- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.421
bedenimi evimi ve ruhumu temiz tutup dengede kalıyorum :)))ekim2009 maşallah
Seni okuyınca temizlik yapasım geldi200 o derece
Zira aspiratör ağlıyor beni sil artık diye
Ayrıca bence de hasta değilsin
azıcık yoruldum akşam yarım saat yattım dinlendim hemen :)Nefis yemek tariflerinden baktım canik, aynen yoğurt gibi düşünecekmişiz..yani bir daha ki sefere 2 kaşık labne ile mayalayabilirsin.
Ne hamarat kadınsın ya...
Buradan ben okurken yoruldum, sen yaparken yorulmadın mı?
Allah kolaylık versin.
yok koymadım ezine peyniri kullandım onun da zaten kendi tuzu varTuz koydun mu
aminnn inşallah olmayacakbenimkide seytan kulagina kurşun cok iyi kac senedir pil bile degismedim
Kuzum geri gonderirsen tarti işini ne yapicaz
sagolasin tatlim
aksam kurunun yanina ekmek yerine salata olmaliydi cnm
Annenede nice mutlu yillar
birazdaha pisirseydin madem yemegi :))
hayyy masallahhhhh kadinin icinden temizlik perisi cikmis yine
Bundan sonrada hiiiiicccc agri sizi olmicak ins. Tatlim
ellerine saglik cnm
Cemre ebru gulbe tebrikler
amin cnm sagolasin
liste liste dedin
Al sana liste
ins. Oyle olur cnm sagolasin
Sadece yoldan biraz tirsiyorum
sabah zaten doymamisin oglen guzel cnm
Sonraki ayranida gordum iyi yapmisin
Bu kadar ac birakma kendini
gayet guzel cnm
dhl de paketleme cnm
sabah yumurta olmadigi icin cok doyurucu olmaz
Oglen yedigin sey seni zaten doyurmaz aksine aciktirir
Aksamda yogurt yesillikli salata olsaydi aclik hissetmezdin cnm
aksam guzel cnm :)) digerleri olmamis
neyseki bitirmisin Allah bereket versin cnm
Ne işi yapiyosun
gecmis olsun cnm bugun nasilsin
elif hadi borek kacamagin olsun sonraki lokma ne oluyor tadimlikda degil
Ustune bide cig kofte ustelik dürümlü
Seninki cuma kacamagindan cok ipini koparmak olmus hic olmamis
Hosgeldinnnn guzellikkkkksende cok ozlendinnn
iyi eğlenceler allah hayırlı etsin :)Gunaydinnnnnn mutlu haftasonlari kizlar
Baklavaci geldiiiii hanimmmmmmmmm
Bu hafta 1.olamayan kizlarima ceza olarak 5 er dil. Baklava veriyom sisko kalsinlar
Anacim bu dunyada biseyi iyi yapmican
Yoksa hep sana kaliyor
Aksam tatliyi yaptim piserken uyumus kalmisim Allahtan tam zamaninda gozum acildi
Bugun gelemem kizlar malum dugun var
Evi toparlayip hazirlanmaya baslarim
2 de falan gelin almaya gidelicek ordanda salona gecilir
Ne deyim bilemedim canim evliyken kilo verdigim dönem bu tarz seyleri bende yaşadımKızlar dün eşime "bir ayda 5 kilodan fazla verdim, farketmedin mi" dedim.
"Farketmedim" dedi(motivasyon sıfır). Oysa ki kızlarım ve öğrencilerim kilo verdiğimi farkettiler.
"Hedefin kaç" diye sordu, "60" dedim. "70 yeter" dedi(ne kadar ümidini kaybattiyse artık)(3. bebekten sonra "artık bu kilonu koru kilo vermek için uğraşmana gerek yok" demişliği var)
Abla benim isyerini görsen burda enerjimi kalır ya. Nerde manyak burdagülüm hayran olunacak bir şey değil :) senin de olsun daha fazla enerji
ben enerjimi gereksiz şeylere harcamıyorum artık misal tv izleyip beni mutsuz eden şeyleri görmüyorum, gereksiz gördüğüm enerjimi boşa harcatacak toplantı çay fasılları v.s. konu komşu oturmalarına gitmiyorum, beni mutlu etmeyen enerjimi sırf desinler diye milleti evime toplamıyorum şuna buna gel çay içelim demiyorum gün v.s. de yok tabi ki, evime girecek insanları bildiğin süzgeçten geçirdim , eşim stresli olduğun da onunla çatışmaya girip enerjimi boşa harcamıyorum sakince konuşup onun sinirini indiriyorum , internette hoşuma giden beni mutlu eden şeyleri izliyorum ilgi alanımla ilgili yazılar okuyorum (ekstra enerji katıyor bana)
baaak gördün mü bana bir dolu enerji kaldı gülüm evi de temizlerim yemek de yaparım kendime bakım da hala boşta zamanım ve enerjim kalır :)
kızzzzzzzzzzz şirineeeee ne güzel karar almışsın ohhh dön gari zaten yeter bu kadar ayrılıkGünaydınnn canlarımmmm
Musmutlu gününüz olsun... yavaş yavaş aranıza dönme kararı aldım.
Özledim sizi ❤
cidden farkın da değilse , bence senin kocan evlendim hatun nasıl olsa sürekli elimin altın da güvencesiyle biraz vurdumduymaz olmuş sana karşı , ya daaaa zayıfladığını fark ettiğini söylemiyor ki aklınca sen havalanıp burnun yukarı kalkar sanıyor , sen cidden ideal bedenine indiğin de senin koca bildiğin kıskanç olacak gibime geliyor gülüm , böyle farkında değilim numarası yapanlar içinden çok şey düşünürKızlar dün eşime "bir ayda 5 kilodan fazla verdim, farketmedin mi" dedim.
"Farketmedim" dedi(motivasyon sıfır). Oysa ki kızlarım ve öğrencilerim kilo verdiğimi farkettiler.
"Hedefin kaç" diye sordu, "60" dedim. "70 yeter" dedi(ne kadar ümidini kaybattiyse artık)(3. bebekten sonra "artık bu kilonu koru kilo vermek için uğraşmana gerek yok" demişliği var)
sen de az hayal gücünü kullan iş yerinin nasıl olmasını istiyorsan öyle hayal et ve cidden olmuş gibi mutlu ol hatta şükret, bunu her gün yap 1 ay sonra ya o manyakların tayini çıkar ya başka bölüme gider ya da normalleşmeye başlarlar denemesi bedava sonucu muhteşem olacak garanti veriyorum sanaNe deyim bilemedim canim evliyken kilo verdigim dönem bu tarz seyleri bende yaşadımüzüldüm duruma ama bu senin pes etmene sebep olmasin kesinlikle sen devam et ona yanıldığını göster kuzum
Abla benim isyerini görsen burda enerjimi kalır ya. Nerde manyak burda
Ne deyim bilemedim canim evliyken kilo verdigim dönem bu tarz seyleri bende yaşadımüzüldüm duruma ama bu senin pes etmene sebep olmasin kesinlikle sen devam et ona yanıldığını göster kuzum
2. seçenek canım, ben bilirim onu aklından geçenleri, dediğin gibi kıskançlık krizleri de kapıda..cidden farkın da değilse , bence senin kocan evlendim hatun nasıl olsa sürekli elimin altın da güvencesiyle biraz vurdumduymaz olmuş sana karşı , ya daaaa zayıfladığını fark ettiğini söylemiyor ki aklınca sen havalanıp burnun yukarı kalkar sanıyor , sen cidden ideal bedenine indiğin de senin koca bildiğin kıskanç olacak gibime geliyor gülüm , böyle farkında değilim numarası yapanlar içinden çok şey düşünür
kıskançlık krizini sana yansıtırsa o zaman koz senin elin de demektir kaprisin alasını yaparsın2. seçenek canım, ben bilirim onu aklından geçenleri, dediğin gibi kıskançlık krizleri de kapıda..
Teşekkür ederim canım aynen öyle oluyor insan yarış psikolojisi ile sporu devamlı hale getiriyor bana da iyi oldu inş alışkanlık haline getirip sürekli yürürüz havalarda düzelirken mis gibi at kendini dışarıya
Listeye girme benim için hayal artıkIyiki listede degildin o zaman
Vayyyysbedenimi evimi ve ruhumu temiz tutup dengede kalıyorum :)))
aspratörün çok yağlandığı zaman fırın tepsisine kaynar su koyup ocağın üstüne koy kaynama devam etsin içine bir tane bulaşık makinesi tableti at içine aspratör filitrelerini koy beklet (ocağı kapat o arada) yağını söküp atıyor sabit tarafını da silerken hangi deterjan olursa olsun sıktıktan sonra azıcık bekle bulaşık süngeriyle iki üstünden gittin mi gıcır gıcır olur 10-15 dk nı almaz bile filitrelerin temizliği ile beraber , sonrada hafta da bir temizleme mendililleri var 1 tanesiyle tüm aspratör tertemiz siliniyor sil at böylece kirlenmiyor uğraşmadan sürekli temiz kalıyor
Abla musteriler normal degil onlari napcazsen de az hayal gücünü kullan iş yerinin nasıl olmasını istiyorsan öyle hayal et ve cidden olmuş gibi mutlu ol hatta şükret, bunu her gün yap 1 ay sonra ya o manyakların tayini çıkar ya başka bölüme gider ya da normalleşmeye başlarlar denemesi bedava sonucu muhteşem olacak garanti veriyorum sana
Benimkide eve poset poset abur cburla gelirdi zaafimdan vurmaya çalışırdı. Sonra bakti kararliyim en son tekme tokat bi girişti sonra ayrildik zatenBu sabah oda tartıldı, benden 2.5 kg fazla şimdi,, bende vereceğim 4 kilo diyor, benle rekabete girdi anlayacağın.
Yıllarca bu tavrı yüzünden bir türlü diyete başlayamadım, ne zaman başlasam "tadına bak, sensiz yiyemem, gel yanımda otur yanlız kalmayayım" diye diye diyet yaptırtmadi bana...ama bu defa kararlılığımın farkında...
Neden tekme tokat, diyet yapıyorsun diye mi?en son tekme tokat bi girişti sonra ayrildik zaten
müşterilerin de çok kibar hatta daha sonra teşekküre hediye gelen insanlar olduğunu hayal et :))Abla musteriler normal degil onlari napcaz
Benimkide eve poset poset abur cburla gelirdi zaafimdan vurmaya çalışırdı. Sonra bakti kararliyim en son tekme tokat bi girişti sonra ayrildik zaten
Cok ekşınlı bi evlilik gecirdim canim zuhal ablalar biliyor o donemleri :)Neden tekme tokat, diyet yapıyorsun diye mi?
Gunaydin beybi HosgeldinGünaydın herkese dün sürekli bağlanti hatası verdi nerde kalmıştım devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?