Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cekirdek olmams onn dısında gayet güzel cnm
Menü
Sabah(10:30)
2 yumurta
8 zeytin
1 kk peynir
Domates salatalık

Öğle (15:30)
1 avuç kuruyemiş çiğ badem

Akşam(16:45)
3 YK tavuk sote
1 dilim fırın mücver yoğurtlu
Şu: 2 lt Spor v: Off
Çok çok iyi
Örnek menüüüü
Afiyet olsun, gayet sağlıklı olmuş. 18.30 öncesini biraz daha güçlü tutup süt içmemiş olsan sankim tadından yenmeyecekmiş, gene de çok minnoş bir menü
Sütün zararı var mı ki bende cok severim de
Menü güzel film keyfi dahada güzel:)
Güünayydınnnnn
Günaydın fıstıklar
Dün benim ufaklık rahatsızlandı doktora götürdüm bulasici dedi okula gönderme 5 gün rapor yazdı ateslenip duruyo yavrucak onla uğraşıp duruyorum ınsallh bugün daha iyi olur
Cok gecmiş olsn ne dedi cnm doktr?
Kizlar simdi sünnete aldilar bekliyoruz bizde
Ohhne hüzel..sağlıcakla cıksın inş erkek adamın annesi:)
canm tabiki cok iyi olamamıs menüler ama bulundugun ortama ve duruma göre bnce gayet iyi tutmussn eksin de cok abartılı değil bnce
Günaydın kızlar şifayi kapmis bir merve bırakıyorum suraya kizlardan sonra banada bulasmasa olmazdı
Ayyy gecmş olsn bol bitki cayı iç canm

Tartıda eksiliyor musun hergün

cok erken kapatmissin canim
Çok geçmiş olsun bi evde bi kişi hastalansa yetiyor zate herkese bulasiyo
sorma canim bulasmadan atlatsalar sasarim
Gecmis olsun cnm eve girdimi herkesi dolasmadan gitmiyor hastalık
aynen canim inşallah hafta sonuna kadar toparlarim haftasonu sehir dışına gidicez sonrasında da yatılı misafirim var
hemen yaptım kendime bir cay canim
Geçmiş olsun canım
sağol kuzum

Günaydın herkese sonra gelip geçmiş yapacağım annem yarın ameliyat olacak akşam üzeri yatışı yapılacak sabah gelince yapamazsam diye 30 dk elitpik yaptım kahvalti yaptık şimdi evden cikacagiz bı haber vermeden gitmeyim dedim öpüldünüz

Geçmiş olsun canım ne ameliyatı

Gecmis olsunbl hayrlisiyla olsun insAllah ameliyati annen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…