Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Napayim abla gülüp geçiyorum. Durursam oldugum yerde sayarim gelecek onemli her zaman

olsun ama genel olarak güzel olmuş
Martin sonu baharsa bahar da listelere döner :)
show yapmak serbest :)
ayranı devirmişsin gece keşke daha vakitli bir zamanda az leblebi ile tuketseydin
kuzu bitter yasak değil mi yoğurt çorbası da yarma mi kullandın
Sabah öğle hiçbirşey yemedim ilkindin bi dondurma yedim bir elma
akşam
Tarhana çorbası
Tavuk mantar sote
4K pilav
Bir dilim yaş pasta

Su yine çok az oldu
Spor 90dk yürüyüş 270p @bi prenses annesi
çok dengesiz olmuş hem sabah aç kalıp akşam hem çorba hem pilav hem pasta full karbon
öğleni akşam telafi etmişsin cuma ödülü olmuş
güzel olmuş
sbaah seni düşünmüştüm valla kalp kalbe karşı bu hafta çok gelmedi diyordum
geçmiş olsun ağır mi geldi acaba
öğlen odulse akşam ceza mı oldu çiğ köfte porsiyon miktarı 3 sıkım
Günaydınnn canlarımmmm

Musmutlu gününüz olsun... yavaş yavaş aranıza dönme kararı aldım.

Özledim sizi ❤
çok şükür nerdesin kız sen
bu yüzden beceriksiz numarası yapacaksın ama kaç yıllık gelinsin senin için çok geç :)
Görümceminkini alırım önce ikisindede tartılıp tartı farkını alıp ne kadar kalcaksa onda devam ederim
planlı insanları pek bir severim :)
birincisi erkekler en geç dile getiren cinstir herkes fark eder erkekler en son söyler sorunca da bilmem yooo gibi kavramlar ikincisi daha önce yapboz diyetleri. Oldu ise bu defa da öyle olacak diye zaten fark etse de demezler
güzellik merkezinde mıydın sen hilal yanlış mı hatırlıyorum yoksa
haha kafasına kafasına vur verdiğin kiloları ,göster gününü biz seni tutuyoruz
Neden tekme tokat, diyet yapıyorsun diye mi?

Abla musteriler normal degil onlari napcaz

Benimkide eve poset poset abur cburla gelirdi zaafimdan vurmaya çalışırdı. Sonra bakti kararliyim en son tekme tokat bi girişti sonra ayrildik zaten
Tövbeler tövbesi kız diyetini boz diye mi olay çıkardı öldürdün beni yaaa gülüyo bi de

Evet baharim guzellik merkezindeyim estetisyen oldum çıktım

O dönemimi bilenlerdin biride bahar
Hoşbulduk kuzu bu hafta içinde. Tebrikler
Sagol kuzum

Tövbeler tövbesi kız diyetini boz diye mi olay çıkardı öldürdün beni yaaa gülüyo bi de
Biz hilalin boşandım demesine niye göbek attık sanıyorsunuz , çok şükür kurtuldu hasta ruhludan kime güzel görüneceksin niye spor niye diyet

Evet maalesef öyle oldu canim sarhosken kiskanclik krizine girdi sonu mahkemede bitti hem darptan hem bosanmadan
Hava yağmurlu spor sonrası bir üşüme geldi şimdi battaniye altında kahve keyfi hazır sipamda spor sonrası uyudu :) benden çok terlemeyi başarıyor
Ohh ins yarin bende aynisini yapcam en guzelini yapmisin canim

Napayim abla gülüp geçiyorum. Durursam oldugum yerde sayarim gelecek onemli her zaman
Amaan salla kuzu, heeer şey insanlar için, dün işler kötü gider, bugün güneş açar. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın, bizim de iyiliğimizi, güzelliğimizi artırsın O zaman şimdi dansssss diyorum

Biz hilalin boşandım demesine niye göbek attık sanıyorsunuz , çok şükür kurtuldu hasta ruhludan kime güzel görüneceksin niye spor niye diyet
Hala yaziyor arada bahar dün gece gene yazmış özledim diye neyse agzimi bozmicam burda
Oh ne güzel mesleğini yapıyorsun geçmişi boşver şahsen ben oğlun ve senin için çok sevindim
Valla yoluna koydum kuzum cok şükür universiteyede devam ediyorum 3 sene sonra bide ogretmen olucam
Aynen öyle canım. Olanlara oturup aglayacak bi yapım yok direk siler gecerim

Az önce durumu çakınca ben de hemen o zaman danzzzz dedim direk, verilen standart tepki bu demekki:) eleman arıza çıkmış Rıza baba, neyseki kızımız kurtulmuş, şimdi güzel günlere doğru kulaç atalım

Başına bela olmasında , çocuğu görme günleri var mı gitsin kendi başını yesin

Sizinle tanışmadım diye hatırlıyorum ama adınız çok geçti, herkes sizi merak etti

Şimdi baktım, tanışmışız.... aklım fikrim yemeklerde, ondan gayrı ne varsa unutuyorum
kızzzzzzzzzzz şirineeeee ne güzel karar almışsın ohhh dön gari zaten yeter bu kadar ayrılık

Alıntıları eklerken sanırım 2 alıntıyı yanlışlıkla sildim kusura bakmayın hepinize toplu hoşbuldum :)

Handandandan evet tanışmıştık seninle
North River az dinlenmeye aldım kendimi, iş dışında genel olarak sadece uyuyorum bu aralar. Şimdilerde yavaş yavaş aranıza dönüyorum
Mefkurem hayırlı olsun işin, hiç haberim olmadı he

Yok kiz direk uretim hatasi bu aynen öyle beybiii
Başına bela olmasında , çocuğu görme günleri var mı gitsin kendi başını yesin
Yok görmüyor canim adamin babalikla alakasi yok. Gene mahkemelik olduk zaten

Aynen öyle ben yuruyus yaptigim zaman kacamak yapsamda bünyemi etkilemiyor ama yapmazsam su icsem yariyor moduna giriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…