Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ekim2009 maşallah
Seni okuyınca temizlik yapasım geldi200 o derece
Zira aspiratör ağlıyor beni sil artık diye

Ayrıca bence de hasta değilsin
bedenimi evimi ve ruhumu temiz tutup dengede kalıyorum :)))
aspratörün çok yağlandığı zaman fırın tepsisine kaynar su koyup ocağın üstüne koy kaynama devam etsin içine bir tane bulaşık makinesi tableti at içine aspratör filitrelerini koy beklet (ocağı kapat o arada) yağını söküp atıyor sabit tarafını da silerken hangi deterjan olursa olsun sıktıktan sonra azıcık bekle bulaşık süngeriyle iki üstünden gittin mi gıcır gıcır olur 10-15 dk nı almaz bile filitrelerin temizliği ile beraber , sonrada hafta da bir temizleme mendililleri var 1 tanesiyle tüm aspratör tertemiz siliniyor sil at böylece kirlenmiyor uğraşmadan sürekli temiz kalıyor

azıcık yoruldum akşam yarım saat yattım dinlendim hemen :)
hamaratlık değil gülüm benim ki evi sadeleştirip sürekli düzenli olsun istiyorum ama ıvır zıvır fazlalıklar var eşim evden de çıkarttırmıyor tayinci olunca taşınırken lazım olur diye bir dolu yığıntım var bir eve olan tül güneşlik diğer evde düdük gibi kalabiliyor mesela :)

aminnn inşallah olmayacak
işi almışsın sultanım hayırlı uğurlu olsun , içine sindi mi istediğin mesafe de mi

iyi eğlenceler allah hayırlı etsin :)
becerikli oldun mu iş hep sana kalırrrrrrrrr

Ne deyim bilemedim canim evliyken kilo verdigim dönem bu tarz seyleri bende yaşadım üzüldüm duruma ama bu senin pes etmene sebep olmasin kesinlikle sen devam et ona yanıldığını göster kuzum
Abla benim isyerini görsen burda enerjimi kalır ya. Nerde manyak burda

cidden farkın da değilse , bence senin kocan evlendim hatun nasıl olsa sürekli elimin altın da güvencesiyle biraz vurdumduymaz olmuş sana karşı , ya daaaa zayıfladığını fark ettiğini söylemiyor ki aklınca sen havalanıp burnun yukarı kalkar sanıyor , sen cidden ideal bedenine indiğin de senin koca bildiğin kıskanç olacak gibime geliyor gülüm , böyle farkında değilim numarası yapanlar içinden çok şey düşünür

sen de az hayal gücünü kullan iş yerinin nasıl olmasını istiyorsan öyle hayal et ve cidden olmuş gibi mutlu ol hatta şükret, bunu her gün yap 1 ay sonra ya o manyakların tayini çıkar ya başka bölüme gider ya da normalleşmeye başlarlar denemesi bedava sonucu muhteşem olacak garanti veriyorum sana

Ne deyim bilemedim canim evliyken kilo verdigim dönem bu tarz seyleri bende yaşadım üzüldüm duruma ama bu senin pes etmene sebep olmasin kesinlikle sen devam et ona yanıldığını göster kuzum

Bu sabah oda tartıldı, benden 2.5 kg fazla şimdi,, bende vereceğim 4 kilo diyor, benle rekabete girdi anlayacağın.

Yıllarca bu tavrı yüzünden bir türlü diyete başlayamadım, ne zaman başlasam "tadına bak, sensiz yiyemem, gel yanımda otur yanlız kalmayayım" diye diye diyet yaptırtmadi bana...ama bu defa kararlılığımın farkında...

2. seçenek canım, ben bilirim onu aklından geçenleri, dediğin gibi kıskançlık krizleri de kapıda..

C cemresila canım tebrik ederim spor için ama iyi oldu bayaği yürüdum sayende darısı haftaya artık
Teşekkür ederim canım aynen öyle oluyor insan yarış psikolojisi ile sporu devamlı hale getiriyor bana da iyi oldu inş alışkanlık haline getirip sürekli yürürüz havalarda düzelirken mis gibi at kendini dışarıya

Vayyyys
Böyle pratik bilgilere ihtiyacım var işte .
Teşekkürler.

Abla musteriler normal degil onlari napcaz
Benimkide eve poset poset abur cburla gelirdi zaafimdan vurmaya çalışırdı. Sonra bakti kararliyim en son tekme tokat bi girişti sonra ayrildik zaten

Abla musteriler normal degil onlari napcaz

Benimkide eve poset poset abur cburla gelirdi zaafimdan vurmaya çalışırdı. Sonra bakti kararliyim en son tekme tokat bi girişti sonra ayrildik zaten
müşterilerin de çok kibar hatta daha sonra teşekküre hediye gelen insanlar olduğunu hayal et :))
affferiiin kız sana iyi ki ayrılmışsın keşke o tekme tokat olmadan ayrılsaydın ama neyse olan olmuş bitmiş geçmişe düşünmek yerine gelecek güzel günleri düşünüp şimdinin tadını çıkarmaya bak gülüm ve bol bol şükret teşekkür et rabbim iyilik ve güzellikleri ardı ardına yollar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…