- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #285.981
Ohh mis gibi olmuştur .Napiosnz kızlar ben buzdolabı derin dondurucu çamaşır makinesi hep cekip altlarıni süpürdüm sildim evlerk toparlayip anneme gecicem insAllah
Ohh mis gibi olmuştur .
Ben de mıtfak dolaplarımın içini düzenliyorum.alel acele tkoymuşum hep karman çorman olmuş.şimdi düzenledim atılacakları attım .kilere koyacaklarımı kaldırdım. Derken oyaladı beni.sağolsun baha da yardım etmeye çalışınca hemen bitmedi.2 yaş tam merak dönemi.hayret yaa dolapların kulplarını çıkardımı. Yine de açabiliyor.
Benimde dolaplar düzenlenecek de cnm istemedi ellerine sağlık çocukla zor ya yarim saatlik is bi saati buluyorOhh mis gibi olmuştur .
Ben de mıtfak dolaplarımın içini düzenliyorum.alel acele tkoymuşum hep karman çorman olmuş.şimdi düzenledim atılacakları attım .kilere koyacaklarımı kaldırdım. Derken oyaladı beni.sağolsun baha da yardım etmeye çalışınca hemen bitmedi.2 yaş tam merak dönemi.hayret yaa dolapların kulplarını çıkardımı. Yine de açabiliyor.
Şimdi de ereni okuldan almaya çıkıyorum.
hayırdır baharGünaydın herkese sonra gelip geçmiş yapacağım annem yarın ameliyat olacak akşam üzeri yatışı yapılacak sabah gelince yapamazsam diye 30 dk elitpik yaptım kahvalti yaptık şimdi evden cikacagiz bı haber vermeden gitmeyim dedim öpüldünüz
eline saglik canimOhh mis gibi olmuştur .
Şimdi de ereni okuldan almaya çıkıyorum.
Ama daha kacamak yapma kuzu sıkı tut yoksa toparlayamazsinAynen köydeki ev boş olmasa en azından kahvaltılık bişey yerdim ama ordada dedem hastalandigindan beri kikse yasamiyordu aylardır boş yapcak bisey yok simdi vermeye caliscam o kiloları
Sagol canim cıktı cok şükür serum bagladilar yatiyorcok gecmis olsun cnm bi an once iyilesir insAllah
afiyet olsun canım patates diyeti mi yapiorsn sen
saol cnm
hadi sag salim biter insAllah cnm
Evet biraz karbon dolu olmus ama insAllah cumaya halledrrsn cnm
Gecmis olsun mervecim oyle olur maalesefGünaydın kızlar şifayi kapmis bir merve bırakıyorum suraya kizlardan sonra banada bulasmasa olmazdı
Sagol canimmCekirdek olmams onn dısında gayet güzel cnm
Çok çok iyi
Örnek menüüüü
Sütün zararı var mı ki bende cok severim de
Menü güzel film keyfi dahada güzel:)
Güünayydınnnnn
Cok gecmiş olsn ne dedi cnm doktr?
Ohhne hüzel..sağlıcakla cıksın inş erkek adamın annesi:)
canm tabiki cok iyi olamamıs menüler ama bulundugun ortama ve duruma göre bnce gayet iyi tutmussn eksin de cok abartılı değil bnce
Ayyy gecmş olsn bol bitki cayı iç canm
Gunaydin kuzuGunaydinnnn
Cikti canim yatıyor simdi serum bagladilarKolayca biter inşaallah, çıktı mı?
Cıktı kuzum iyiz iyiz biraz mizirdandik beni gorunce bi ufak agladi sonra gectiCurukElma canım ne yaptın çıktı mı yavrun, bitti mi sünnet
Öyle oldu mervecimcok erken kapatmissin canim
sorma canim bulasmadan atlatsalar sasarim
aynen canim inşallah hafta sonuna kadar toparlarim haftasonu sehir dışına gidicez sonrasında da yatılı misafirim var
hemen yaptım kendime bir cay canim
sağol kuzum
Amin mervem cok sagolCurukElma kuzum hayırlı haberlerle ınsallh Rabbim damatliginida gostersin inşallah
Cok gecmis olsun baharcim ne ameliyatiGünaydın herkese sonra gelip geçmiş yapacağım annem yarın ameliyat olacak akşam üzeri yatışı yapılacak sabah gelince yapamazsam diye 30 dk elitpik yaptım kahvalti yaptık şimdi evden cikacagiz bı haber vermeden gitmeyim dedim öpüldünüz
Hastanedeyiz kuzum bekliyoruzNapiosnz kızlar ben buzdolabı derin dondurucu çamaşır makinesi hep cekip altlarıni süpürdüm sildim evlerk toparlayip anneme gecicem insAllah
Aaa olmaz oyle bi topla kendini bakim kendine gel hadiiiiSpor yapmak hic içimden gelmiyor su ara ya havalar zaten hos degil üstüne bi de bel ağrısı sırt ağrısı olunca snrm bugün en azindan bi yürüyüşe çıkabilirim insAllah yağmur yagmazsa
Sevindim canım gözün aydın çabucak iyileşir insAllahAma daha kacamak yapma kuzu sıkı tut yoksa toparlayamazsin
Sagol canim cıktı cok şükür serum bagladilar yatiyor
Gecmis olsun mervecim oyle olur maalesef
Sagol canimm
Gunaydin kuzu
Cikti canim yatıyor simdi serum bagladilar
Cıktı kuzum iyiz iyiz biraz mizirdandik beni gorunce bi ufak agladi sonra gecti
Ameliyathanede ortaligi birbirine katmis
Öyle oldu mervecim
Amin mervem cok sagol
Cok gecmis olsun baharcim ne ameliyati
Hastanedeyiz kuzum bekliyoruz
Aaa olmaz oyle bi topla kendini bakim kendine gel hadiiii
Çok geçmiş olsun canımGünaydın fıstıklar
Dün benim ufaklık rahatsızlandı doktora götürdüm bulasici dedi okula gönderme 5 gün rapor yazdı ateslenip duruyo yavrucak onla uğraşıp duruyorum ınsallh bugün daha iyi olur
Sağ ol balımTamam talim
Gece cekirdek fazla bence kuzu afiyet olsun
Ay bu enerjik halin degil sanki
Ah kuzum ya iyi olmus guzel olmus ama yediklerin olmamis
Sagol kuzu oyle oldu biraz
Afiyet olsun baharcim
Afiyet olsun canim
Amin canim ins
Afiyet olsun canim
Tebrikler canim
Ah bu kacamaklar afiyet olsun kuzu
Afiyet olsun canim
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsınGünaydın kızlar şifayi kapmis bir merve bırakıyorum suraya kizlardan sonra banada bulasmasa olmazdı
Evet bebeğimMenü güzel film keyfi dahada güzel:)
Geçmiş olsun canımAma daha kacamak yapma kuzu sıkı tut yoksa toparlayamazsin
Sagol canim cıktı cok şükür serum bagladilar yatiyor
Gecmis olsun mervecim oyle olur maalesef
Sagol canimm
Gunaydin kuzu
Cikti canim yatıyor simdi serum bagladilar
Cıktı kuzum iyiz iyiz biraz mizirdandik beni gorunce bi ufak agladi sonra gecti
Ameliyathanede ortaligi birbirine katmis
Öyle oldu mervecim
Amin mervem cok sagol
Cok gecmis olsun baharcim ne ameliyati
Hastanedeyiz kuzum bekliyoruz
Aaa olmaz oyle bi topla kendini bakim kendine gel hadiiii
İnşallah önemli bişey değildir canımGünaydın herkese sonra gelip geçmiş yapacağım annem yarın ameliyat olacak akşam üzeri yatışı yapılacak sabah gelince yapamazsam diye 30 dk elitpik yaptım kahvalti yaptık şimdi evden cikacagiz bı haber vermeden gitmeyim dedim öpüldünüz
Dünkü yemene eksi görmen süper bebeğim. Cumaya daha bir güzel olacakGünaydın kankilerim,
Nasılsınız? Ben eh işte.. biraz evi topladım, süpürdüm, kısır yaptım. Lohusa arkadaşıma gidip biraz bebek sevcem. Keyifler de fena değil işte.. dün sabaha göre -500 gördümc o biraz moral verdi. Bakalım Cuma’ya ne olcak..
Kacakkk geldi hanimmmmmm
Dun 4.30 da yola ciktim git git bitmedi
Herneyse iş de zordu
İşten sonra büroyu arayip gitmek istemedigimi soyledim
Benzin 150 euro tutuyodu aylik degmicekti
Eve zor geldim hem uykusuzluuk hem yorgunluk
Gelince kizimi gara götürdüm
Sonrada yattim sersem gibiydim
Aksam teli elime alacak halim yoktu
Sabah baska yerden tel geldi hemen oraya gittim
Bugun yakinda baska ise basliyorum
Onceki ise gidip anlasmayi iptal ettirdim
Kahvalti yaptim birazdan cikmam gerekiyor
14 - 22 arasi oglenci gidecem
Kilo bildirimlerini gordum bikax kisi disinda cogunluk artida
Lutfen bugunden itibaren karbonlara dikkat edin aksamda erken kapansin
Bi bakmisiz cuma gelivermis
Gecmisin heosini bitiremedim vaktim kalmadi
Hilal buse cocuklara gecmis olsun
Aksama görüşürüz
Birbirinize emanetsiniz hepinizi
Sagol canim iyiz masallah yuruyerek cikti nornal giyindi sorun yok simdilikSevindim canım gözün aydın çabucak iyileşir insAllah
Sagol canimmmÇok geçmiş olsun canım
Sağ ol balım
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın
Evet bebeğim
Geçmiş olsun canım
İnşallah önemli bişey değildir canım
Vücut tabiki istiyor arada dinlenmekte lazim yoksa insanda enerji kalmiyorUzun zaman sonra bugün evdeyim. Evi toparladım. Süpürmekte lazım ama bu ara kolum ağrıyor süpürgeyi kullanamıyorum. Eşime kaldı artık. Biraz uyudum . Şimdi de kahve keyfi yapıyorum. Nasıl ihtiyacım varmış. Birazdan da yemek yaparım☺☺
Şaka yapiyosun masallah kacamaklara ragmen cok iyiGünaydın kankilerim,
Nasılsınız? Ben eh işte.. biraz evi topladım, süpürdüm, kısır yaptım. Lohusa arkadaşıma gidip biraz bebek sevcem. Keyifler de fena değil işte.. dün sabaha göre -500 gördümc o biraz moral verdi. Bakalım Cuma’ya ne olcak..
Hosgeldin ablam geldiginle gittin bir olmus. Hayırlısı olsun sevindim senin adina.Kacakkk geldi hanimmmmmm
Herneyse iş de zordu
Aksama görüşürüz
Dünkü yemene eksi görmen süper bebeğim. Cumaya daha bir güzel olacak❤
Sagol canim iyiz masallah yuruyerek cikti nornal giyindi sorun yok simdilik
Sagol canimmm
Vücut tabiki istiyor arada dinlenmekte lazim yoksa insanda enerji kalmiyor
Şaka yapiyosun masallah kacamaklara ragmen cok iyi
Hosgeldin ablam geldiginle gittin bir olmus. Hayırlısı olsun sevindim senin adina.
Sagol ablacim eve geldik iyiyiz cok sukur
Hayırlı olsun canım, çok olay çıkardı mı kendisi?Kizlar eve geldik herkes biyere bayıldı. Ama sanki bizimki sunnet olmamis gibi bi tek o cin gibi hic yorgunluk yoksimdi uzandi biraz tablette oyun oynuyo bende dinlenicem
Aiyy halletmişsin, yeni iş bile bulmuşsun:) yokluğun hissediliyor, bekliyoruz..Kacakkk geldi hanimmmmmm
Herneyse iş de zordu
Aksama görüşürüz
Sporunu biraz bu işleri yaparken aradan çıkarmışsın canım:) gene de enerjimizi yüksek tutalım, iyiyim, yaparım, aslanım kaplanım derkeeen bi bakmışsın spor bitmiş bileNapiosnz kızlar ben buzdolabı derin dondurucu çamaşır makinesi hep cekip altlarıni süpürdüm sildim evlerk toparlayip anneme gecicem insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?