- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.561
yarın akşama misafirim var kızlar mecburen ikramlık bişeyler yapmam lazım çocuklarda var yiyecek lazım bir ıslak kek yapsam başkada aklıma bişey gelmiyo değişik ne yapsam ki
edda yakınımda otursan vallahi kapını tıklatırdım..hiç affetmem yani..bi börek yap kolay istiyosan milföyden olur
yada hazır yufkadan sarabilirsin bişey
salata yap bi çeşit makarna garnitür sosis turşu mısır dere otu yeşil sogan kırmızı biber ne varsa evde karıştır ben gecen yaptım evde ne bulsuysam evdeki malzemelerle ama
görüntüsü harika olmuştu :)
tatlı kurabiyeyi hazır al derim ben hazır pastaneden taze çımış kurabiye alırım 1-2 kilo onları buzdolabı poşetine koyarımbuzluga taze taze koyarım misafir gelince
kurabiye olarak çıkarır fırında biraz ısıtırım taptaze yeni yapılmış gb, oluyo tavsiye ederim
fulya seni görüyoruuuuuummmm
bi börek yap kolay istiyosan milföyden olur
salata yap bi çeşit makarna garnitür sosis turşu mısır dere otu yeşil sogan kırmızı biber ne varsa evde karıştır ben gecen yaptım evde ne bulsuysam evdeki malzemelerle ama
tatlı kurabiyeyi hazır al derim ben hazır pastaneden taze çımış kurabiye alırım 1-2 kilo onları buzdolabı poşetine koyarımbuzluga taze taze koyarım misafir gelince
kurabiye olarak çıkarır fırında biraz ısıtırım taptaze yeni yapılmış gb, oluyo tavsiye ederim
kizlar ogle tatilim bitti aksam gorusuruz muck muck
bilmiyor muydun
ben degisik bir salata gormustum hosuma gitmisti bilgisayarimda kayitli, aksam tarifini yollayayim istersen? hem kendin de bol bol yersin diyeti bozmazhem de cok guzel gorunuyor tam ikramlik
bi börek yap kolay istiyosan milföyden olur
kızlar cuma günüde benim bi dünya misafirim olacak..kızımın doğumgünü ve gelicek olanlar sağolsunlar bugünden siparişleri verdiler..yani geçmiş ola banada
oyy oyyy senin işin zormuş doğum günü demek bir masa üstü dolusu enfes mamalar demek nasıl dayanacaksın :44:
kızçenin yeni yaşı şimdiden hayırlı olsun ömrü uzun bahtı açık olsun
edda yakınımda otursan vallahi kapını tıklatırdım..hiç affetmem yani..
goremezsin cunku ben aslinda yogummmm..... yoh
vay vay vay, hile yapiyorsun demek
kızlar cuma günüde benim bi dünya misafirim olacak..kızımın doğumgünü ve gelicek olanlar sağolsunlar bugünden siparişleri verdiler..yani geçmiş ola banada
kizlar ogle tatilim bitti aksam gorusuruz muck muck
bu arada imla kurallarına uymam konusundaki şaşırtıcı kabiliyetim hakkaten göz yaşartıcı
gönderirsen sevinirim cnm ya :)
milföyden börek miiii kız bebeler yerken batırır evimi zaten süpürmeye vakit yok
salçalı mahlepli kurabiye yapsam börek yerine olmamı
oyy oyyy senin işin zormuş doğum günü demek bir masa üstü dolusu enfes mamalar demek nasıl dayanacaksın :44:
kızçenin yeni yaşı şimdiden hayırlı olsun ömrü uzun bahtı açık olsun
vaaaaaayyy...ne maharetli bi kuşmuşsun senah keşke yakınlarda olsan
bu aralar kapımı tıklatan bi dosta çok ihtiyacımvar
:))) evet güzel oluyo
benim buzlugumda anlık misafir için yapacak çok şey bulunurr
kurabiyeler ..
mesela ben nohut salatası yaparım kırmızı biber dereotlu
onun için nohutlarımı önceden haşlar buzluga küçük buzdolabı poşetlerinde koyarım misafir gelince nohut hazır..
yada barbunyalarım haşlanmış durur hazır çıkartır pilaki yaparım..
hazır sigara böreği sarar koyarım ..
maydonozlarımı fazla alır yıkarım dograrım buzluga koyarım hazırdır her defasında yıkayıp uğraşmam :))
aklıma gelenler bunlar :))
ayy benmde misafirliğe gidesimi getirdiniz böyle hazır ikramlarr ahh ahh ama yok ben cuma günü 68 olmalıyımm !!
ah keşke yakınlarda olsan
bu aralar kapımı tıklatan bi dosta çok ihtiyacımvar
:))) evet güzel oluyo
benim buzlugumda anlık misafir için yapacak çok şey bulunurr
kurabiyeler ..
mesela ben nohut salatası yaparım kırmızı biber dereotlu
onun için nohutlarımı önceden haşlar buzluga küçük buzdolabı poşetlerinde koyarım misafir gelince nohut hazır..
yada barbunyalarım haşlanmış durur hazır çıkartır pilaki yaparım..
hazır sigara böreği sarar koyarım ..
maydonozlarımı fazla alır yıkarım dograrım buzluga koyarım hazırdır her defasında yıkayıp uğraşmam :))
aklıma gelenler bunlar :))
ayy benmde misafirliğe gidesimi getirdiniz böyle hazır ikramlarr ahh ahh ama yok ben cuma günü 68 olmalıyımm !!
salçalı mahleplimi ilk defa duyuyom
bi ara eklesene resim yaparsan bide tarifini :))
Hopiiişşş orada saat 2 şuan 2 saat geriden geliyolar :))
gülme kıss...edda çok sever onu..Ay Cok Güldüm Canım
Afiyet olsun
edda bak ben ne yiyorumEki Görüntüle 324640
oo kahvaltın güzel...senin sesini duyup koşup geldim :))
ay evde işler vardı onlara baktım
Buarada bugünkü menüm
sabah kahvaltıda sucuklu yumurta
beyaz peynir tulum peyniri kaşar peyniri (peynir manyagı olarak buldugumu yedim)
2 fincan çay
2 dilim ekmek
kahvaltı sonrası 3 büyük bardak su
öğle saati geldi ne yiycem bilmiyom ama acıkmadım henüz
lc waikikiye baktım..çıkmış vallaaaa
yewrum orası kalabalık bir topiktir zannımca..kaç kişiler??
tam bilmiyom 30 civarı sanırım ama çenesi düşük çok ben gibi yani :)
aaaaaa...sarsıl ve kendine gel eddaaaaaaaaaaa
edda bak ben ne yiyorumEki Görüntüle 324640
ayyy çok seslii güldümm neden biliyonmu bak ne yiyom :):):))))
Eki Görüntüle 324644
5i biyerde tek inmedi bitane yedim amaaa
ozaman ne diyoruzzz
kalp kalbe pardonnnn mide mideye karşıdırrrr
ayyy çok seslii güldümm neden biliyonmu bak ne yiyom :):):))))
Eki Görüntüle 324644
5i biyerde tek inmedi bitane yedim amaaa
ozaman ne diyoruzzz
kalp kalbe pardonnnn mide mideye karşıdırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?