- 5 Aralık 2013
- 7.970
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.361
Cok dengesiz tatlim ya afiyet olsunSabah öğle hiçbirşey yemedim ilkindin bi dondurma yedim bir elma
akşam
Tarhana çorbası
Tavuk mantar sote
4K pilav
Bir dilim yaş pasta
Su yine çok az oldu
Spor 90dk yürüyüş 270pFit mutlu anne
Öyle denk geldiAy ne zor girdim siteye
Perşembe menüsü gibi olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Cuma için iyi
Canım
Kuzum kuru fasülyenin yanında ekmek olmayabilirdi onun dışında güzel
Güzel olmuş
Canım
Aaa ben 3. Mü oldum şaşırdım beklemiyordum
Güzel olmuş
Canımm
Akşam niye yemedin kız çılgın
Pizzayı sabah 5te de yiyebilirim, o kısım dert değil lakin ama akşamın olmaması şu dakikalarda yıpratmaktaAbla karbon evet ama ben faydali oldugunu düşünüyorum ki detoksunuda yapmıştım bana cok iyi geliyor
Afiyet olsun canim menu guzel ama keske aksamki ekmek olmasaydi
Gayet iyi tatlim afiyet olsun
Sagol canim
Abla bu ne enerji cidden enerjine hayranum yaa
Tebrikler kizlarrrrrr
Ayra hazirmi canim ? Afiyet olsun
Yok mervecim genel aciklama yaptim evet patates karbon ama lif iceriyor bagirsaklari calistiriyor ayrica soguk yedigim icin glisemik indeksi dusuk gene yemeye devam edicem ben :)
Hic vaktim olmadi baharcim isyerinde bu 10 gün boyunca seanslarimin 2 katını alicam
Tebrikler kizlarrrrr
Teşekkür ederim ablacim bende. Haftaya bi derece sart oldu 3 lemek lazum
Evet canim sanki sabah oglen oglende sabah olmus aksamda yojafiyet olsun kuzum
Bal neden yasak tatlim afiyet olsun
Buarada benim kiloda bi degisiklik yok sabitim
Ama hayatta degisiklik var :))
Allah izin verirse pazartesi işe basliyorum
Yogun gunler beni bekliyor
İşin kötüsü bu ay, gecen gun naviyi acinca netim bitmis
Ay sonuna kadar disarda netim yok
Yani iş saatlerinde buraya bakamicam
Neyse ayin ortasi geldi zaten
Bu saatten sonra biside yenmez kiz git yat uyu bari aclik başına vurmasinPizzayı sabah 5te de yiyebilirim, o kısım dert değil lakin ama akşamın olmaması şu dakikalarda yıpratmakta
Canım ben Karatay yapıyorum onda Yok omyüzdenAbla karbon evet ama ben faydali oldugunu düşünüyorum ki detoksunuda yapmıştım bana cok iyi geliyor
Sagol canim
Tebrikler kizlarrrrrr
Yok mervecim genel aciklama yaptim evet patates karbon ama lif iceriyor bagirsaklari calistiriyor ayrica soguk yedigim icin glisemik indeksi dusuk gene yemeye devam edicem ben :)
Hic vaktim olmadi baharcim isyerinde bu 10 gün boyunca seanslarimin 2 katını alicam
Tebrikler kizlarrrrr
Kalk 1 bardak ayran iç koyu kıvamlıÖyle denk geldipişmanım
bilmiyorum gülüm ben yine normal peynirle yaptım labneyi denemedim , herhangi bir peynirle diyorlar belki de o da olur
Kiz insanin yedikce yiyesi geliyor uyma o seytana sennn Afiyet olsun beybiİyi geceler kızlar menüm gecikti
Kahvaltıdan önce bağırsak düzenleyen kür
Kahvaltı 08:20
5 zeytin
2 kk ev usulü kaşar peyniri
Kiraz domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
5li bitki cayi
Öğle: 14:30
Yarım su bardağı garniturlu yeşillikli şehriye salatasi
2 parmak kalinliginda bi tane sigara boregi
Açık çay
Akşam 19:00
6-7 kaşık kabak yemeği
4 Ispanaklı eriste
Domates
Salatalık
Su 1.5 lt
Spor yok
Menüm çok iyi değil farkındayim kızlar ama ben hala çok aç hissediyorum bugün bi türlü doyamadım ya tövbe estağfurullah
Canım birseyler istiyor sanki sonra midem bulanıyor gibi içim almıyor falan
Bilmiyodum canim tamamdirCanım ben Karatay yapıyorum onda Yok omyüzden
Kalk 1 bardak ayran iç koyu kıvamlı
Cok haklisin canim, insallah tez zamanda mis gibi islerimiz olurgönül zenginliği, eli bolluk insanı maddi manevi bereketlendiriyor bence de..dediğin gibi erkekler daha farklı bakabiliyor, genelinin empati yeteneği bizden az olduğu için senin kadar önemseyememiştir. Başka bir an gelir, bir şey çok dokunur ona, senin vereceğinin mislini verir gözü görmez. O yüzden bu konuda eşine öfkeli hissedip gönlünü yormanı istemedimBu iş konusunda zaten hassas olduğumuz için maddiyat muhabbeti ucundan kıyısından bile açılsa çok savunmasız hissediyoruz galiba:) sonra bir düşünce silsilesi başlıyor, zaten buraya senin için geldim falan diye düşünebilirsin, o da aynı şekilde senin için geldiğine inanıyordur falan filan:) senin de beni anladığını müthiş hissediyorum ve ilaç gibi geliyor, her halimize bin şükür diyip, çok ayrıntılı düşünmemeye çalışıp, kendimizi başka meşguliyetlere vuralım
Cok kotu olmamis bence afiyet sun canimYa ben bugün bi dengesizlik yaptım, bakalım yarına nasıl yansıyacak. Sabah kahvaltı etmek için vaktim yoktu alakasız bir şeyle başladım. Neyse menüye geçeyim.
08.10
1 dilim pizza (şu dr. Oetkerin mozeralla pizzasının 1/4ü, incecik, 85g a falan denk geliyor)
Yarım çb tarçınlı yy süt
3-4 zeytin, 1 parça peynir
14.30
3 yk yulaftan krep
2 hurma
3 çeri, 3-4 dilim salatalık
5 zeytin
6 fındık
Yeşillik
1 çk krem peynir, 1çk biber salçası
1 dilim hellim peyniri
1 dilim beyaz peynir
Yarım çb yy tarçınlı süt
Burdan sonra kesiliyo menüilk acıkmadım diye yemedim, sonra vakit geç oluyo diye yemedim.
Bir yandan iyi oldu, bi yandan spor yapacaktım ama halsiz hissettim. Gerçi yesem de yapmayabilirdim
Sevgili günlük tarzında bir menü paylaşımı oldu
Su Da 2 lt
Guzel olmusSabah 11.30
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
1 tatlı kaşığı balbu yasak
Yarım çay b çiğ fındık
1 kivi
Akşam 19.00
1 tabak saç kavurma
5 yk yoğurt çorbası
1 fincan sütlü kahve
2 kare bittrr
Yarım çay b çiğ fındık
Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
Biraz dengesiz olmus saatler ama abartmamissin afiyet olsun canimSabah öğle hiçbirşey yemedim ilkindin bi dondurma yedim bir elma
akşam
Tarhana çorbası
Tavuk mantar sote
4K pilav
Bir dilim yaş pasta
Su yine çok az oldu
Spor 90dk yürüyüş 270pFit mutlu anne
Ayranj 2 kasik yogurttan kendim yaotim canjm, tuzsuz sadece yogurt ve suAbla karbon evet ama ben faydali oldugunu düşünüyorum ki detoksunuda yapmıştım bana cok iyi geliyor
Sagol canim
Tebrikler kizlarrrrrr
Tebrikler kizlarrrrr
Aynen kız Vala insAllah sabah yicemKiz insanin yedikce yiyesi geliyor uyma o seytana sennn Afiyet olsun beybi
Bilmiyodum canim tamamdir
Valla mesajını ilk okuduğumda yok canım geç oldu dedim. 5 dk sonra gulk gulk diye ayran içiyodum. 1.5 yk yoğurt yemiş oldum yani, yetkili makamlara duyurulur. Daha da kendimle böyle iddialaşmam, başıma ağrı girdiCanım ben Karatay yapıyorum onda Yok omyüzden
Kalk 1 bardak ayran iç koyu kıvamlı
Valla tam uğraşa uğraşa kendimi uyutuyordum, telefonum bıztladı. Sonu ayran oldu bu maceranın:)Bu saatten sonra biside yenmez kiz git yat uyu bari aclik başına vurmasin
Hayırdır inşallahİyi geceler kızlar menüm gecikti
Kahvaltıdan önce bağırsak düzenleyen kür
Kahvaltı 08:20
5 zeytin
2 kk ev usulü kaşar peyniri
Kiraz domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
5li bitki cayi
Öğle: 14:30
Yarım su bardağı garniturlu yeşillikli şehriye salatasi
2 parmak kalinliginda bi tane sigara boregi
Açık çay
Akşam 19:00
6-7 kaşık kabak yemeği
4 Ispanaklı eriste
Domates
Salatalık
Su 1.5 lt
Spor yok
Menüm çok iyi değil farkındayim kızlar ama ben hala çok aç hissediyorum bugün bi türlü doyamadım ya tövbe estağfurullah
Canım birseyler istiyor sanki sonra midem bulanıyor gibi içim almıyor falan
Valla mesajını ilk okuduğumda yok canım geç oldu dedim. 5 dk sonra gulk gulk diye ayran içiyodum. 1.5 yk yoğurt yemiş oldum yani, yetkili makamlara duyurulur. Daha da kendimle böyle iddialaşmam, başıma ağrı girdi
Teşekkür ederim, hihi:)
Afiyet olsun canım
Kensin yaptiysan guzel canim hazir ayranlar cok ödem yapiyorCok haklisin canim, insallah tez zamanda mis gibi islerimiz olur
Cok kotu olmamis bence afiyet sun canim
Guzel olmus
Biraz dengesiz olmus saatler ama abartmamissin afiyet olsun canim
Ayranj 2 kasik yogurttan kendim yaotim canjm, tuzsuz sadece yogurt ve su
Valla ablamdayim bugun eve gidemedim yorgunluktan ablamin ev yakin evin her yerinde atistirmalik var gözüm dönmek üzereAynen kız Vala insAllah sabah yicem
Neyse en azindan daha kötü bisey degilValla tam uğraşa uğraşa kendimi uyutuyordum, telefonum bıztladı. Sonu ayran oldu bu maceranın:)
Kuzum sağlıklı kilo vermek ve daha kararlı olabilmek için kendini asla açValla mesajını ilk okuduğumda yok canım geç oldu dedim. 5 dk sonra gulk gulk diye ayran içiyodum. 1.5 yk yoğurt yemiş oldum yani, yetkili makamlara duyurulur. Daha da kendimle böyle iddialaşmam, başıma ağrı girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?