Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kuzum sağlıklı kilo vermek ve daha kararlı olabilmek için kendini asla aç
Bırakma tamam mı gerekirse 3 öğün yap ama aç kalma sağlıklı ye sıkıntı yok baybi
Haklısın canım, ben de detoks olaylarına falan pek girmiyorum biliyorsun ama bugün sınırda olunca gaza geldim herhalde

Bugün menüm
10.30 1 çk tereyağı
1 çk bal
1.tbe (misafir geldi bişey hazırlayamadım)

11.00 1 sade türk kahvesi
1 dilim armut

15.00 1 kase makarna salatası ( dün yazmıştım çok canım çekiyor diye)

18.00 1 porsiyon ciğer
Salata
Yoğurt

Su 2l spor 100 dk yürüyüs 300 puan Fit mutlu anne

bilmiyorum gülüm ben yine normal peynirle yaptım labneyi denemedim , herhangi bir peynirle diyorlar belki de o da olur

Nefis yemek tariflerinden baktım canik, aynen yoğurt gibi düşünecekmişiz..yani bir daha ki sefere 2 kaşık labne ile mayalayabilirsin.

Ne hamarat kadınsın ya...

Buradan ben okurken yoruldum, sen yaparken yorulmadın mı?

Allah kolaylık versin.

Afiyetolsun canim

Kızlar kusuruma bakmayın bu aralar çok yoğunum girmeye hiç fırsatım olmuyo inaninki spor yapmaya bile vaktim yok yani
NOT: ben arada eve iş alıyorum hem sevdiğim bişey hemde eve küçük bi katkım olsun diye bu hafta onla uğraştım dün aksam bitti şükür rahatım bi süre)
Hem dün beklenmedik misafirlerim oldu' bugünde aksama düğün var birazdan dışarı cikicam 1-2 eksiğim var onu halletmem lazım ama yarından itibaren full aktif olucam

Mutlu haftasonlarımız olsun inş.sabah 30 dk lık yürüyüşümle başladım güne:)dün çok rahatsızlandım,bi an çok kötü oldum eşimi çağırdım hemn zaten iş dönüşndeydi ama hızlıca gel dedim,midem o kdar kötü oldu ki,ağzıma geldi sanki(çok afedersiniz) hemen balkona çıktım derin derin nefes aldım o biraz iyi geldi,eşim gelince de biraz uzandım,derken çok şükür uyumuşum,ara ara kalktım ama buraya gelecek durumda değildim çok.bir velim adıyamanlı çiğköfte yapmış getrmişti persmbe günü sağolsun ben de çoook severim ama pers olnca bi ısırık alıp cumaya saklamıştım,akşam da bol çiğköfteli bi dürüm yapıp yedim ama çok kötü oldum yaRabbim sağlık ne büyük nimet dedim bi kez daha..çok şükür..

Dünkü menüm
Sabah
Az tereyağlı 2 yumurta
Bi avuç peynir
5 zeytin
Bol domats
Yeşillik

14.30
Bi porsiyon peynrli börek(bu haftaki kaçamağım olsun;(
lokma tatlsndan üc dört tane(arkdas günümüz vardı)(okul gezisi snrası)

18.15
Bi büyük çigköfte dürüm
Su
2.5 lt civarı
Spor
35 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…