- 15 Ocak 2019
- 1.890
- 6.433
- 158
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.621
Bunu deneyebilirimJasminium84 sade yapılan kırmızı mercimek çorbası da bağırsakları çalıştırır (mercimek, su, tuz, kimyon)
Bir öğününü yanında başka birşey tüketmeden sadece mercimek çorbası ile geçirirsen birkaç gün rahatlatır seni.
Acaba acı çehre tohumu var sütü etkilermiEvet balım minnak daha
Bugün dikkat ettiysen gene bir miktar toparlarsın canimTeşekkürler canım
Başınız sağ olsun mekanı cennet olsun
Teşekkürler canım
Evet canım ama dışardaydım ancak o saatte anneme geçtim . İç harcını annem hazırlamıştı daha masumdur sanki
Umarım canım sabah tartılmadım da
Teşekkürler tatlım
Güzel olmuş
Gayet güzel canım
Güzel canım
Güzel olmuş canım
Daha mezun olacağım diyorum ama 100 gün var abla ben tatile gidince sadece listeyiyarismaya ilk katildigin kilo baz alinir cnm
Daha dur bismillah ne mezuniyeti
Asil hedefine ulasmadan olma bence
sagol cnm
midenin kuculmus olmasi guuzel bisey ama dunku gibi az yersende iyi degil tatlim
Bugun menun daha iyiydi
Vucudun yag yakmak icinde dogru enerjiye ihtiyaci var
Kaliteli 1200 kalorinin altina dusmemek lazim
Doktora sormam gerek hem bunu hem de İngiliz tuzunu sorayım biAcaba acı çehre tohumu var sütü etkilermi
Bugün dikkat ettiysen gene bir miktar toparlarsın canim
Afiyet olsun canim az tutmussun ama sanırım yarin tarti sana sürpriz yapacakGün boyu dışardaydım. Hem çok yorgun hissediyorum hem başım ağrıyor.
Menümü yazayım oğlanı yıkayıp uyutacağım
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 flm peynir
1 dlm tbe
Ara 12.00
Kahve , 1 kare fındıklı çikolata
15.30
2 tane mercimek köftesi
Bir sürü cıss vardı yemedim. Eve de geç geldik. Evdekilere mantı yaptım yemedim. Sanki bir alkışı hakettim. Birazdan kahve yada çay içerim.
Su:2 lt
Abla değiştire biliyorsan değiştir tabi kiKizlar kafam cok karisik baya da huzursuzum
Cuma o an icin baska alternatif olmadigi icin imza atmistim
Ogleden sonrada baska biyerden aradilar orasi 20-30 dk uzakliytaydi
Ama imza attigim icin orayi kabul etmedim
Sonrada pisman oldun keske obur yerden vazgecseydim diye
Yol beni cok düşündürüyor gunluk min. 1.5 saat yolda gecicek
Ben eskiden otobanda buyuk bi kaza yapmistim araba çöp olmustu
O yuzden sehir dışına pek cikmiyorum aslinda hic cikmadim :)))
Bide bilmedigim yola gidecem nasil yaparim bilmiyorum
Sabah 5.50 de orda olmam lazim
Ben heralde 4.30 da falan cikarim, belki zor bulurum
Aksamda erken uyuyabilecegimi hic sanmiyorum
Bugunde evde isleri halledeyim biraz
camasir ütü kalmasin bide yemek yapilacak
Tamam tatlim. Eski esimin babasi kullaniyodu ondada ayni sorun vardi ordan aklimda kalmisDoktora sormam gerek hem bunu hem de İngiliz tuzunu sorayım bi
İngiliz tuzunu doktorlara sorma canımDoktora sormam gerek hem bunu hem de İngiliz tuzunu sorayım bi
Aaaa süper evet bunu yapabilirim canım sağolJasminium84 kuzum yeni Doğum yaptın bende Doğum sonrası öyle oldum WC için 21 gün sabahları
1 incir 7 zeytin üzerine su yarım saat sonrası kahvaltı yaptım düzeldi benim sende yap istersen emmeye de zararı yok hem
Yaaa, neden kiİngiliz tuzunu doktorlara sorma canım
Afiyet olsun canım güzelGün boyu dışardaydım. Hem çok yorgun hissediyorum hem başım ağrıyor.
Menümü yazayım oğlanı yıkayıp uyutacağım
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 flm peynir
1 dlm tbe
Ara 12.00
Kahve , 1 kare fındıklı çikolata
15.30
2 tane mercimek köftesi
Bir sürü cıss vardı yemedim. Eve de geç geldik. Evdekilere mantı yaptım yemedim. Sanki bir alkışı hakettim. Birazdan kahve yada çay içerim.
Su:2 lt
Bir zamanlar birlikte çalıştığım dr arkadaşım ile bunu kullanmaya karar verdik ve sipariş verdik. Arkadaş ta gitmiş eşine (genel cerrah) söylemiş. Adam da "olur mu o bir zehir sakın kullanmayın" demiş. Ama arkadaşım ile ben biliyoruz zehir olmadığını, çünkü Aidin Salih (Dr) hastalarına açlık oruçları öncesi bunu kullandırıyor, kimse zehirlenmiyor, sonuç olarak arkadaşım ile ben kullandık, hatta açlık orucu yaparak, ikimizde ölmedik.Aaaa süper evet bunu yapabilirim canım sağol
Hosgeldin canim seninle tanışmadık sanirim hilal ben. Eski mezunlardanim bende 2 sene sonra geri geldim. Biraz daha fazlaliklar var :) sekersiz gün nasıl olacak hic yapmadim bana uyarsa neden olmasin :)Selam hanımlarrr
Ben yokkeen iyice tembelleştim. Sadece uyuyorum, şu anda yaptığım gibi... alıntılarım gitmiş, şimdi ufaktan olsa da yine geçmişi okuya okuya gelecem...
2. Kez şekersiz 21 güne başlıyorum yarın... var mı destek olup yapacak ?
Açlık orucumu yapmistin sende canim kac gun yaptin. Ben baslamistim ama 5. Gün annemin ogrenmesiyle son bulmustuBir zamanlar birlikte çalıştığım dr arkadaşım ile bunu kullanmaya karar verdik ve sipariş verdik. Arkadaş ta gitmiş eşine (genel cerrah) söylemiş. Adam da "olur mu o bir zehir sakın kullanmayın" demiş. Ama arkadaşım ile ben biliyoruz zehir olmadığını, çünkü Aidin Salih (Dr) hastalarına açlık oruçları öncesi bunu kullandırıyor, kimse zehirlenmiyor, sonuç olarak arkadaşım ile ben kullandık, hatta açlık orucu yaparak, ikimizde ölmedik.
Sonuç olarak doktorların bazı şeylere karşı önyargıları olabiliyor maaalesef...bundan dolayı sorma dedim, azar işitebilirsin.
Ama ulaşabilirsiniz Aidin Salihin doktor öğrencilerine sorun .. öğrenci dediğime bakmayın, "yolundan giden" anlamında söyledim, öğrenci değiller yoksa.
Nasıl oluyor, anlatırsan uyarsa destek olabilirim.Selam hanımlarrr
Ben yokkeen iyice tembelleştim. Sadece uyuyorum, şu anda yaptığım gibi... alıntılarım gitmiş, şimdi ufaktan olsa da yine geçmişi okuya okuya gelecem...
2. Kez şekersiz 21 güne başlıyorum yarın... var mı destek olup yapacak ?
ANladım canımBir zamanlar birlikte çalıştığım dr arkadaşım ile bunu kullanmaya karar verdik ve sipariş verdik. Arkadaş ta gitmiş eşine (genel cerrah) söylemiş. Adam da "olur mu o bir zehir sakın kullanmayın" demiş. Ama arkadaşım ile ben biliyoruz zehir olmadığını, çünkü Aidin Salih (Dr) hastalarına açlık oruçları öncesi bunu kullandırıyor, kimse zehirlenmiyor, sonuç olarak arkadaşım ile ben kullandık, hatta açlık orucu yaparak, ikimizde ölmedik.
Sonuç olarak doktorların bazı şeylere karşı önyargıları olabiliyor maaalesef...bundan dolayı sorma dedim, azar işitebilirsin.
Ama ulaşabilirsiniz Aidin Salihin doktor öğrencilerine sorun .. öğrenci dediğime bakmayın, "yolundan giden" anlamında söyledim, öğrenci değiller yoksa.
Ah bu anneler babalar...Açlık orucumu yapmistin sende canim kac gun yaptin. Ben baslamistim ama 5. Gün annemin ogrenmesiyle son bulmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?