- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.601
hahahaaa....imamın dediğini yap, yaptığını yapma demişler..sen bildiğin yolda yürümeye devam et...ben rakiplerimi yoldan çıkarmak için koyuyorum onları..kendim yediğimden değil yani..topiğin psikoloğu ünlü doktor fulya hanımda çözmüştür zaten meseleyi..
saat farki var kusum ya ondan oyle.. mesela siz sabah ise giderken ben yatagimda misil misil uyuyor oluyorumne öğlesi yaw...saat 16.00 burada psikoloğum kaçağım..hadi git bakalım.
gönderirsen sevinirim cnm ya :)
ooo eddacım çalışan hanım pratikliği bendensin yani :) benimde aynı şekilde buzlukta hep haşlanmış nohut,bezelye vs vs bulunur
bide tupperdan kaplarım var marul dere otu maydanoz pazardan geldiğim gibi yıkar temizler koyarım ki işten gelince kolayca kullanabileyimgidecek yer arıyosan bana gellll
edda bak ben ne yiyorumEki Görüntüle 324640
ayyy çok seslii güldümm neden biliyonmu bak ne yiyom :):):))))
Eki Görüntüle 324644
5i biyerde tek inmedi bitane yedim amaaa
ozaman ne diyoruzzz
kalp kalbe pardonnnn mide mideye karşıdırrrr
hahahaaa....imamın dediğini yap, yaptığını yapma demişler..sen bildiğin yolda yürümeye devam et...ben rakiplerimi yoldan çıkarmak için koyuyorum onları..kendim yediğimden değil yani..topiğin psikoloğu ünlü doktor fulya hanımda çözmüştür zaten meseleyi..
Menüm :
Sabah : 2 dilim kepek ekmeğine ufak peynirle tost bastım yağsız
1 küçük salatalık
Ara: yok öğle yok
Ara: 1 fincan yeşil çay elmalı
Akşam: ! bardak sebze çorbası
1 tane biber dolması küçük yağsız( bana özel)
3 kaşık makarna salatası (yağsız tuzsuz haşlama ve yoğurt-dereotu soslu)
2 çatal kıvırcık salata
Ara: 1 elma
2 mandalina
1buçuk saat sporrrrrrrrrr
hımmm nefis görünüyo denemek lazım...Eki Görüntüle 324800
Malzemeler:
1 kilo patates,
1 kase robottan çekilmiş havuç (3,4 tane),
1 kase çekilmiş mor lahana,
yarım demet maydanoz,
2 sap taze soğan,
tuz, karabiber,
zeytin yağı ve limon,
Hazırlanışı:
Öncelikle patatesleri haşlayıp henüz sıcakken püre yapın. İçine tuzunu ve karabiberini atıp pürenin 3 te 1ini sterçfılm serilmiş kalıba bastırarak yerleştirin. Diğer taraftan robottan çekilmiş yada rendelenmiş havuçları 2 kaşık zeytin yağında soteleyin. Mor lahanayı robota koyup içine tuz, limon suyu ve 1 kaşık zeytin yağı koyup çekin. Maydanozları ve taze soğanı minik minik doğrayın. Kalan patates püresini 3 parçaya ayırıp birine mor lahanayı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı sade patates püresinin üzerine döşeyin. Aynı işlemi havuç ve maydanoz soğan karışımı ile tekrarlayıp kalıba karışımları dikkatlice yerleştirin. Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip limon sıkarak servis edin...Üzerini ben dekoratif havuçlarla ve halka soğanlarla süsledim. Ayrıca salatanın katlarını yaparken, her birinin tuz miktarını kendi zevkinize göre ayarlayın. Salatanızı özellikle et ve tavuk yeklerinin yanında ve 5 çaylarında sunabilirsiniz...
hımmm nefis görünüyo denemek lazım...
menun cok guzelll ben malesef bu aksam biraz kacirdim dunden 200 gram farketmis valla aksam leslie ile eritmeye caliscam :18: seni de tebrik ederim canim
Eki Görüntüle 324800
Malzemeler:
1 kilo patates,
1 kase robottan çekilmiş havuç (3,4 tane),
1 kase çekilmiş mor lahana,
yarım demet maydanoz,
2 sap taze soğan,
tuz, karabiber,
zeytin yağı ve limon,
Hazırlanışı:
Öncelikle patatesleri haşlayıp henüz sıcakken püre yapın. İçine tuzunu ve karabiberini atıp pürenin 3 te 1ini sterçfılm serilmiş kalıba bastırarak yerleştirin. Diğer taraftan robottan çekilmiş yada rendelenmiş havuçları 2 kaşık zeytin yağında soteleyin. Mor lahanayı robota koyup içine tuz, limon suyu ve 1 kaşık zeytin yağı koyup çekin. Maydanozları ve taze soğanı minik minik doğrayın. Kalan patates püresini 3 parçaya ayırıp birine mor lahanayı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı sade patates püresinin üzerine döşeyin. Aynı işlemi havuç ve maydanoz soğan karışımı ile tekrarlayıp kalıba karışımları dikkatlice yerleştirin. Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip limon sıkarak servis edin...Üzerini ben dekoratif havuçlarla ve halka soğanlarla süsledim. Ayrıca salatanın katlarını yaparken, her birinin tuz miktarını kendi zevkinize göre ayarlayın. Salatanızı özellikle et ve tavuk yeklerinin yanında ve 5 çaylarında sunabilirsiniz...
Eki Görüntüle 324822
Malzemeler
9 orta boy patates
5,6dal maydanoz
1dal yeşil soğan
iki adet havuç
1yemek kaşığı mayonez
2,3 damla limon suyu
iki küçük yaprak kara lahana
bunuda ben buldum kurabiye niyetine
Eki Görüntüle 324822
Malzemeler
9 orta boy patates
5,6dal maydanoz
1dal yeşil soğan
iki adet havuç
1yemek kaşığı mayonez
2,3 damla limon suyu
iki küçük yaprak kara lahana
bunuda ben buldum kurabiye niyetine
Karın kaslarım ağrıyor... Bugün hafif ama 1buçuk saat spor yapcam duş alıp uyucam... Teşekkür ederim
Çok güzel gözüküyor da resim küçük :44: oda büyük olsaydı keşkeeeee
oiy bu toplar daha da guzelmis ya cok sirinleryiyesim geldi hepsini
karin kasi agrisi iyidir iyiiii hatta ben cok severim o agriyi ciddi soyluyorum
evet resim minicik malesef ama daha buyugunu bulamadim :26:
iyi geceler kızlar anca zaman buldum şu an eşim horul horul uyuyo size selam verip ilacın etkisiyle birazdan uyurum .yarışta bende varım foto çekme işini becerebilirmiyim bilmiyorum:26:
biran kendimi yemek sitesinde mi sandım bu saate zaten karnım acıkmış
fulyanın ki foto küçük olmuş onu ararken bunları buldumyarın öğleye o küçük toplardan yapcam yapınca çekerim foto
iyi geceler kızlar anca zaman buldum şu an eşim horul horul uyuyo size selam verip ilacın etkisiyle birazdan uyurum .yarışta bende varım foto çekme işini becerebilirmiyim bilmiyorum:26:
o ağrı ne işe yarar ki :44: ciddiyim hiç bir bilgim yok fulyacım biraz bilgilendirir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?