- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.581
Dökme-toplama işlemini ben de az önce bitirdim. Unutulmuş bir takım bluzler ve köşelere sıkışmış pijamalarla tam bir şölendiBen kaçtım kızlar kardeşimin odaya daldım komple temizliyorum heryeri döktüm ortada duruyorlar
Ben daha el atamadım o işlere canım, kolay gelsin sanaBen kaçtım kızlar kardeşimin odaya daldım komple temizliyorum heryeri döktüm ortada duruyorlar
tabi ki ben memleketten eksi ile dönmüş insanım muhlamaya, bal kaymaga ev ekmeğine rağmenbenim sorunum dışarda yemek değil ki kuzu evde tek başına yemek
tmmdir bak pesindeyimm :) bende biliyorum ablamla aynı tartı aslında ama kvnin tartinin kafası bozuk aslına bakarsan uzun süre kalacağım rahat 1 ay kalıyorum gidince 12 saat gidip 10 gün kalamam :) lakin zeminden bile fark oluyor onun için gitmeden birgün önce tartilip birde gidince tartilcam farkı bulmak için :)
inşallah inşallah Ramazan da sabretmek zor akşam tatlılar mesrubatlar onun için şimdiden if ve Karatay birleşimi yapıyorum on hazirlik
111 le başladın dimi doğru yazıyor o halde minimum 86,2 olman gerekli şimdi istersen güncelleme de yapabilirsin planlarına göre bende öne çekip dönünce aşağı çekmek istiyorum tekrar :)
yani bel için de çok yorucu 8 kg sırtında olsa sıkıntı değil ama önden çok sağlıksız
Gelmiş geçmiş oldu gözünüz aydınSelammmmmmn 9.takimin fit adayi hatunlari
Aile düğünü olunca sonuna kadar mecbur bekledik gece 2 ye geliyordu geldigimiz
Sabahta geçmişe başlamistimki kahvalti araya girdi
Sonrada gorumceme bi ugradik
Tum gecmis ve menuler okundu
Menuleri alinti yapmadim
Ama cogunluk pek guzel gecirmemis dünü
Insallah yarin artilar fazla olmaz
Bikac kisiden korkuyorum acikcasi
insallah oyle olsun cnmAllahtan baklava sevmiyom ben
Gunaydin ablacim. Haftaya ins birincilik bizim abla birakmicaz
Gunaydin canimm
amin cnm sagolasinAyyy kolay gelsin ablaaa, Allah musmutlu omur nasip etsin onlarada
tmm cnm sorun olmaz o zamanGörümceminkini alırım önce ikisindede tartılıp tartı farkını alıp ne kadar kalcaksa onda devam ederim
2 gundur cok yogundum cnm hic vaktim olmadiMefkurem kankiler yarışmasının sonucu açıklanmadı sanırım.
Birde kilosu birbirine yakın olanları eşleştirip rekabet yapsak nasıl olur?
kilo fazla olunca bi 5-6kilo sonra farkedilmeye basliyor tatlimKızlar dün eşime "bir ayda 5 kilodan fazla verdim, farketmedin mi" dedim.
"Farketmedim" dedi(motivasyon sıfır). Oysa ki kızlarım ve öğrencilerim kilo verdiğimi farkettiler.
"Hedefin kaç" diye sordu, "60" dedim. "70 yeter" dedi(ne kadar ümidini kaybattiyse artık)(3. bebekten sonra "artık bu kilonu koru kilo vermek için uğraşmana gerek yok" demişliği var)
sagolasin tatlimaminnn inşallah olmayacak
işi almışsın sultanım hayırlı uğurlu olsun , içine sindi mi istediğin mesafe de mi
cuma günü belli oldu cnmAlıntıları eklerken sanırım 2 alıntıyı yanlışlıkla sildim kusura bakmayınhepinize toplu hoşbuldum :)
Handandandan evet tanışmıştık seninle
@nanekekik az dinlenmeye aldım kendimi, iş dışında genel olarak sadece uyuyorum bu aralar. Şimdilerde yavaş yavaş aranıza dönüyorum
Mefkurem hayırlı olsun işin, hiç haberim olmadı he
coook sevindim sevgicim gozun aydinKızlar çok heyecanlı ve mutluyummmmmm sınavı gectim çok şükür ehliyet cepte
aynen bende oyle cnm kilo aldigimda sanki hic biseye hakkim yok gibi gelir, icimdende gelmez ne giyinmek nede suslenmekDışarı çıkmıştım bi bluz iade etmek için, şimdi geri geldim ve bişey farkettim. Ben bildiğin idare edecek kadar giyiniyormuşum, hani ortamına uygun olsun, biraz da güzel-orijinal olsun yeter. Buraya taşındığımdan beri de hepten sallamaz oldum. Nasılsa çok yakışmayacak diye yeni çıkan şeylere alıcı gözüyle pek bakmadığımı farkettim. Hımm güzelmiş, giysin gençler modundayım. 28 yaşında giyinme hevesim sönmüş kilodan dolayı. 3 gün önce aynı mağazada elime bi pantolon aldım, normal siyah ama 40 beden ki normalde 44 bedendim. İç sesim tamam kilo verdin ama abartma bence diye bıd bıd konuşuyordu, denedim oldunasılll sevindim, aldım hemencik. Bugün de tekrar göz gezdirince iyice bi gaza geldim, senelerdir kendime haksızlık ediyorum, sanki bedenim zihnimdeki kadar güzel giyinmeyi haketmiyormuş gibi hissediyorum- davranıyorum. Öyle işte paylaşayım dedim:)
sagol tatlimHayırlı uğurlu olsun ablacımmmm
basiniz sagolsin Allah sabir versin cnmKızlar dedem vefat etti giremedim anca öbür gün gelir toplu yazarım bilginiz olsun
yorumlari cok merak ediyorumSalı günü yola çıkıyoruz inşallah abla saçımı kızıla boyadım :) karamel diye aldım kızıl gibi oldu iki kere boyadım beyaz falan kalmasın diye araba kiraladık arabayı Adana havaalnindan alacaz taksi derdi yok cok sukur biraz tr nin trafiğinden korkuyom çok karışık trafiği bura gibi değil internet bulursam girerim tabiki sizi Özlücem abla bende iki haftadır çok uzak kaldım burdan akşam çocuklarla siziyorum resmen çok yoruluyorum bugünlerde inşallah geldiğimde yeniden baslicam kilo alacağım kesin ortada Adana kebabini baklavanın özledim :)
bikac gun karbona dikkat edersen hemen gider tatlimGunaydin kizlar ben su som 2 gundur pek dikkat edemedim ya baya bi arti olustu
21 kilo biraz fazla ama sen verebildigin kadar vermeye calis tatlimKaçamaksız bir
Pazar oluyor dimi
Ay kızlar Temmuz da 20 si gibi tatile gidelim diyor eşim benim 80 kiloya inmem lazım oha yani 21 kilo vermem lazım olur mu olur sonuçta 3 ay üzerinde zaman var
1 ay rizede sıkıcı olmuyormuEvet bende anlatayım planları 19 yani cuma günü akşam Bolu ya gidiyorum bir hafta kalıp döneceğim ama ne olur ne olmaz uzatirsam diye tarticigimi yanıma alacağım ablamın ki benimle aynı olcuyor lakin garantici bir insanım ben :)
Sonra gelip hazırlıkları mi yapıp Rize ye gideceğim tabi ki yine tarticigimi götüreceğim onsuz olmaz , internette sıkıntı olmaz olursa da annemden girerim en kotu ,hafta sonra Ramazan da eşim gece yemiyor zaten ve akşam da dışardan söyler bayılır zaten hazir gıdaya :)
Bu sene erken gidiyorum çünkü Eylül'de kardeşimin düğünü var ve ben eylüle kadar 13 kg vermeliyim hdf: 58
yarismaya ilk katildigin kilo baz alinir cnmListeye giriş kilom 104.9 takıma 110 ile geldim sanırım canım hangisi baz alınacak açana
sagol cnmGelmiş geçmiş oldu gözünüz aydın
midenin kuculmus olmasi guuzel bisey ama dunku gibi az yersende iyi degil tatlimKızlar midem küçülmüş, bu iyi mi kötü mü bilemedim, zorla bitiriyorum tabağımı.
Korktuğum kısmı az yiye yiye metabolizmayı yavaşlatmak
Keşke vazgecseydin, yol yorar hergün hergün..Kizlar kafam cok karisik baya da huzursuzum
Cuma o an icin baska alternatif olmadigi icin imza atmistim
Ogleden sonrada baska biyerden aradilar orasi 20-30 dk uzakliytaydi
Ama imza attigim icin orayi kabul etmedim
Sonrada pisman oldun keske obur yerden vazgecseydim diye
Yol beni cok düşündürüyor gunluk min. 1.5 saat yolda gecicek
Ben eskiden otobanda buyuk bi kaza yapmistim araba çöp olmustu
O yuzden sehir dışına pek cikmiyorum aslinda hic cikmadim :)))
Bide bilmedigim yola gidecem nasil yaparim bilmiyorum
Sabah 5.50 de orda olmam lazim
Ben heralde 4.30 da falan cikarim, belki zor bulurum
Aksamda erken uyuyabilecegimi hic sanmiyorum
Bugunde evde isleri halledeyim biraz
camasir ütü kalmasin bide yemek yapilacak
Valla benimkide pek farkli degil tatlim. Giyilenler giyilmeyenler ayrildi kalin kazaklar kalkti ufakligin kuculenler cıktı ayakkabilara filan girdim delirdim kisacasiDökme-toplama işlemini ben de az önce bitirdim. Unutulmuş bir takım bluzler ve köşelere sıkışmış pijamalarla tam bir şölendikolay gelsin guzu
Sende yorulmussun canim benim daha bitmedi isimTemizliği bitirdim , çocukları yıkadım, yemeklerini yedirdim ve aranızdayım, fena yoruldum yanlız..
Sagol tatlimBen daha el atamadım o işlere canım, kolay gelsin sana
Afiyet olsun canim09:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 yk labne
1 çatal petekli bal+1 çatal terayağı
16:00=== 1 kase bakla
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 kase salata
Yarım kase bezelye yemeği
2 lt su
Katiliyorum abla genel olarak dünki menuler iyi degildi. Yarin bence bi cok kiside arti gorucezSelammmmmmn 9.takimin fit adayi hatunlari
Aile düğünü olunca sonuna kadar mecbur bekledik gece 2 ye geliyordu geldigimiz
Sabahta geçmişe başlamistimki kahvalti araya girdi
Sonrada gorumceme bi ugradik
Tum gecmis ve menuler okundu
Menuleri alinti yapmadim
Ama cogunluk pek guzel gecirmemis dünü
Insallah yarin artilar fazla olmaz
Bikac kisiden korkuyorum acikcasi
Tabikide iyi bence canim. Metayi hizlandiracak seyler yiyebilirsin yada sporla dengeleyeceksibKızlar midem küçülmüş, bu iyi mi kötü mü bilemedim, zorla bitiriyorum tabağımı.
Korktuğum kısmı az yiye yiye metabolizmayı yavaşlatmak
Valla haftaya aliriz diyodum ama haklisin ablainsallah oyle olsun cnm
Ama 2 gundur menuler pek iyi degil bakalim
amin cnm sagolasin
tmm cnm sorun olmaz o zaman
2 gundur cok yogundum cnm hic vaktim olmadi
kilo fazla olunca bi 5-6kilo sonra farkedilmeye basliyor tatlim
Sporda yapilirsa incelme daha fazla oluyor tabi
Kimi eşlerin genel durumu bu benimkide oyle
Simarip birakmayim diye bisey demezmis
Ben artik o onu soyledi bu bunu dedi diye biseye takilmiyorum
Onemli olan kendimizin nasil hissetigi
sagolasin tatlim
Yok cnm şu anda yakinda bos yer yoktu
Arabayla 45 dk
Bi baslayimda duruma gore bakarim
cuma günü belli oldu cnm
Nasip olursa yarin basliyorum
coook sevindim sevgicim gozun aydin
aynen bende oyle cnm kilo aldigimda sanki hic biseye hakkim yok gibi gelir, icimdende gelmez ne giyinmek nede suslenmek
Senin adinada cok sevindim zaten kilon fazla degil yakinda iyice çıtır olacan
sagol tatlim
basiniz sagolsin Allah sabir versin cnm
yorumlari cok merak ediyorum
Ozlediklerinden tabiki ye cnm ama abartmamaya calis bide gec vakit yememeye calis
bikac gun karbona dikkat edersen hemen gider tatlim
21 kilo biraz fazla ama sen verebildigin kadar vermeye calis tatlim
1 ay rizede sıkıcı olmuyormu
Listeye girdigine gore 58 gelir artik
Bu konuda ben yorum yapmayim benim icin 45 dk yol normal çünkü haftanın 6 günü 2 saatim yolda geciyor :)Kizlar kafam cok karisik baya da huzursuzum
Şehiriçi mi yolun?Bu konuda ben yorum yapmayim benim icin 45 dk yol normal çünkü haftanın 6 günü 2 saatim yolda geciyor :)
Hala vazgeçme şansın var mı ablaKizlar kafam cok karisik baya da huzursuzum
Afiyet olsun canım09:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 yk labne
1 çatal petekli bal+1 çatal terayağı
16:00=== 1 kase bakla
1 kase sarımsaklı yoğurt
1 kase salata
Yarım kase bezelye yemeği
2 lt su
Evet canim bi saat gidis bi saat gelisŞehiriçi mi yolun?
Afiyet olsun canim guzel menünHAnımlar selam nabersiniz
Evi temizledik derledik toparladık o arada kızlarla da koşturduk derken şimdi yazabiliyorum
Hemen menümü yazıp geçmiş yapacağım
Sabah 10.00 peynirli omlet
2 ceviz
5 badem
1 meyve çayı
Ara bir kase meyveli yoğurt
Akşam 17.00 bir tabak bakla
Bir kase yoğurt
Su: 3 lt
Onceden de varmiydi bu sorun canim ?Bu Arada WC sorunum hala devam ediyor Benim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?