Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun canım güzel
Biz de iyi bş doktora yaptırdık ama deri fazlası var.bir de estetik yaptım demişti.özellikle mş bırakıyorlar ki
ben çok araştırdım hatta deri fazlalığını da çok iyi cerrahlaraa resim gönderim tekrar işlem gerekir mi diye sordum büyüdükçe toparlar deri gerek yok dediler
Selamm ben geldim ama bu sefer kayiplara karismiycamm
Esimle 2 saat yürüyüş yaptik şimdi yeşil çay içiyorum bende
hadi inşallah
inşallah canım
helvayı süt olsu. Diyorum bebek küçük olduğu için ve diğerleri güzel
afiyet olsun canım
Bende bugün sabit çıktım gerci dün eksiydim ama nedense bugün sabit çıktım
dün kaçamak mi yaptın ki sabitlendin
kahvaltı günü olmuş afiyet olsun
Kizlar benimde bugunki artim +900 odemde vardir belki ama dikkat de edemedim bu haftasonu insallah cumaya artmaz
odemdir canım
olur olur yeni bu Karatay ve if karışımı :)
tekrar başın sağolsun
afiyet olsun güzel

Aynen canım hiç yemek yapasim gelmedi

Kızlaar merhaba,
Korktuğum hafiften başıma geldi. Arkadaş gözlememsi bazlamamsı bişey yapıp getirmiş. O da yetmezmiş gibi, beni 75 yaşındaki yarı aşçı olan teyzesinin evine öğle yemeğine götürdü. Çok enteresan bi ortamdı, Londra’nın merkezinde küçücük bi yerdi ama aynı evim gibi hissettim:) vitrinler, tesbihler, süslü eşyalar falan bizim oraları anımsattı..ayarı kaçırmamaya çalıştım ama gene de standart düzendeki gibi olmadı tabi.

Afiyet olsun canım Perşembe menüsü gibi olmuş
Afiyet olsun canımm
Afiyet olsun canım
Gün erken kapanmış yine
Bu günden sonra karbon alma canım
Akşam yok 23.00 çekirdek için çok geç

afiyet olsun
rekor kirmissin :) kemiklerine kadar dinlendin mi
Dünden beri Hatay'da da toz yağmuru var canım, en güzeli kafayı bile dışarı çıkarmamak.
sınırdan dolayı size çok yoğundur geçen sene bir çok ile bile ulaşmıştı heryer turuncu camurdu resmen
YouTube den kolay indiriliyor diye sordum, Yandex ten denerim canım.
reklamsız bulursam atarım canım
Cumadan Pazartesiye mükemmel eksi canım.

Cumaya takımımızı 1. liğe taşımamız lazım.
hadi inşallah
yok canım çok geçmemiş zaten iki gün geçmiş konuştuk sonra yapmayacak
akşamı gecistirmissin neden
Abla ya evde o kadar işle ugras dışarı çıkmak zor gelsin burda da yağdı dün ama hemen gelip geçti kuzey ilk kez dolu gördü misket yağıyor anne diye çok hoşuna gitti :) bir doğa olayını daha öğrendi

09.10
1 çb tarçınlı yy süt
2 hurma
10 badem

13.00
El kadar, el açması(un su tuz karışımıydı) bişeyin içinde ufak tefek kıyma ve sebze vardı, onu yedim.
Dışına yağ sürmemiş en azından..
2 bardak yeşil çay

15.30
2 köfte
3yk etli nohut
3-4 yk körili şalgamlı?? kıymalı bi pilav
4yk maydonoz ağırlıklı içine ince bulgur serpiştirilen salatamsı bişey (tabulaymış adı)

Su: hiç içemedim, yatana kadar 1.5 a tamamlamaya çalışcam.
8 km falan da yürümüşüm ama yürüyüşlerin puanını saymıyorum genelde, direkt spor niyetine yaptıklarımı sayıyorum. Kızmayın diye hafifletici olaraktan bu ayrıntıyı da vereyim dedim:)

Canım kötülük olsun diye yapmıyoruz tabi, jest yapıyoruz birbirimize:) herkes hayata diyet penceresinden bakmıyor ki bizim gibi yaptığım kekin tadına bakmadım, günü de 15.30-16.00 arası yediğim yemekle kapattım. Kurtarır inşallah.

Günaydın kızlar

Cumartesi günkü kötü menümden sonra bütün tartıdan korkuyordum ama çok şükür korktuğum gibi olmadı

Cuma: 65,6
Bugün: 65,3
Fark: 300
Gayet güzel canım
Cumaya gider tatlım sıkma canını. Hem duraklama da yaşanıyor bazen unutma
Günaydın hayırlı sabahlar fıstıklar bugün kimler ne durumda bakim çok şükür ben eksiyim ve bu beni ekstra motive etti
Cuma 94
bugün 93.7
Çok güzel canım
Güzel canım
Danimarka diyetine baktın mı canım bu tarz hizlandirma için filan didemfitness sayfasında var
Bakarım canım sağ ol
Biraz daha dikkatle cumaya eksiye de geçersin
Günaydın herkese
Cuma: 71.8
Ptesi: 70.9
-900
Oo süpersin canım. Desene bu cuma müthiş bir eksiyle geleceksin
selam kızlar
cuma :73,2
bugun:73,5
artı 300
Fazla değil canım cumaya hallolur eksi bile görürsün
Fazla değil zaten canım halledilir

Açıkcası çok net 6lara düşerim diye düşünmüştüm, aman aman bi kaçamağım olmamıştı.. neyse o Da gelir elbet:)
Kizlar hastanedeyim simdi benim ufaklığı genel anestezi uzmani görecek. Yarinda ins sünnet olacak saat belirlenecek. Ablamla oğlumun gelmesini bekliyorum
Şimdiden geçmiş olsun canım, hepiniz için kolay, sağlıklı bir süreç olur umarım
İnşaallah ladybalım

Afiyet olsun, gayet sağlıklı olmuş. 18.30 öncesini biraz daha güçlü tutup süt içmemiş olsan sankim tadından yenmeyecekmiş, gene de çok minnoş bir menü

Güzel olmuş canım
Güzel canım
Güzel olmuş canım
Gayet güzel canım
Gayet güzel menü olmuş
O zamn bol alkışşşşşş sanaaa:)
Teşekkürler kuzu
Güzel canım fakat yarın karbon almamaya çalış
Menü
Sabah(10:30)
2 yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık

Öğle (15:30)
1 avuç kuruyemiş çiğ badem

Akşam(16:45)
3 YK tavuk sote
1 dilim fırın mücver yoğurtlu
Şu: 2 lt Spor v: Off
Gayet güzel canım
Fazla olmuş balım ya kaç gün uğraştırmaz inşallah seni
Güzel olmuş canım

Uzun zaman sonra eşimle gece film izledik bize çok iyi geldi. Takıma da gelemedim bu sebeple.

Menüm
Sabah 12.00
2 kaşık menemen
1 dlm peynir
10 badem

Akşam 17.00
Soğanlı biberli 2 yumurta
1 dlm kaşar
1 kk beyaz peynir

20.00
1 küçük parça cips
5 fıstık

Su:2.5 lt

Spor:20 dk yürüyüş =60 puan Fit mutlu anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…