- 5 Aralık 2013
- 7.970
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.461
hafta sonu ya dışarıdalardır ya da benim gibi evdekilerin isteklerine dönüyorlardır iş iş işş hiç bitmeyoooo yaavffNerde bu millett
Nerde bu millett
Ohooo cok bosluyosunuz burayihafta sonu ya dışarıdalardır ya da benim gibi evdekilerin isteklerine dönüyorlardır iş iş işş hiç bitmeyoooo yaavff
Noldu canim esinlemi sorun var geneAslında buradayım, ama keyifsizim, bir türlü yazamadım
hayırlı olsun canım kazasız belasız inşallahKızlar çok heyecanlı ve mutluyummmmmm sınavı gectim çok şükür ehliyet cepte
hadi yaYok kiz direk uretim hatasi buaynen öyle beybiii
Yok görmüyor canim adamin babalikla alakasi yok. Gene mahkemelik olduk zaten
güzel olmuşMenum
10:00
Kk peynir
5 zeytin
1 Haşlanmış yumurta
3 çilek
Bir bardak kefir
13:00
15 gr fındık
14:30
Bir kepçe mercimek çorbası
2 y.k. fırında patates
Salata
17:30
2 kepce mercimek çorbası
Salata
Su 2 ye tamamlarim
abla senin mesai saatin yok ki hafta boyu fullhafta sonu ya dışarıdalardır ya da benim gibi evdekilerin isteklerine dönüyorlardır iş iş işş hiç bitmeyoooo yaavff
hayır olsunAslında buradayım, ama keyifsizim, bir türlü yazamadım
Yok canım, kaç günlerdir uykusuz kalmamın açısı çıktı, fena grip oldum...daha kötüsü böbreklerim çok ağrıyor, o kadar su içtim, wc ye gidemedim. Akut böbrek yetmezliği mide bulantısı ve iştahsızlık yapıyor.Noldu canim esinlemi sorun var gene
Bunuda atlatirim kuzum sorun yapacak bisi degil :)hayırlı olsun canım kazasız belasız inşallah
hadi ya
güzel olmuş
abla senin mesai saatin yok ki hafta boyu full
hayır olsun
Afiyet olsun kuzumMenü
Sabah(10:30)
1 greyfurt
3 yumurta azcik tereyağı ile pisti
1 kk peynir
Akşam(17;30)
1 tK fıstık ezmesi ev yapımı robotu da yaktım sonunda olmuş mu diye bakarken 1tk olmuştur benim tadimlarda
4 YK tavuk yemeği
1 büyük bardak ayran
Şu: 2 lt Spor: 45dk Leslie 5k 12 dk Leslie bölgesel = 171 puanFit mutlu anne
Iyi gelecek bisi yokmu canim cok gecmis olsunYok canım, kaç günlerdir uykusuz kalmamın açısı çıktı, fena grip oldum...daha kötüsü böbreklerim çok ağrıyor, o kadar su içtim, wc ye gidemedim. Akut böbrek yetmezliği mide bulantısı ve iştahsızlık yapıyor.
Acikmayacakmisin canim07:30=== 2 çatal salçalı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
13:00=== 1 büyük fincan sade kahve
15:00=== 3 adet kaşarlı mantar
2 kase yoğurt
2 lt su
Geçmiş olsun canım su ne kadar içtin susuzluk baş ağrısı yaparKizlar basima cok fena bi agri girdi niye boyle oldum bilmiyorum ya
1.5 litre var canim ya ama cok yogundum bilmiyorum ondan olabilir sersem gibi oldum bi andaGeçmiş olsun canım su ne kadar içtin susuzluk baş ağrısı yapar
Çok geçmiş olsun canım. sıcak su torbası koyuyor musun?Yok canım, kaç günlerdir uykusuz kalmamın açısı çıktı, fena grip oldum...daha kötüsü böbreklerim çok ağrıyor, o kadar su içtim, wc ye gidemedim. Akut böbrek yetmezliği mide bulantısı ve iştahsızlık yapıyor.
Bebeğim sen çoook az yiyyorsun ya, ben ilk defa dün akşamı es geçtim kafam gözüm ağrıdı. Böyle direncin düşebilir, metabolizman yavaşlayabilir.07:30=== 2 çatal salçalı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin
13:00=== 1 büyük fincan sade kahve
15:00=== 3 adet kaşarlı mantar
2 kase yoğurt
2 lt su
Afiyet olsun bebişim, sporunu çok beğendimMenü
Sabah(10:30)
1 greyfurt
3 yumurta azcik tereyağı ile pisti
1 kk peynir
Akşam(17;30)
1 tK fıstık ezmesi ev yapımı robotu da yaktım sonunda olmuş mu diye bakarken 1tk olmuştur benim tadimlarda
4 YK tavuk yemeği
1 büyük bardak ayran
Şu: 2 lt Spor: 45dk Leslie 5k 12 dk Leslie bölgesel = 171 puanFit mutlu anne
Güzel olmuş canım, sabah ben de fırında pattiz kaçamağı yaptımMenum
10:00
Kk peynir
5 zeytin
1 Haşlanmış yumurta
3 çilek
Bir bardak kefir
13:00
15 gr fındık
14:30
Bir kepçe mercimek çorbası
2 y.k. fırında patates
Salata
17:30
2 kepce mercimek çorbası
Salata
Su 2 ye tamamlarim
Bitki çayları yapıp içtim biraz, sıcak sıcak.Iyi gelecek bisi yokmu canim cok gecmis olsun
İştahım sıfır şu anda, en sevdiğim yemek olsa canım çekmez.Acikmayacakmisin canim
Sıcak su torbası denemedim ama battaniyenin altında kendimi sıcak tutuyorum.Çok geçmiş olsun canım. sıcak su torbası koyuyor musun?
Diyete başlamadan evvelde yeme düzenim böyleydi aslında, sadece ne yediğime dikkat etmiyordum, benim bünye alışık bu duruma.Bebeğim sen çoook az yiyyorsun ya, ben ilk defa dün akşamı es geçtim kafam gözüm ağrıdı. Böyle direncin düşebilir, metabolizman yavaşlayabilir.
Canım neticede senin bedenin senin kararın hani ısrar etmek istemem ama:) zihnin alışıktır, bünyen alışmaz. Sürekli yorgun, düşük modlu hissedersin. Bi yeri yapayım derken başka yeri yıkmayalımBitki çayları yapıp içtim biraz, sıcak sıcak.
İştahım sıfır şu anda, en sevdiğim yemek olsa canım çekmez.
Sıcak su torbası denemedim ama battaniyenin altında kendimi sıcak tutuyorum.
Diyete başlamadan evvelde yeme düzenim böyleydi aslında, sadece ne yediğime dikkat etmiyordum, benim bünye alışık bu duruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?