- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.041
2 tane yedim canım başka birşey yiyemedim malesef yoksa tercih etmezdimAfiyet olsun canım
Evet canım sağ olsun yapıyor. Ama yorgun geliyor kıyamıyorum birde ben çok ayrıntıya takılıyorum o yapınca bana hep eksik geliyor
Gevrek dediğin galeta mı? Eğer fazla yemediysen güzel olmuş canım
Güzel olmuş canım afiyet olsun
Güzel olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım güzel olmuş
Güzel canım afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Tabikide canim sonucta genede hamurisi sayilir kurabiye tarziKaçamak mıdiyetisyen vermişti bana daha önce aralarda
Valla kuzum bende çalışıyorum ama mola verdigimde bakiyorum yolda giderken otobuste oluyorum o zaman bakiyorum bi yolu bulunur yani ki bilgisayarda sart degil ben telefondan giriyorumValla bilmiyorum ki ben sadece çocukları uyuyunca detaylı meni yorumluyorum ams elimden geldiği kadar gelmeye çalışıyorum bazen olur iş güç hastalık ama hep olmamalı takıp olarak kalabalığız ama ortada kimsevyok hafta içi bir cuma aktif oluyoruz herkes
Canim az olmus ya tek öğün yapmissin nerdeyse afiyet olsunİyi geceler hatunlar
Menüm
13.30
10 badem
15.30
1 tabak et haşlama
4 tane minik turşu süs biberi
Ayran
19.00
1 ceviz
7 antep fıstığı
Su:2.5 lt
Tabikide canim sonucta genede hamurisi sayilir kurabiye tarzi
Valla kuzum bende çalışıyorum ama mola verdigimde bakiyorum yolda giderken otobuste oluyorum o zaman bakiyorum bi yolu bulunur yani ki bilgisayarda sart degil ben telefondan giriyorum
Canim az olmus ya tek öğün yapmissin nerdeyse afiyet olsun
İyi geceler canımKizlar bugun baya yorucuydu ben yatayim hepinize iyi geceler
Benim de bu ara hem tartıya hem metabolizmama güvenim yok canım. Yarın her şey olabilir..vay kankim eksiyi görmene cok sevindim ben hala sabitim tartıda delircem
icine sinmemisti zaten isin abla yeni isin hayrli olur insAllah
masAllah cnm
vala bölgesel calismak gerekiyor snrm o zmn bende göğüslerim küçülsün istiyorim
Adet olup rahatlayinca o moda giricem snrm
Bana çok ama çok mantıklı bir tehdit gibi geldiAmin kuzum ins sevindim senin adina. Ben eksiye gectimmi bilmiyorum isyerinde tartiliyodum
O bolgelere özel spor yapabilirsin canim
Cok az canim. Sadece ben yokken ameliyathanede anestezi uzmaninin üstüne çiş yapmakla tehdit etmis. Birak beni yoksa üstüne yaparim diyeallahtan yapmamis
Sagol kuzum
Sagol tatlim
Beybisi kötü değil, azar azar karbonlamışsın:) afiyet olsunMenüm
Sabah 9:30 gibi
Tam buğday ekmegiyle sandvic (peynir kıvırcik domates)
3 4 tane zeytin
Ayran
12 gibi
2 köfte
Bir tatlı kaşığı kadar patates püresi
15 gibi
Bir kase mercimek çorbası
18:30
Yarım lahmacun
Domates yesillik
Su 2 ye tamamlarim
Spor 70 dakika orta tempo yürüyüş 70 puan
Fit mutlu anne
3 bardak sütlü kahve içtim hastanede saatlerini hatırlamıyorum
Kizlar yediklerimin saatleri tahmini emin değilim
Teşekkür ederim bebeğim.Beslenmeyi düzeltirsin kuzum, ben kaçırmışım sanırım başınız sağolsun
Aynen canım ya
Adanada da hava kötü evden işe işten eve gidiyorum bu aralar sadece
Acaba neredeyse aç geçirmen vücuda yanlış sinyal olarak gitmiş ve ödem yapmış olabilir mi
Rekorun dibindeyim
Yooo hiç dinlenemiyorum. Bir süre daha böyle yatacam bence :)
Çok geçmiş olsun nasıl şimdi kuzu
Geçmiş olsun mervecimm
Nasıl oldun
Kuzum hayırdır nesi var? Rabbim şifa versin çok geçmiş olsun
Bütün sinirini mü çıkardın kız heryeri çekip temizlemişsin :)))
Eşin yapıyorsa bunu kullanmalısın
Ellerşne sağlık kuzum
Bebeği bizi yerimize de sevseydin
Kuzummmm yeni yerde inşallah mutlu huzurlu olursun
Yokluğun çok çok belli
Ooo iyileşmiş hemencecik yavrucuk maşllah
Afiyet olsun canım, fena değil, yağsız gevreği diyetiysen demiş, o yüzden susuyorum..:)İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
Domates
Salatalık
1 kk ev yapımı kaşar peyniri
Sahanda bi yumurta
1 dilim tbe
Bi çay bardağı süt
Şekersiz kayısı hoşafı yarım kase
Ara
Türk kahvesi
Ara
Yağsız gevrek
Akşam 19:00
Salata(domates,soğan,salatalık,kimyon,pul biber,bi tatlı kaşığı kadar yağ,bi tatlı kaşığı kadar da domates salçası)
Kiraz domates büyüklüğünde kuru biber dolması hepsinin icinde toplasan bi cay kaşığı pirinç vardır (5 tane)
Su yine 1.5 lt anca olur
Spor yok
Süper gülboş, döktürmüşsün..Sabah 11.30
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 kivi
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.00
1.5 kepçe domates çorbası
1 tabak mantar sote
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
Güçlü başlayıp git gide hafifletmişsin canım, iyi olmuşKızlar selam bu sabah 4.30dan beri ayaktayım gün içinde de hiç dinlenemedim Pert vaziyetteyim
Menümü yazıp kaçacağım bu akşamlık mazur görün beni nolur
07.00 1 incir 7 zeytin
08.45 1,5 yumurtalı salamlı omlet
2 dilim peynir
2 dilim tbe
12.00 3 ceviz 1 hurma 5 badem
14.15 1 elma
16.30 büyük bir kase mercimek çorbası
Su: 3,5 lt
Allah kabul etsin bademcim, gayet hafif olmuş.Menğm
Bugün niyetliydim
Gece uediğim çekirdekten dolatı bir de uyanmayı canım istemedi sahur yok
İftar 08.00 1 kase tarhana çorbası biraz tavuk ızgara yoğurt 1 kaşık pilav 3 kaşık elma kompostosu yarım dlm tbe
Spor yok( ama hem cocuğu aldım geldim hem pazar yaptım hem market hem patka götürdüm çocukları. Yoğun bi gündü)
Su yatana kadar 1.5 anca olacak
Bebeğim gene az yemişsin bence..06:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 kk peynir
12:30=== 1 çay bardağı ceviz
17:00=== 1 kase soğuk çorba
2 lt su
Benim de aynı sebepten motivasyon azalıyor biraz canım. İlk başladığımda aklım burda ve dolayısıyla diyetteydi, şimdi biraz daha farklı. Değişir umarım..Kızlar ya yine kimseler 3-5 kişi yazıyor ne yapsak bu durumu motivemizin olması için aktif olmamız lazım ama
Canım diğer gelenlerden az az alınca toplamında çok olabilir, o kısım epey bi karanlık kalmış. Afiyet olsunKızlar iyi akşamlar bugğn gün boyu üşüdğm hep simdi biraz daha üşüyrm sanki inş hastalanmm suan gecmş yapamıyrm menümü yazayım
Menü
Sabah(11.00)
Muz
2 yumurta
Bi kase peynir cestleri
Yeşillk
Zeytin
Cok az lavas üzerine recel
(Konya kahvaltsna gtmştk diğer gelenlerden de az az tattım)
Snrasnda cok agır geldi cok yemedgm halde bnce
19.30
Bir buck kepce susz kuru fasülye
Yarm elma
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dk yüryüş
Güzel olmuş şekerim. Süs biberleri menünü de süslemiş:)İyi geceler hatunlar
Menüm
13.30
10 badem
15.30
1 tabak et haşlama
Ayran
19.00
1 ceviz
7 antep fıstığı
Aynen ya hala tartı sabit deli olcam sabah tartılıyorum aynı akşam tartılıyorum aynı çok tuhafBenim de bu ara hem tartıya hem metabolizmama güvenim yok canım. Yarın her şey olabilir..
Bana çok ama çok mantıklı bir tehdit gibi geldiçocuk olayı çözmüş..
Beybisi kötü değil, azar azar karbonlamışsın:) afiyet olsun
Teşekkür ederim bebeğim.
Sevdim valla, mis gibiydi
Afiyet olsun canım, fena değil, yağsız gevreği diyetiysen demiş, o yüzden susuyorum..:)
Süper gülboş, döktürmüşsün..
Güçlü başlayıp git gide hafifletmişsin canım, iyi olmuş
Allah kabul etsin bademcim, gayet hafif olmuş.
Bebeğim gene az yemişsin bence..
Benim de aynı sebepten motivasyon azalıyor biraz canım. İlk başladığımda aklım burda ve dolayısıyla diyetteydi, şimdi biraz daha farklı. Değişir umarım..
Canım diğer gelenlerden az az alınca toplamında çok olabilir, o kısım epey bi karanlık kalmış. Afiyet olsun
Güzel olmuş şekerim. Süs biberleri menünü de süslemiş:)
O zaman tamam kankim, sana güvenim tam zaten.Aynen ya hala tartı sabit deli olcam sabah tartılıyorum aynı akşam tartılıyorum aynı çok tuhaf
Her zmn yemiyorum zaten gevrek canım midem hiç bişey almıyor bi kac gündür yemek canım istemedgi için arada yedim
afiyet olsun canım kek ve kısır olmasa iyiymiş ama miktarlar çok değil cnm guzel olmusSelamlar hatunlar, bugün gene misafirlikteydim. Çok uçmadım da kaçmadım da.. bakalım.
10.20
1 çb yy tarçınlı süt
10-12 badem kaju karışımı
1 çilek
Yarımdan az greyfurt
15.30
4 yk kısır
Yarım dilim kek(avuç içimin yarısı kadar falan)
20.20
Avuç içi kadar incecik ızgara et
1.5 tk humus
Normalde yemek 20.00 de hazırdı ama yememeye karar vermiştim. Sonra baktım durumlar kötü gidiyo, geçen günkü gibi olmayım diye hemencik yedim.
Su: 1.5 ltye tamamlayacağım.
Saol cnmO zaman tamam kankim, sana güvenim tam zaten.
Bu ara hepimizde hafif bi motivasyon düşüşü görüyorum. Zuhal ablanın olmamasına ve grubun eskisi kadar aktif olmamasına bağlıyorum. Toparlarız umarım
Canım gittiğim yerde bunlar vardı. He yazmayı unuttum, bi de marul vardı. ben de kendimi marula vermeye çalıştım, 4-5 yaprak yedim herhalde..afiyet olsun canım kek ve kısır olmasa iyiymiş ama miktarlar çok değil cnm guzel olmus
Saol cnm
Aynen ya valaMefkurem abla nerdesin takım dağıldı
Afiyet olsun canım kısır bence iyi bi gündüz öğünü bende seviyorum ölçülü olduktan sonraCanım gittiğim yerde bunlar vardı. He yazmayı unuttum, bi de marul vardı. ben de kendimi marula vermeye çalıştım, 4-5 yaprak yedim herhalde..
Ben de çok seviyorum küçüklüğümden beri:) tabi dediğinde haklısın, daha sağlıklı olabilirdi ama işte bazen imkanlar..:)Afiyet olsun canım kısır bence iyi bi gündüz öğünü bende seviyorum ölçülü olduktan sonra
Olsun bklm kankim dengeelrsin insAllah ben bu hafta kimsenin motivasyonunu iyi gormedim zatenBen de çok seviyorum küçüklüğümden beri:) tabi dediğinde haklısın, daha sağlıklı olabilirdi ama işte bazen imkanlar..:)
Sağ ol canım. Canım bişey istemedi gündüz sonra da zor tuttum kendimiTabikide canim sonucta genede hamurisi sayilir kurabiye tarzi
Valla kuzum bende çalışıyorum ama mola verdigimde bakiyorum yolda giderken otobuste oluyorum o zaman bakiyorum bi yolu bulunur yani ki bilgisayarda sart degil ben telefondan giriyorum
Canim az olmus ya tek öğün yapmissin nerdeyse afiyet olsun
İyi geceler tatlişKizlar bugun baya yorucuydu ben yatayim hepinize iyi geceler
Teşekkürler kuzumBenim de bu ara hem tartıya hem metabolizmama güvenim yok canım. Yarın her şey olabilir..
Bana çok ama çok mantıklı bir tehdit gibi geldiçocuk olayı çözmüş..
Beybisi kötü değil, azar azar karbonlamışsın:) afiyet olsun
Teşekkür ederim bebeğim.
Sevdim valla, mis gibiydi
Afiyet olsun canım, fena değil, yağsız gevreği diyetiysen demiş, o yüzden susuyorum..:)
Süper gülboş, döktürmüşsün..
Güçlü başlayıp git gide hafifletmişsin canım, iyi olmuş
Allah kabul etsin bademcim, gayet hafif olmuş.
Bebeğim gene az yemişsin bence..
Benim de aynı sebepten motivasyon azalıyor biraz canım. İlk başladığımda aklım burda ve dolayısıyla diyetteydi, şimdi biraz daha farklı. Değişir umarım..
Canım diğer gelenlerden az az alınca toplamında çok olabilir, o kısım epey bi karanlık kalmış. Afiyet olsun
Güzel olmuş şekerim. Süs biberleri menünü de süslemiş:)
Niye ki canım. Acaba havalardan falan mı kaç gündür benim de midem bulanıyor acaba üşütüyor muyumAynen ya hala tartı sabit deli olcam sabah tartılıyorum aynı akşam tartılıyorum aynı çok tuhaf
Her zmn yemiyorum zaten gevrek canım midem hiç bişey almıyor bi kac gündür yemek canım istemedgi için arada yedim
Benim adet oncesi hep mide bulantım olur ne yiyeceğimi şaşırırım cnm ya ondan snrm ama havalardan da olabilir belkiSağ ol canım. Canım bişey istemedi gündüz sonra da zor tuttum kendimi
İyi geceler tatliş
Teşekkürler kuzum
Niye ki canım. Acaba havalardan falan mı kaç gündür benim de midem bulanıyor acaba üşütüyor muyum
Bence sadece kek fazla olmuş fıstık . Ama sabah az yediğin için dengeler diye düşünüyorum. Kısır abartılmadıkça yenebilir zaten ki yanında bol marul da yemişsin. Afiyet olsunSelamlar hatunlar, bugün gene misafirlikteydim. Çok uçmadım da kaçmadım da.. bakalım.
10.20
1 çb yy tarçınlı süt
1 çilek
Yarımdan az greyfurt
15.30
4 yk kısır
20.20
1.5 tk humus
Normalde yemek 20.00 de hazırdı ama yememeye karar vermiştim. Sonra baktım durumlar kötü gidiyo, geçen günkü gibi olmayım diye hemencik yedim.
Aa bak olabilir. Benim de kaç günüm geçti yine sancıdan, şişkinlikten mahvoldum ne gelen var ne gidenBenim adet oncesi hep mide bulantım olur ne yiyeceğimi şaşırırım cnm ya ondan snrm ama havalardan da olabilir belki
Maşallah canım karbon var ama eksi oluyorsa gayet iyiMenüm
Sabah 9:30 gibi
Tam buğday ekmegiyle sandvic (peynir kıvırcik domates)
3 4 tane zeytin
Ayran
12 gibi
2 köfte
Bir tatlı kaşığı kadar patates püresi
15 gibi
Bir kase mercimek çorbası
18:30
Yarım lahmacun
Domates yesillik
Su 2 ye tamamlarim
Spor 70 dakika orta tempo yürüyüş 70 puan
Fit mutlu anne
3 bardak sütlü kahve içtim hastanede saatlerini hatırlamıyorum
Kizlar yediklerimin saatleri tahmini emin değilim
Afiyet olsun canımmİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
Domates
Salatalık
1 kk ev yapımı kaşar peyniri
Sahanda bi yumurta
1 dilim tbe
Bi çay bardağı süt
Şekersiz kayısı hoşafı yarım kase
Ara
Türk kahvesi
Ara
Yağsız gevrek
Akşam 19:00
Salata(domates,soğan,salatalık,kimyon,pul biber,bi tatlı kaşığı kadar yağ,bi tatlı kaşığı kadar da domates salçası)
Kiraz domates büyüklüğünde kuru biber dolması hepsinin icinde toplasan bi cay kaşığı pirinç vardır (5 tane)
Su yine 1.5 lt anca olur
Spor yok
Akşam çok az canım emziriyorsunKızlar selam bu sabah 4.30dan beri ayaktayım gün içinde de hiç dinlenemedim Pert vaziyetteyim
Menümü yazıp kaçacağım bu akşamlık mazur görün beni nolur
07.00 1 incir 7 zeytin
08.45 1,5 yumurtalı salamlı omlet
2 dilim peynir
2 dilim tbe
12.00 3 ceviz 1 hurma 5 badem
14.15 1 elma
16.30 büyük bir kase mercimek çorbası
Su: 3,5 lt
Afiyet olsun canım çorabın yanına salata olabilirdi06:30=== 4 yk menemen
6 siyah+6 yeşil zeytin
1 kk peynir
12:30=== 1 çay bardağı ceviz
17:00=== 1 kase soğuk çorba
2 lt su
Afiyet olsun canımKızlar iyi akşamlar bugğn gün boyu üşüdğm hep simdi biraz daha üşüyrm sanki inş hastalanmm suan gecmş yapamıyrm menümü yazayım
Menü
Sabah(11.00)
Muz
2 yumurta
Bi kase peynir cestleri
Yeşillk
Zeytin
Cok az lavas üzerine recel
(Konya kahvaltsna gtmştk diğer gelenlerden de az az tattım)
Snrasnda cok agır geldi cok yemedgm halde bnce
19.30
Bir buck kepce susz kuru fasülye
Yarm elma
Su
2.5 lt civarı
Spor
30 dk yüryüş
Kız bu ne kahvaltı yok kuzum akşam yokİyi geceler hatunlar
Menüm
13.30
10 badem
15.30
1 tabak et haşlama
Ayran
19.00
1 ceviz
7 antep fıstığı
Kek olmasa iyi imiş canımSelamlar hatunlar, bugün gene misafirlikteydim. Çok uçmadım da kaçmadım da.. bakalım.
10.20
1 çb yy tarçınlı süt
1 çilek
Yarımdan az greyfurt
15.30
4 yk kısır
20.20
1.5 tk humus
neden gecikti ki cnm gelmedikce insan bi tuhaf oluyor yaAa bak olabilir. Benim de kaç günüm geçti yine sancıdan, şişkinlikten mahvoldum ne gelen var ne giden
saol cnmMaşallah canım karbon var ama eksi oluyorsa gayet iyi
Afiyet olsun canımm
Akşam çok az canım emziriyorsun
Afiyet olsun canım çorabın yanına salata olabilirdi
Afiyet olsun canım
Kız bu ne kahvaltı yok kuzum akşam yok
Kek olmasa iyi imiş canım
Hiç canım istemedi canım bende zorlamayayım dedimKız bu ne kahvaltı yok kuzum akşam yok
Benim genelde gecikir canım . Hiç sormaneden gecikti ki cnm gelmedikce insan bi tuhaf oluyor ya
saol cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?