- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.541
makarna olunca yeniyo ben yapmamaya calısıyorum ama bazı yemeklerde yanında istiyo pilav makarna..
bnimde yemegim yok imambayıldı yapmayı düşünüyorum üşenmezsem
Selam kizlar, ogle yemegine getirecek hicbirsey bulamadim mecbur yine kahvaltilik gevrek yiyorum icine muz dogradim
canim bu foruma kiz ismiyle erkekler de uye olabiliyor biliyorsun degil mi, hatta gecen bir topikteyken biri itiraf etmisti gerci o gaymis ama olsunbiz resimleri cekip sana gondersek Murshcugum, sen 9. takim once-sonra diye bi klasor olusturup oraya koysan, mayisa bidaha cekip yine sana yollasak...? bakmak isteyen senin profilden girip 9. takim klasorunden bulsun? en azindan sadece senin arkadas listen gorebilir boylece. ne dersin? ben cunku cidden boy boy resim koymak istemiyorum buraya hem de taytla, 90 kilo halimle ayrica o gordugun resimlerin cogu 70 kiloya ait zaten son resimleri gormedin mi facede dugunden kareler vardi,, tombik tombigim
edda tam dayakliksin :18: misir gevrekli olunca hafif olcak diye bi olay yok bu arada sonucta yag var un var seker var illa ki CISama nasil canim istedi simdi o kurabiyelerden olsa yanina da sicacik cay ooooooohhh.... neyse ben de silkelenip kendime geleyim :18:
Selam kizlar, ogle yemegine getirecek hicbirsey bulamadim mecbur yine kahvaltilik gevrek yiyorum icine muz dogradim
canim bu foruma kiz ismiyle erkekler de uye olabiliyor biliyorsun degil mi, hatta gecen bir topikteyken biri itiraf etmisti gerci o gaymis ama olsunbiz resimleri cekip sana gondersek Murshcugum, sen 9. takim once-sonra diye bi klasor olusturup oraya koysan, mayisa bidaha cekip yine sana yollasak...? bakmak isteyen senin profilden girip 9. takim klasorunden bulsun? en azindan sadece senin arkadas listen gorebilir boylece. ne dersin? ben cunku cidden boy boy resim koymak istemiyorum buraya hem de taytla, 90 kilo halimle ayrica o gordugun resimlerin cogu 70 kiloya ait zaten son resimleri gormedin mi facede dugunden kareler vardi,, tombik tombigim
fulya sen neden online gözükmüyosun bakiimm
haklısın cnm ya geçen orman kebabı yaptım (bezelye yemeği ) eşim diyoki iyide bu yemek pilav olmazsa ağlareşimde oğlumda pilav delisi çok seviyolar
edoşum 1,5 lt su 2 bardak yeşilçay içildi akşama bir tane daha içerim ohh miss işte sallama evde de demleme yeşilçay yapıyorum dün eşimede koydum bir yudum aldı eeee bunun şekeri yok diyoadamdan mecburen diyette
evet olabilir aslında murcha gönderelim biz o klasör yapar onun ark listesinde olan görür biz görürüz yani :)
:):):)))
ben çorb içtim gözümü kapatıp çorbayı o kurabiyeler diye hayal ettim
Fikir güzel en azından şeyde olabilir facede sadece şu kişiler görebilir diyip bi klasör albüm açsan nasılsa herkes ekleniyor yavaş yavaş ordanda sonra karşılaştırma yapabiliriz
haklısın cnm ya geçen orman kebabı yaptım (bezelye yemeği ) eşim diyoki iyide bu yemek pilav olmazsa ağlareşimde oğlumda pilav delisi çok seviyolar
edoşum 1,5 lt su 2 bardak yeşilçay içildi akşama bir tane daha içerim ohh miss işte sallama evde de demleme yeşilçay yapıyorum dün eşimede koydum bir yudum aldı eeee bunun şekeri yok diyoadamdan mecburen diyette
olay facede grup kurmaya gidiyo diyecetim ki fulya demiş bile..iyi fikir, herkeste facebook varsa orda da kapali grup olusturabiliriz baska kimse grubun varligindan bile haberdar olmaz boylece
iyi fikir, herkeste facebook varsa orda da kapali grup olusturabiliriz baska kimse grubun varligindan bile haberdar olmaz boylece
:)) pilavı bende çok severim dogrusu
vede güzelde yaparım övünmek gibi olmasın
bezelye yanına iyi gider haklısın fırın yemeklerininde çoguna yakışır
yeşil çay ben hiç içmedim ama su çok içtim bugün yeşil çayı akşam içerim ama
olay facede grup kurmaya gidiyo diyecetim ki fulya demiş bile..
facede iyi fikir :)) ama yanlışlıkla biri görürse hopur hopur resimlerimizi ne komik olur :):):))))
olay facede grup kurmaya gidiyo diyecetim ki fulya demiş bile..
kendi mucizelerimizi kendimiz yapıcaz inşallahh..kızlar ya benim tartım bozuldumu acaba
dün bi ara çıktım 67 gösterdi indim bitaha çıktım yine aynıı ay bi sevindim bacaklarım titredi :):):)))
sonra ekranda "C" yazdı bildigim kadarıyla C error oluyo hata yani..
sonra çıktım 69 çıktı((
üfff keşke bozuk olsada aslında kilom 67 olsa nolur sankiii
ah bi mucizeeee
hakkaten psikologmusun???psikologum ya ben sen daha agzini acmadan ne soyleyecegini biliyorumresmen beynini okudum kizlar hepiniz sahitsiniz
.
süpper fikir..yada daha acımasızca bişey....şişko ve çirkinler grubugrubun adı TONTOŞlar grubu olsun
hakkaten psikologmusun???
yarın akşama misafirim var kızlar mecburen ikramlık bişeyler yapmam lazım çocuklarda var yiyecek lazım bir ıslak kek yapsam başkada aklıma bişey gelmiyo değişik ne yapsam ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?