- 5 Aralık 2013
- 7.970
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.441
Napayim abla gülüp geçiyorum. Durursam oldugum yerde sayarim gelecek onemli her zamanmüşterilerin de çok kibar hatta daha sonra teşekküre hediye gelen insanlar olduğunu hayal et :))
affferiiin kız sana iyi ki ayrılmışsın keşke o tekme tokat olmadan ayrılsaydın ama neyse olan olmuş bitmiş geçmişe düşünmek yerine gelecek güzel günleri düşünüp şimdinin tadını çıkarmaya bak gülüm ve bol bol şükret teşekkür et rabbim iyilik ve güzellikleri ardı ardına yollar
olsun ama genel olarak güzel olmuşKizlar selam, once menumu yazayim, sonra alintilar insallah
Saat 8:30-9:00
2 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici kadar peynjr
6 zeytin
Yarim cb ceviz
Domates salata
Saat 11:00
Sade filtre kahve
Saat 14:00
2 bardak ayran 5 ceviz
Saat 17:30
1 muz
Az sutle kahve
Saat 18:00- 18:30
El kadar izgara et
Salata
3 yk yogurt
Bugun tam karatay yapamadim, cok aciktim esimi beklerken. Sabah cok yiyemiyorum fazla geliyor ama sonra da acikiyorum. Olmadi 3 ogun gibi yapicam kursa gittigim gunler, bakalim zaman gosterecek
Martin sonu baharsa bahar da listelere döner :)Hadi hayirli olsun abla, Allah huzurla bol, bereketli kazanc nasip etsin
Ayyy kolay gelsin ablaa
Bahar geri gelmis hos gelmis, tez zamanda bol eksilerini goruruz insallah
Gaye guzel afiyet olsun
Gayet gjzel canom masallah
Guzel olmus canim afiyet olsun
Sana sonuna kadar katiliyorum Ekim, en nihayetinde cok istiyorsan fazla masraf yapmamak kosuluyla yardim edebilirsin dediben de haftaya pztsi irtibata gecip ufak da olsa birsetler gondermeye niyet ettim bakalim :) yani 10 euroluk yardim yollasam yine de
4-5 cocugun kitap eksigini kapatmis olurum. Beni 10 euro zengin de etmez, fakir de :) zaten beni cok zorlarsa artik arkadaslara elden nakit para verip turkiyedeki hesabima tl yollamalarini isterimnapim canim benim icim rahat etmez baska turlu.
Cuma icin gayet guzel afiyet olsun canim
Ayyy supersin bana da yolla bu enerjinden benim de artik evi bi guzelce temizlemem lazim
show yapmak serbest :)Bu hafta 3.olduk kizlar
Emeklerinizden dolayi hepinizi tebrik ederim
Bu hafta az verenlerin haftaya show yapmalarini bekliyorum
Herkes minumum yuzde 1 ve üstü gelse cok iyi olur
CurukElma bireysel 3.lugunden dolayi cooook tebrikler tatlim
ayranı devirmişsin gece keşke daha vakitli bir zamanda az leblebi ile tuketseydinYa ben bugün bi dengesizlik yaptım, bakalım yarına nasıl yansıyacak. Sabah kahvaltı etmek için vaktim yoktu alakasız bir şeyle başladım. Neyse menüye geçeyim.
08.10
1 dilim pizza (şu dr. Oetkerin mozeralla pizzasının 1/4ü, incecik, 85g a falan denk geliyor)
Yarım çb tarçınlı yy süt
3-4 zeytin, 1 parça peynir
14.30
3 yk yulaftan krep
2 hurma
3 çeri, 3-4 dilim salatalık
5 zeytin
6 fındık
Yeşillik
1 çk krem peynir, 1çk biber salçası
1 dilim hellim peyniri
1 dilim beyaz peynir
Yarım çb yy tarçınlı süt
Burdan sonra kesiliyo menüilk acıkmadım diye yemedim, sonra vakit geç oluyo diye yemedim.
Bir yandan iyi oldu, bi yandan spor yapacaktım ama halsiz hissettim. Gerçi yesem de yapmayabilirdim
Sevgili günlük tarzında bir menü paylaşımı oldu
Su Da 2 lt
kuzu bitter yasak değil mi yoğurt çorbası da yarma mi kullandınSabah 11.30
1 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
1 tatlı kaşığı balbu yasak
Yarım çay b çiğ fındık
1 kivi
Akşam 19.00
1 tabak saç kavurma
5 yk yoğurt çorbası
1 fincan sütlü kahve
2 kare bittrr
Yarım çay b çiğ fındık
Su 2.5 lt
Spor 1 saat tempolu yürüyüş
çok dengesiz olmuş hem sabah aç kalıp akşam hem çorba hem pilav hem pasta full karbonSabah öğle hiçbirşey yemedim ilkindin bi dondurma yedim bir elma
akşam
Tarhana çorbası
Tavuk mantar sote
4K pilav
Bir dilim yaş pasta
Su yine çok az oldu
Spor 90dk yürüyüş 270p @bi prenses annesi
öğleni akşam telafi etmişsin cuma ödülü olmuşİyi geceler kızlar menüm gecikti
Kahvaltıdan önce bağırsak düzenleyen kür
Kahvaltı 08:20
5 zeytin
2 kk ev usulü kaşar peyniri
Kiraz domates
Salatalık
Marul
Maydanoz
5li bitki cayi
Öğle: 14:30
Yarım su bardağı garniturlu yeşillikli şehriye salatasi
2 parmak kalinliginda bi tane sigara boregi
Açık çay
Akşam 19:00
6-7 kaşık kabak yemeği
4 Ispanaklı eriste
Domates
Salatalık
Su 1.5 lt
Spor yok
Menüm çok iyi değil farkındayim kızlar ama ben hala çok aç hissediyorum bugün bi türlü doyamadım ya tövbe estağfurullah
Canım birseyler istiyor sanki sonra midem bulanıyor gibi içim almıyor falan
güzel olmuşBugün menüm
10.30 1 çk tereyağı
1 çk bal
1.tbe (misafir geldi bişey hazırlayamadım)
11.00 1 sade türk kahvesi
1 dilim armut
15.00 1 kase makarna salatası ( dün yazmıştım çok canım çekiyor diye)
18.00 1 porsiyon ciğer
Salata
Yoğurt
Su 2l spor 100 dk yürüyüs 300 puan @bi prenses annesi
sbaah seni düşünmüştüm valla kalp kalbe karşı bu hafta çok gelmedi diyordumKızlar kusuruma bakmayın bu aralar çok yoğunum girmeye hiç fırsatım olmuyo inaninki spor yapmaya bile vaktim yok yani
NOT: ben arada eve iş alıyorum hem sevdiğim bişey hemde eve küçük bi katkım olsun diye bu hafta onla uğraştım dün aksam bitti şükür rahatım bi süre)
Hem dün beklenmedik misafirlerim oldu' bugünde aksama düğün var birazdan dışarı cikicam 1-2 eksiğim var onu halletmem lazım ama yarından itibaren full aktif olucam
geçmiş olsun ağır mi geldi acabaMutlu haftasonlarımız olsun inş.sabah 30 dk lık yürüyüşümle başladım güne:)dün çok rahatsızlandım,bi an çok kötü oldum eşimi çağırdım hemn zaten iş dönüşndeydi ama hızlıca gel dedim,midem o kdar kötü oldu ki,ağzıma geldi sanki(çok afedersiniz) hemen balkona çıktım derin derin nefes aldım o biraz iyi geldi,eşim gelince de biraz uzandım,derken çok şükür uyumuşum,ara ara kalktım ama buraya gelecek durumda değildim çok.bir velim adıyamanlı çiğköfte yapmış getrmişti persmbe günü sağolsun ben de çoook severim ama pers olnca bi ısırık alıp cumaya saklamıştım,akşam da bol çiğköfteli bi dürüm yapıp yedim ama çok kötü oldum yaRabbim sağlık ne büyük nimet dedim bi kez daha..çok şükür..
öğlen odulse akşam ceza mı oldu çiğ köfte porsiyon miktarı 3 sıkımDünkü menüm
Sabah
Az tereyağlı 2 yumurta
Bi avuç peynir
5 zeytin
Bol domats
Yeşillik
14.30
Bi porsiyon peynrli börek(bu haftaki kaçamağım olsun;(
lokma tatlsndan üc dört tane(arkdas günümüz vardı)(okul gezisi snrası)
18.15
Bi büyük çigköfte dürüm
Su
2.5 lt civarı
Spor
35 dk yürüyüş
çok şükür nerdesin kız senGünaydınnn canlarımmmm
Musmutlu gününüz olsun... yavaş yavaş aranıza dönme kararı aldım.
Özledim sizi ❤
bu yüzden beceriksiz numarası yapacaksın ama kaç yıllık gelinsin senin için çok geç :)Gunaydinnnnnn mutlu haftasonlari kizlar
Baklavaci geldiiiii hanimmmmmmmmm
Bu hafta 1.olamayan kizlarima ceza olarak 5 er dil. Baklava veriyom sisko kalsinlar
Anacim bu dunyada biseyi iyi yapmican
Yoksa hep sana kaliyor
Aksam tatliyi yaptim piserken uyumus kalmisim Allahtan tam zamaninda gozum acildi
Bugun gelemem kizlar malum dugun var
Evi toparlayip hazirlanmaya baslarim
2 de falan gelin almaya gidelicek ordanda salona gecilir
planlı insanları pek bir severim :)Görümceminkini alırım önce ikisindede tartılıp tartı farkını alıp ne kadar kalcaksa onda devam ederim
birincisi erkekler en geç dile getiren cinstir herkes fark eder erkekler en son söyler sorunca da bilmem yooo gibi kavramlar ikincisi daha önce yapboz diyetleri. Oldu ise bu defa da öyle olacak diye zaten fark etse de demezlerKızlar dün eşime "bir ayda 5 kilodan fazla verdim, farketmedin mi" dedim.
"Farketmedim" dedi(motivasyon sıfır). Oysa ki kızlarım ve öğrencilerim kilo verdiğimi farkettiler.
"Hedefin kaç" diye sordu, "60" dedim. "70 yeter" dedi(ne kadar ümidini kaybattiyse artık)(3. bebekten sonra "artık bu kilonu koru kilo vermek için uğraşmana gerek yok" demişliği var)
güzellik merkezinde mıydın sen hilal yanlış mı hatırlıyorum yoksaNe deyim bilemedim canim evliyken kilo verdigim dönem bu tarz seyleri bende yaşadımüzüldüm duruma ama bu senin pes etmene sebep olmasin kesinlikle sen devam et ona yanıldığını göster kuzum
Abla benim isyerini görsen burda enerjimi kalır ya. Nerde manyak burda
haha kafasına kafasına vur verdiğin kiloları ,göster gününü biz seni tutuyoruzBu sabah oda tartıldı, benden 2.5 kg fazla şimdi,, bende vereceğim 4 kilo diyor, benle rekabete girdi anlayacağın.
Yıllarca bu tavrı yüzünden bir türlü diyete başlayamadım, ne zaman başlasam "tadına bak, sensiz yiyemem, gel yanımda otur yanlız kalmayayım" diye diye diyet yaptırtmadi bana...ama bu defa kararlılığımın farkında...
Neden tekme tokat, diyet yapıyorsun diye mi?
Hoşbulduk kuzu bu hafta içinde. TebriklerCok ekşınlı bi evlilik gecirdim canim zuhal ablalar biliyor o donemleri :)
Gunaydin beybi Hosgeldin
Tövbeler tövbesi kız diyetini boz diye mi olay çıkardıAbla musteriler normal degil onlari napcaz
Benimkide eve poset poset abur cburla gelirdi zaafimdan vurmaya çalışırdı. Sonra bakti kararliyim en son tekme tokat bi girişti sonra ayrildik zaten
Günaydın balımGünaydın herkese dün sürekli bağlanti hatası verdi nerde kalmıştım devam :)
Evet baharim guzellik merkezindeyim estetisyen oldum çıktımolsun ama genel olarak güzel olmuş
Martin sonu baharsa bahar da listelere döner :)
show yapmak serbest :)
ayranı devirmişsin gece keşke daha vakitli bir zamanda az leblebi ile tuketseydin
kuzu bitter yasak değil mi yoğurt çorbası da yarma mi kullandın
çok dengesiz olmuş hem sabah aç kalıp akşam hem çorba hem pilav hem pasta full karbon
öğleni akşam telafi etmişsin cuma ödülü olmuş
güzel olmuş
sbaah seni düşünmüştüm valla kalp kalbe karşı bu hafta çok gelmedi diyordum
geçmiş olsun ağır mi geldi acaba
öğlen odulse akşam ceza mı oldu çiğ köfte porsiyon miktarı 3 sıkım
çok şükür nerdesin kız sen
bu yüzden beceriksiz numarası yapacaksın ama kaç yıllık gelinsin senin için çok geç :)
planlı insanları pek bir severim :)
birincisi erkekler en geç dile getiren cinstir herkes fark eder erkekler en son söyler sorunca da bilmem yooo gibi kavramlar ikincisi daha önce yapboz diyetleri. Oldu ise bu defa da öyle olacak diye zaten fark etse de demezler
güzellik merkezinde mıydın sen hilal yanlış mı hatırlıyorum yoksa
haha kafasına kafasına vur verdiğin kiloları ,göster gününü biz seni tutuyoruz
Sagol kuzumHoşbulduk kuzu bu hafta içinde. Tebrikler
Biz hilalin boşandım demesine niye göbek attık sanıyorsunuz , çok şükür kurtuldu hasta ruhludan kime güzel görüneceksin niye spor niye diyetTövbeler tövbesi kız diyetini boz diye mi olay çıkardıöldürdün beni yaaa gülüyo bi de
Oh ne güzel mesleğini yapıyorsun geçmişi boşver şahsen ben oğlun ve senin için çok sevindimEvet baharim guzellik merkezindeyim estetisyen oldum çıktım
O dönemimi bilenlerdin biride bahar
Sagol kuzum
Evet maalesef öyle oldu canim sarhosken kiskanclik krizine girdi sonu mahkemede bitti hem darptan hem bosanmadanTövbeler tövbesi kız diyetini boz diye mi olay çıkardıöldürdün beni yaaa gülüyo bi de
Ohh ins yarin bende aynisini yapcam en guzelini yapmisin canimHava yağmurlu spor sonrası bir üşüme geldi şimdi battaniye altında kahve keyfi hazır sipamda spor sonrası uyudu :) benden çok terlemeyi başarıyor
Amaan salla kuzu, heeer şey insanlar için, dün işler kötü gider, bugün güneş açar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, bizim de iyiliğimizi, güzelliğimizi artırsınNapayim abla gülüp geçiyorum. Durursam oldugum yerde sayarim gelecek onemli her zaman
Hala yaziyor arada bahar dün gece gene yazmış özledim diye neyse agzimi bozmicam burdaBiz hilalin boşandım demesine niye göbek attık sanıyorsunuz , çok şükür kurtuldu hasta ruhludan kime güzel görüneceksin niye spor niye diyet
Valla yoluna koydum kuzum cok şükür universiteyede devam ediyorum 3 sene sonra bide ogretmen olucamOh ne güzel mesleğini yapıyorsun geçmişi boşver şahsen ben oğlun ve senin için çok sevindim
Aynen öyle canım. Olanlara oturup aglayacak bi yapım yok direk siler gecerimAmaan salla kuzu, heeer şey insanlar için, dün işler kötü gider, bugün güneş açar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, bizim de iyiliğimizi, güzelliğimizi artırsınO zaman şimdi dansssss diyorum
Az önce durumu çakınca ben de hemen o zaman danzzzz dedim direk, verilen standart tepki bu demekki:) eleman arıza çıkmış Rıza baba, neyseki kızımız kurtulmuş, şimdi güzel günlere doğru kulaç atalımBiz hilalin boşandım demesine niye göbek attık sanıyorsunuz , çok şükür kurtuldu hasta ruhludan kime güzel görüneceksin niye spor niye diyet
Başına bela olmasında , çocuğu görme günleri var mı gitsin kendi başını yesinHala yaziyor arada bahar dün gece gene yazmış özledim diye neyse agzimi bozmicam burda
Valla yoluna koydum kuzum cok şükür universiteyede devam ediyorum 3 sene sonra bide ogretmen olucam
Aynen öyle canım. Olanlara oturup aglayacak bi yapım yok direk siler gecerim
Sizinle tanışmadım diye hatırlıyorum ama adınız çok geçti, herkes sizi merak etti
Şimdi baktım, tanışmışız.... aklım fikrim yemeklerde, ondan gayrı ne varsa unutuyorum
benimkide seytan kulagina kurşun cok iyi kac senedir pil bile degismedim
Kuzum geri gonderirsen tarti işini ne yapicaz
sagolasin tatlim
aksam kurunun yanina ekmek yerine salata olmaliydi cnm
Annenede nice mutlu yillar
birazdaha pisirseydin madem yemegi :))
hayyy masallahhhhh kadinin icinden temizlik perisi cikmis yine
Bundan sonrada hiiiiicccc agri sizi olmicak ins. Tatlim
ellerine saglik cnm
Cemre ebru gulbe tebrikler
amin cnm sagolasin
liste liste dedin
Al sana liste
ins. Oyle olur cnm sagolasin
Sadece yoldan biraz tirsiyorum
sabah zaten doymamisin oglen guzel cnm
Sonraki ayranida gordum iyi yapmisin
Bu kadar ac birakma kendini
gayet guzel cnm
dhl de paketleme cnm
sabah yumurta olmadigi icin cok doyurucu olmaz
Oglen yedigin sey seni zaten doyurmaz aksine aciktirir
Aksamda yogurt yesillikli salata olsaydi aclik hissetmezdin cnm
aksam guzel cnm :)) digerleri olmamis
neyseki bitirmisin Allah bereket versin cnm
Ne işi yapiyosun
gecmis olsun cnm bugun nasilsin
elif hadi borek kacamagin olsun sonraki lokma ne oluyor tadimlikda degil
Ustune bide cig kofte ustelik dürümlü
Seninki cuma kacamagindan cok ipini koparmak olmus hic olmamis
Hosgeldinnnn guzellikkkkksende cok ozlendinnn
kızzzzzzzzzzz şirineeeee ne güzel karar almışsın ohhh dön gari zaten yeter bu kadar ayrılık
olsun ama genel olarak güzel olmuş
Martin sonu baharsa bahar da listelere döner :)
show yapmak serbest :)
ayranı devirmişsin gece keşke daha vakitli bir zamanda az leblebi ile tuketseydin
kuzu bitter yasak değil mi yoğurt çorbası da yarma mi kullandın
çok dengesiz olmuş hem sabah aç kalıp akşam hem çorba hem pilav hem pasta full karbon
öğleni akşam telafi etmişsin cuma ödülü olmuş
güzel olmuş
sbaah seni düşünmüştüm valla kalp kalbe karşı bu hafta çok gelmedi diyordum
geçmiş olsun ağır mi geldi acaba
öğlen odulse akşam ceza mı oldu çiğ köfte porsiyon miktarı 3 sıkım
çok şükür nerdesin kız sen
bu yüzden beceriksiz numarası yapacaksın ama kaç yıllık gelinsin senin için çok geç :)
planlı insanları pek bir severim :)
birincisi erkekler en geç dile getiren cinstir herkes fark eder erkekler en son söyler sorunca da bilmem yooo gibi kavramlar ikincisi daha önce yapboz diyetleri. Oldu ise bu defa da öyle olacak diye zaten fark etse de demezler
güzellik merkezinde mıydın sen hilal yanlış mı hatırlıyorum yoksa
haha kafasına kafasına vur verdiğin kiloları ,göster gününü biz seni tutuyoruz
ayy çok şükür hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız araba kullanmayı nasip etsin rabbim :))))))))))))))Kızlar çok heyecanlı ve mutluyummmmmm sınavı gectim çok şükür ehliyet cepte
Yok kiz direk uretim hatasi buAz önce durumu çakınca ben de hemen o zaman danzzzz dedim direk, verilen standart tepki bu demekki:) eleman arıza çıkmış Rıza baba, neyseki kızımız kurtulmuş, şimdi güzel günlere doğru kulaç atalım
Yok görmüyor canim adamin babalikla alakasi yok. Gene mahkemelik olduk zatenBaşına bela olmasında , çocuğu görme günleri var mı gitsin kendi başını yesin
Ay cok sevindim tatlim hadi hayirli olsunnnnKızlar çok heyecanlı ve mutluyummmmmm sınavı gectim çok şükür ehliyet cepte
Aynen öyle ben yuruyus yaptigim zaman kacamak yapsamda bünyemi etkilemiyor ama yapmazsam su icsem yariyor moduna giriyorumTeşekkür ederim canım aynen öyle oluyor insan yarış psikolojisi ile sporu devamlı hale getiriyor bana da iyi oldu inş alışkanlık haline getirip sürekli yürürüz havalarda düzelirken mis gibi at kendini dışarıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?