- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.881
Afiyet olsun canımSabah 11.15
1.5 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Salatalık
Bir tutam dereotu
1 kivi
1 dilim elma
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.15
1 büyük kase ton balıklı az yeşil mercimekli salata
1 fincan sütlü kahve
Yarım incir
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie 10 dk tempolu yürüyüş
Yaa kızlar moralim çok bozuk.
Normalde idare ediyorum ama annemleri görünce iyşce saçmalıyor benim adam.hep bi laf sokna derdinde.tahammül edemiyorum.çok sinirli aşşıı hem de alıngan.ne desem tersinden anlayıp bağırıp çağırıyor.çocukşarada bir bak çok iyi bir bak gereksiz sert.dengesiz edecek onları da.
Konyş konuş olmuyor anlamıyor hep o haklı.
Ayrılsam çocuklarım küçük.hem ikisini de isterim.
Oturup bağır çağır ağlayasım var.
10.yıl ama ilk 5 yıl hiç kavga eymedik.çünkğ ben hep değişecek diye bekledim.çıcuk da yoktu o zaman.sonra baktım konuşmak işe yaranıyor.sesimi yükseltmeye.cevap vetmeye başladım.keşke başran böyle yapsaydım.şimdi de bir tuhaf herşeye tersi den bakıyor
Herşeye yaa .ben hep yarımım o hep tam.
Ben seni her halinle kabul ediyorum diyo o zaman artık nasıl bir halim varsa.kendini mükemnel kabul edip .
Başını kaçırdım canım nedir bu
Bilmiyodum canim :)Benim hiç aklıma gelmiyor, sanırım normalde şeker düşkünlüğüm olmadığından
Çok haklısın, gittim geldim takım hala aynı
Hem ceviz hem zeytin aynı öğünde olmaz diye biliyorum ama
Bence hiç gerek yok organlarını sıkıştırıp zarar vermeye. Dengeli beslenme ve spor bu işi çözer
Anladığım kadarıyla bu iş hep böyle devam ediyor. Kendi mükemmel sen kabullenecek biri. Düşüncesi çok yanlış. Çocuklar için ayrılamam demişsin ama bu evliliğe çözüm bulmanız lazım. Çocukların sağlıklı bir ortamda büyüyüp sağlıklı birey olmaları açısından çok önemli. Boşanmak da çözüm değil tabiiki ama evlilik terapisi düşünseniz?
İyi akşamlareksin süper canım maşallah
Açlık orucu ne kız
Geçmiş olsun şşmdiden kuzum. Sağ salim sağlıkla atlatırsınız inşallah
15 i kamu maaşları, ödemeler kalabalık yopunluk vs
Amin canim insInsallah hayirlisiyla olur biter canim
aynen cnm
Iki gün hep hamurisimiMerhaba ben geldim kızlar köydeydim internet çekmiyodu şimdi yola çıktık orda köy evinde kimse yaşamadığı için 2 gün gündüzleri hep hamur işi yedim mecburen müsait bi zamanımda 3 günlük menü yazcam buraya yorgunluktan hep şişti vücudum ne kadar artı çıkcam bilmiyorum düşünmedimde açıkcasi şimdi dönüş yolunda geldi aklıma çünkü babam ayrı dedem babalık yapmıştı hep haliyle ayrı bir üzüntüm vardı
Afiyet olsun canimSabah 11.15
1.5 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Salatalık
Bir tutam dereotu
1 kivi
1 dilim elma
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.15
1 fincan sütlü kahve
Yarım incir
Su 2.5 lt
Afiyey olsun beybiMenü
09.30
2 has yumurta
Zeytin
Bol domts saltlık
Yeşillik
Yarım muz
14.30
Bikase mercmk corba bi lokma ekmk
17.00
1elma
18.45
1 lahmacun bol kıvırcklı
Bi küçük içli köfte
21.30
Bi kupa sütlü kahve
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dkyüryüş
Reformer baya iyi diyorlar canim cevremde cok giden var kilo olarak degilde daha cok sikilasmaya yönelik diye biliyorumSporsuzlukta 3. Haftadayım
Yılların yorgunluğu var üzerimde yat yat dinlenemedim
Hava sürekli yağışlı, toz duman değişik Adanada. Özellikle astımı düşünerek acele etmiyorum.
Bu aralar reformer deneme gibi bir hevesim var ama pahalı geldi bana. Aranızda giden var mı
Valla canim bende fark oluyor ama o korseyi duzenli takmiyorum gunde 2 3 kere 2 saatlik sureyle takiyorumNedense korselerin sıkılaştırıp ince gösterdiğine inanmıyorum, almadığım marka kalmadı. Korseli yada korsesiz bedenim değişmedi benim..
Acikmadim tatlim ama bi keyifsizlik var uzerimde hem istahsizim hem canim sacma sapan seyler istiyor bilemedimDoğru seçim canım
Acıkırsan sağlıklu şeylerden tercih et canım
Canim gayet iyi gidiyorsun inanki' kilo alıyorum diyede kendini üzme çünkü bu normal mecburen kilo alınıyo
Herseyiyle harika olmuş canım
Afiyet olsun canım ama yarını hafif geçir çünkü az olsada lahmacun ve içli köfte var
Yumurta sevmezsen bide patates olani vardi canim ona bi bak5 günde 5 kilo diyeti nasil bi araştırayım cnm kolesterol biraz sınırda bnm yuksek degil ama yumurta etkiliyor snrm yemeyim fazla midem de almıyor bugün pek sevgili yemedim cunki
Ins canim ama tırsmıyor degilim yaCanım çok kolay bir operasyon, hatta ben fenni sünnetçilere yaptırdım evde, hemde bebeğim 2 aylık bile değildi.
Sorunsuz geçirirsiniz inşaallah
Hic istahim yok kuzum yaÇok az yemişsin canım ya
Tamam canım tabi ki bundan sonraki menülerimde dikkat ederimAfiyet olsun canım.
Kaşe ölçüsünü anlayabiliyoruz ama tabak diyince kestiremiyoruz, malum her boy tabak var, "yk" cinsinden yazabilir misin
Evet canım korkuyordum artı olacak diye ama şükür eksideyimKaçamaklara rağmen -300 muhteşem
Afiyet olsun gayet güzelSabah 11.15
1.5 yumurtalı menemen
Peynir zeytin
Salatalık
Bir tutam dereotu
1 kivi
1 dilim elma
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.15
1 fincan sütlü kahve
Yarım incir
Su 2.5 lt
Afiyet olsun güzel olmuşMenü
09.30
2 has yumurta
Zeytin
Bol domts saltlık
Yeşillik
Yarım muz
14.30
Bikase mercmk corba bi lokma ekmk
17.00
1elma
18.45
1 lahmacun bol kıvırcklı
Bi küçük içli köfte
21.30
Bi kupa sütlü kahve
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dkyüryüş
Evet cnm şunu buldum bunu yapabilirim belki bu mu senin dedigin kiBilmiyodum canim :)
Amin canim ins
Iki gün hep hamurisimine cikacak sonuc merak ediyorum
Afiyet olsun canim
Afiyey olsun beybi
Reformer baya iyi diyorlar canim cevremde cok giden var kilo olarak degilde daha cok sikilasmaya yönelik diye biliyorum
Valla canim bende fark oluyor ama o korseyi duzenli takmiyorum gunde 2 3 kere 2 saatlik sureyle takiyorum
Acikmadim tatlim ama bi keyifsizlik var uzerimde hem istahsizim hem canim sacma sapan seyler istiyor bilemedim
Yumurta sevmezsen bide patates olani vardi canim ona bi bak
Ins canim ama tırsmıyor degilim ya
Hic istahim yok kuzum ya
Teşekkür ederim niran.Canım sen başta susarak hata yapmışsın, adam seni sessiz biri olarak tanımış sonra sesin çıkınca kaldıramamış.
Büyüklerimiz hep der, ilk günden alıştırmalısınız herşeye diye... nasıl başlarsan öyle gidiyor çünkü.
Narsist mi bu adam?
Başka bir yorumumda yazmıştım ama iki farklı davranışı bir arada sergiliyorsa yani bir iyi, bir kötü ise bi polar bozukluk olabiliyor diye... arkadaşım eşinden çok çekti, sonundan hastalık olduğunu öğrendiler, adama ilaç kullanmaya başladı da huzur buldular.
Eğer ikna edip götürebilirsen psikiyatriye götür, yada önce sen git, doktara eşini anlat, gelsin derse eşini ikna edip götürmeye çalış.
Sağol tuğçecimBenim hiç aklıma gelmiyor, sanırım normalde şeker düşkünlüğüm olmadığından
Çok haklısın, gittim geldim takım hala aynı
Hem ceviz hem zeytin aynı öğünde olmaz diye biliyorum ama
Bence hiç gerek yok organlarını sıkıştırıp zarar vermeye. Dengeli beslenme ve spor bu işi çözer
Anladığım kadarıyla bu iş hep böyle devam ediyor. Kendi mükemmel sen kabullenecek biri. Düşüncesi çok yanlış. Çocuklar için ayrılamam demişsin ama bu evliliğe çözüm bulmanız lazım. Çocukların sağlıklı bir ortamda büyüyüp sağlıklı birey olmaları açısından çok önemli. Boşanmak da çözüm değil tabiiki ama evlilik terapisi düşünseniz?
İyi akşamlareksin süper canım maşallah
Açlık orucu ne kız
Geçmiş olsun şşmdiden kuzum. Sağ salim sağlıkla atlatırsınız inşallah
15 i kamu maaşları, ödemeler kalabalık yopunluk vs
Saol cnm olabilir deneyim1.gün
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 8 yemek kaşığı yoğurt
2.gün:
Kahvaltı: 4 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 8 yemek kaşığı yoğurt
3.gün:
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış patates
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 4 yemek kaşığı yoğurt
Bu diyeti yaparken günde 2 litre su içmeyi aksatmamalısınız. Ayrıca diyet boyunca şekersiz olması koşuluyla günde 3 bardağı geçmeyecek kadar siyah çay ya da yeşil çay tüketebilirsiniz.
Fit mutlu anne
Benim dedigim bu canim
Bide bunda patatesi soguk yemen lazim tuz kesinlikle yok ama hafif baharat olabilir
Ya oyle haklisin cnm sadece birden asiri kilo alip odem olmasindan korkuyorum yani zaten kilo alma durumuna alisdirdim kendimi ama kontrollu olmaya calisiyorm :)Doğru seçim canım
Acıkırsan sağlıklu şeylerden tercih et canım
Canim gayet iyi gidiyorsun inanki' kilo alıyorum diyede kendini üzme çünkü bu normal mecburen kilo alınıyo
Herseyiyle harika olmuş canım
Afiyet olsun canım ama yarını hafif geçir çünkü az olsada lahmacun ve içli köfte var
Aman çok dikkat et canım, gebelikte ne kadar az kilo o kadar rahat gebelik demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?