Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

07:30=== 2 çatal salçalı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin

13:00=== 1 büyük fincan sade kahve

15:00=== 3 adet kaşarlı mantar
2 kase yoğurt

2 lt su
çok geçmiş olsun ama bitki çayı böbreklerini daha da yorar canım
Kizlar basima cok fena bi agri girdi niye boyle oldum bilmiyorum ya
yogunluktandir biraz dinlenmelisin
hepimiz ayniuiz canım zaten bedenimizle barışık olsak burda olmazsın bazı insanları görüyorum çok çok kilolulara ama benden daha özgür giyiniyorlar ben oram çıktı mı bu burama oldumu diye düşünmekten alikoyamiyirum kendimi bunu 50 kg iken de yaptım
güzel olmuş
daha öncede yapmıştım kuzum ama bu defa bizttladi
menüler güzel erik turşusu ilk defa duydum
kuru bir gün olmuş gözüm salata ayran aradı
güzel ama sabah nasıl o kadar çok yiyebiliyorsun maşallah
Aslında öğlen pizza yerine başka birseyle atlatsan akşamı emzirdiğin ve gün boyu ayakta olduğun için kurtarırdin sanki

Canım hazırlıkları yaparken elime geçti de attım ağzıma o pizzayı da yani pizzayı yaptım o ara acıktım diye yiyiverdim

Akşamdan çooook acıkmış oluyorum:) bir de arada hiçbişey yemeyeceğimi bilmenin iştahı var herhalde:) yazınca gerçekten bitmek bilmiyo ama sanki tabakta çok değil gibi Bazen sırf bu yüzden foto atasım geliyo

Bu hafta sıkı tutman lazim canim toparlamak icin
Büyük ihtimal canim

haklısın abla
aynen canım saol
Allah korusun abla ya uyanmissin Allah tan
ona inat daha fazla vericeksin insAllah cnm ben sana güveniyorum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
07:30=== 2 çatal salçalı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin

13:00=== 1 büyük fincan sade kahve

15:00=== 3 adet kaşarlı mantar
2 kase yoğurt

2 lt su
afiyet olsun canım
Kizlar basima cok fena bi agri girdi niye boyle oldum bilmiyorum ya
gecmis olsun hayırdır bişeye mi canın sıkıldı
insan kendini beğendigi sürece mutlu canım bende bugun acayip mutlu oldum
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
saol cnm yorgunum baya ya gündüz kuzenimin bebidinin diş buğdayı vardı ayakta durduk baya oynadık ama kasık agrim var oturup kalkarken surekli yokluyor
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım güzel atlatmissin bence yine
Kızlar selam
Bugün de yorgunluktan ölmediysem bana bişe olmaz
Sabah 3.30dan beri uyanığım şimdi gitti misafirler ayak bileklerim sızım sızım sızlıyor
Atlatmksdin misafiri yat dinlen insAllah

Geçmiş olsun canım iyi geceler
Sagol kuzum cikicam simdi
Sanda iyi geceler canım
Yok canim ya bilmiyorum aksam üstü bi bas agrisi basladi simdide atesim cikmaya basladi

Kızlar menüler için belli bir saat aralığı mı belirlesek mesela en geç 11 e kadar gibi çünkü ben herkesin menüsünü yorumlayamıyorum kopuk kopuk oluyor
Şu an menülere yorum içim bekliyorum

İyi geceler kızlar gündüz kuzenimin kızının diş buğdayı vardı baya yoğun bi gündü menüm dr öyle bugünün sporu oyun havası oynadık baya aralıksız 1 saat falan
Vee en güzeli kızlar bnm bi elbisem vardı bana tam oluyordu bolarmidti zaten biliyorum ama bileklerime gelen elbise bugün resmen 4-5 parmak uzun geldi yerlerde sürünüyor demek ki göğüslerim kalcam toparliyormus çok ilginç herkes çok şaşırdı
Bana baya terzi yolu gözüküyor sanırım
Menüm
Kahvaltı 9:40
2 kk beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
Iki dilim tbe
Domates
Salatalık
Çay

Öğle 13:40
Bi dilim pastanin yarısını yedim
2 kaşık buğday içinde çok az haşhaş vardı
3-4 badem
3 leblebi
Ev yapımı şekersiz limonata

Akşama misafirim vardı yemeğe peynir böreği yaptırdık
Bi sigara böreği kadar peynir boregi
Salata
Bi bardak limonata yine ev yapımı

Biliyorum iyi bi liste değil ben hicte iyi hissetmiyorum bi kac gündür midem bulanıyor gibi ac gibiyim tok gibiyim ne yiyeceğimi şaşırdım yeminle ya
Su 1lt anca olmuştur
Spor dediğim gibi 1 saat falan oynadık yediklerimin çoğu yanmıştır umarım k.bakmayin kötü liste ama mecbur gitmek zorundaydim kuzenime ve o kadar çok şey vardı ki bence iyi bile atlattim tabi sizin menulerle kıyaslanmaz

Sagol kuzum cikicam simdi
Sanda iyi geceler canım

Yok canim ya bilmiyorum aksam üstü bi bas agrisi basladi simdide atesim cikmaya basladi
ayy dikkat ett hasta mi oluyorsun acaba
Kızlar menüler için belli bir saat aralığı mı belirlesek mesela en geç 11 e kadar gibi çünkü ben herkesin menüsünü yorumlayamıyorum kopuk kopuk oluyor
Doğru olabilir aslinda ertesi güne sarkıyor çoğu

kötü şeyler değil ama hem sebze hem meyve hem peynir vs hepsini aynı anda zor yerim ben Karatay yaparken bile öyle çeşitle yiyemiyorum
Kizlar ben yatiyorum atesim cikmaya başladı en iyisi yatip dinlenmem. Iyi geceler hepinize
eyvah inşallah grip vs olmazsin
Kızlar ben yatıyorum çok yorgun ve uykusuzum ufaklık uyanana kadar bi iki saat dinleneyim
İyi geceler
iyi dinlenmeler, geceniz güzel geçsin bu lafa bayılırım kayinvalidemin lafı
dert ortağım benim , 11 olsa gene iyi birikim yapıp yazanlar varya o zaman benim kafa yanıyor

Ooo bende bekliyorum ki Hafize hanım bu hafta bomba gibi gelecek diyetisyene de gitti listeyi aldı dedim ama karbon günü olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…