Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yarın akşama misafirim var kızlar mecburen ikramlık bişeyler yapmam lazım çocuklarda var yiyecek lazım bir ıslak kek yapsam başkada aklıma bişey gelmiyo değişik ne yapsam ki

bi börek yap kolay istiyosan milföyden olur
yada hazır yufkadan sarabilirsin bişey

salata yap bi çeşit makarna garnitür sosis turşu mısır dere otu yeşil sogan kırmızı biber ne varsa evde karıştır ben gecen yaptım evde ne bulsuysam evdeki malzemelerle ama
görüntüsü harika olmuştu :)

tatlı kurabiyeyi hazır al derim ben hazır pastaneden taze çımış kurabiye alırım 1-2 kilo onları buzdolabı poşetine koyarımbuzluga taze taze koyarım misafir gelince
kurabiye olarak çıkarır fırında biraz ısıtırım taptaze yeni yapılmış gb, oluyo tavsiye ederim

edda yakınımda otursan vallahi kapını tıklatırdım..hiç affetmem yani..

fulya seni görüyoruuuuuummmm

goremezsin cunku ben aslinda yogummmm..... yoh

vay vay vay, hile yapiyorsun demek

kızlar cuma günüde benim bi dünya misafirim olacak..kızımın doğumgünü ve gelicek olanlar sağolsunlar bugünden siparişleri verdiler..yani geçmiş ola banada

bu arada imla kurallarına uymam konusundaki şaşırtıcı kabiliyetim hakkaten göz yaşartıcı

bilmiyor muydun

ben degisik bir salata gormustum hosuma gitmisti bilgisayarimda kayitli, aksam tarifini yollayayim istersen? hem kendin de bol bol yersin diyeti bozmaz hem de cok guzel gorunuyor tam ikramlik

gönderirsen sevinirim cnm ya :)

milföyden börek miiii kız bebeler yerken batırır evimi zaten süpürmeye vakit yok
salçalı mahlepli kurabiye yapsam börek yerine olmamı

kızlar cuma günüde benim bi dünya misafirim olacak..kızımın doğumgünü ve gelicek olanlar sağolsunlar bugünden siparişleri verdiler..yani geçmiş ola banada

oyy oyyy senin işin zormuş doğum günü demek bir masa üstü dolusu enfes mamalar demek nasıl dayanacaksın :44:
kızçenin yeni yaşı şimdiden hayırlı olsun ömrü uzun bahtı açık olsun

oyy oyyy senin işin zormuş doğum günü demek bir masa üstü dolusu enfes mamalar demek nasıl dayanacaksın :44:
kızçenin yeni yaşı şimdiden hayırlı olsun ömrü uzun bahtı açık olsun

sağol canım..tek avuntum cuma sabahı bildirim yapıyo olmak...bir dahaki cumaya Allah kerim yani..

edda yakınımda otursan vallahi kapını tıklatırdım..hiç affetmem yani..

ah keşke yakınlarda olsan
bu aralar kapımı tıklatan bi dosta çok ihtiyacımvar

goremezsin cunku ben aslinda yogummmm..... yoh

vay vay vay, hile yapiyorsun demek

:))) evet güzel oluyo
benim buzlugumda anlık misafir için yapacak çok şey bulunurr

kurabiyeler ..
mesela ben nohut salatası yaparım kırmızı biber dereotlu
onun için nohutlarımı önceden haşlar buzluga küçük buzdolabı poşetlerinde koyarım misafir gelince nohut hazır..

yada barbunyalarım haşlanmış durur hazır çıkartır pilaki yaparım..

hazır sigara böreği sarar koyarım ..

maydonozlarımı fazla alır yıkarım dograrım buzluga koyarım hazırdır her defasında yıkayıp uğraşmam :))

aklıma gelenler bunlar :))

ayy benmde misafirliğe gidesimi getirdiniz böyle hazır ikramlarr ahh ahh ama yok ben cuma günü 68 olmalıyımm !!

kizlar ogle tatilim bitti aksam gorusuruz muck muck

bu arada imla kurallarına uymam konusundaki şaşırtıcı kabiliyetim hakkaten göz yaşartıcı

salçalı mahleplimi ilk defa duyuyom
bi ara eklesene resim yaparsan bide tarifini :))

Hopiiişşş orada saat 2 şuan 2 saat geriden geliyolar :))

vaaaaaayyy...ne maharetli bi kuşmuşsun senkesin gelirdim sana o zaman bayıla bayıla

ooo eddacım çalışan hanım pratikliği bendensin yani :) benimde aynı şekilde buzlukta hep haşlanmış nohut,bezelye vs vs bulunur
bide tupperdan kaplarım var marul dere otu maydanoz pazardan geldiğim gibi yıkar temizler koyarım ki işten gelince kolayca kullanabileyim gidecek yer arıyosan bana gellll

oo kahvaltın güzel...

ayyy çok seslii güldümm neden biliyonmu bak ne yiyom :):):))))

Eki Görüntüle 324644

5i biyerde tek inmedi bitane yedim amaaa

ozaman ne diyoruzzz

kalp kalbe pardonnnn mide mideye karşıdırrrr

ama gösteripte vermemek günahdır ya... bende isterem onlardan. en son ne zaman yedim hatırlamıyom bile sanırım
3-4 ay oldu...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…