Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kaçamaksız bir
Pazar oluyor dimi
Ay kızlar Temmuz da 20 si gibi tatile gidelim diyor eşim benim 80 kiloya inmem lazım oha yani 21 kilo vermem lazım olur mu olur sonuçta 3 ay üzerinde zaman var
21 olmasa da 15 kesin gider canım 7 kg da alınmasın artık gelince verilir

Sıcaklara kalmışsín canım ya
Canim yazıyı tatilinde gidek dedi çok sıcak olur diye ilk bahar gidek dedim iki hafta okul tatili var haftaya tatil okullar adana şuan 21 -22 derece yazın 40 dereceği kadar çıkıyor çocuklar hiç dayanamaz burasıda çok soğuk az sıcak olsun kemiklerimiz ısınır :) donduk burda bir türlü bahar gelmedi ama bizim gideceğiz gün burda hava ısınıyor 17 -18 derece 25 e kadar iyi fazlası dayanilmiyor :)

North River aynen canim lisedeyken ben bütün gün kabak yoğurt duyuyordum şimdi aç kurt gibiyim inşallah çok kilo almadan geri dönerim gelince listeleymis gibi yarışacam kilo vermek zor almak kolay listede çıkınca insan listeden ciktim sorumluluk yok rahatlığında hemen saliyor

Herkese günaydın
Bugün güzel geçsin ki yarın tartılar gülümsesin ptesi eksi görmek büyük motivasyon oluyor hepimiz için dimi
Gunaydin baharcim ins oyle olacak annemler borak yapmis ye diye tutturdu yemicem dedim bi gun evdesin azıcık ye diyo yok diyorum
O bi lokmalar bizi bu hale getirdi zaten
Kaçamaksız bir
Pazar oluyor dimi
Ay kızlar Temmuz da 20 si gibi tatile gidelim diyor eşim benim 80 kiloya inmem lazım oha yani 21 kilo vermem lazım olur mu olur sonuçta 3 ay üzerinde zaman var
Sıkı tutarsan olur canim tabikide neden olmasin is sende bitiyor unutma

Evet bende anlatayım planları 19 yani cuma günü akşam Bolu ya gidiyorum bir hafta kalıp döneceğim ama ne olur ne olmaz uzatirsam diye tarticigimi yanıma alacağım ablamın ki benimle aynı olcuyor lakin garantici bir insanım ben :)
Sonra gelip hazırlıkları mi yapıp Rize ye gideceğim tabi ki yine tarticigimi götüreceğim onsuz olmaz , internette sıkıntı olmaz olursa da annemden girerim en kotu ,hafta sonra Ramazan da eşim gece yemiyor zaten ve akşam da dışardan söyler bayılır zaten hazir gıdaya :)
Bu sene erken gidiyorum çünkü Eylül'de kardeşimin düğünü var ve ben eylüle kadar 13 kg vermeliyim hdf: 58

Aynen canım birde mezunlarda ya 6 ay geçecek yada mezun kilosunun altına gelince seni büyük yarış bekliyor bu defa görelim canım artık 58-59 lari ya inan 59 ile 60 arasında piskolojik olarak çok fark oluyor 60 demek ayrı 59 demek ayrı bir havası var :)

Gittigin yerlerde dikkat edebileceksin dimi bahar. Evden uzak olunca zor oluyor
Kolay gelsin beybi

Ay gazlayalım birbirimizi ben anneme gideceğim Haziran da ama tartı götürmeyeceğim annemin tartı benimkinden 1.3 fazla tartıyor biliyorum götürmüştüm daha önce hep onu düşerim

Dimi verilir tabi kaçamak olmaz ise sıkı tuttuk mu tamam bakayım kaç hafta var

Dimi verilir tabi kaçamak olmaz ise sıkı tuttuk mu tamam bakayım kaç hafta var
Aynen öyle canım yeterki sen aman daha var nasılsa rehavetine kapılma o zaman bak nasil gidiyor kilolar görürsün
14 Cuma var daha 14 kilo olabilir Ramazan da daha hızlı gidebilir diye düşünüyorum bakalım öyle olursa ne kadar gidecek
15 verirsin canim bugundeb basliyosun kacamaksiz 14 haftaya

Aynen öyle canım yeterki sen aman daha var nasılsa rehavetine kapılma o zaman bak nasil gidiyor kilolar görürsün

15 verirsin canim bugundeb basliyosun kacamaksiz 14 haftaya
Aynen balım

North River canım benim hedefim 80
Di mezun olmak için en az kaç kilo ile mezun oluyorum izin almadan mezun olsam sonra tekrar listeye girsem 73 ü zorlasam

Yok denemedim cnaim onu chicco craft vs onlara baktik hep kilo 9 kg ya kadar gülsima zatrn 8 kg

Kaçamaksız bir
Pazar oluyor dimi
Olur canım. Çünkü fazla kilo oranın fazla...beden kitle indexinde ne kadar yükseksen o kadar hızlı kilo verirsin...3 ayda 21 kilonun gitmesi için haftada 1.5 - 2 kilo arası kilo vermen lazım...buda zor değil aslında

Gittigin yerlerde dikkat edebileceksin dimi bahar. Evden uzak olunca zor oluyor

Kolay gelsin beybi
tabi ki ben memleketten eksi ile dönmüş insanım muhlamaya, bal kaymaga ev ekmeğine rağmen benim sorunum dışarda yemek değil ki kuzu evde tek başına yemek
Ay gazlayalım birbirimizi ben anneme gideceğim Haziran da ama tartı götürmeyeceğim annemin tartı benimkinden 1.3 fazla tartıyor biliyorum götürmüştüm daha önce hep onu düşerim
tmmdir bak pesindeyimm :) bende biliyorum ablamla aynı tartı aslında ama kvnin tartinin kafası bozuk aslına bakarsan uzun süre kalacağım rahat 1 ay kalıyorum gidince 12 saat gidip 10 gün kalamam :) lakin zeminden bile fark oluyor onun için gitmeden birgün önce tartilip birde gidince tartilcam farkı bulmak için :)
14 Cuma var daha 14 kilo olabilir Ramazan da daha hızlı gidebilir diye düşünüyorum bakalım öyle olursa ne kadar gidecek
inşallah inşallah Ramazan da sabretmek zor akşam tatlılar mesrubatlar onun için şimdiden if ve Karatay birleşimi yapıyorum on hazirlik
Aynen balım

North River canım benim hedefim 80
Di mezun olmak için en az kaç kilo ile mezun oluyorum izin almadan mezun olsam sonra tekrar listeye girsem 73 ü zorlasam
111 le başladın dimi doğru yazıyor o halde minimum 86,2 olman gerekli şimdi istersen güncelleme de yapabilirsin planlarına göre bende öne çekip dönünce aşağı çekmek istiyorum tekrar :)
Yok denemedim cnaim onu chicco craft vs onlara baktik hep kilo 9 kg ya kadar gülsima zatrn 8 kg
yani bel için de çok yorucu 8 kg sırtında olsa sıkıntı değil ama önden çok sağlıksız

Ay mıhlama mi gözlerim kalp oldu resmen ama tabikide yemek yok. Ben baska yere gidince düzenim bozuluyor zorlaniyorum baharim ondan dedim
Zuhal abla beğenerek geliyor , spor yapıldı duş aldım mayıstim yine bir kahve yada bitki çayı arası verip akşam yemeği faslına gecmeliyim
Ben daha ev isleriyle cebellesiyorum gene dellendim koca torbayi actim evde dolaniyorum bu çöp bu çöp diye annem çıldırdı onu bırak bunu bırak diye peşimde geziyor
Uzaklardan bir Mefkurem gelmekte rüzgar gibin...
Vallaha geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…