- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.641
Şunu da eklemek isterim, annemi bildim bileli bağırsakları çalışmazdı, haftada bir zor çıkardı, o kadar kötü yani. Bana hamile iken başlamış ve bir daha geçmemiş(30 yıldan fazla çekti), git gide şiddetini artırmış, benim şikayetim geçince anneme de uygulattım, onunda geçti şükür.ANladım canım
Ben şimdilik erteleyeyim o zaman kullanmayı emzirmem bitince aklımda olsun ama
Nerdesin ya, gözlerim yollarda kaldı rakibem...Selammm güzell takimdaslarimm ben gildimmmful motivasyon vee enerji doluyum) umarım hepiniz iyisinizdir
2 kere 10 günlük, 3 kere 3 günlük, sayısız 36 saat...Açlık orucumu yapmistin sende canim kac gun yaptin.
Nerdesin ya, gözlerim yollarda kaldı rakibem...
İyi gidiyor canım.Burayi çok ihmal ettim biliyorum, bu ara yoğundum ama bi süre rahatım
Nasılsın canımm diyet nasıl gidiyo
İyi gidiyor canım.
Bu hafta beni geçmezsen bozuşuruz, demedi deme!
Afiyet olsun canım..Merhaba kızlaar,
Bu sabaha 6 ile kavuşuruz diye başladım ama onun yerine +700 gördüm. Keşke tartılmayaydım:)
Menüme geçeyim;
10.00
1 yufkadan gözleme yaptım, 1/4ünü ben yedim
1 yumurtadan yeşillikli omlet
4 zeytin, 4 badem, 2 çeri, 2 dl salatalık
Bir avuç aysberg
Çeyrek nektarin
1 parça peynir, 1 çkdan az krem peynir
2 dilim sucuk
Bugün süt yok:)
15.30
Bir avuç kavrulmamış kuruyemiş
18.25
2 servis kaşığı tavuk sote(tektük bezelye ve havuç Da içeriyordu)
1 kk peynir
çeyrek soğan
salata
Su:2lt
Afiyet olsun canım, memleket nire?Sabah 10.45
2 yağda yumurta 2 dişim sucuk
Peynir zeytşn
Yarım domates
Salatalık
Yarım portakal
Yarım çay b ceviz
Akşam 19.00(eşim yüzünden geç oluyor )
1 kase domates çorbası
1 tabak tepsi kebabı
1 fincan sütlü kahve 2 küçük çilek
Su 2.5 lt + ne kadar olur bilmiyorum
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Canım süper bir irade sergilemişsin, biraz az mı olmuş sankim?Gün boyu dışardaydım. Hem çok yorgun hissediyorum hem başım ağrıyor.
Menümü yazayım oğlanı yıkayıp uyutacağım
Sabah 09.00
1 yumurtadan omlet
1 flm peynir
1 dlm tbe
Ara 12.00
Kahve , 1 kare fındıklı çikolata
15.30
2 tane mercimek köftesi
Bir sürü cıss vardı yemedim. Eve de geç geldik. Evdekilere mantı yaptım yemedim. Sanki bir alkışı hakettim. Birazdan kahve yada çay içerim.
Su:2 lt
Hoşgeldin beybisiii.. neden uyuyorsun, bedensel yorgunluk mu, duygusal mı? Ben genelde ikincisinde uykuya veririm kendimi, iyisindir umarımSelam hanımlarrr
Ben yokkeen iyice tembelleştim. Sadece uyuyorum, şu anda yaptığım gibi... alıntılarım gitmiş, şimdi ufaktan olsa da yine geçmişi okuya okuya gelecem...
2. Kez şekersiz 21 güne başlıyorum yarın... var mı destek olup yapacak ?
Kıııız azıcık bana da verir misin, bugün böyle bi.. kötü De değilim de.. meeehSelammm güzell takimdaslarimm ben gildimmmful motivasyon vee enerji doluyum) umarım hepiniz iyisinizdir
Amanıııın ben de akşam yemeği yemedim diye baygınlık geçirecektim:) başın ağrımıyor mu canım?2 kere 10 günlük, 3 kere 3 günlük, sayısız 36 saat...
Bunu duymuştum canım, çok ilgi çekici görünüyor. İnsan çocuklarına, annesinden gördüğü şekilde davranmaya meyilli oluyor, o yüzden farkettiğimiz veya farketmediğimiz bir çok yanlış olabilir. Gerçi benim daha çocuğum yok ama olsunKızlar bu ara bu kitabı okuyorum.
Annesinden duygusal yakınlık görmeyen yada çocuklarına nasıl davranacağını bilemeyen anneler için mükemmel bir kitap, keşke daha önce karşıma çıksaydı diyorum, kitap severlere öneriyorum.Eki Görüntüle 2258601
Teşekkür ederim kelebeğimAfiyet olsun canım..
Memleket Ankara ama Hatay a ait kebapAfiyet olsun canım, memleket nire?
Tepsi kebabı (Hatay mı yoksa)
Eşini beklemesen önce yesen sorun olur mu?
Bu diyet dönemi biz ayrı takılıyoruz mesela, konuştum, anlayış gösterdi şükürler olsun.
Biz hemşeriymişiz o zaman:) anne tarafından Çubukluyum kardiş bana tarafı da çevre illerden:)Memleket Ankara ama Hatay a ait kebap
Ya sadece Pazar gününe izin yok çünkü diğer günler hep ayrı yiyoruz
Hmmm kız biliyorum çubuk ama şimdi ben İstanbul DayımBiz hemşeriymişiz o zaman:) anne tarafından Çubukluyum kardiş bana tarafı da çevre illerden:)
Küstüm o zamanHmmm kız biliyorum çubuk ama şimdi ben İstanbul Dayım
Bende öyle olmadı maalesef annem kiyameti kopardi bidahada yapamadimAh bu anneler babalar...
Benim eşimde karşı çıkıyordu açlık orucuna, söylemedim, pazartesi orucu tuttuğumu söyledim, akşam işten gelince iftar vakti henüz gelememişti, ben biraz yatacağım dedim, ezan okununca halim yok dedim kalkmadım, salı akşam eşim anladı durumu, baktıki kararlıyım bozmayacağım anneme babama şikayet etti...
Annem babam bı korkuyla geldiler olur mu öyle diye, tabi ben çok kararlıyım, ciddi bir hastalık için uyguluyorum...
neyse 3 günü tamamladım, baktılar ki birşey olmadı, bir dahaki seferlere karışmadılar.
hastalıklarımın geçtiğini görünce annem de başladı açlık oruçlarına
Oy masallah nasil enerji bu hosgeldin beybiSelammm güzell takimdaslarimm ben gildimmmful motivasyon vee enerji doluyum) umarım hepiniz iyisinizdir
Vavvv sen baya tecrubelisin yaa2 kere 10 günlük, 3 kere 3 günlük, sayısız 36 saat...
Canim artidasin ama gözleme var onu yemeseydin bari onun dışında guzel afiyet olsunMerhaba kızlaar,
Bu sabaha 6 ile kavuşuruz diye başladım ama onun yerine +700 gördüm. Keşke tartılmayaydım:)
Menüme geçeyim;
10.00
1 yufkadan gözleme yaptım, 1/4ünü ben yedim
1 yumurtadan yeşillikli omlet
4 zeytin, 4 badem, 2 çeri, 2 dl salatalık
Bir avuç aysberg
Çeyrek nektarin
1 parça peynir, 1 çkdan az krem peynir
2 dilim sucuk
Bugün süt yok:)
15.30
Bir avuç kavrulmamış kuruyemiş
18.25
2 servis kaşığı tavuk sote(tektük bezelye ve havuç Da içeriyordu)
1 kk peynir
çeyrek soğan
salata
Su:2lt
Afiyet olsun canim menü güzelSabah 10.45
2 yağda yumurta 2 dişim sucuk
Peynir zeytşn
Yarım domates
Salatalık
Yarım portakal
Yarım çay b ceviz
Akşam 19.00(eşim yüzünden geç oluyor )
1 kase domates çorbası
1 tabak tepsi kebabı
1 fincan sütlü kahve 2 küçük çilek
Su 2.5 lt + ne kadar olur bilmiyorum
Spor 40 dk tempolu yürüyüş
Rulokat olmasa iyiymiş ama genel olrk güzel cnmCumartesi menüsü geldi haaanım
11.30
1 veya 1.5yumurtayla yeşillikli omlet
1 parça beyaz peynir, 1çk krem peynir
3 zeytin, 5 fındık
2 çeri, 2-3 dl salatalık, bir avuç aysberg
1 hurma, 5-6 ince dilim muz
2 servis kaşığı kadar domatesli yoğurtlu fırında pattis
Yarım çb yy tarçınlı süt
Yemekten sonra da çayla beraber bir adet rulokat yedim
15.00
Sade Türk kahvesi
19.00
130g fırında somon
2 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
Su: 2 lt
Aaa;(ben fıstıgı haftda bir ya da iki kez yerim acaba karstırdınmı canımBebeğim senin bu gece fıstıklarını ne yapacauk?:)
Canım cok sükür atlatmssn inş toprlaran merak etmeHiç hiç hiç olmadı hem de ama İnan hiç oturmadım kahvaltımı bile iki yumurta haşlayıp ayakta yedim o yüzden misafirlere ne hazırladıysam ayaküstü attım bişeler ağzıma
Baksana su bile içemedim çok sinir oldum kendime
Nasl oldun canım???Kizlar ben yatiyorum atesim cikmaya başladı en iyisi yatip dinlenmem. Iyi geceler hepinize
Nasılsın canım?İyi geceler kızlar gündüz kuzenimin kızının diş buğdayı vardı baya yoğun bi gündü menüm dr öyle bugünün sporu oyun havası oynadık baya aralıksız 1 saat falan
Vee en güzeli kızlar bnm bi elbisem vardı bana tam oluyordu bolarmidti zaten biliyorum ama bileklerime gelen elbise bugün resmen 4-5 parmak uzun geldi yerlerde sürünüyor demek ki göğüslerim kalcam toparliyormus çok ilginç herkes çok şaşırdı
Bana baya terzi yolu gözüküyor sanırım
Menüm
Kahvaltı 9:40
2 kk beyaz peynir
Yarım haşlanmış yumurta
Iki dilim tbe
Domates
Salatalık
Çay
Öğle 13:40
Bi dilim pastanin yarısını yedim
2 kaşık buğday içinde çok az haşhaş vardı
3-4 badem
3 leblebi
Ev yapımı şekersiz limonata
Akşama misafirim vardı yemeğe peynir böreği yaptırdık
Bi sigara böreği kadar peynir boregi
Salata
Bi bardak limonata yine ev yapımı
Biliyorum iyi bi liste değil ben hicte iyi hissetmiyorum bi kac gündür midem bulanıyor gibi ac gibiyim tok gibiyim ne yiyeceğimi şaşırdım yeminle ya
Su 1lt anca olmuştur
Spor dediğim gibi 1 saat falan oynadık yediklerimin çoğu yanmıştır umarım k.bakmayin kötü liste ama mecbur gitmek zorundaydim kuzenime ve o kadar çok şey vardı ki bence iyi bile atlattim tabi sizin menulerle kıyaslanmaz
Kızlar dedem vefat etti giremedim anca öbür gün gelir toplu yazarım bilginiz olsun
[/QUOTRabbim rahmet etlesin inş canm
Tesekkürler cnmGünaydın kızlar, mutlu pazarlar
Hepinize çok sevdiğim ve her pazar dinlediğim şiiri armağan ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?