Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gün boyu dışardaydım. Hem çok yorgun hissediyorum hem başım ağrıyor.
Menümü yazayım oğlanı yıkayıp uyutacağım

Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 flm peynir
1 dlm tbe

Ara 12.00
Kahve , 1 kare fındıklı çikolata

15.30
2 tane mercimek köftesi

Bir sürü cıss vardı yemedim. Eve de geç geldik. Evdekilere mantı yaptım yemedim. Sanki bir alkışı hakettim. Birazdan kahve yada çay içerim.

Su:2 lt

Bunu deneyebilirim

Evet balım minnak daha
Acaba acı çehre tohumu var sütü etkilermi
Bugün dikkat ettiysen gene bir miktar toparlarsın canim

Daha mezun olacağım diyorum ama 100 gün var abla ben tatile gidince sadece listeyi
Kötü etkilemek istemiyorum belki 1-2 hafta izin alırım listeden sonra devam ederim tabi
Ki hedefe ulaşmak isteğim ideal kilom 73 yeterli

Afiyet olsun canim az tutmussun ama sanırım yarin tarti sana sürpriz yapacak

Abla değiştire biliyorsan değiştir tabi ki

Aaaa süper evet bunu yapabilirim canım sağol

Selam hanımlarrr
Ben yokkeen iyice tembelleştim. Sadece uyuyorum, şu anda yaptığım gibi... alıntılarım gitmiş, şimdi ufaktan olsa da yine geçmişi okuya okuya gelecem...

2. Kez şekersiz 21 güne başlıyorum yarın... var mı destek olup yapacak ?

Afiyet olsun canım güzel

Aaaa süper evet bunu yapabilirim canım sağol
Bir zamanlar birlikte çalıştığım dr arkadaşım ile bunu kullanmaya karar verdik ve sipariş verdik. Arkadaş ta gitmiş eşine (genel cerrah) söylemiş. Adam da "olur mu o bir zehir sakın kullanmayın" demiş. Ama arkadaşım ile ben biliyoruz zehir olmadığını, çünkü Aidin Salih (Dr) hastalarına açlık oruçları öncesi bunu kullandırıyor, kimse zehirlenmiyor, sonuç olarak arkadaşım ile ben kullandık, hatta açlık orucu yaparak, ikimizde ölmedik.

Sonuç olarak doktorların bazı şeylere karşı önyargıları olabiliyor maaalesef...bundan dolayı sorma dedim, azar işitebilirsin.

Ama ulaşabilirsiniz Aidin Salihin doktor öğrencilerine sorun .. öğrenci dediğime bakmayın, "yolundan giden" anlamında söyledim, öğrenci değiller yoksa.

Hosgeldin canim seninle tanışmadık sanirim hilal ben. Eski mezunlardanim bende 2 sene sonra geri geldim. Biraz daha fazlaliklar var :) sekersiz gün nasıl olacak hic yapmadim bana uyarsa neden olmasin :)
Açlık orucumu yapmistin sende canim kac gun yaptin. Ben baslamistim ama 5. Gün annemin ogrenmesiyle son bulmustu

Nasıl oluyor, anlatırsan uyarsa destek olabilirim.

ANladım canım
Ben şimdilik erteleyeyim o zaman kullanmayı emzirmem bitince aklımda olsun ama

Açlık orucumu yapmistin sende canim kac gun yaptin. Ben baslamistim ama 5. Gün annemin ogrenmesiyle son bulmustu
Ah bu anneler babalar...

Benim eşimde karşı çıkıyordu açlık orucuna, söylemedim, pazartesi orucu tuttuğumu söyledim, akşam işten gelince iftar vakti henüz gelememişti, ben biraz yatacağım dedim, ezan okununca halim yok dedim kalkmadım, salı akşam eşim anladı durumu, baktıki kararlıyım bozmayacağım anneme babama şikayet etti...

Annem babam bı korkuyla geldiler olur mu öyle diye, tabi ben çok kararlıyım, ciddi bir hastalık için uyguluyorum...

neyse 3 günü tamamladım, baktılar ki birşey olmadı, bir dahaki seferlere karışmadılar.

hastalıklarımın geçtiğini görünce annem de başladı açlık oruçlarına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…