Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayyy çok seslii güldümm neden biliyonmu bak ne yiyom :):):))))

[]

5i biyerde tek inmedi bitane yedim amaaa

ozaman ne diyoruzzz

kalp kalbe pardonnnn mide mideye karşıdırrrr
..hahahayyytttt......vallahi mide mideye karşıymış ama o halleyi eşim yiyodu..benimde canım çok istedi kocaman bir ısırık aldım...biliyosun eşimde ben gibi yemek yemek için yaşayan insanlardandır....

Anaaaaaaaaam!!! Millet yediklerini fotoluyor ben market market yeşilçay arıyım elmalı bulayım diye yarım saat yürüyeyim siz tarif alın börek yapın aaaa olmuyor böyle

Face fikri benden grup fikri fulyadan huuuuuuuuh!!!!

Tartım bozuk değil 56.4 çıktım

oo kahvaltın güzel...

ama gösteripte vermemek günahdır ya... bende isterem onlardan. en son ne zaman yedim hatırlamıyom bile sanırım
3-4 ay oldu...

..hahahayyytttt......vallahi mide mideye karşıymış ama o halleyi eşim yiyodu..benimde canım çok istedi kocaman bir ısırık aldım...biliyosun eşimde ben gibi yemek yemek için yaşayan insanlardandır....

[2. mesaj.........

3. mesaj...........

sus suss sen yiyon şimdi eşine atma suçu

benimde yeşil çayım bitmiş almışken 2 paket alıp banada göndereydinnnn

Bu alkışlar senin için Buşracım sen cumaya 56;500 istiyordun cumaya 56,00 olacaksın Maşallah

Bileydim alırdım beğendim elmalıyı çaykurun gerçi ama olsun tadı güzel severim elmayı missssssss

çaykurun yeşil çayı en güzeli bende seviyorum
demlemesi bergamut aromalısını seviyorum en çok

Bu alkışlar senin için Buşracım sen cumaya 56;500 istiyordun cumaya 56,00 olacaksın Maşallah

:)))) ahh nerde kaldı 56 larr en son ünide 55 kiloydum ey gidi günler eyyyyy

21 ocakta 56 olsam yeter diyordum çok teşekkür ederim hicran
21 ocakta bakalım erkek arkımda değişimi farkedicekmi en son gördüğünde 62-63 kiloydum şimdi 56 görse çok mutlu olurum oda hırs yapmış 8 kilo gitmiş zayıftı ama göbeği vardı göbek gitmiş çok mutlu oldum

Hicran bu arada sana sorcaktım bazı fotolarında saç rengin kahvemsi gibi böyle ne kahve ne kızıl nolur söyle ne renk çok hoşuma gitti

Seni Görünce cok Şaşıracak canım sen cok İyi gidiyorsun :13: Cok tebrik ediyorum
Benim Nişanlım Kıskanç kilo vermemi istemiyordu bende kilolu cok mutsuzum dedim artık karışmıyor

Seni Görünce cok Şaşıracak canım sen cok İyi gidiyorsun :13: Cok tebrik ediyorum
Benim Nişanlım Kıskanç kilo vermemi istemiyordu bende kilolu cok mutsuzum dedim artık karışmıyor

Erkek arkadaşımda kıskanç ver ama yazın bikiniyi unut diyor dedim versem sana sormam giyeyim mi diye direk tatilde üstümden çıkmaz

Hicran bu arada sana sorcaktım bazı fotolarında saç rengin kahvemsi gibi böyle ne kahve ne kızıl nolur söyle ne renk çok hoşuma gitti

Canım Hangi fotoraflarım acaba ben saçlarımı siyah yapmıstım acmak kedi rengime dönmek için baya renge boyadım ama :44:

hahahaaa....imamın dediğini yap, yaptığını yapma demişler..sen bildiğin yolda yürümeye devam et...ben rakiplerimi yoldan çıkarmak için koyuyorum onları..kendim yediğimden değil yani..topiğin psikoloğu ünlü doktor fulya hanımda çözmüştür zaten meseleyi..

Owwwwwwwwwww! ozaman süper devam et sen rakiplerimizi ele biz verip 1.liğe oynayalım :125::125:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…