- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.961
Geçmiş olsun canımGünaydın fıstıklar
Dün benim ufaklık rahatsızlandı doktora götürdüm bulasici dedi okula gönderme 5 gün rapor yazdı ateslenip duruyo yavrucak onla uğraşıp duruyorum ınsallh bugün daha iyi olur
Geçmiş olsun canımGünaydın fıstıklar
Dün benim ufaklık rahatsızlandı doktora götürdüm bulasici dedi okula gönderme 5 gün rapor yazdı ateslenip duruyo yavrucak onla uğraşıp duruyorum ınsallh bugün daha iyi olur
Insallah canim sagolcok gecmis olsun cnm bi an once iyilesir insAllah
afiyet olsun canım patates diyeti mi yapiorsn sen
saol cnm
hadi sag salim biter insAllah cnm
Evet biraz karbon dolu olmus ama insAllah cumaya halledrrsn cnm
Çok geçmiş olsun bi evde bi kişi hastalansa yetiyor zate herkese bulasiyoGünaydın kızlar şifayi kapmis bir merve bırakıyorum suraya kizlardan sonra banada bulasmasa olmazdı
Çok geçmis olsun insallah çabucak atlatırGünaydın fıstıklar
Çok geçmis olsun insallah çabucak atlatırGünaydın fıstıklar
Gecmis olsun cnm eve girdimi herkesi dolasmadan gitmiyor hastalıkGünaydın kızlar şifayi kapmis bir merve bırakıyorum suraya kizlardan sonra banada bulasmasa olmazdı
Cekirdek olmams onn dısında gayet güzel cnmMenüm
Sabah 1 d tbe 1 sahanda yumurta 4 çeri 3 kaşık keş (lor a benzer peynir ) 1 tk tahin pekmez
Öğle 14.30 1 kase paça çotbası 1 dlm ekmek 3 kaşık bakla yemeği yoğurt
21.00 2 br ayran
23.00 1 avuç çekirdek
Su 1.5 lt
Spor yok
Çok çok iyiMenü
Sabah(10:30)
2 yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık
Öğle (15:30)
1 avuç kuruyemiş çiğ badem
Akşam(16:45)
3 YK tavuk sote
1 dilim fırın mücver yoğurtlu
Şu: 2 lt Spor v: Off
Örnek menüüüüBugünkü menum
Kahvalti 10:30
1.5 has yumurta
6 zeytin
2 ceviz
Ara
1 y.k. Kuru üzüm ve çay
Akşam 18:30
Yumurtali ıspanak
Bol salata
Ara 21:00 gibi
1 bardak süt
2.5 litre su
1 kupa yeşil çay
Spor
2 saat tempolu yürüyüş* 360 puan
Fit mutlu anne
Sütün zararı var mı ki bende cok severim deAfiyet olsun, gayet sağlıklı olmuş. 18.30 öncesini biraz daha güçlü tutup süt içmemiş olsan sankim tadından yenmeyecekmiş, gene de çok minnoş bir menü
Menü güzel film keyfi dahada güzel:)Uzun zaman sonra eşimle gece film izledik bize çok iyi geldi. Takıma da gelemedim bu sebeple.
Menüm
Sabah 12.00
2 kaşık menemen
1 dlm peynir
10 badem
Akşam 17.00
Soğanlı biberli 2 yumurta
1 dlm kaşar
1 kk beyaz peynir
20.00
1 küçük parça cips
5 fıstık
Su:2.5 lt
Spor:20 dk yürüyüş =60 puanFit mutlu anne
Güünayydınnnnn
Cok gecmiş olsn ne dedi cnm doktr?Günaydın fıstıklar
Ohhne hüzel..sağlıcakla cıksın inş erkek adamın annesi:)Kizlar simdi sünnete aldilar bekliyoruz bizde
canm tabiki cok iyi olamamıs menüler ama bulundugun ortama ve duruma göre bnce gayet iyi tutmussn eksin de cok abartılı değil bnceCumartesi menüm
11.00 1 yumurtadan menemen
1 tbe
1 kk peynir
13.00 1 sade türk kahvesi
2 kare bitter çikolata
23.00 etli nohut 1 kase ( akşam yemeği sırasında haberi alınca direk yola çıktık anca orda yedim.)
Pazar menüm
07.30 1 poğaça
15.00 1 peynirli pide
19.00 1 kase nohut
1 kase mercimek çorbası
Salata
Yoğurt
1 dilim ekmek
Pazartesi
2 dilim ekmek
1 tk reçel
14.00 1 sade türk kahvesi
1/2 simit
17.00 1 kase mercimek çorbası
1 yk makarna
Yoğurt
Karbonhidratlar çok oldu bugün tartıldim 87.45 geldim +450 gram var hepsini cumaya verip eksiye döncem inşallah 86 ları görmem lazım
Ayyy gecmş olsn bol bitki cayı iç canmGünaydın kızlar şifayi kapmis bir merve bırakıyorum suraya kizlardan sonra banada bulasmasa olmazdı
Geçmiş olsun canım, hastalığı nedir?Günaydın fıstıklar
Tartıda eksiliyor musun hergünDun ki menümü yazayım
Saat 12 gibi patates haşladım 2 tane yedim
15 gibi 1 tane daha yedim
Akşam karnım zil çalmaya başladı 1 bardak ayran bide 2 kasik patlıcan yemeği yedim 1 de patates
Bugün yumurta günü yapicam o daha tok tutar gibi
Kolayca biter inşaallah, çıktı mı?Kizlar simdi sünnete aldilar bekliyoruz bizde
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar şifayi kapmis bir merve bırakıyorum suraya kizlardan sonra banada bulasmasa olmazdı
cok erken kapatmissin canimKızlar günü kapattım ben canim biside istemiyor
10:00
2 dilim tbe ve 1 tatlı kaşığı krem peynirle tost yaptım
15 gr fındık
12:30
Sütlü kahve
15:00
2 kepçe mercimek çorbası
16:00
150 gr probiyotik yogurt içine birazcik kuruyemis attım
Su 2 ye tamamlarim
sorma canim bulasmadan atlatsalar sasarimÇok geçmiş olsun bi evde bi kişi hastalansa yetiyor zate herkese bulasiyo
aynen canim inşallah hafta sonuna kadar toparlarim haftasonu sehir dışına gidicez sonrasında da yatılı misafirim varGecmis olsun cnm eve girdimi herkesi dolasmadan gitmiyor hastalık
hemen yaptım kendime bir cay canimCekirdek olmams onn dısında gayet güzel cnm
Çok çok iyi
Örnek menüüüü
Sütün zararı var mı ki bende cok severim de
Menü güzel film keyfi dahada güzel:)
Güünayydınnnnn
Cok gecmiş olsn ne dedi cnm doktr?
Ohhne hüzel..sağlıcakla cıksın inş erkek adamın annesi:)
canm tabiki cok iyi olamamıs menüler ama bulundugun ortama ve duruma göre bnce gayet iyi tutmussn eksin de cok abartılı değil bnce
Ayyy gecmş olsn bol bitki cayı iç canm
sağol kuzumGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım ne ameliyatıGünaydın herkese sonra gelip geçmiş yapacağım annem yarın ameliyat olacak akşam üzeri yatışı yapılacak sabah gelince yapamazsam diye 30 dk elitpik yaptım kahvalti yaptık şimdi evden cikacagiz bı haber vermeden gitmeyim dedim öpüldünüz
Gecmis olsunbl hayrlisiyla olsun insAllah ameliyati annenGünaydın herkese sonra gelip geçmiş yapacağım annem yarın ameliyat olacak akşam üzeri yatışı yapılacak sabah gelince yapamazsam diye 30 dk elitpik yaptım kahvalti yaptık şimdi evden cikacagiz bı haber vermeden gitmeyim dedim öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?