- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.161
Afiyet olsun ahsen güzel menü.Dünkü menüm
Kahvalti 11:00
2 yumurtadan prasali omlet
3 ceviz
Yeşillik
Ara
1.5 y.k. kadar kuru üzüm
2 ceviz
Çay
Akşam 17:30
2 parça has. Tavuk göğsü
4 y.k. bulgur pilavı
Havuc tarator
Ara 20:00
1 bardak süt
3 litre su
Afiyet olsun ahsen güzel menü.
Tarator da çok değildir umarım.
Afiyet olsun canım çok güzelDünkü menüm
3 ceviz
Yeşillik
Ara
1.5 y.k. kadar kuru üzüm
2 ceviz
Çay
2 parça has. Tavuk göğsü
4 y.k. bulgur pilavı
Havuc tarator
1 bardak süt
3 litre su
Afiyet olsun canım çok güzel
Pırasalı omlete yorum yapamicimmm
Afiyetolsun canimDünkü menüm
3 ceviz
Yeşillik
Ara
1.5 y.k. kadar kuru üzüm
2 ceviz
Çay
2 parça has. Tavuk göğsü
4 y.k. bulgur pilavı
Havuc tarator
1 bardak süt
3 litre su
Afiyetolsun canim
Salatalık tuzsuz ayran da ödem attırır . Türk kahvesi de . Yemene de dikkat et az tuz kullan canımKizlarr yardim edinn
Ben iki gundur alerjiden oturu iyice sistim, artim daha da artti, yuzuk parmagim koptu kopacak artik. Suan cumaya gore 1.2 artidayim. Simdi dukan bira yaptim, gun boyu icicem. Bugun detoks yapamam ama yarin yapabilirim. Bana oneri verin kizlar, napim ben boyle balon gibi hissediyorum kendimi. Tam karataya basladim eksiye donuyorum derken alerjiden kaynakli odem yuzunden birakamammm.
Yaa bu arada kisa bilgi benim bahar alerjim var ve inanilmaz odem yapjyor her yerimde ama cok ölecekmis gibi hissetmedigim surece ilac kullanmiyorum. Ilaclar acayip uyutuyo, hic bir isimi yapamaz hale geliyorum, kafam calismiyor. Zaten ilaclar tedavi de etmiyor sadece semptomlari hafifletiyor. O yuzden dayanabildigim kadar ilacsiz dayaniyorum ben.
Bana odeme karsi kullanabilecegim ne silah varsa yollayin gelsin arkadaslar suan cok ihtiyavim var. Yoksa beni listeden cikarin free olayim bi sure diyecegimcunku bahar geldi mi 1-2 ay suruyor alerji, odeme bir cozum bulamazsam hic ilerleyemem
Evet kaptanım kaçmıştı o güncumartesi menun pek iyi degildi cnm 2 öğün karbon olmamasi lazim
Tok tuttuğundan değil de bilerek yemedim. Salatayla da uğraşamadım . Dün pek bir miskindim spor da yapmadım dinlendim sadeceet baya tok tutmus heralde :) etin yaninda salata olmasi lazim cnm
Sen spor yapmiyonmu
Güzel olmuş canımDünkü menüm
3 ceviz
Yeşillik
Ara
1.5 y.k. kadar kuru üzüm
2 ceviz
Çay
2 parça has. Tavuk göğsü
4 y.k. bulgur pilavı
Havuc tarator
1 bardak süt
3 litre su
Aidin Salih in açlık oruçlarında su da yok. 10 gün boyunca içmedim ve 8-5 çalışırken yaptım.
Hiç hissetmedim açlığımı ve susuzluğumu.
Yanlış anlaşıldı bence, ilk defa diyet yapıyorum(açlık orucunu kilo için değil hastalık için yaptım)
Bu Cuma tartıda eksi görmezsem spora başlayacağım
Tabiki kontrollü olman çok güzel canım elinden geldiğince dikkat et ve hafif yürüyüşler yaparsan harika olur pek odemde tutmazsin çünkü doğum yaklaşınca birden şişiyo insan
Yazmayanlari atalım gitsinKızlar ya yine kimseler 3-5 kişi yazıyor ne yapsak bu durumu motivemizin olması için aktif olmamız lazım ama
Evet abla büyük ihtimal ondan dolayi sabit çıktım bende öyle düşündüm yarin sabah bi tartilicam bakalim ne cikacakBunlar eski alintilarmlarmis hükmü kalmadi artik :))
sende 10 gun boyunca su icmedinmi cnm
Acligi biliyodumda susuz hic duymadim
senin sislik oldugu belli cnm
cumartesi menun pek iyi degildi cnm 2 öğün karbon olmamasi lazim
cok guzellll
ozellikle aksam karbon olunca etkilemis olabilir cnm sen normalde az yedigin icin
hastanede oldugun icin bisey diyemiyorum cnm keske lahmacun yerine baska bisey olsaydi mercimekde karbon
senden bu performansi beklemiyodum ponicimcok iyi masallah
daha buyuk yazamiyomuydun goremedim
Gevrek yerine daha saglikli bisey tercih et cnm
gayet guzel cnm
Arada lesliyi 3 mil yapsan nasil olur
ne oldu cnm cocukmu durmadi
Kuzum şu salami yeme yaa
guzel cnm ama pilav gereksiz
tatlim senin menuler az ama biraz dengesiz geliyor bana
Corbada bugday oldugu icin o da karbon sayiliyor
Sebze yogurt yada et türü salata kilo vermene daha yardimci olur
Tarti oynamiyorsa spor vaktin gelmis demektir :))
Gecmis olsun cnm
elifcim cumadan beri menulerin iyi degil buna ragmen artinin fazla olmamasina sevindim
Ama boyle giderse guzel bi eksi gelmez, o zaman neden diye sorma yada elimden geleni yaptim da deme
Lutfen 2 gunu iyi degerlendir ve sifir karbon yap
et baya tok tutmus heralde :) etin yaninda salata olmasi lazim cnm
Sen spor yapmiyonmu
elimizden geleni yapip pozitif dusunelim tatlicim :)
bidaha aksami geçe birakma cnm
Ac olmasanda en azindan bi yogurt ye
Kek tabiki olmamis, hafifletici sebebp olsada
yok daha neler kuzum
kotu degil ama sebzesiz bi gun olmus corbanin yaninda salata iyi olurdu
berrin aksam saatini bi erkene alamadik cnm saba yaramiyor gec yemek ve doner de arti getirir - ki getirmis
senin 5 de 5 güme gitmis heralde tatlim
Aksam yemegi daha fazla yiyip bulgur yemesen daha iyiydi
cok gecmis olsun tatlim dinlenmeye calis
kiz sen herseyi denemişin bunlari nasil duymadin
takimda sadece ben yokum ki cnm freeleri saymazsak listede 15 kisi var :))
guzel bi haber gelmisaksamlari erken kapat ve karbon olmasin cnm
Bide sporunu yap lutfen
Burda enfazla spor yapanlardan biriydin ne oldu sana :)
cok gecmis olsun cnm
Kaybolan eksi geri gelecektir moralini bozma
Sen biraktinmi danimarkayi
oglusa tekrar gecmis olsun cnm
Kizzz siparis almayami basladin masallahh
berrin baska ilac denesene cnm bende kullaniyorum bisey olmuyor
Cetrizinin oyle yaptigi soyleniyor ben lorana kullaniyorum hem daha etkili
Artiya gelincede dun gec ve doner oldugu icin olabilir
Bugun aksami 2 kabak rendele sotele yagsiz tuzsuz biraz yogurtla ye ve 18.00 i gecmesin
Yarinda ananas detoksu yapabilirsin kesin eksi getirir odemler gider
Ama sonrasinda dikkat etmen lazim
Bu hafta arti olursa izine cik o zaman cnm
Cunku arti gelme limitini doldurmus oluyosun
Yarin aslinda bende yapayim abla bu hafta sacma sapan oldu benim toparlayamadimbide erken olursa superrr olur
kuzum niye dagilalim bana o kadar anlam yuklemeyin :)) herkes sorumlulugunu yerine getirse zaten problem olmaz
onu herkes yapamaz cnm cok aciktiriyor
Ama yapilirsa - 1garanti
masallah iyi yapabilmisin cnm
Ben ramazanda bile susuzluga zor dayaniyom
Sende kabak yogurt yapsana iyi gelir
tartida eksi varsa iyi o zaman
Yak abla kacamakcilara ver cezaBakin tartiya 2 gun var
Herkes lutfen elinden geleni yapsin
Menulerde karbonlar, gec aksam yemekleri olup ta cuma guzel sonuc gormeyen bahane aramasin
Simdiden soyluyom yakarimmmmm ulennnnnn
Tamam ablam kolay gelsinnGitmeden biraz iş yapayim yemek hazirlayim
2 gundur yemekde yapmadim
Cikmadan vaktim olursa tekrar bakarim
Yoksa söz ne kadar yorgun olsamda aksam menulere bakicam :)))
Afiyet olsun canim kuru üzüm biraz fazla havucada takardim ama erken yemissinDünkü menüm
3 ceviz
Yeşillik
Ara
1.5 y.k. kadar kuru üzüm
2 ceviz
Çay
2 parça has. Tavuk göğsü
4 y.k. bulgur pilavı
Havuc tarator
1 bardak süt
3 litre su
Valla dayaniliyor canim o kadat abartildigi gibi zorlamıyor vücuduAcliga 30 gun susuzluga 7 gun dayanir vucut deniyor nasil 10 gun susuz durulabiliyor aklim almiyor :)
Afiyet olsun baharcimDün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik
Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata
Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüşFit mutlu anne 220 puan
Ay cok mantikliiiiiYazmayanlari atalım gitsin
sağol kuzum atlattık şükür eve çıkardık kendininde her işe atlamamasi lazım evde kardeşim var zaten aslında kendi duramiyor işte anneler . Sen eksi gelirsin ben sana inanıyorumannen sağlıkla atlasın bence yorgunluktan uykusuzluktan farkli cikti tarti duzelir cnm
saol cnm insAllah
ayyy insAllah cnm ilk defa artida olacam die cok korkuyorum oyle olma snrm
Saol kuzum
sağol kuzucum atlattık şükür , siz ne yaptınız pipiyiSagol kuzu
Valla uzman geldi söylediğinde istemsiz bi güldüm sonra cok ayıp dedim ama basta pot kırdım
Afiyet olsun canim
Anladim bebegim
Hastanedeydik ya kuzum dengesiz oldu ondan
3 kare bitter fazla canim afiyet olsun
Afiyet olsun canim
Sagol canim ins
Cok gecmis olsun kuzum ins en kisa surede atlatiesiniz
Afiyet olsun canim
Gunaydin kizlarrrr
Iyi canim acisi agrisi yok cok şükür. Doktor agri kesici vermisti ama hic kullanmadik
Gunaydin canimm
Sislikmis demekki bebegim sevindim senin adina
Gunaydin baharcim ins kolayca atlatirsiniz.
Uykusuzluk sislik yapar normal kuzum
tatlım bu mevsimsel birseyse ilacın vs yok mu ki bu odemler farklı sadece vücudun su tutması değil istersen bu süreçte izne ayrilabilirsin çıkmana gerek yok ki sağlık nedeni ile izne ayiririz alerjilerin bitince dönersinKizlarr yardim edinn
Ben iki gundur alerjiden oturu iyice sistim, artim daha da artti, yuzuk parmagim koptu kopacak artik. Suan cumaya gore 1.2 artidayim. Simdi dukan bira yaptim, gun boyu icicem. Bugun detoks yapamam ama yarin yapabilirim. Bana oneri verin kizlar, napim ben boyle balon gibi hissediyorum kendimi. Tam karataya basladim eksiye donuyorum derken alerjiden kaynakli odem yuzunden birakamammm.
Yaa bu arada kisa bilgi benim bahar alerjim var ve inanilmaz odem yapjyor her yerimde ama cok ölecekmis gibi hissetmedigim surece ilac kullanmiyorum. Ilaclar acayip uyutuyo, hic bir isimi yapamaz hale geliyorum, kafam calismiyor. Zaten ilaclar tedavi de etmiyor sadece semptomlari hafifletiyor. O yuzden dayanabildigim kadar ilacsiz dayaniyorum ben.
Bana odeme karsi kullanabilecegim ne silah varsa yollayin gelsin arkadaslar suan cok ihtiyavim var. Yoksa beni listeden cikarin free olayim bi sure diyecegimcunku bahar geldi mi 1-2 ay suruyor alerji, odeme bir cozum bulamazsam hic ilerleyemem
amanın biz mi sigara mi desek sigara kazanacak :)Gunaydinnnnnnn babylerimmmmm
Aksam sizip kalinca gelemedim
Tum gun ayaktaydim, aliskin olmayinca ayaklarim cok agridi
Heralde 1 haftaya alisirim
Isteyken gelme imkanim olmuyor
2 sefer 15 dk mola var onda da bi disari cikip sigara icip geliyom bitiyor zaten
eksiler enerji getirmiş gelirkenBugün tartıda pazartesiye gore güzel bi rakam gorunce keyfim biraz yerine geldi ara öğün vakti kizlar bugun aksama patlican güveç yapicam yaninda salata pilavdam yemeyi düşünmüyorum ayran ya da yogurt yerim artık bende menu bu sizin menuler nedir
danimarkayi bırakmak değilde mevsimden greyfurt yok abla ya elimde bir tane kaldı perşembe sabaha saklıyorum karbon yok protein ve sebze tüketim hep bu hafta ve full spor bir gün mola verdim sadece birde yarın yapmamayı düşünüyorum ama gözüm ilk ucteydi sabah tersledi tartı beni ama gözlerim bile koreliler gibiydi birazda çekik zaten sisince tam onlara benzedimBunlar eski alintilarmlarmis hükmü kalmadi artik :))
sende 10 gun boyunca su icmedinmi cnm
Acligi biliyodumda susuz hic duymadim
senin sislik oldugu belli cnm
cumartesi menun pek iyi degildi cnm 2 öğün karbon olmamasi lazim
cok guzellll
ozellikle aksam karbon olunca etkilemis olabilir cnm sen normalde az yedigin icin
hastanede oldugun icin bisey diyemiyorum cnm keske lahmacun yerine baska bisey olsaydi mercimekde karbon
senden bu performansi beklemiyodum ponicimcok iyi masallah
daha buyuk yazamiyomuydun goremedim
Gevrek yerine daha saglikli bisey tercih et cnm
gayet guzel cnm
Arada lesliyi 3 mil yapsan nasil olur
ne oldu cnm cocukmu durmadi
Kuzum şu salami yeme yaa
guzel cnm ama pilav gereksiz
tatlim senin menuler az ama biraz dengesiz geliyor bana
Corbada bugday oldugu icin o da karbon sayiliyor
Sebze yogurt yada et türü salata kilo vermene daha yardimci olur
Tarti oynamiyorsa spor vaktin gelmis demektir :))
Gecmis olsun cnm
elifcim cumadan beri menulerin iyi degil buna ragmen artinin fazla olmamasina sevindim
Ama boyle giderse guzel bi eksi gelmez, o zaman neden diye sorma yada elimden geleni yaptim da deme
Lutfen 2 gunu iyi degerlendir ve sifir karbon yap
et baya tok tutmus heralde :) etin yaninda salata olmasi lazim cnm
Sen spor yapmiyonmu
elimizden geleni yapip pozitif dusunelim tatlicim :)
bidaha aksami geçe birakma cnm
Ac olmasanda en azindan bi yogurt ye
Kek tabiki olmamis, hafifletici sebebp olsada
yok daha neler kuzum
kotu degil ama sebzesiz bi gun olmus corbanin yaninda salata iyi olurdu
berrin aksam saatini bi erkene alamadik cnm saba yaramiyor gec yemek ve doner de arti getirir - ki getirmis
senin 5 de 5 güme gitmis heralde tatlim
Aksam yemegi daha fazla yiyip bulgur yemesen daha iyiydi
cok gecmis olsun tatlim dinlenmeye calis
kiz sen herseyi denemişin bunlari nasil duymadin
takimda sadece ben yokum ki cnm freeleri saymazsak listede 15 kisi var :))
guzel bi haber gelmisaksamlari erken kapat ve karbon olmasin cnm
Bide sporunu yap lutfen
Burda enfazla spor yapanlardan biriydin ne oldu sana :)
cok gecmis olsun cnm
Kaybolan eksi geri gelecektir moralini bozma
Sen biraktinmi danimarkayi
oglusa tekrar gecmis olsun cnm
Kizzz siparis almayami basladin masallahh
berrin baska ilac denesene cnm bende kullaniyorum bisey olmuyor
Cetrizinin oyle yaptigi soyleniyor ben lorana kullaniyorum hem daha etkili
Artiya gelincede dun gec ve doner oldugu icin olabilir
Bugun aksami 2 kabak rendele sotele yagsiz tuzsuz biraz yogurtla ye ve 18.00 i gecmesin
Yarinda ananas detoksu yapabilirsin kesin eksi getirir odemler gider
Ama sonrasinda dikkat etmen lazim
Bu hafta arti olursa izine cik o zaman cnm
Cunku arti gelme limitini doldurmus oluyosun
Altına imzami atarım ulenBakin tartiya 2 gun var
Herkes lutfen elinden geleni yapsin
Menulerde karbonlar, gec aksam yemekleri olup ta cuma guzel sonuc gormeyen bahane aramasin
Simdiden soyluyom yakarimmmmm ulennnnnn
Cok şükür sıkıntı yok baharcim. Hastanedeyim bende simdi valla sanki sünnet olmamis gibisağol kuzum atlattık şükür eve çıkardık kendininde her işe atlamamasi lazım evde kardeşim var zaten aslında kendi duramiyor işte anneler . Sen eksi gelirsin ben sana inanıyorum
sağol kuzucum atlattık şükür , siz ne yaptınız pipiyi
tatlım bu mevsimsel birseyse ilacın vs yok mu ki bu odemler farklı sadece vücudun su tutması değil istersen bu süreçte izne ayrilabilirsin çıkmana gerek yok ki sağlık nedeni ile izne ayiririz alerjilerin bitince dönersin
amanın biz mi sigara mi desek sigara kazanacak :)
eksiler enerji getirmiş gelirken
danimarkayi bırakmak değilde mevsimden greyfurt yok abla ya elimde bir tane kaldı perşembe sabaha saklıyorum karbon yok protein ve sebze tüketim hep bu hafta ve full spor bir gün mola verdim sadece birde yarın yapmamayı düşünüyorum ama gözüm ilk ucteydi sabah tersledi tartı beni ama gözlerim bile koreliler gibiydi birazda çekik zaten sisince tam onlara benzedim
Altına imzami atarım ulen
gyzel olmuş cnmDün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik
Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata
Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüşFit mutlu anne 220 puan
gecmis olsun cnm önemli bisey yoktur insAllahKizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
Yapı olarak canı tez bi insansa duramıyor bisey yapmadan ya malesefsağol kuzum atlattık şükür eve çıkardık kendininde her işe atlamamasi lazım evde kardeşim var zaten aslında kendi duramiyor işte anneler . Sen eksi gelirsin ben sana inanıyorum
sağol kuzucum atlattık şükür , siz ne yaptınız pipiyi
tatlım bu mevsimsel birseyse ilacın vs yok mu ki bu odemler farklı sadece vücudun su tutması değil istersen bu süreçte izne ayrilabilirsin çıkmana gerek yok ki sağlık nedeni ile izne ayiririz alerjilerin bitince dönersin
amanın biz mi sigara mi desek sigara kazanacak :)
eksiler enerji getirmiş gelirken
danimarkayi bırakmak değilde mevsimden greyfurt yok abla ya elimde bir tane kaldı perşembe sabaha saklıyorum karbon yok protein ve sebze tüketim hep bu hafta ve full spor bir gün mola verdim sadece birde yarın yapmamayı düşünüyorum ama gözüm ilk ucteydi sabah tersledi tartı beni ama gözlerim bile koreliler gibiydi birazda çekik zaten sisince tam onlara benzedim
Altına imzami atarım ulen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?