- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.381
Hadi insAllahHayırdır inşallahbebek falan....
AmanınKensin yaptiysan guzel canim hazir ayranlar cok ödem yapiyor
Valla ablamdayim bugun eve gidemedim yorgunluktan ablamin ev yakin evin her yerinde atistirmalik var gözüm dönmek üzere
Neyse en azindan daha kötü bisey degil
Haklısın canım, ben de detoks olaylarına falan pek girmiyorum biliyorsun ama bugün sınırda olunca gaza geldim herhaldeKuzum sağlıklı kilo vermek ve daha kararlı olabilmek için kendini asla aç
Bırakma tamam mı gerekirse 3 öğün yap ama aç kalma sağlıklı ye sıkıntı yok baybi
bilmiyorum gülüm ben yine normal peynirle yaptım labneyi denemedim , herhangi bir peynirle diyorlar belki de o da olur
Ne hamarat kadınsın ya...bu gün de akşam olduuu:))
dün yatak odasında ki sandık üstü, içi ,hurçlar boşaltıldı temizlendi diğer odaya taşındı tabi her iki oda da temizlendi tekli koltukları yatak odasına taşıdım sandık onların yerine yerleşti tek başıma yaptım hepsini aferin banaaa ve akşam oram buram ağrıyor demedim çok şükürbu gün öğleden sonra buz dolabı derin dondurucuyu çektim sağını solunu sildim ne ara yağlanıyorlar yavfff(aspratör kullanmıyorum başımı ağrıtıyor) yerleri sil süpür hatta 3 lü piriz bile kir olmuş diye söktüm cifledim yıkadım :)) tabi evi de toplayıp çamaşır yıka ser yapıp tontişime gittim dün de çağırdı işim var dedim bu gün de desem kesin sen bana alındın mı diye ya arayacak ya mesaj trafiği başlayacak diye işini bitir gel diyince tamam dedim , gelince koştur koştur yemek yaptım o arada kendime karnıbahar haşladım , tart kalıbın da kek yapıp krema pişirdim incecik kekin arasını da kesip kremaladım benimkiler yemeklerini yerken o iş de bitti bulaşığı yalaşığı topladım çay koydum az gittim yattım yarım saat dinlendim geldimmmm vee maşallah banaaaa gayet iyiyim sapasağlamım kolum boynum şişmediiiii ve kendimi çook mutlu hissediyorum
ve artık şuna inanıyorum tedavisi yok denilen fibromiyalji hastalığı bence artık ben de yoookk
Afiyetolsun canimBugün menüm
10.30 1 çk tereyağı
1 çk bal
1.tbe (misafir geldi bişey hazırlayamadım)
11.00 1 sade türk kahvesi
1 dilim armut
15.00 1 kase makarna salatası ( dün yazmıştım çok canım çekiyor diye)
18.00 1 porsiyon ciğer
Salata
Yoğurt
Su 2l spor 100 dk yürüyüs 300 puanFit mutlu anne
Afiyet olsun canim makarna salatasi cuma kacamagin olsunBugün menüm
10.30 1 çk tereyağı
1 çk bal
1.tbe (misafir geldi bişey hazırlayamadım)
11.00 1 sade türk kahvesi
1 dilim armut
15.00 1 kase makarna salatası ( dün yazmıştım çok canım çekiyor diye)
18.00 1 porsiyon ciğer
Salata
Yoğurt
Su 2l spor 100 dk yürüyüs 300 puanFit mutlu anne
Günaydın canimGünaydın kızlar
Hafta başından beri canım çekiyordu, Cumayı bekledim.Afiyet olsun canim makarna salatasi cuma kacamagin olsun
Cumayi bekleyerek iyi yapmissin canim tekrar afiyet olsunHafta başından beri canım çekiyordu, Cumayı bekledim.
Teşekkürler tatlim ins bu haftada girerimde 3 lemis olurumGunaydin kızlar
Takimimiz dereceye girmiş emeğinize sağlık kocaman tebrikler
CurukElma canim senide ayrıca tebrik ederim dereceye girmissin devamı gelir inşallah
Hilal bizi 2-3 haftada terkedeceğe benziyor canım.Gunaydin kızlar
Takimimiz dereceye girmiş emeğinize sağlık kocaman tebrikler
CurukElma canim senide ayrıca tebrik ederim dereceye girmissin devamı gelir inşallah
Teşekkürler tatlim ins bu haftada girerimde 3 lemis olurum
Hilal bizi 2-3 haftada terkedeceğe benziyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?