Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Öyle denk geldi pişmanım

Pizzayı sabah 5te de yiyebilirim, o kısım dert değil lakin ama akşamın olmaması şu dakikalarda yıpratmakta

Hayirli olsun abla nerde calisicaksin firma gibimi

İyi geceler kızlar menüm gecikti
Kahvaltıdan önce bağırsak düzenleyen kür
Kahvaltı 08:20
5 zeytin
2 kk ev usulü kaşar peyniri
Kiraz domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
5li bitki cayi

Öğle: 14:30
Yarım su bardağı garniturlu yeşillikli şehriye salatasi
2 parmak kalinliginda bi tane sigara boregi
Açık çay

Akşam 19:00
6-7 kaşık kabak yemeği
4 Ispanaklı eriste
Domates
Salatalık

Su 1.5 lt
Spor yok
Menüm çok iyi değil farkındayim kızlar ama ben hala çok aç hissediyorum bugün bi türlü doyamadım ya tövbe estağfurullah
Canım birseyler istiyor sanki sonra midem bulanıyor gibi içim almıyor falan

Canım ben Karatay yapıyorum onda Yok omyüzden
Öyle denk geldi pişmanım
Kalk 1 bardak ayran iç koyu kıvamlı

Kiz insanin yedikce yiyesi geliyor uyma o seytana sennn Afiyet olsun beybi

Bilmiyodum canim tamamdir

Patates, bünyesindeki nişasta pişirilip buzdolabında soğutulduğunda hem glisemik indeks oranı düşer hem de bu şekilde bünyesindeki nişasta, sindirime dirençli “dayanıklı nişasta” özelliği kazanır. Böylelikle ince bağırsak yerine, bu nişasta, kalın bağırsak kısa zincirli yağ asitleri ile sindirilir. Bu nedenle, dirençli nişasta, diyet lifi ile benzer özelliklere sahiptir; bağırsak hareketi düzenliliğini korumada, kan şekerini düzenlemede yardımcı olur.
Patates, içindeki nişastada bulunan amiloz ve amilopektin pişerken, bünyesine alınan su ile jelleşir. Nişasta jeli soğuduğunda ise yeniden kristalleşen amiloz çözünmez hale geçer ve dayanıklı nişasta özelliği kazanır.

kizlar patates hakkinda ufak bi bilgi menulerimde gene olacak hem beni tok tutuyor hemde kilo vermeme yardimci olacağını düşünüyorum. Detoksu filanda var oda cok iyi geliyordu bana bilginiz olsun

Cok haklisin canim, insallah tez zamanda mis gibi islerimiz olur
Cok kotu olmamis bence afiyet sun canim
Guzel olmus
Sabah öğle hiçbirşey yemedim ilkindin bi dondurma yedim bir elma
akşam
Tarhana çorbası
Tavuk mantar sote
4K pilav
Bir dilim yaş pasta

Su yine çok az oldu
Spor 90dk yürüyüş 270p Fit mutlu anne
Biraz dengesiz olmus saatler ama abartmamissin afiyet olsun canim
Ayranj 2 kasik yogurttan kendim yaotim canjm, tuzsuz sadece yogurt ve su

Valla mesajını ilk okuduğumda yok canım geç oldu dedim. 5 dk sonra gulk gulk diye ayran içiyodum. 1.5 yk yoğurt yemiş oldum yani, yetkili makamlara duyurulur. Daha da kendimle böyle iddialaşmam, başıma ağrı girdi

Hayırdır inşallah bebek falan....

Afiyet olsun canım

Kensin yaptiysan guzel canim hazir ayranlar cok ödem yapiyor
Aynen kız Vala insAllah sabah yicem
Valla ablamdayim bugun eve gidemedim yorgunluktan ablamin ev yakin evin her yerinde atistirmalik var gözüm dönmek üzere
Valla tam uğraşa uğraşa kendimi uyutuyordum, telefonum bıztladı. Sonu ayran oldu bu maceranın:)
Neyse en azindan daha kötü bisey degil

Kuzum sağlıklı kilo vermek ve daha kararlı olabilmek için kendini asla aç
Bırakma tamam mı gerekirse 3 öğün yap ama aç kalma sağlıklı ye sıkıntı yok baybi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…