip turkiyedeki hesabima tl yollamalarini isterim napim canim benim icim rahat etmez baska turlu.
Cuma icin gayet guzel afiyet olsun canim
Ayyy supersin bana da yolla bu enerjinden benim de artik evi bi guzelce temizlemem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…