Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yarını karbonsuz geçir bence sebze ve protein günü yapabilirsin telafi eder yada listeni uygulayacaksan hiçbirsey olmamış gibi listene basla
Sebze ve protein yaparim canım sanırım dışarı cikicaz sanrm eşimin arkadaşlarıyla piknik tarzı bi parça tavuk salata yerim artık olur mu ki

Kızlar çok heyecanlı ve mutluyummmmmm sınavı gectim çok şükür ehliyet cepte
Gözün aydın canım hayırlı olsun
Kız her gün patates var ya afiyet olsun
Afiyet olsun canım
07:30=== 2 çatal salçalı yumurta
6 siyah+6 yeşil zeytin

13:00=== 1 büyük fincan sade kahve

15:00=== 3 adet kaşarlı mantar
2 kase yoğurt

2 lt su
Akşam çok erken olmuş kuzum nasıl dayanıyorsun
Güzel ikisi de canım
Kuzum akşam 10.00 kahve okey ama yanında bence birşey yeme
Şey patates rulo kat bulgur hepsi karışmış canım 1 ini seçsen daha mı iyi olur sanki
Yarına bol etli salatalı ye telafi et canım
Karboncuklar olmuş biraz yarına topla inş canım

Haklısın tatlım, dediğin gibi süreklilik için aç kalmamak lazım. dün aç kalınca bugün gözüm aç kaldı, miktarlar çok olmasa da biraz karıştırdım.

İnşALLAH cnm

İyi geceler
Menüm
Sabah 10.00 4 kaşık patetesli omlet 5 zeytin 3 kaşık zeytinyağlı keş (lor gibi) 2 çk çilek reçeli

Öğle 5 petibör tane bisküvi

Akşam 18.401 kaşık kıymalı yumurta 1 tabak ot kavurması 2 br ayran yarım dilim ekmek yeşillik

Su 2 lt
Spor yok.
hiç yok normalde çocuğu alır koyardım falan bugün evden çıkamadım.iyi olmadı.

Çok kötü menü oldu yaaa

Kizlar selam,
Bugun arkadasa baska bi sehirden bisiklet almaya gittik, sonrada biraz bisikletle turladik, ancak geldim bir seyler yazabiliyorum :)

Saat 10:20-10:45
2 yumurtadan sebzeli omlet
El ayasi kadar peynir
10 zeytin
Domates
Yarim cay bardagi badem

Saat 16:30-17:00
8-9 midye (haslama)
El kadar balik
2-3 tane kalamar dilimi

Arada filtre kahve ictim iki tane ama saatlerini tam hatirlamiyorum.

Su 2 lt
Spor 1 saat bisiklet toplam 120 puan Fit mutlu anne

Canim diger mesajlarinj da okudum, benimki hem kilo ver der ama ayni sekilde gider eve tatlilar alip sonra ben senin icin aldim, yemeyecek misin deyip dururdu. Bu sefer diyete baslarken ona acikca sey dedim, bak ben diyete basliyorum bana bi lokma ye , sunun tadina bakma vs deme dedim, ertesi gun pazarda bana borek aldi dedim ben diyetteyim aaa ben unuttum diyor, ama yemedim tabi boregi ama durumu anlattim, benim sagligim icin bu kiloyu vermem lazim, bunu ozunde saglik icin yapiyorum diye. Sen de durumu sagliktan ac bence ve suan cocujlarin kucuk, ileride baska ihtoyaclari d aolacak peslerinde kosman gerekecek, kilonun ileride sana engel olmasjni, cocuklarinin kendilerini bu yuzden kotu hissetmelerini istemedigini belirt. Zaten eminim oyle abarti giyinmiyorsundur. Bence esin senin iradenden dolayi seni vazgeciremeye egini anlayip basardigini gordugu icjn ozellikle boyle davraniyor. Benimde etrafimdaki herkes aa ne kadar zayiflamissin diyir esim bir tek gecen de bjr evet popon biraz kuculmus gibi dedi 8.5 kilo verdim nerdeyse ve spor da yaptigim icin epey inceldim aslinda. O larin sozlerine cok takilmamak lazim :)
Cooook haklisin ben de deneyecegim :)

Sen cok guclusun dedigim gibi sen kararli ol, o da zamanla anlayacaktir
Kızlar çok heyecanlı ve mutluyummmmmm sınavı gectim çok şükür ehliyet cepte
Ay gozun aydin canim tebrik ederim
Bence gayet guzel afiyet olsun
Afiyet olsun gayet guzel
Cok gecmis olsun canim dikkat et
6 siyah+6 yeşil zeytin

2 kase yoğurt

2 lt su
Canim nerdeyse hic bir sey yememissin, bu kadar azaltma, yogurt, corba falan yeseydin en azindan
Her sey farkindalikla basliyor, artik kendine boyle davranmazsin, cok guzel bir adim bence
Ahahah evet cok alisveris yapmasin haklisin :) ama ben en son kendime 2 pantalon aldim, nasilsa bisiklete binerken surekli yirtiliyor diyerek gecen sene 3 pantalon eskittim bisiklette, bu sefer 2 tane aldim, 2 tanede eskiden aldigim ama bana olmayanlar vardi, onlara artik girebjljyorum ama biraz daha zayiflayinca uzerimde daha guzel duru diye bejliyorum hala
Afiyet olsun
Erik tursusunu ilk kez duydum menuler guzel afoyet olsun
Cok tesekkurler desteginiz icin, gercekten burda sizinle olmak bana her anlamda guc veriyor
22 kapanis icin cok gec bence fistik yememissindir umarim
Rulukat disi guzel :)
Bu gunki kosturmacana gore korkunc olmamis bence afiyet olsun
Kizlar ben yatiyorum atesim cikmaya başladı en iyisi yatip dinlenmem. Iyi geceler hepinize
Cok gecmis olsun canim dikkat et
Yatin dengelersin canim, sikma canini a, ozel bir durum sonucta afiyet olsun
Buskiveye hic gerek yokmus onum yerine bir meyveyle yogurt yeseydin biraz daha guzel olurmus bence

Güzel canım
Güzel olmuş canım
Geçmiş olsun canım
6 siyah+6 yeşil zeytin

2 kase yoğurt

2 lt su
Çok güzel olmuş canım
Gayet güzel canım afiyet olsun
Güzel canım
Akşamki lavaş bence fazla . O saatte fıstık yememişsindir umarım
Güzel canım
Pizza olmasaymış keşke canım
Hiç olmamış farkındasın zaten kuzu
Bence petibör olmamış canım

Afiyet olsun canım, Cumartesi için iyi bence

iyi geceler canlar

“Kendinizi her gün gerçekten iyi hissettirecek bir seçim yaptığınızda, mutluluğunuzun peşinden gidersiniz. Bu, bir parkta ya da bahçede ayaklarınızı uzatıp oturmak, en sevdiğiniz kahveyi alıp onu bir yere koştururken değil de oturarak ve dünyanın önünüzden akıp geçmesini izleyerek yudumlamak gibi basit bir eylem bile olabilir. Ne kadar önemsiz ve küçük görünürse görünsün, her gün mutlaka kendinizi mutlu edecek bir şey yapın. Siz daha farkına bile varmadan ilham gelecek ve bambaşka mutluluklar keşfedeceksiniz. Bir mutluluk başka bir mutluluğun kapısını açar. Çok geçmeden, sizi hayallerinize götürecek o ipe tutunacak ve daha iyi bir hayata kavuşacaksınız.”

Hero - Rhonda Byrne

afiyet olsun canım güzel olmuş
afiyet olsun canım
saol cnm insAllah
biliorjm cnm
afiyet olsun canım
Fit mutlu anne canım 30 eliptik artı 30 zumbadan 225 puan ekler misin?
tamamdr kankim
Kızlar dedem vefat etti giremedim anca öbür gün gelir toplu yazarım bilginiz olsun
Başın saolsjn cnm Allah cennette kavustursun

Yasamaya çalışıyorum canım cuma akşamı gelemefim site acilmadi dunde bernat bir gündü kahvaltidan sonra dışarı ciktik gülsimaya kanguru almak için bu hafta sonu edirne taraflarına gitme planimiz var arkadaşlarla bebek arabası zor olur diye sabahtan aksama kadar mağaza senin bu mağaza benim gezdik arabayla gitmek birde trafik olur diye aksamda bas agrisi mife bulantısı gelemedim cuma günü bir gram uyuttumafi gulsima

genel olarak iyi ama keşke lavassiz yeseydin canim
afiyet olsun canim
sende oluyorum zaten canim şimdi bütün hafta uğraşacaksın artıdan kurtulmak için
Kızlar ben yatıyorum çok yorgun ve uykusuzum ufaklık uyanana kadar bi iki saat dinleneyim
İyi geceler
tatlı rüyalar olsun gece al8ntilamistim sabah cevaplayınca şimdi yazabildim
Kızlar menüler için belli bir saat aralığı mı belirlesek mesela en geç 11 e kadar gibi çünkü ben herkesin menüsünü yorumlayamıyorum kopuk kopuk oluyor
Şu an menülere yorum içim bekliyorum
aslında çok iyi fikir
motivasyonunu da almışsın ne güzel kötü menü olmuş sende farkındasın ama tam hızla devam ilcelmeye
çok kötü deil canim en azından pasta börek yok
guzel menü canim
teşekkür ederim canim:)
bence guzel ama lahmacun daha erken yeseydin daha iyi gibi
Kızlar dedem vefat etti giremedim anca öbür gün gelir toplu yazarım bilginiz olsun
başınız sağolsun canim mekanı cennet olsun inşallah

Gunaydin kizlar keyifli paazarlar
Günaydın canım
Saol cnm aynen insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…