Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canım.

İyi koşturmuşsun oruç oruç...

Aynen ya hala tartı sabit deli olcam sabah tartılıyorum aynı akşam tartılıyorum aynı çok tuhaf
Aynı durum bende var canım ya, hatta motivasyonum bozuldu bu nedenle diyebilirim.

Menüm zaten ortada, kaçamak yok, ama tartı sabah akşam aynı, hatta artıdayım şimdi.
2 günde değişen birşey olur mu bilmiyorum tabi

Afiyet olsun canım, dönerin ekmeğini yemediysen çok güzel.

Afiyet olsun canım, belen tavayı bende menüme almalıyım.

Tuzda tavuk yapıyor musun, merak ettim

Günaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
gecmis olsun cnm
Galeta gibi birşey mi?
yani sayılır
olur insAllah cnm ya takimin motivasyonu da yukselir insAllah

Güzel canım döneri ekmeksiz yemişsindir diye düşünüyorum
Güzel canım afiyet olsun
Tabiri caizse kuş kadar yemişsin
Afiyet olsun canım
Teşekkürler tatlım
Günaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
Çok geçmiş olsun canım
Kızlaaaar inanmıyorum ya daha dun sabah tartıldım 87.9 dum şimdi tartıldım 87.3 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam
Demek ki tahmin ettiğim gibi kilo değilmiş insAllah eksiye de geçerim cumaya kadar
Çok sevindim canım

Günaydın kızlar dün gelemedim şimdi de annemin yanındayım ,bir saate kadar alacaklar tüm geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim
Dün -1400 du bugün uykusuzluktan galiba -700
annen sağlıkla atlasın bence yorgunluktan uykusuzluktan farkli cikti tarti duzelir cnm

Çok güzel canım..

Darısı başıma
saol cnm insAllah
Süper haber bence güzel bir eksi gelir
ayyy insAllah cnm ilk defa artida olacam die cok korkuyorum oyle olma snrm
Güzel canım döneri ekmeksiz yemişsindir diye düşünüyorum

Güzel canım afiyet olsun

Teşekkürler tatlım

Çok geçmiş olsun canım

Çok sevindim canım
Saol kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…