- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.101
Menğm
Bugün niyetliydim
Gece uediğim çekirdekten dolatı bir de uyanmayı canım istemedi sahur yok
İftar 08.00 1 kase tarhana çorbası biraz tavuk ızgara yoğurt 1 kaşık pilav 3 kaşık elma kompostosu yarım dlm tbe
Spor yok( ama hem cocuğu aldım geldim hem pazar yaptım hem market hem patka götürdüm çocukları. Yoğun bi gündü)
Su yatana kadar 1.5 anca olacak
Aynı durum bende var canım ya, hatta motivasyonum bozuldu bu nedenle diyebilirim.Aynen ya hala tartı sabit deli olcam sabah tartılıyorum aynı akşam tartılıyorum aynı çok tuhaf
Okuldan gelince bana kalan oydu başka birşey kalmamıştı, mecbur kaldımAkşam az geldi bana
Geçmiş olsun canım, daha iyidir inşallahHayırlı geceler kızlar gece nobetindeyiz
Afiyet olsun canım, dönerin ekmeğini yemediysen çok güzel.Kizlar selam,
Kosturmacam bitmediyarin evdeyim kurs yok, insallah daha cok gelicem, nolur kusuruma bakmayin, kurs basladigindan beri ablam d ageldi gjtti bi duzenimi kuramadim adam gibi
Hemen menumu yazayim
Saat 9:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici peynir
6 tane zeytin
Salatalik
Domates
Ceyrek cb ceviz
Saat 14:00
Yarim avuc ici peynir
7 zeytin
Domates
Saat 20:00
1 porsion doner
Salata
Su 2 lt
Spor 40 dk bisiklet toplam 80 puanFit mutlu anne
Afiyet olsun canım, belen tavayı bende menüme almalıyım.yine planımı yapamadım ona üzülüyorum kaçamak yok ama
Sabah 11.10
Sahanda yumurta 2 tane
bol yeşillik
Domates
3 zeytin
17.30
1 kase yayla çorbası
2 kasik etli karışık sebze (belan tavasi)
2 kasik b.pilavi
Salata
Su 2lt
gecmis olsun cnmGünaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
yani sayılırGaleta gibi birşey mi?
olur insAllah cnm ya takimin motivasyonu da yukselir insAllahAynı durum bende var canım ya, hatta motivasyonum bozuldu bu nedenle diyebilirim.
Menüm zaten ortada, kaçamak yok, ama tartı sabah akşam aynı, hatta artıdayım şimdi.
2 günde değişen birşey olur mu bilmiyorum tabi
Çok güzel canım..Kızlaaaar inanmıyorum ya daha dun sabah tartıldım 87.9 dum şimdi tartıldım 87.3 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam
Demek ki tahmin ettiğim gibi kilo değilmiş insAllah eksiye de geçerim cumaya kadar
Süper haber bence güzel bir eksi gelirKızlaaaar inanmıyorum ya daha dun sabah tartıldım 87.9 dum şimdi tartıldım 87.3 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam
Demek ki tahmin ettiğim gibi kilo değilmiş insAllah eksiye de geçerim cumaya kadar
Güzel canım döneri ekmeksiz yemişsindir diye düşünüyorumKizlar selam,
Kosturmacam bitmediyarin evdeyim kurs yok, insallah daha cok gelicem, nolur kusuruma bakmayin, kurs basladigindan beri ablam d ageldi gjtti bi duzenimi kuramadim adam gibi
Hemen menumu yazayim
Saat 9:00
Yarim avuc ici peynir
6 tane zeytin
Salatalik
Domates
Ceyrek cb ceviz
Saat 14:00
Yarim avuc ici peynir
7 zeytin
Domates
Saat 20:00
1 porsion doner
Salata
Su 2 lt
Spor 40 dk bisiklet toplam 80 puanFit mutlu anne
Güzel canım afiyet olsunyine planımı yapamadım ona üzülüyorum kaçamak yok ama
Sabah 11.10
Sahanda yumurta 2 tane
bol yeşillik
Domates
3 zeytin
17.30
1 kase yayla çorbası
2 kasik etli karışık sebze (belan tavasi)
2 kasik b.pilavi
Salata
Su 2lt
Teşekkürler tatlımTabiri caizse kuş kadar yemişsin
Afiyet olsun canım
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
Çok sevindim canımKızlaaaar inanmıyorum ya daha dun sabah tartıldım 87.9 dum şimdi tartıldım 87.3 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam
Ahhhhh çok geçmiş olsunGünaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
Sağol canımAfiyet olsun canım
Hadi gözün aydın darısı Cuma’yaKızlaaaar inanmıyorum ya daha dun sabah tartıldım 87.9 dum şimdi tartıldım 87.3 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam
annen sağlıkla atlasın bence yorgunluktan uykusuzluktan farkli cikti tarti duzelir cnmGünaydın kızlar dün gelemedim şimdi de annemin yanındayım ,bir saate kadar alacaklar tüm geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim
Dün -1400 du bugün uykusuzluktan galiba -700
saol cnm insAllah
Çok güzel canım..
Darısı başıma
ayyy insAllah cnm ilk defa artida olacam die cok korkuyorum oyle olma snrmSüper haber bence güzel bir eksi gelir
Saol kuzumGüzel canım döneri ekmeksiz yemişsindir diye düşünüyorum
Güzel canım afiyet olsun
Teşekkürler tatlım
Çok geçmiş olsun canım
Çok sevindim canım
İnşALLAH cnm saolasinHadi gözün aydın darısı Cuma’ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?