Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar çok heyecanlı ve mutluyummmmmm sınavı gectim çok şükür ehliyet cepte
hayırlı olsun canım kazasız belasız inşallah
Yok kiz direk uretim hatasi bu aynen öyle beybiii

Yok görmüyor canim adamin babalikla alakasi yok. Gene mahkemelik olduk zaten
hadi ya
güzel olmuş
hafta sonu ya dışarıdalardır ya da benim gibi evdekilerin isteklerine dönüyorlardır iş iş işş hiç bitmeyoooo yaavff
abla senin mesai saatin yok ki hafta boyu full
Aslında buradayım, ama keyifsizim, bir türlü yazamadım
hayır olsun

Menü
Sabah(10:30)
1 greyfurt
3 yumurta azcik tereyağı ile pisti
1 kk peynir

Akşam(17;30)
1 tK fıstık ezmesi ev yapımı robotu da yaktım sonunda olmuş mu diye bakarken 1tk olmuştur benim tadimlarda
4 YK tavuk yemeği
1 büyük bardak ayran

Şu: 2 lt Spor: 45dk Leslie 5k 12 dk Leslie bölgesel = 171 puan Fit mutlu anne

Noldu canim esinlemi sorun var gene
Yok canım, kaç günlerdir uykusuz kalmamın açısı çıktı, fena grip oldum...daha kötüsü böbreklerim çok ağrıyor, o kadar su içtim, wc ye gidemedim. Akut böbrek yetmezliği mide bulantısı ve iştahsızlık yapıyor.

hayırlı olsun canım kazasız belasız inşallah
hadi ya
güzel olmuş
abla senin mesai saatin yok ki hafta boyu full
hayır olsun
Bunuda atlatirim kuzum sorun yapacak bisi degil :)
Afiyet olsun kuzum
Iyi gelecek bisi yokmu canim cok gecmis olsun
07:30=== 2 çatal salçalı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin

13:00=== 1 büyük fincan sade kahve

15:00=== 3 adet kaşarlı mantar
2 kase yoğurt

2 lt su
Acikmayacakmisin canim

Çok geçmiş olsun canım. sıcak su torbası koyuyor musun?

07:30=== 2 çatal salçalı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin

13:00=== 1 büyük fincan sade kahve

15:00=== 3 adet kaşarlı mantar
2 kase yoğurt

2 lt su
Bebeğim sen çoook az yiyyorsun ya, ben ilk defa dün akşamı es geçtim kafam gözüm ağrıdı. Böyle direncin düşebilir, metabolizman yavaşlayabilir.

Afiyet olsun bebişim, sporunu çok beğendim

Dışarı çıkmıştım bi bluz iade etmek için, şimdi geri geldim ve bişey farkettim. Ben bildiğin idare edecek kadar giyiniyormuşum, hani ortamına uygun olsun, biraz da güzel-orijinal olsun yeter. Buraya taşındığımdan beri de hepten sallamaz oldum. Nasılsa çok yakışmayacak diye yeni çıkan şeylere alıcı gözüyle pek bakmadığımı farkettim. Hımm güzelmiş, giysin gençler modundayım. 28 yaşında giyinme hevesim sönmüş kilodan dolayı. 3 gün önce aynı mağazada elime bi pantolon aldım, normal siyah ama 40 beden ki normalde 44 bedendim. İç sesim tamam kilo verdin ama abartma bence diye bıd bıd konuşuyordu, denedim oldu nasılll sevindim, aldım hemencik. Bugün de tekrar göz gezdirince iyice bi gaza geldim, senelerdir kendime haksızlık ediyorum, sanki bedenim zihnimdeki kadar güzel giyinmeyi haketmiyormuş gibi hissediyorum- davranıyorum. Öyle işte paylaşayım dedim:)

Güzel olmuş canım, sabah ben de fırında pattiz kaçamağı yaptım afiyet olsun

Iyi gelecek bisi yokmu canim cok gecmis olsun
Bitki çayları yapıp içtim biraz, sıcak sıcak.

Acikmayacakmisin canim
İştahım sıfır şu anda, en sevdiğim yemek olsa canım çekmez.

Çok geçmiş olsun canım. sıcak su torbası koyuyor musun?
Sıcak su torbası denemedim ama battaniyenin altında kendimi sıcak tutuyorum.

Bebeğim sen çoook az yiyyorsun ya, ben ilk defa dün akşamı es geçtim kafam gözüm ağrıdı. Böyle direncin düşebilir, metabolizman yavaşlayabilir.
Diyete başlamadan evvelde yeme düzenim böyleydi aslında, sadece ne yediğime dikkat etmiyordum, benim bünye alışık bu duruma.

Canım neticede senin bedenin senin kararın hani ısrar etmek istemem ama:) zihnin alışıktır, bünyen alışmaz. Sürekli yorgun, düşük modlu hissedersin. Bi yeri yapayım derken başka yeri yıkmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…