Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

demek öyleeee bittin sen hoppişşş

hu huu tabi orda saat 9 herkes esinin dizinin dibindedir ben anca yemegimi yiyip geldim pc basina - daha ustumu cikarmadim yorgunuuummm

ne öğlesi yaw...saat 16.00 burada psikoloğum kaçağım..hadi git bakalım .
saat farki var kusum ya ondan oyle.. mesela siz sabah ise giderken ben yatagimda misil misil uyuyor oluyorum

gönderirsen sevinirim cnm ya :)

birazdan paylasirim canim

ben de hic beceremem, ama annem geldikce yapar yapar buzluga koyar biz de cikarip isitip yeriz ben kendim hic yapmadim daha

ayyy çok seslii güldümm neden biliyonmu bak ne yiyom :):):))))

Eki Görüntüle 324644

5i biyerde tek inmedi bitane yedim amaaa

ozaman ne diyoruzzz

kalp kalbe pardonnnn mide mideye karşıdırrrr

ahhh ah siz ikiniz yok musunuz... ben de regl olmak uzereyim ya resmen aseriyorum yemekten sonra cikolatali tatliyi luplettim valla :26: weightwatchers tatlisiydi 150 kalori. aslinda 100 kalori ama ben esiminkinin de yarisini goturmustum kasla goz arasinda neyse aksam leslie yapcam demektir

eeee tabi ki canim öhö öhö, cozmez olur muyum sippadanak anladim niyetini

Menüm :
Sabah : 2 dilim kepek ekmeğine ufak peynirle tost bastım yağsız
1 küçük salatalık

Ara: yok öğle yok

Ara: 1 fincan yeşil çay elmalı

Akşam: ! bardak sebze çorbası
1 tane biber dolması küçük yağsız( bana özel )
3 kaşık makarna salatası (yağsız tuzsuz haşlama ve yoğurt-dereotu soslu)
2 çatal kıvırcık salata

Ara: 1 elma
2 mandalina
1buçuk saat sporrrrrrrrrr

menun cok guzelll ben malesef bu aksam biraz kacirdim dunden 200 gram farketmis valla aksam leslie ile eritmeye caliscam :18: seni de tebrik ederim canim

Malzemeler:

1 kilo patates,
1 kase robottan çekilmiş havuç (3,4 tane),
1 kase çekilmiş mor lahana,
yarım demet maydanoz,
2 sap taze soğan,
tuz, karabiber,
zeytin yağı ve limon,

Hazırlanışı:

Öncelikle patatesleri haşlayıp henüz sıcakken püre yapın. İçine tuzunu ve karabiberini atıp pürenin 3 te 1ini sterçfılm serilmiş kalıba bastırarak yerleştirin. Diğer taraftan robottan çekilmiş yada rendelenmiş havuçları 2 kaşık zeytin yağında soteleyin. Mor lahanayı robota koyup içine tuz, limon suyu ve 1 kaşık zeytin yağı koyup çekin. Maydanozları ve taze soğanı minik minik doğrayın. Kalan patates püresini 3 parçaya ayırıp birine mor lahanayı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı sade patates püresinin üzerine döşeyin. Aynı işlemi havuç ve maydanoz soğan karışımı ile tekrarlayıp kalıba karışımları dikkatlice yerleştirin. Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip limon sıkarak servis edin...Üzerini ben dekoratif havuçlarla ve halka soğanlarla süsledim. Ayrıca salatanın katlarını yaparken, her birinin tuz miktarını kendi zevkinize göre ayarlayın. Salatanızı özellikle et ve tavuk yeklerinin yanında ve 5 çaylarında sunabilirsiniz...

hımmm nefis görünüyo denemek lazım...

menun cok guzelll ben malesef bu aksam biraz kacirdim dunden 200 gram farketmis valla aksam leslie ile eritmeye caliscam :18: seni de tebrik ederim canim

Karın kaslarım ağrıyor... Bugün hafif ama 1buçuk saat spor yapcam duş alıp uyucam... Teşekkür ederim

Çok güzel gözüküyor da resim küçük :44: oda büyük olsaydı keşkeeeee

Eki Görüntüle 324822

Malzemeler

9 orta boy patates
5,6dal maydanoz
1dal yeşil soğan
iki adet havuç
1yemek kaşığı mayonez
2,3 damla limon suyu
iki küçük yaprak kara lahana

bunuda ben buldum kurabiye niyetine

oiy bu toplar daha da guzelmis ya cok sirinler yiyesim geldi hepsini

Karın kaslarım ağrıyor... Bugün hafif ama 1buçuk saat spor yapcam duş alıp uyucam... Teşekkür ederim

Çok güzel gözüküyor da resim küçük :44: oda büyük olsaydı keşkeeeee

karin kasi agrisi iyidir iyiiii hatta ben cok severim o agriyi ciddi soyluyorum
evet resim minicik malesef ama daha buyugunu bulamadim :26:

oiy bu toplar daha da guzelmis ya cok sirinler yiyesim geldi hepsini

karin kasi agrisi iyidir iyiiii hatta ben cok severim o agriyi ciddi soyluyorum
evet resim minicik malesef ama daha buyugunu bulamadim :26:

o ağrı ne işe yarar ki :44: ciddiyim hiç bir bilgim yok fulyacım biraz bilgilendirir misin?

iyi geceler kızlar anca zaman buldum şu an eşim horul horul uyuyo size selam verip ilacın etkisiyle birazdan uyurum .yarışta bende varım foto çekme işini becerebilirmiyim bilmiyorum:26:

iyi geceler kızlar anca zaman buldum şu an eşim horul horul uyuyo size selam verip ilacın etkisiyle birazdan uyurum .yarışta bende varım foto çekme işini becerebilirmiyim bilmiyorum:26:

Hoşgeldin ablacım çekersin ya siyah bi badi giy tayt olmaz dersende eşofman bizden başkası göremicek zaten sorun olmaz bence

becerirsin canim aynan varsa kendi kendine cekersin ben esime cektircem zaten alisti ben ayda 1 falan cektiriyorum ondan yandan :26:

o ağrı ne işe yarar ki :44: ciddiyim hiç bir bilgim yok fulyacım biraz bilgilendirir misin?

eh agrimissa demek o kaslar calismis ve de yipranmis (zaten amacimiz bu), bu demektir ki vucut simdi orayla daha cok ilgilenicek hasar gormus yeri gelistiricek. bu da ne demek oluyor, daha sIkI bir karIn : gitsin yaglar gelsin kaslar o yuzden kas agrisina ben bayilirim, cunku inceldigimin gostergesidir

Eki Görüntüle 324838 Eki Görüntüle 324839

Bunlarıda buldum

Yarın yapcam bi tanesini beğenip...

bayiliyorum boyle rengarenk olunca isteeeee tam benlik seyler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…