- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.341
Tatlim free yada izin doneminde tabiki burda olabilirsin bunu sormana gerek yokkiAbla ben baska seyler anladigim sonra ozelden yazayim
Zararindan dolayi dememiştm akşam bana yetersiz geldi sadeceBu ara cok yogunum aynı islemleri yaptığım arkadaşım ameliyat oldu ve seanslarini ben alıyorum simdi cikicam o derece yogunum bu ara böyle olacak kizlar. Patatestede bi zarar görmüyorum canım. Soğuk bi sekilde yenebilir.
Afiyet olsun canim
Guzel canim afiyet olsun
Canim listede olmasanda bildirimlerini vaktinde yapmaya çalış tebrikler bu arada
Acikladim yukarda mervecim
akşam az geldi canım bana yanında yoğurt vs yeseydinMenum
10:15
Bir dilim tbe
5 zeytin
1 tatli k. Krem peynir
2 yumurtadan omlet
2 dilim hindi salam
12:15
Bir bardak kefir
10 tane fındık
14:30
1.5 kepçe yeşil mercimek
2 ısırık gofret
17:30
20 tane kuru üzüm
18:30
3 dilim haşlanmış patates
Su 2 ye tamamlarim
sağol canımAfiyet oldun baharcim menün güzel
Listeyede dönmüşsün hayırlı olsun kuzum
sıkıyorsa başlama bahar diyor içimdeki ses :)Cok guzel baslangic
nasıl canım ya ben yastıkla çıkıyorum 1 kg geliyor senin çocuğun bezi bir kg gelir :) nasıl görmez farkıMantıklı ben geçen çocukla çıktım ama çocuk 0 kilo çıktı
böreği cumaya saydık :)Menüm
Sabah 09.00 3 kaşık zeytinyağlı keş ve 4 çeri 1.5 d tbe 2 çk reçel 1 tk pekmez
Öğle 1 elma 1 sigara böreği
Akşam 18.00 1 d tbe 1 tabak pirinçli ıspanak yemeği ve yoğurt
Spor yok
Su 2 lt
Ben 3 kerw 5 kere çıkıyorum.genelde aynı oluyor bazen fark ediyor o zaman da en düşüğü baz alıyorum
güzel olmuş canımMenümü yazıp kaçayım hemen kızları yıkayacağım
Sabah 2 yumurta
7 zeytin
2 dilim peynir
Domates
2 dilim tbe
1 bardak meyve çayı
Ara 1 kase meyveli yoğurt
Akşam 17.00 bir tabak bakla
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
liste büyük velinimetMefkurem sen de gel listeye artık
yok canım gayet doydum ben zaten az yerim ama beynim cildirinca sinirim yokAfiuet olsun çok güzeel eksi getirir bıu inşallah.aöa çok az değil mi yaa ya da ben çok yiyorum
afiyet olsun canım güzel10:00=== 3 haşlama yumurta
1 kase murç salatası
16:00=== 1 kase makarna salatası ( garnitürü makarnasindan fazla)
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 kase murç salatası
2 lt su
Eline sağlık canım
yine de eksi olman güzelKızlar bugün giriş yapamadım yoğunluktan evde değildim bugün
Geçen hafta 60.8
Bu hafta 60
Fark -800
Yüzde 13
free üyeleri izne gondermiyoruz :) iyi tatiller canımMefkurem 65 ten aşağı inemedim abla izinden gelince kaldığım yerden devam edecem inşallah fre uyelerde izin nasıl oluyor ben 3 hafta internete giremem orda internet bulabilirmiyim bilmiyom abla izinemi ayrılmam gerekiyor hazırlık bitmedi eksikler oluyor ciko aldık tr için bende dayanamıyorum cikoları görünce izinden sonra eve çikolata alımicam
Siz bu sene tr ye izin dusunuyormusunuz
sağol kuzumcok guzel başlangıç olmuş listeye girmene cok sevindim
Akşam olmamış
normalde hafıza olayı ok ama bebeği görememesi çok saçmaEvet haklisingeçen hafta aldım ama değişime yollıycam ya bi tuhaflık var çozemedim eski tartımda dijitaldi hafızalıydı ama hiç sorun yaşamadım 6 sene kullandım kırılmasaydı bi o kadar daha idare ederdi
annenin doğum günü kutlu olsun mutlu senelereMenüm
Sabah 13.00
1 yumurtadan menemen
1 dlm peynir
2 dlm tbe
10 badem
Akşam 17.00
1 tabak etli kuru fasulye
1 dlm tbe
1 bardak ayran
Ara 19.00
2 çatal yaş pasta(annemin doğum gününü kutladık)
2 ceviz
1 incir
Su: 2.5 lt
Spor:30 dk yürüyüşFit mutlu anne
cok guzel cnm
bugun icin guzel tatlim :)
cemreeee bildirim kaçta yapiliyor canikom
Iyiki listede degildin o zamanBiliyorum abla evde değildim netim yoktu giremedim maalesef
gönül zenginliği, eli bolluk insanı maddi manevi bereketlendiriyor bence de..dediğin gibi erkekler daha farklı bakabiliyor, genelinin empati yeteneği bizden az olduğu için senin kadar önemseyememiştir. Başka bir an gelir, bir şey çok dokunur ona, senin vereceğinin mislini verir gözü görmez. O yüzden bu konuda eşine öfkeli hissedip gönlünü yormanı istemedimYa inan beni anladigini yuregimde hissediyorum ve bu beni umutla dolduruyor. Aslinda ne kadar sansliyim diye dusunuyorum. Bazen esin, annen baban seni anlamazken hic yuzunu bile gormedigin bir insanin seni anladigini bilmek hayata dair umut veriyor bana.
Normalde cok pozitif bir insanimdir ama bazen boyle ufacik bir sey tetikleyebiliyor insani. Esim hayatinda gercek anlamda hic yokluk gormemis bir insan ama sorsan o da bilir yoklugu. Bize kimse yardim etmedi biz niye baskasina yardim ediyoruz diye bakiyor hayata. Ben de dun soyle dedim cevaben, belkide sen birilerine yardim edersen birileri de sana yardim eder. Ben vermenin almaktan daha kiymetli olduguna inaniyorum ve gercekten cocukken icmeye sutumun olmadigi zamanlarimi da hatirliyorum. O yuzden insanin cebinde 100 lirasi varsa 1 lirasini baskasina verirse fakirlemeyecegini, vermezse de zenginlemeyecegini biliyorum. Ama 1 lirayi verdigi kisi belki o gun karnini doyurabilecek, bir ekmek alabilecek.
Evet ben calisiyor olsam ve esime yapmak istedigim yardimlari yine soylesem ayni tepkiyi verirdi ona eminim :)
Tek fark calistigim zamanlarda ona cogu zaman soylemezdim bile yaptiklarimi. Insanin esinden bir sey saklamasi da dogru degil belki ama eskiler ne demis bir elin verdigini oteki duymamali. Bu konuda biraz bu soze siginiyorum :)
Bu konu biraz kadin erkek olmakla da ilgili galiba, biz kadinlar daha hassasiz, erkekler o kadar duyarli degiller. Bir de sanirim ara ara gercekten yoruluyorum. O yuzden ufacik bir sey bile dokunuyor galiba
Aynen abla insAllah fazlasiyka acisini cikaririzBu hafta 3.olduk kizlar
Emeklerinizden dolayi hepinizi tebrik ederim
Bu hafta az verenlerin haftaya show yapmalarini bekliyorum
Herkes minumum yuzde 1 ve üstü gelse cok iyi olur
CurukElma bireysel 3.lugunden dolayi cooook tebrikler tatlim
Abla en güzelini sona saklamışsin çok sevindimbu gün de akşam olduuu:))
dün yatak odasında ki sandık üstü, içi ,hurçlar boşaltıldı temizlendi diğer odaya taşındı tabi her iki oda da temizlendi tekli koltukları yatak odasına taşıdım sandık onların yerine yerleşti tek başıma yaptım hepsini aferin banaaa ve akşam oram buram ağrıyor demedim çok şükürbu gün öğleden sonra buz dolabı derin dondurucuyu çektim sağını solunu sildim ne ara yağlanıyorlar yavfff(aspratör kullanmıyorum başımı ağrıtıyor) yerleri sil süpür hatta 3 lü piriz bile kir olmuş diye söktüm cifledim yıkadım :)) tabi evi de toplayıp çamaşır yıka ser yapıp tontişime gittim dün de çağırdı işim var dedim bu gün de desem kesin sen bana alındın mı diye ya arayacak ya mesaj trafiği başlayacak diye işini bitir gel diyince tamam dedim , gelince koştur koştur yemek yaptım o arada kendime karnıbahar haşladım , tart kalıbın da kek yapıp krema pişirdim incecik kekin arasını da kesip kremaladım benimkiler yemeklerini yerken o iş de bitti bulaşığı yalaşığı topladım çay koydum az gittim yattım yarım saat dinlendim geldimmmm vee maşallah banaaaa gayet iyiyim sapasağlamım kolum boynum şişmediiiii ve kendimi çook mutlu hissediyorum
ve artık şuna inanıyorum tedavisi yok denilen fibromiyalji hastalığı bence artık ben de yoookk
Gormuyor iste eski tartıda takilı kalıyor bayağı uğraştırıyor bozuk galiba değisime götürcem artik yarinakşam az geldi canım bana yanında yoğurt vs yeseydin
sağol canım
sıkıyorsa başlama bahar diyor içimdeki ses :)
nasıl canım ya ben yastıkla çıkıyorum 1 kg geliyor senin çocuğun bezi bir kg gelir :) nasıl görmez farkı
böreği cumaya saydık :)
güzel olmuş canım
liste büyük velinimet
yok canım gayet doydum ben zaten az yerim ama beynim cildirinca sinirim yok
afiyet olsun canım güzel
yine de eksi olman güzel
free üyeleri izne gondermiyoruz :) iyi tatiller canım
sağol kuzum
normalde hafıza olayı ok ama bebeği görememesi çok saçma
annenin doğum günü kutlu olsun mutlu senelere
Son dönemlerde hafiften bir ekmek artışı görüyor gibiyim hanım kızımMenüm
Sabah 13.00
1 yumurtadan menemen
1 dlm peynir
2 dlm tbe
10 badem
Akşam 17.00
1 dlm tbe
1 bardak ayran
Ara 19.00
2 ceviz
1 incir
Perşembe menüsü gibi olmuşMenü gelsin
Sabah(10:00)
3 yumurta
1 greyfurt
1 kk peynir
Ara(13:40)
100 ml sütlü kahve
Akşam(16:40)
1 avuç kadar tavuk ızgara
1 greyfurt
Su: şuan 1.5 spor: 45 dk eliptikFit mutlu anne 180 puan
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah 09.00 3 kaşık zeytinyağlı keş ve 4 çeri 1.5 d tbe 2 çk reçel 1 tk pekmez
Öğle 1 elma 1 sigara böreği
Akşam 18.00 1 d tbe 1 tabak pirinçli ıspanak yemeği ve yoğurt
Spor yok
Su 2 lt
Afiyet olsun canımMenümü yazıp kaçayım hemen kızları yıkayacağım
Sabah 2 yumurta
7 zeytin
2 dilim peynir
Domates
2 dilim tbe
1 bardak meyve çayı
Ara 1 kase meyveli yoğurt
Akşam 17.00 bir tabak bakla
2 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
Su: 2 lt
Cuma için iyi10:00=== 3 haşlama yumurta
1 kase murç salatası
16:00=== 1 kase makarna salatası ( garnitürü makarnasindan fazla)
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 kase murç salatası
2 lt su
Kuzum kuru fasülyenin yanında ekmek olmayabilirdi onun dışında güzelMenüm
Sabah 13.00
1 yumurtadan menemen
1 dlm peynir
2 dlm tbe
10 badem
Akşam 17.00
1 dlm tbe
1 bardak ayran
Ara 19.00
2 ceviz
1 incir
Güzel olmuşMenumu yazip gecmise donecegm
Sabah 9.30
sucuklu 2 yumurta peynir 2 zeytin 1 ceviz
Ceyrek muz 2 erik bogurtlen sayamdm10-15 belki olmustur sutlu kahve
18 gibi
Firinda pirasa pismemisti cok yemedim yogurt
2 lt olmustur
Aaa ben 3. Mü oldum şaşırdım beklemiyordumSpor listesi Sonuclar
1. C cemresila 1938 puan
2. E ebruebrulii 1635 puan
3. Ak kelebek 850 puan
Tebrikler kizlar
Güzel olmuşKizlar selam, once menumu yazayim, sonra alintilar insallah
Saat 8:30-9:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici kadar peynjr
6 zeytin
Yarim cb ceviz
Domates salata
Saat 11:00
Sade filtre kahve
Saat 14:00
2 bardak ayran 5 ceviz
Saat 17:30
1 muz
Az sutle kahve
Saat 18:00- 18:30
El kadar izgara et
Salata
3 yk yogurt
Bugun tam karatay yapamadim, cok aciktim esimi beklerken. Sabah cok yiyemiyorum fazla geliyor ama sonra da acikiyorum. Olmadi 3 ogun gibi yapicam kursa gittigim gunler, bakalim zaman gosterecek
Akşam niye yemedin kız çılgınYa ben bugün bi dengesizlik yaptım, bakalım yarına nasıl yansıyacak. Sabah kahvaltı etmek için vaktim yoktu alakasız bir şeyle başladım. Neyse menüye geçeyim.
08.10
1 dilim pizza (şu dr. Oetkerin mozeralla pizzasının 1/4ü, incecik, 85g a falan denk geliyor)
Yarım çb tarçınlı yy süt
3-4 zeytin, 1 parça peynir
14.30
3 yk yulaftan krep
2 hurma
3 çeri, 3-4 dilim salatalık
5 zeytin
6 fındık
Yeşillik
1 çk krem peynir, 1çk biber salçası
1 dilim hellim peyniri
1 dilim beyaz peynir
Yarım çb yy tarçınlı süt
Burdan sonra kesiliyo menüilk acıkmadım diye yemedim, sonra vakit geç oluyo diye yemedim.
Bir yandan iyi oldu, bi yandan spor yapacaktım ama halsiz hissettim. Gerçi yesem de yapmayabilirdim
Sevgili günlük tarzında bir menü paylaşımı oldu
Su Da 2 lt
Nie kiz o kadar spor yaptin masAllah devami gelsin insAllahAy ne zor girdim siteye
Perşembe menüsü gibi olmuş
Afiyet olsun
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Cuma için iyi
Canım
Kuzum kuru fasülyenin yanında ekmek olmayabilirdi onun dışında güzel
Güzel olmuş
Canım
Aaa ben 3. Mü oldum şaşırdım beklemiyordum
Güzel olmuş
Canımm
Akşam niye yemedin kız çılgın
Afiyetolsun canimSabah öğle hiçbirşey yemedim ilkindin bi dondurma yedim bir elma
akşam
Tarhana çorbası
Tavuk mantar sote
4K pilav
Bir dilim yaş pasta
Su yine çok az oldu
Spor 90dk yürüyüş 270pFit mutlu anne
Abla karbon evet ama ben faydali oldugunu düşünüyorum ki detoksunuda yapmıştım bana cok iyi geliyorSartlarindan dolayi bisey diyemiyorum cnm
Bakalim ben ne yapicam
Ama patates karbon sinifinda
Afiyet olsun canim menu guzel ama keske aksamki ekmek olmasaydiMenüm
Sabah 13.00
1 yumurtadan menemen
1 dlm peynir
2 dlm tbe
10 badem
Akşam 17.00
1 dlm tbe
1 bardak ayran
Ara 19.00
2 ceviz
1 incir
Gayet iyi tatlim afiyet olsunMenumu yazip gecmise donecegm
Sabah 9.30
sucuklu 2 yumurta peynir 2 zeytin 1 ceviz
Ceyrek muz 2 erik bogurtlen sayamdm10-15 belki olmustur sutlu kahve
18 gibi
Firinda pirasa pismemisti cok yemedim yogurt
2 lt olmustur
Sagol canimafiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım
tebrikler cnm
insAllah cnm bendd oyle olacagini düşünüyorum
Abla bu ne enerji cidden enerjine hayranum yaabu gün de akşam olduuu:))
dün yatak odasında ki sandık üstü, içi ,hurçlar boşaltıldı temizlendi diğer odaya taşındı tabi her iki oda da temizlendi tekli koltukları yatak odasına taşıdım sandık onların yerine yerleşti tek başıma yaptım hepsini aferin banaaa ve akşam oram buram ağrıyor demedim çok şükürbu gün öğleden sonra buz dolabı derin dondurucuyu çektim sağını solunu sildim ne ara yağlanıyorlar yavfff(aspratör kullanmıyorum başımı ağrıtıyor) yerleri sil süpür hatta 3 lü piriz bile kir olmuş diye söktüm cifledim yıkadım :)) tabi evi de toplayıp çamaşır yıka ser yapıp tontişime gittim dün de çağırdı işim var dedim bu gün de desem kesin sen bana alındın mı diye ya arayacak ya mesaj trafiği başlayacak diye işini bitir gel diyince tamam dedim , gelince koştur koştur yemek yaptım o arada kendime karnıbahar haşladım , tart kalıbın da kek yapıp krema pişirdim incecik kekin arasını da kesip kremaladım benimkiler yemeklerini yerken o iş de bitti bulaşığı yalaşığı topladım çay koydum az gittim yattım yarım saat dinlendim geldimmmm vee maşallah banaaaa gayet iyiyim sapasağlamım kolum boynum şişmediiiii ve kendimi çook mutlu hissediyorum
ve artık şuna inanıyorum tedavisi yok denilen fibromiyalji hastalığı bence artık ben de yoookk
Tebrikler kizlarrrrrrSpor listesi Sonuclar
1. C cemresila 1938 puan
2. E ebruebrulii 1635 puan
3. Ak kelebek 850 puan
Tebrikler kizlar
Ayra hazirmi canim ? Afiyet olsunKizlar selam, once menumu yazayim, sonra alintilar insallah
Saat 8:30-9:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici kadar peynjr
6 zeytin
Yarim cb ceviz
Domates salata
Saat 11:00
Sade filtre kahve
Saat 14:00
2 bardak ayran 5 ceviz
Saat 17:30
1 muz
Az sutle kahve
Saat 18:00- 18:30
El kadar izgara et
Salata
3 yk yogurt
Bugun tam karatay yapamadim, cok aciktim esimi beklerken. Sabah cok yiyemiyorum fazla geliyor ama sonra da acikiyorum. Olmadi 3 ogun gibi yapicam kursa gittigim gunler, bakalim zaman gosterecek
Yok mervecim genel aciklama yaptim evet patates karbon ama lif iceriyor bagirsaklari calistiriyor ayrica soguk yedigim icin glisemik indeksi dusuk gene yemeye devam edicem ben :)Zararindan dolayi dememiştm akşam bana yetersiz geldi sadece
Hic vaktim olmadi baharcim isyerinde bu 10 gün boyunca seanslarimin 2 katını alicamakşam az geldi canım bana yanında yoğurt vs yeseydin
sağol canım
sıkıyorsa başlama bahar diyor içimdeki ses :)
nasıl canım ya ben yastıkla çıkıyorum 1 kg geliyor senin çocuğun bezi bir kg gelir :) nasıl görmez farkı
böreği cumaya saydık :)
güzel olmuş canım
liste büyük velinimet
yok canım gayet doydum ben zaten az yerim ama beynim cildirinca sinirim yok
afiyet olsun canım güzel
yine de eksi olman güzel
free üyeleri izne gondermiyoruz :) iyi tatiller canım
sağol kuzum
normalde hafıza olayı ok ama bebeği görememesi çok saçma
annenin doğum günü kutlu olsun mutlu senelere
Tebrikler kizlarrrrrBu hafta 3.olduk kizlar
Emeklerinizden dolayi hepinizi tebrik ederim
Bu hafta az verenlerin haftaya show yapmalarini bekliyorum
Herkes minumum yuzde 1 ve üstü gelse cok iyi olur
CurukElma bireysel 3.lugunden dolayi cooook tebrikler tatlim
Evet canim sanki sabah oglen oglende sabah olmus aksamda yojYa ben bugün bi dengesizlik yaptım, bakalım yarına nasıl yansıyacak. Sabah kahvaltı etmek için vaktim yoktu alakasız bir şeyle başladım. Neyse menüye geçeyim.
08.10
1 dilim pizza (şu dr. Oetkerin mozeralla pizzasının 1/4ü, incecik, 85g a falan denk geliyor)
Yarım çb tarçınlı yy süt
3-4 zeytin, 1 parça peynir
14.30
3 yk yulaftan krep
2 hurma
3 çeri, 3-4 dilim salatalık
5 zeytin
6 fındık
Yeşillik
1 çk krem peynir, 1çk biber salçası
1 dilim hellim peyniri
1 dilim beyaz peynir
Yarım çb yy tarçınlı süt
Burdan sonra kesiliyo menüilk acıkmadım diye yemedim, sonra vakit geç oluyo diye yemedim.
Bir yandan iyi oldu, bi yandan spor yapacaktım ama halsiz hissettim. Gerçi yesem de yapmayabilirdim
Sevgili günlük tarzında bir menü paylaşımı oldu
Su Da 2 lt
Bal neden yasak tatlim afiyet olsunSabah 11.30
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
1 tatlı kaşığı balbu yasak
Yarım çay b çiğ fındık
1 kivi
Akşam 19.00
1 tabak saç kavurma
5 yk yoğurt çorbası
1 fincan sütlü kahve
2 kare bittrr
Yarım çay b çiğ fındık
Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?