Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

makarna olunca yeniyo ben yapmamaya calısıyorum ama bazı yemeklerde yanında istiyo pilav makarna..
bnimde yemegim yok imambayıldı yapmayı düşünüyorum üşenmezsem

haklısın cnm ya geçen orman kebabı yaptım (bezelye yemeği ) eşim diyoki iyide bu yemek pilav olmazsa ağlar eşimde oğlumda pilav delisi çok seviyolar
edoşum 1,5 lt su 2 bardak yeşilçay içildi akşama bir tane daha içerim ohh miss işte sallama evde de demleme yeşilçay yapıyorum dün eşimede koydum bir yudum aldı eeee bunun şekeri yok diyo adamdan mecburen diyette

evet olabilir aslında murcha gönderelim biz o klasör yapar onun ark listesinde olan görür biz görürüz yani :)

:):):)))
ben çorb içtim gözümü kapatıp çorbayı o kurabiyeler diye hayal ettim

Fikir güzel en azından şeyde olabilir facede sadece şu kişiler görebilir diyip bi klasör albüm açsan nasılsa herkes ekleniyor yavaş yavaş ordanda sonra karşılaştırma yapabiliriz

fulya sen neden online gözükmüyosun bakiimm

saklaniyorum

ben de pilav delisiyimmmm yemeyeli uzun zaman oluyor valla 88i goreyim yapip yicem beni kimse tutamaz, 2 kasik tabi :18: 89 demiyorum cunku o zaman 90a geri cikma ihtimalim olur (bi daha 9lari gormek istemiyorum)

evet olabilir aslında murcha gönderelim biz o klasör yapar onun ark listesinde olan görür biz görürüz yani :)

:):):)))
ben çorb içtim gözümü kapatıp çorbayı o kurabiyeler diye hayal ettim

ben de o kurabiyelerin hayali ile yasiyorum su an :125:

Fikir güzel en azından şeyde olabilir facede sadece şu kişiler görebilir diyip bi klasör albüm açsan nasılsa herkes ekleniyor yavaş yavaş ordanda sonra karşılaştırma yapabiliriz

iyi fikir, herkeste facebook varsa orda da kapali grup olusturabiliriz baska kimse grubun varligindan bile haberdar olmaz boylece

:)) pilavı bende çok severim dogrusu
vede güzelde yaparım övünmek gibi olmasın
bezelye yanına iyi gider haklısın fırın yemeklerininde çoguna yakışır

yeşil çay ben hiç içmedim ama su çok içtim bugün yeşil çayı akşam içerim ama

bende akşamı hafif geçirebilirsem ne mutlu az önce bir portakal yedim

kızlar ya benim tartım bozuldumu acaba
dün bi ara çıktım 67 gösterdi indim bitaha çıktım yine aynıı ay bi sevindim bacaklarım titredi :):):)))
sonra ekranda "C" yazdı bildigim kadarıyla C error oluyo hata yani..
sonra çıktım 69 çıktı ((

üfff keşke bozuk olsada aslında kilom 67 olsa nolur sankiii
ah bi mucizeeee

olay facede grup kurmaya gidiyo diyecetim ki fulya demiş bile..

psikologum ya ben sen daha agzini acmadan ne soyleyecegini biliyorum resmen beynini okudum kizlar hepiniz sahitsiniz

facede iyi fikir :)) ama yanlışlıkla biri görürse hopur hopur resimlerimizi ne komik olur :):):))))

yok canim yanlislikla gorulmez kapali grup olunca aratsan da taratsan da kimse bulamiyor, paylastiklarimiz yazdiklarimiz o yandaki kucuk kutucuktan bile gorunmuyor kimsenin ruhu duymuyar yani - test edildi onaylandi. mursh grubu acarsa orada yeni album olusturur biz de resimlerin ustune nicklerimizi ve de cekildikleri tarihi yazar oraya yukleriz.

bu arada ben de sabah dayanamadim tartildim valla kizlar 80leri ucundan gormusum
regl olmak uzereyim o yuzden siskinlik tam olusmadan tartilayim dedim, cuma olcam gibi gorunuyor cunku eger bu ay da gecikme olmazsa. 2 kilo fazla cikarsam kilo aldim falan sanmayin yani iyi gidiyorum iyi

yarın akşama misafirim var kızlar mecburen ikramlık bişeyler yapmam lazım çocuklarda var yiyecek lazım bir ıslak kek yapsam başkada aklıma bişey gelmiyo değişik ne yapsam ki

kendi mucizelerimizi kendimiz yapıcaz inşallahh..

psikologum ya ben sen daha agzini acmadan ne soyleyecegini biliyorum resmen beynini okudum kizlar hepiniz sahitsiniz
.
hakkaten psikologmusun???

grubun adı TONTOŞlar grubu olsun
süpper fikir..yada daha acımasızca bişey....şişko ve çirkinler grubu

hakkaten psikologmusun???

bilmiyor muydun

yarın akşama misafirim var kızlar mecburen ikramlık bişeyler yapmam lazım çocuklarda var yiyecek lazım bir ıslak kek yapsam başkada aklıma bişey gelmiyo değişik ne yapsam ki

ben degisik bir salata gormustum hosuma gitmisti bilgisayarimda kayitli, aksam tarifini yollayayim istersen? hem kendin de bol bol yersin diyeti bozmaz hem de cok guzel gorunuyor tam ikramlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…