- 6 Ağustos 2013
- 3.505
- 3.630
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.121
geçmiş olsun canim inşallah çabuk atlatirsinGünaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
1. Gün 800 gr eksilmiştim canim dün sadece yumurta yemem gerekti ama yapamadımCanım tartıda ciddi bir değişiklik oldu mu bu diyetinle
daha iyi cok sukurGeçmiş olsun canım, daha iyidir inşallah
istesem yaparimda ama çocuklar pek sevmiyor oyleAfiyet olsun canım, belen tavayı bende menüme almalıyım.
Tuzda tavuk yapıyor musun, merak ettim
Sagol kuzu
İyi geceler canım
Valla uzman geldi söylediğinde istemsiz bi güldüm sonra cok ayıp dedim ama basta pot kırdımBenim de bu ara hem tartıya hem metabolizmama güvenim yok canım. Yarın her şey olabilir..
Bana çok ama çok mantıklı bir tehdit gibi geldiçocuk olayı çözmüş..
Beybisi kötü değil, azar azar karbonlamışsın:) afiyet olsun
Teşekkür ederim bebeğim.
Sevdim valla, mis gibiydi
Afiyet olsun canım, fena değil, yağsız gevreği diyetiysen demiş, o yüzden susuyorum..:)
Süper gülboş, döktürmüşsün..
Güçlü başlayıp git gide hafifletmişsin canım, iyi olmuş
Allah kabul etsin bademcim, gayet hafif olmuş.
Bebeğim gene az yemişsin bence..
Benim de aynı sebepten motivasyon azalıyor biraz canım. İlk başladığımda aklım burda ve dolayısıyla diyetteydi, şimdi biraz daha farklı. Değişir umarım..
Canım diğer gelenlerden az az alınca toplamında çok olabilir, o kısım epey bi karanlık kalmış. Afiyet olsun
Güzel olmuş şekerim. Süs biberleri menünü de süslemiş:)
Afiyet olsun canimSelamlar hatunlar, bugün gene misafirlikteydim. Çok uçmadım da kaçmadım da.. bakalım.
10.20
1 çb yy tarçınlı süt
10-12 badem kaju karışımı
1 çilek
Yarımdan az greyfurt
15.30
4 yk kısır
Yarım dilim kek(avuç içimin yarısı kadar falan)
20.20
Avuç içi kadar incecik ızgara et
1.5 tk humus
Normalde yemek 20.00 de hazırdı ama yememeye karar vermiştim. Sonra baktım durumlar kötü gidiyo, geçen günkü gibi olmayım diye hemencik yedim.
Su: 1.5 ltye tamamlayacağım.
Anladim bebegimSağ ol canım. Canım bişey istemedi gündüz sonra da zor tuttum kendimi
İyi geceler tatliş
Teşekkürler kuzum
Niye ki canım. Acaba havalardan falan mı kaç gündür benim de midem bulanıyor acaba üşütüyor muyum
Hastanedeydik ya kuzum dengesiz oldu ondanMaşallah canım karbon var ama eksi oluyorsa gayet iyi
Afiyet olsun canımm
Akşam çok az canım emziriyorsun
Afiyet olsun canım çorabın yanına salata olabilirdi
Afiyet olsun canım
Kız bu ne kahvaltı yok kuzum akşam yok
Kek olmasa iyi imiş canım
3 kare bitter fazla canim afiyet olsunBugün menüm
13.00 2 tbe yumurtalı yağsız kızartma
1kk peynir
3 zeytin
15.00 1 sade türk kahvesi
3 kare bitter
18.30 1 kase et suyuna corba
1 tbe
19.00 1 elma
Su 2l spor 70 dk yuruyus 210 puanFit mutlu anne
Afiyet olsun canimKizlar selam,
Kosturmacam bitmediyarin evdeyim kurs yok, insallah daha cok gelicem, nolur kusuruma bakmayin, kurs basladigindan beri ablam d ageldi gjtti bi duzenimi kuramadim adam gibi
Hemen menumu yazayim
Saat 9:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici peynir
6 tane zeytin
Salatalik
Domates
Ceyrek cb ceviz
Saat 14:00
1 yumurtadan sebzeli omlet
Yarim avuc ici peynir
7 zeytin
Domates
Saat 20:00
1 porsion doner
Salata
Su 2 lt
Spor 40 dk bisiklet toplam 80 puanFit mutlu anne
Sagol canim inshayırlı olsun canim çabucak iyileşir insallah
cokk sağolun kızlar doktor 6. Hastalık dedi ismi yokmu bunun dedim kızamık nasil 1. Hastaliksa buda 6. Bulaşıcı dedi bi ağrı kesici bide kaşıntı için ilaç verdi yüzü domates gibi yavrumun
Çok geçmiş olsun canim Allah şifa versin
Afiyet olsun canimyine planımı yapamadım ona üzülüyorum kaçamak yok ama
Sabah 11.10
Sahanda yumurta 2 tane
bol yeşillik
Domates
3 zeytin
17.30
1 kase yayla çorbası
2 kasik etli karışık sebze (belan tavasi)
2 kasik b.pilavi
Salata
Su 2lt
Günaydın kızlar
Dün gece yoktum bi geçmiş yapayım
Güüünayyydıııınnn kızçeler
Gunaydin kizlarrrrGünaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
Iyi canim acisi agrisi yok cok şükür. Doktor agri kesici vermisti ama hic kullanmadikCurukElma geçmiş olsun canım, nasıl oldu oğlun?
Gunaydin canimmGüüüüünaaaaaaayyyyydııııııınnnnnnnnnn
Sislikmis demekki bebegim sevindim senin adinaKızlaaaar inanmıyorum ya daha dun sabah tartıldım 87.9 dum şimdi tartıldım 87.3 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam
Demek ki tahmin ettiğim gibi kilo değilmiş insAllah eksiye de geçerim cumaya kadar
Gunaydin baharcim ins kolayca atlatirsiniz.Günaydın kızlar dün gelemedim şimdi de annemin yanındayım ,bir saate kadar alacaklar tüm geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim
Dün -1400 du bugün uykusuzluktan galiba -700
Gunaydin canimmGunaydinlarrrrr
Ay pastami yapiyosun sen canimmBugün 3 pasta siparişim var bide başımı kazan gibi hissediyorumbana kolay gele
saol cnmSagol kuzu
Valla uzman geldi söylediğinde istemsiz bi güldüm sonra cok ayıp dedim ama basta pot kırdım
Afiyet olsun canim
Anladim bebegim
Hastanedeydik ya kuzum dengesiz oldu ondan
3 kare bitter fazla canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Sagol canim ins
Cok gecmis olsun kuzum ins en kisa surede atlatiesiniz
Afiyet olsun canim
Gunaydin kizlarrrr
Iyi canim acisi agrisi yok cok şükür. Doktor agri kesici vermisti ama hic kullanmadik
Gunaydin canimm
Sislikmis demekki bebegim sevindim senin adina
Gunaydin baharcim ins kolayca atlatirsiniz.
Uykusuzluk sislik yapar normal kuzum
Oo kolay gelsin canımBugün 3 pasta siparişim var bide başımı kazan gibi hissediyorumbana kolay gele
Gecmis olsun cnm insAllah gecer bi an once ödem icin bilindik seylerdrn ziyade onerim yok malesefKizlarr yardim edinn
Ben iki gundur alerjiden oturu iyice sistim, artim daha da artti, yuzuk parmagim koptu kopacak artik. Suan cumaya gore 1.2 artidayim. Simdi dukan bira yaptim, gun boyu icicem. Bugun detoks yapamam ama yarin yapabilirim. Bana oneri verin kizlar, napim ben boyle balon gibi hissediyorum kendimi. Tam karataya basladim eksiye donuyorum derken alerjiden kaynakli odem yuzunden birakamammm.
Yaa bu arada kisa bilgi benim bahar alerjim var ve inanilmaz odem yapjyor her yerimde ama cok ölecekmis gibi hissetmedigim surece ilac kullanmiyorum. Ilaclar acayip uyutuyo, hic bir isimi yapamaz hale geliyorum, kafam calismiyor. Zaten ilaclar tedavi de etmiyor sadece semptomlari hafifletiyor. O yuzden dayanabildigim kadar ilacsiz dayaniyorum ben.
Bana odeme karsi kullanabilecegim ne silah varsa yollayin gelsin arkadaslar suan cok ihtiyavim var. Yoksa beni listeden cikarin free olayim bi sure diyecegimcunku bahar geldi mi 1-2 ay suruyor alerji, odeme bir cozum bulamazsam hic ilerleyemem
Geçmiş olsun canımKizlarr yardim edinn
Ben iki gundur alerjiden oturu iyice sistim, artim daha da artti, yuzuk parmagim koptu kopacak artik. Suan cumaya gore 1.2 artidayim. Simdi dukan bira yaptim, gun boyu icicem. Bugun detoks yapamam ama yarin yapabilirim. Bana oneri verin kizlar, napim ben boyle balon gibi hissediyorum kendimi. Tam karataya basladim eksiye donuyorum derken alerjiden kaynakli odem yuzunden birakamammm.
Yaa bu arada kisa bilgi benim bahar alerjim var ve inanilmaz odem yapjyor her yerimde ama cok ölecekmis gibi hissetmedigim surece ilac kullanmiyorum. Ilaclar acayip uyutuyo, hic bir isimi yapamaz hale geliyorum, kafam calismiyor. Zaten ilaclar tedavi de etmiyor sadece semptomlari hafifletiyor. O yuzden dayanabildigim kadar ilacsiz dayaniyorum ben.
Bana odeme karsi kullanabilecegim ne silah varsa yollayin gelsin arkadaslar suan cok ihtiyavim var. Yoksa beni listeden cikarin free olayim bi sure diyecegimcunku bahar geldi mi 1-2 ay suruyor alerji, odeme bir cozum bulamazsam hic ilerleyemem
Günaydın ablacım özlettin kendiniGunaydinnnnnnn babylerimmmmm
Aksam sizip kalinca gelemedim
Tum gun ayaktaydim, aliskin olmayinca ayaklarim cok agridi
Heralde 1 haftaya alisirim
Isteyken gelme imkanim olmuyor
2 sefer 15 dk mola var onda da bi disari cikip sigara icip geliyom bitiyor zaten
Gunaydin kaptanım yokluğun baya farkediliyof abla ya insAllah kisa surede alisip dönersin yine Allah kolaylik versinGunaydinnnnnnn babylerimmmmm
2 sefer 15 dk mola var onda da bi disari cikip sigara icip geliyom bitiyor zaten
Cok gecmis olsun kuzum odemle alakali bisey bilmiyorumki ama detoks yapabilirsinKizlarr yardim edinn
Hosgeldin ablacimmGunaydinnnnnnn babylerimmmmm
Oy masallah kuzum ins cumaya dahada artarBugün tartıda pazartesiye gore güzel bi rakam gorunce keyfim biraz yerine geldi ara öğün vakti kizlar bugun aksama patlican güveç yapicam yaninda salata pilavdam yemeyi düşünmüyorum ayran ya da yogurt yerim artık bende menu bu sizin menuler nedir
İnşALLAH eksidesindir cnm hepimiz grup olarak toparlarizCok gecmis olsun kuzum odemle alakali bisey bilmiyorumki ama detoks yapabilirsin
Hosgeldin ablacimm
Ama yoklugun cok belli fena dagildik
Oy masallah kuzum ins cumaya dahada artar
Ben ne durumdayim hic bilmiyorum yarin sabah tartilicam
Ay abla is olsun da, sen alisirsin yakinda duzenini oturtunca daha sık gelirsin aramizaGunaydinnnnnnn babylerimmmmm
Bugun yapamam gibi ama yarin kabak detoksunu denicem. Suan evde malzemem yok ama onunda tam menusunj hatirlamiyorum bilenler benim icin su detokslarin listelerini paylasabilir mi?Cok gecmis olsun kuzum odemle alakali bisey bilmiyorumki ama detoks yapabilirsin
Hosgeldin ablacimm
Ama yoklugun cok belli fena dagildik
Oy masallah kuzum ins cumaya dahada artar
Ben ne durumdayim hic bilmiyorum yarin sabah tartilicam
Ins canim bir kac gundur dengesiz oldu pazarteside sabittim. Evdede tarti var ama ikidi farkli tartiyor. Ben isyerindekinde tartiliyorum. Ondan emin değilim yani ins eksideyimdirİnşALLAH eksidesindir cnm hepimiz grup olarak toparlariz
Tek tariltida tartilmak daha iyi tabi cnmIns canim bir kac gundur dengesiz oldu pazarteside sabittim. Evdede tarti var ama ikidi farkli tartiyor. Ben isyerindekinde tartiliyorum. Ondan emin değilim yani ins eksideyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?