- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.541
Salı günü yola çıkıyoruz inşallah abla saçımı kızıla boyadım :) karamel diye aldım kızıl gibi oldu iki kere boyadım beyaz falan kalmasın diye araba kiraladık arabayı Adana havaalnindan alacaz taksi derdi yok cok sukur biraz tr nin trafiğinden korkuyom çok karışık trafiği bura gibi değil internet bulursam girerim tabiki sizi Özlücem abla bende iki haftadır çok uzak kaldım burdan akşam çocuklarla siziyorum resmen çok yoruluyorum bugünlerde inşallah geldiğimde yeniden baslicam kilo alacağım kesin ortada Adana kebabini baklavanın özledim :)Ne zaman gidiyodunuz cnm
Keyfini cikarmaya calis
Saclarini yaptirdinmi
Netin olursa durumlardan bi haber et ne alemdesin yoksa gelince görüşürüz artik
Gelecegin icin listeden cikarmiyorum seni ama 3 hafta sonra gelmezsen bi kalemde silerim
Bizim daha belli degil
Afiyet olsun canım.Menü
08.15
Bir muz
3 ceviz
10.30
Bi kase tavuk suyuna corba
15.00
Yarım lavaşla çiiğköfte
15.30
1 elma
19.00
Yarım lavaşla ciğer(1 porsiyon)
22.00
Bi sütlü kahve
Belki az tuzsz fıstık
Su
2 lt üstü
Spor
60 dk yüryş
Kızlar selam
Bugün de yorgunluktan ölmediysem bana bişe olmaz
Sabah 3.30dan beri uyanığım şimdi gitti misafirler ayak bileklerim sızım sızım sızlıyor
Menüm çok kötü çok saçma
Sadece kahvaltım iyi
Sabah 10.00 2 yumurta
2 ceviz
4 badem
15.00 1 dilim pizza
18.00 5 sarma
Yarım dilim pasta
Su 1 lt
ona inat daha fazla vericeksin insAllah cnm ben sana güveniyorum
iyi dinlenmeler, geceniz güzel geçsin bu lafa bayılırım kayinvalidemin lafı
Akşam çok erken olmuş kuzum nasıl dayanıyorsun
Canim diger mesajlarinj da okudum, benimki hem kilo ver der ama ayni sekilde gider eve tatlilar alip sonra ben senin icin aldim, yemeyecek misin deyip dururdu. Bu sefer diyete baslarken ona acikca sey dedim, bak ben diyete basliyorum bana bi lokma ye , sunun tadina bakma vs deme dedim, ertesi gun pazarda bana borek aldidedim ben diyetteyim aaa ben unuttum diyor, ama yemedim tabi boregi ama durumu anlattim, benim sagligim icin bu kiloyu vermem lazim, bunu ozunde saglik icin yapiyorum diye. Sen de durumu sagliktan ac bence ve suan cocujlarin kucuk, ileride baska ihtoyaclari d aolacak peslerinde kosman gerekecek, kilonun ileride sana engel olmasjni, cocuklarinin kendilerini bu yuzden kotu hissetmelerini istemedigini belirt. Zaten eminim oyle abarti giyinmiyorsundur. Bence esin senin iradenden dolayi seni vazgeciremeye egini anlayip basardigini gordugu icjn ozellikle boyle davraniyor. Benimde etrafimdaki herkes aa ne kadar zayiflamissin diyir esim bir tek gecen de bjr evet popon biraz kuculmus gibi dedi 8.5 kilo verdim nerdeyse ve spor da yaptigim icin epey inceldim aslinda. O larin sozlerine cok takilmamak lazim
“Kendinizi her gün gerçekten iyi hissettirecek bir seçim yaptığınızda, mutluluğunuzun peşinden gidersiniz. Bu, bir parkta ya da bahçede ayaklarınızı uzatıp oturmak, en sevdiğiniz kahveyi alıp onu bir yere koştururken değil de oturarak ve dünyanın önünüzden akıp geçmesini izleyerek yudumlamak gibi basit bir eylem bile olabilir. Ne kadar önemsiz ve küçük görünürse görünsün, her gün mutlaka kendinizi mutlu edecek bir şey yapın. Siz daha farkına bile varmadan ilham gelecek ve bambaşka mutluluklar keşfedeceksiniz. Bir mutluluk başka bir mutluluğun kapısını açar. Çok geçmeden, sizi hayallerinize götürecek o ipe tutunacak ve daha iyi bir hayata kavuşacaksınız.”
Kızlar dedem vefat etti giremedim anca öbür gün gelir toplu yazarım bilginiz olsun
Gunaydin kizlar keyifli paazarlar
Adanalı mısın canımSalı günü yola çıkıyoruz inşallah abla saçımı kızıla boyadım :) karamel diye aldım kızıl gibi oldu iki kere boyadım beyaz falan kalmasın diye araba kiraladık arabayı Adana havaalnindan alacaz taksi derdi yok cok sukur biraz tr nin trafiğinden korkuyom çok karışık trafiği bura gibi değil internet bulursam girerim tabiki sizi Özlücem abla bende iki haftadır çok uzak kaldım burdan akşam çocuklarla siziyorum resmen çok yoruluyorum bugünlerde inşallah geldiğimde yeniden baslicam kilo alacağım kesin ortada Adana kebabini baklavanın özledim :)
Afiyet olsun canım.
Canım ciğerin yanındaki lavaş neyse de, çiğköfte lavaşsız yenebilir..
Ayrıca kaçta yatıyorsun bilmiyorum ama 22:00'da yediğin çerez göbek demek. Çerezlerin kalorisi çok yüksek ve yatmadan yediğin zaman direk yağa dönüşüyor canım.
Afiyet olsun canım.
Ama unutma kilolarımız pizza kilosu...
Teşekkür ederim canım, motivasyonunu yürekten hissettim.
Aslında o da istiyor kilo vermemi ama söyleyemiyor
Aaa, kayinvaliden "oğlumu iyi eğlendir" demek istiyormuş kız..
Erken yatıyorum genelde canım, 9 gibi.
Benimkinin aynısı sendeymiş canım ya, motive yok, şımarırız diye mi yoksa
Bu paylaşımlarını düzenli yap canım..
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşaallah.
Günaydın canım
Senle ben erkenciyiz galiba.
Evet Adanaliyim canım özledim Adanayi :)Adanalı mısın canım
Evet Adanaliyim canım özledim Adanayi :)
Bugun sıkı tutman lazim canim olmamis sende biluyosunİyi geceler kızlar gündüz kuzenimin kızının diş buğdayı vardı baya yoğun bi gündü menüm dr öyle bugünün sporu oyun havası oynadık baya aralıksız 1 saat falan
Vee en güzeli kızlar bnm bi elbisem vardı bana tam oluyordu bolarmidti zaten biliyorum ama bileklerime gelen elbise bugün resmen 4-5 parmak uzun geldi yerlerde sürünüyor demek ki göğüslerim kalcam toparliyormus çok ilginç herkes çok şaşırdı
Bana baya terzi yolu gözüküyor sanırım
Menüm
Kahvaltı 9:40
2 kk beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
Iki dilim tbe
Domates
Salatalık
Çay
Öğle 13:40
Bi dilim pastanin yarısını yedim
2 kaşık buğday içinde çok az haşhaş vardı
3-4 badem
3 leblebi
Ev yapımı şekersiz limonata
Akşama misafirim vardı yemeğe peynir böreği yaptırdık
Bi sigara böreği kadar peynir boregi
Salata
Bi bardak limonata yine ev yapımı
Biliyorum iyi bi liste değil ben hicte iyi hissetmiyorum bi kac gündür midem bulanıyor gibi ac gibiyim tok gibiyim ne yiyeceğimi şaşırdım yeminle ya
Su 1lt anca olmuştur
Spor dediğim gibi 1 saat falan oynadık yediklerimin çoğu yanmıştır umarım k.bakmayin kötü liste ama mecbur gitmek zorundaydim kuzenime ve o kadar çok şey vardı ki bence iyi bile atlattim tabi sizin menulerle kıyaslanmaz
Simdi iyim kuzum yeni kalktim dahaayy dikkat ett hasta mi oluyorsun acaba
Doğru olabilir aslinda ertesi güne sarkıyor çoğu
Yok yok bugün iyim canim atlattim sanirimkötü şeyler değil ama hem sebze hem meyve hem peynir vs hepsini aynı anda zor yerim ben Karatay yaparken bile öyle çeşitle yiyemiyorum
eyvah inşallah grip vs olmazsin
iyi dinlenmeler, geceniz güzel geçsin bu lafa bayılırım kayinvalidemin lafı
dert ortağım benim , 11 olsa gene iyi birikim yapıp yazanlar varya o zaman benim kafa yanıyor
Olabilir canim o zamanlar bi iki tane elif vardi
Kiz kararinda yiyorum abarti degilGözün aydın canım hayırlı olsun
Kız her gün patates var yaafiyet olsun
Afiyet olsun canım
Akşam çok erken olmuş kuzum nasıl dayanıyorsun
Güzel ikisi de canım
Kuzum akşam 10.00 kahve okey ama yanında bence birşey yeme
Şey patates rulo kat bulgur hepsi karışmış canım 1 ini seçsen daha mı iyi olur sanki
Yarına bol etli salatalı ye telafi et canım
Karboncuklar olmuş biraz yarına topla inş canım
Seninde karismis menu kuzum afiyet olsunİyi geceler
Menüm
Sabah 10.00 4 kaşık patetesli omlet 5 zeytin 3 kaşık zeytinyağlı keş (lor gibi) 2 çk çilek reçeli
Öğle 5 petibör tane bisküvi
Akşam 18.401 kaşık kıymalı yumurta 1 tabak ot kavurması 2 br ayran yarım dilim ekmek yeşillik
Su 2 lt
Spor yok.
hiç yok normalde çocuğu alır koyardım falan bugün evden çıkamadım.iyi olmadı.
Çok kötü menü oldu yaaa
Afiyet olsun tatlim menun guzel. Ne guzel yapmissiniz bende bisiklet alacam sonunda bu gidisle acayip ozendimKizlar selam,
Bugun arkadasa baska bi sehirden bisiklet almaya gittik, sonrada biraz bisikletle turladik, ancak geldim bir seyler yazabiliyorum :)
Saat 10:20-10:45
2 yumurtadan sebzeli omlet
El ayasi kadar peynir
10 zeytin
Domates
Yarim cay bardagi badem
Saat 16:30-17:00
8-9 midye (haslama)
El kadar balik
2-3 tane kalamar dilimi
Arada filtre kahve ictim iki tane ama saatlerini tam hatirlamiyorum.
Su 2 lt
Spor 1 saat bisiklet toplam 120 puanFit mutlu anne
Sagol kuzum iyim simdiCanim diger mesajlarinj da okudum, benimki hem kilo ver der ama ayni sekilde gider eve tatlilar alip sonra ben senin icin aldim, yemeyecek misin deyip dururdu. Bu sefer diyete baslarken ona acikca sey dedim, bak ben diyete basliyorum bana bi lokma ye , sunun tadina bakma vs deme dedim, ertesi gun pazarda bana borek aldidedim ben diyetteyim aaa ben unuttum diyor, ama yemedim tabi boregi ama durumu anlattim, benim sagligim icin bu kiloyu vermem lazim, bunu ozunde saglik icin yapiyorum diye. Sen de durumu sagliktan ac bence ve suan cocujlarin kucuk, ileride baska ihtoyaclari d aolacak peslerinde kosman gerekecek, kilonun ileride sana engel olmasjni, cocuklarinin kendilerini bu yuzden kotu hissetmelerini istemedigini belirt. Zaten eminim oyle abarti giyinmiyorsundur. Bence esin senin iradenden dolayi seni vazgeciremeye egini anlayip basardigini gordugu icjn ozellikle boyle davraniyor. Benimde etrafimdaki herkes aa ne kadar zayiflamissin diyir esim bir tek gecen de bjr evet popon biraz kuculmus gibi dedi 8.5 kilo verdim nerdeyse ve spor da yaptigim icin epey inceldim aslinda. O larin sozlerine cok takilmamak lazim :)
Cooook haklisin ben de deneyecegim :)
Sen cok guclusun dedigim gibi sen kararli ol, o da zamanla anlayacaktir
Ay gozun aydin canim tebrik ederim
Bence gayet guzel afiyet olsun
Afiyet olsun gayet guzel
Cok gecmis olsun canim dikkat et
Canim nerdeyse hic bir sey yememissin, bu kadar azaltma, yogurt, corba falan yeseydin en azindan
Her sey farkindalikla basliyor, artik kendine boyle davranmazsin, cok guzel bir adim bence
Ahahah evet cok alisveris yapmasin haklisin :) ama ben en son kendime 2 pantalon aldim, nasilsa bisiklete binerken surekli yirtiliyor diyerekgecen sene 3 pantalon eskittim bisiklette, bu sefer 2 tane aldim, 2 tanede eskiden aldigim ama bana olmayanlar vardi, onlara artik girebjljyorum ama biraz daha zayiflayinca uzerimde daha guzel duru diye bejliyorum hala
Afiyet olsun
Erik tursusunu ilk kez duydummenuler guzel afoyet olsun
Cok tesekkurler desteginiz icin, gercekten burda sizinle olmak bana her anlamda guc veriyor
22 kapanis icin cok gec bence fistik yememissindir umarim
Rulukat disi guzel :)
Bu gunki kosturmacana gore korkunc olmamis bence afiyet olsun
Cok gecmis olsun canim dikkat et
Yatin dengelersin canim, sikma canini a, ozel bir durum sonucta afiyet olsun
Buskiveye hic gerek yokmus onum yerine bir meyveyle yogurt yeseydin biraz daha guzel olurmus bence
Oglen fasulye aksam lahmacun ins bugun artiya dönmez afiyet olsun canimMenüm
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Salatalık
2 dlm ekmek
13.30
1 tabak kuru fasulye
Salata
5 arnavut biberi turşusu
17.00
5 fıstık
2 ceviz
Kahve
19.00
1 lahmacun
Ayran
Su:3 lt
Spor: 60 dk yürüyüş = 180 puanFit mutlu anne
Basın sağolsun canim mekani cennet olsunKızlar dedem vefat etti giremedim anca öbür gün gelir toplu yazarım bilginiz olsun
Gecmis olsun canimYasamaya çalışıyorum canım cuma akşamı gelemefim site acilmadi dunde bernat bir gündü kahvaltidan sonra dışarı ciktik gülsimaya kanguru almak için bu hafta sonu edirne taraflarına gitme planimiz var arkadaşlarla bebek arabası zor olur diye sabahtan aksama kadar mağaza senin bu mağaza benim gezdik arabayla gitmek birde trafik olur diye aksamda bas agrisi mife bulantısı gelemedim cuma günü bir gram uyuttumafi gulsima
Gunaydin kizlar keyifli paazarlar
Günaydın canım
Günaydın kızlar, mutlu pazarlar
Hepinize çok sevdiğim ve her pazar dinlediğim şiiri armağan ediyorum...
Güüünaydınnnnn
Günaydın kızlar kahvaltı sonrası geoivem insall
Günaydın çiçeklerrrrr
Gunagdin kizlarrrrrGüüünayyydıııınnn kızlar
Az kalorili bol enerjili musmutlu olacağımız bi gun olsun insAllah
Ah bi kacamakcida burda gunaydin tatlimGunaydin kizlar ben su som 2 gundur pek dikkat edemedim ya baya bi arti olustu
pukuuutt olmamışİyi geceler
Menüm
Sabah 10.00 4 kaşık patetesli omlet 5 zeytin 3 kaşık zeytinyağlı keş (lor gibi) 2 çk çilek reçeli
Öğle 5 petibör tane bisküvi
Akşam 18.401 kaşık kıymalı yumurta 1 tabak ot kavurması 2 br ayran yarım dilim ekmek yeşillik
Su 2 lt
Spor yok.
hiç yok normalde çocuğu alır koyardım falan bugün evden çıkamadım.iyi olmadı.
Çok kötü menü oldu yaaa
menü de günün de güzel geçmişKizlar selam,
Bugun arkadasa baska bi sehirden bisiklet almaya gittik, sonrada biraz bisikletle turladik, ancak geldim bir seyler yazabiliyorum :)
Saat 10:20-10:45
2 yumurtadan sebzeli omlet
El ayasi kadar peynir
10 zeytin
Domates
Yarim cay bardagi badem
Saat 16:30-17:00
8-9 midye (haslama)
El kadar balik
2-3 tane kalamar dilimi
Arada filtre kahve ictim iki tane ama saatlerini tam hatirlamiyorum.
Su 2 lt
Spor 1 saat bisiklet toplam 120 puanFit mutlu anne
afiyet olsun canım güzelMenüm
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 dlm peynir
Salatalık
2 dlm ekmek
13.30
1 tabak kuru fasulye
Salata
5 arnavut biberi turşusu
17.00
5 fıstık
2 ceviz
Kahve
19.00
1 lahmacun
Ayran
Su:3 lt
Spor: 60 dk yürüyüş = 180 puanFit mutlu anne
başınız sağolsun Allah mekanını güzel eylesin inşallahKızlar dedem vefat etti giremedim anca öbür gün gelir toplu yazarım bilginiz olsun
canım sling denedin mi kanguru bana sanki çok rahatsızlar gibi geliyor hiçte kullanamadim çok iyi bir markanın almıştım gerçi o zaman 84 kg idim ve kendimi zor tasiyordum birde bebek bel ağrısi yapıyordu ki erkek bebeklerde çokta onerilmiyor özellikle yürüteç kanguru ve hoppala bize yasak deyince bende yirttim ama sling çok iyiYasamaya çalışıyorum canım cuma akşamı gelemefim site acilmadi dunde bernat bir gündü kahvaltidan sonra dışarı ciktik gülsimaya kanguru almak için bu hafta sonu edirne taraflarına gitme planimiz var arkadaşlarla bebek arabası zor olur diye sabahtan aksama kadar mağaza senin bu mağaza benim gezdik arabayla gitmek birde trafik olur diye aksamda bas agrisi mife bulantısı gelemedim cuma günü bir gram uyuttumafi gulsima
ben listeye girdim canım yoksa alıp başımı gidecektim beni liste durduruyor
oğlu beni eğlendirsinAfiyet olsun canım.
Canım ciğerin yanındaki lavaş neyse de, çiğköfte lavaşsız yenebilir..
Ayrıca kaçta yatıyorsun bilmiyorum ama 22:00'da yediğin çerez göbek demek. Çerezlerin kalorisi çok yüksek ve yatmadan yediğin zaman direk yağa dönüşüyor canım.
Afiyet olsun canım.
Ama unutma kilolarımız pizza kilosu...
Teşekkür ederim canım, motivasyonunu yürekten hissettim.
Aslında o da istiyor kilo vermemi ama söyleyemiyor
Aaa, kayinvaliden "oğlumu iyi eğlendir" demek istiyormuş kız..
Erken yatıyorum genelde canım, 9 gibi.
Benimkinin aynısı sendeymiş canım ya, motive yok, şımarırız diye mi yoksa
Bu paylaşımlarını düzenli yap canım..
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşaallah.
Günaydın canım
Senle ben erkenciyiz galiba.
Günaydın abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?