Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım

Herşeye yaa .ben hep yarımım o hep tam.
Ben seni her halinle kabul ediyorum diyo o zaman artık nasıl bir halim varsa.kendini mükemnel kabul edip .

Canım sen başta susarak hata yapmışsın, adam seni sessiz biri olarak tanımış sonra sesin çıkınca kaldıramamış.

Büyüklerimiz hep der, ilk günden alıştırmalısınız herşeye diye... nasıl başlarsan öyle gidiyor çünkü.

Narsist mi bu adam?

Başka bir yorumumda yazmıştım ama iki farklı davranışı bir arada sergiliyorsa yani bir iyi, bir kötü ise bi polar bozukluk olabiliyor diye... arkadaşım eşinden çok çekti, sonundan hastalık olduğunu öğrendiler, adama ilaç kullanmaya başladı da huzur buldular.

Eğer ikna edip götürebilirsen psikiyatriye götür, yada önce sen git, doktara eşini anlat, gelsin derse eşini ikna edip götürmeye çalış.

Bilmiyodum canim :)
Insallah hayirlisiyla olur biter canim

aynen cnm
Amin canim ins
Iki gün hep hamurisimi ne cikacak sonuc merak ediyorum
Afiyet olsun canim

Afiyey olsun beybi
Reformer baya iyi diyorlar canim cevremde cok giden var kilo olarak degilde daha cok sikilasmaya yönelik diye biliyorum
Nedense korselerin sıkılaştırıp ince gösterdiğine inanmıyorum, almadığım marka kalmadı. Korseli yada korsesiz bedenim değişmedi benim..
Valla canim bende fark oluyor ama o korseyi duzenli takmiyorum gunde 2 3 kere 2 saatlik sureyle takiyorum
Acikmadim tatlim ama bi keyifsizlik var uzerimde hem istahsizim hem canim sacma sapan seyler istiyor bilemedim
5 günde 5 kilo diyeti nasil bi araştırayım cnm kolesterol biraz sınırda bnm yuksek degil ama yumurta etkiliyor snrm yemeyim fazla midem de almıyor bugün pek sevgili yemedim cunki
Yumurta sevmezsen bide patates olani vardi canim ona bi bak
Canım çok kolay bir operasyon, hatta ben fenni sünnetçilere yaptırdım evde, hemde bebeğim 2 aylık bile değildi.

Sorunsuz geçirirsiniz inşaallah
Ins canim ama tırsmıyor degilim ya
Çok az yemişsin canım ya
Hic istahim yok kuzum ya

Afiyet olsun gayet güzel

Afiyet olsun güzel olmuş

Evet cnm şunu buldum bunu yapabilirim belki bu mu senin dedigin ki

Eklentiler

• Screenshot_20190415-212339.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 32
1.gün
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 8 yemek kaşığı yoğurt
2.gün:
Kahvaltı: 4 yemek kaşığı yoğurt
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 8 yemek kaşığı yoğurt
3.gün:
Kahvaltı: 1 adet haşlanmış patates
Öğlen yemeği: 1 adet haşlanmış patates, 3 yemek kaşığı yoğurt
Akşam yemeği: 4 yemek kaşığı yoğurt
Bu diyeti yaparken günde 2 litre su içmeyi aksatmamalısınız. Ayrıca diyet boyunca şekersiz olması koşuluyla günde 3 bardağı geçmeyecek kadar siyah çay ya da yeşil çay tüketebilirsiniz.

Fit mutlu anne
Benim dedigim bu canim
Bide bunda patatesi soguk yemen lazim tuz kesinlikle yok ama hafif baharat olabilir

Teşekkür ederim niran.

Sağol tuğçecim

Saol cnm olabilir deneyim

Menüm
Sabah 1 d tbe 1 sahanda yumurta 4 çeri 3 kaşık keş (lor a benzer peynir ) 1 tk tahin pekmez

Öğle 14.30 1 kase paça çotbası 1 dlm ekmek 3 kaşık bakla yemeği yoğurt

21.00 2 br ayran

23.00 1 avuç çekirdek

Su 1.5 lt
Spor yok

dün dolu yağdı gök yarılmış gibi, kar gibi tuttu mübarek bu gün öğle eridi anca hava sürekli kapatıp hafif açıyor lodos mu poyraz mı ne esiyorsa sanki benim bedenim de esiyor halsiz halsiz dolandım yattım hiç uyuyamadım da inşallah yarına daha enerjik olurum , yarın da bir dolu iş beni bekliyor dışarı da su kartı dolacak sebze meyve alınacak allahtan ikisi de site içine geliyor ama bana hazırlanıp dışarı çıkmak bile çok zor geliyor yavf diyorum işte o yüzden kızım yok eriniyoruummmm

Ya oyle haklisin cnm sadece birden asiri kilo alip odem olmasindan korkuyorum yani zaten kilo alma durumuna alisdirdim kendimi ama kontrollu olmaya calisiyorm :)

Aman çok dikkat et canım, gebelikte ne kadar az kilo o kadar rahat gebelik demek.

Aynen haklisin cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…