Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
geçmiş olsun canim inşallah çabuk atlatirsin
Canım tartıda ciddi bir değişiklik oldu mu bu diyetinle
1. Gün 800 gr eksilmiştim canim dün sadece yumurta yemem gerekti ama yapamadım
Geçmiş olsun canım, daha iyidir inşallah
daha iyi cok sukur
Afiyet olsun canım, belen tavayı bende menüme almalıyım.

Tuzda tavuk yapıyor musun, merak ettim
istesem yaparimda ama çocuklar pek sevmiyor oyle

İyi geceler canım
Sagol kuzu
Valla uzman geldi söylediğinde istemsiz bi güldüm sonra cok ayıp dedim ama basta pot kırdım
Afiyet olsun canim
Anladim bebegim
Hastanedeydik ya kuzum dengesiz oldu ondan
Bugün menüm
13.00 2 tbe yumurtalı yağsız kızartma
1kk peynir
3 zeytin

15.00 1 sade türk kahvesi
3 kare bitter

18.30 1 kase et suyuna corba
1 tbe

19.00 1 elma

Su 2l spor 70 dk yuruyus 210 puan Fit mutlu anne
3 kare bitter fazla canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Sagol canim ins
Cok gecmis olsun kuzum ins en kisa surede atlatiesiniz
Afiyet olsun canim
Günaydın kızlar
Dün gece yoktum bi geçmiş yapayım

Güüünayyydıııınnn kızçeler
Günaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
Gunaydin kizlarrrr
CurukElma geçmiş olsun canım, nasıl oldu oğlun?
Iyi canim acisi agrisi yok cok şükür. Doktor agri kesici vermisti ama hic kullanmadik
Güüüüünaaaaaaayyyyydııııııınnnnnnnnnn

Gunaydin canimm
Kızlaaaar inanmıyorum ya daha dun sabah tartıldım 87.9 dum şimdi tartıldım 87.3 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam
Demek ki tahmin ettiğim gibi kilo değilmiş insAllah eksiye de geçerim cumaya kadar
Sislikmis demekki bebegim sevindim senin adina
Günaydın kızlar dün gelemedim şimdi de annemin yanındayım ,bir saate kadar alacaklar tüm geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim
Dün -1400 du bugün uykusuzluktan galiba -700
Gunaydin baharcim ins kolayca atlatirsiniz.
Uykusuzluk sislik yapar normal kuzum

saol cnm
Bugün 3 pasta siparişim var bide başımı kazan gibi hissediyorum bana kolay gele
Oo kolay gelsin canım

Kizlarr yardim edinn
Ben iki gundur alerjiden oturu iyice sistim, artim daha da artti, yuzuk parmagim koptu kopacak artik. Suan cumaya gore 1.2 artidayim. Simdi dukan bira yaptim, gun boyu icicem. Bugun detoks yapamam ama yarin yapabilirim. Bana oneri verin kizlar, napim ben boyle balon gibi hissediyorum kendimi. Tam karataya basladim eksiye donuyorum derken alerjiden kaynakli odem yuzunden birakamammm.

Yaa bu arada kisa bilgi benim bahar alerjim var ve inanilmaz odem yapjyor her yerimde ama cok ölecekmis gibi hissetmedigim surece ilac kullanmiyorum. Ilaclar acayip uyutuyo, hic bir isimi yapamaz hale geliyorum, kafam calismiyor. Zaten ilaclar tedavi de etmiyor sadece semptomlari hafifletiyor. O yuzden dayanabildigim kadar ilacsiz dayaniyorum ben.
Bana odeme karsi kullanabilecegim ne silah varsa yollayin gelsin arkadaslar suan cok ihtiyavim var. Yoksa beni listeden cikarin free olayim bi sure diyecegim cunku bahar geldi mi 1-2 ay suruyor alerji, odeme bir cozum bulamazsam hic ilerleyemem

Gecmis olsun cnm insAllah gecer bi an once ödem icin bilindik seylerdrn ziyade onerim yok malesef

Gunaydinnnnnnn babylerimmmmm

Aksam sizip kalinca gelemedim
Tum gun ayaktaydim, aliskin olmayinca ayaklarim cok agridi
Heralde 1 haftaya alisirim
Isteyken gelme imkanim olmuyor
2 sefer 15 dk mola var onda da bi disari cikip sigara icip geliyom bitiyor zaten

Geçmiş olsun canım

Bugün tartıda pazartesiye gore güzel bi rakam gorunce keyfim biraz yerine geldi ara öğün vakti kizlar bugun aksama patlican güveç yapicam yaninda salata pilavdam yemeyi düşünmüyorum ayran ya da yogurt yerim artık bende menu bu sizin menuler nedir

Eklentiler

• 1555486956695232916996517133017.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 21
Günaydın ablacım özlettin kendini

Gunaydin kaptanım yokluğun baya farkediliyof abla ya insAllah kisa surede alisip dönersin yine Allah kolaylik versin

Cok gecmis olsun kuzum odemle alakali bisey bilmiyorumki ama detoks yapabilirsin
Hosgeldin ablacimm
Ama yoklugun cok belli fena dagildik
Oy masallah kuzum ins cumaya dahada artar
Ben ne durumdayim hic bilmiyorum yarin sabah tartilicam

Cok gecmis olsun kuzum odemle alakali bisey bilmiyorumki ama detoks yapabilirsin

Hosgeldin ablacimm

İnşALLAH eksidesindir cnm hepimiz grup olarak toparlariz

Ay abla is olsun da, sen alisirsin yakinda duzenini oturtunca daha sık gelirsin aramiza

Hosgeldin ablacimm

Bugun yapamam gibi ama yarin kabak detoksunu denicem. Suan evde malzemem yok ama onunda tam menusunj hatirlamiyorum bilenler benim icin su detokslarin listelerini paylasabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…