Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ANladım canım
Ben şimdilik erteleyeyim o zaman kullanmayı emzirmem bitince aklımda olsun ama
Şunu da eklemek isterim, annemi bildim bileli bağırsakları çalışmazdı, haftada bir zor çıkardı, o kadar kötü yani. Bana hamile iken başlamış ve bir daha geçmemiş(30 yıldan fazla çekti), git gide şiddetini artırmış, benim şikayetim geçince anneme de uygulattım, onunda geçti şükür.

Merhaba kızlaar,
Bu sabaha 6 ile kavuşuruz diye başladım ama onun yerine +700 gördüm. Keşke tartılmayaydım:)
Menüme geçeyim;
10.00
1 yufkadan gözleme yaptım, 1/4ünü ben yedim
1 yumurtadan yeşillikli omlet
4 zeytin, 4 badem, 2 çeri, 2 dl salatalık
Bir avuç aysberg
Çeyrek nektarin
1 parça peynir, 1 çkdan az krem peynir
2 dilim sucuk
Bugün süt yok:)

15.30
Bir avuç kavrulmamış kuruyemiş

18.25
2 servis kaşığı tavuk sote(tektük bezelye ve havuç Da içeriyordu)
1 kk peynir
çeyrek soğan
salata

Su:2lt

Mefkurem mefkuş abla kendine vesvese verme, yol işi insanın gözünü korkutuyor ama nasibinde böylesi varmış. Bana göre sen doğrusunu yapmışsın, bir yere söz verip sözünden dönmemişsin. O yüzden demekki burası hayırlıymış diye düşün, inşallah da öyle zaten. Heyecanlıyım senin için:)

Afiyet olsun canım..

Sabah 10.45
2 yağda yumurta 2 dişim sucuk
Peynir zeytşn
Yarım domates
Salatalık
Yarım portakal
Yarım çay b ceviz

Akşam 19.00(eşim yüzünden geç oluyor )
1 kase domates çorbası
1 tabak tepsi kebabı
1 fincan sütlü kahve 2 küçük çilek

Su 2.5 lt + ne kadar olur bilmiyorum
Spor 40 dk tempolu yürüyüş

Afiyet olsun canım, memleket nire?

Tepsi kebabı (Hatay mı yoksa)

Eşini beklemesen önce yesen sorun olur mu?

Bu diyet dönemi biz ayrı takılıyoruz mesela, konuştum, anlayış gösterdi şükürler olsun.

Canım süper bir irade sergilemişsin, biraz az mı olmuş sankim?
Hoşgeldin beybisiii.. neden uyuyorsun, bedensel yorgunluk mu, duygusal mı? Ben genelde ikincisinde uykuya veririm kendimi, iyisindir umarım
Selammm güzell takimdaslarimm ben gildimmm ful motivasyon vee enerji doluyum) umarım hepiniz iyisinizdir
Kıııız azıcık bana da verir misin, bugün böyle bi.. kötü De değilim de.. meeeh modundayım
2 kere 10 günlük, 3 kere 3 günlük, sayısız 36 saat...
Amanıııın ben de akşam yemeği yemedim diye baygınlık geçirecektim:) başın ağrımıyor mu canım?
Bunu duymuştum canım, çok ilgi çekici görünüyor. İnsan çocuklarına, annesinden gördüğü şekilde davranmaya meyilli oluyor, o yüzden farkettiğimiz veya farketmediğimiz bir çok yanlış olabilir. Gerçi benim daha çocuğum yok ama olsun tavsiye için teşekkürler
Afiyet olsun canım..
Teşekkür ederim kelebeğim

Afiyet olsun canım, memleket nire?

Tepsi kebabı (Hatay mı yoksa)

Eşini beklemesen önce yesen sorun olur mu?

Bu diyet dönemi biz ayrı takılıyoruz mesela, konuştum, anlayış gösterdi şükürler olsun.
Memleket Ankara ama Hatay a ait kebap
Ya sadece Pazar gününe izin yok çünkü diğer günler hep ayrı yiyoruz

Bende öyle olmadı maalesef annem kiyameti kopardi bidahada yapamadim
Selammm güzell takimdaslarimm ben gildimmm ful motivasyon vee enerji doluyum) umarım hepiniz iyisinizdir
Oy masallah nasil enerji bu hosgeldin beybi
2 kere 10 günlük, 3 kere 3 günlük, sayısız 36 saat...
Vavvv sen baya tecrubelisin yaa
Canim artidasin ama gözleme var onu yemeseydin bari onun dışında guzel afiyet olsun
Afiyet olsun canim menü güzel

Rulokat olmasa iyiymiş ama genel olrk güzel cnm
Bebeğim senin bu gece fıstıklarını ne yapacauk?:)
Aaa;(ben fıstıgı haftda bir ya da iki kez yerim acaba karstırdınmı canım
Canım cok sükür atlatmssn inş toprlaran merak etme
Kizlar ben yatiyorum atesim cikmaya başladı en iyisi yatip dinlenmem. Iyi geceler hepinize
Nasl oldun canım???
Nasılsın canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…