Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun ahsen güzel menü.
Tarator da çok değildir umarım.

Afiyet olsun canım çok güzel

Pırasalı omlete yorum yapamicimmm

Salatalık tuzsuz ayran da ödem attırır . Türk kahvesi de . Yemene de dikkat et az tuz kullan canım
cumartesi menun pek iyi degildi cnm 2 öğün karbon olmamasi lazim
Evet kaptanım kaçmıştı o gün
et baya tok tutmus heralde :) etin yaninda salata olmasi lazim cnm
Sen spor yapmiyonmu
Tok tuttuğundan değil de bilerek yemedim. Salatayla da uğraşamadım . Dün pek bir miskindim spor da yapmadım dinlendim sadece
Güzel olmuş canım

Acliga 30 gun susuzluga 7 gun dayanir vucut deniyor nasil 10 gun susuz durulabiliyor aklim almiyor :)

Tabiki kontrollü olman çok güzel canım elinden geldiğince dikkat et ve hafif yürüyüşler yaparsan harika olur pek odemde tutmazsin çünkü doğum yaklaşınca birden şişiyo insan

Aynen cnm yuruyus yapmam gerek aslinda havalar burda cok soguk useniyorum ya biyerede gitsek hep arabayla

Evet abla büyük ihtimal ondan dolayi sabit çıktım bende öyle düşündüm yarin sabah bi tartilicam bakalim ne cikacak
Yarin aslinda bende yapayim abla bu hafta sacma sapan oldu benim toparlayamadim
Bakin tartiya 2 gun var
Herkes lutfen elinden geleni yapsin
Menulerde karbonlar, gec aksam yemekleri olup ta cuma guzel sonuc gormeyen bahane aramasin

Simdiden soyluyom yakarimmmmm ulennnnnn
Yak abla kacamakcilara ver ceza
Gitmeden biraz iş yapayim yemek hazirlayim
2 gundur yemekde yapmadim

Cikmadan vaktim olursa tekrar bakarim
Yoksa söz ne kadar yorgun olsamda aksam menulere bakicam :)))
Tamam ablam kolay gelsinn
Afiyet olsun canim kuru üzüm biraz fazla havucada takardim ama erken yemissin
Acliga 30 gun susuzluga 7 gun dayanir vucut deniyor nasil 10 gun susuz durulabiliyor aklim almiyor :)
Valla dayaniliyor canim o kadat abartildigi gibi zorlamıyor vücudu
Dün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik

Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata

Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüş Fit mutlu anne 220 puan
Afiyet olsun baharcim
Yazmayanlari atalım gitsin
Ay cok mantikliiiii

annen sağlıkla atlasın bence yorgunluktan uykusuzluktan farkli cikti tarti duzelir cnm
saol cnm insAllah
ayyy insAllah cnm ilk defa artida olacam die cok korkuyorum oyle olma snrm

Saol kuzum
sağol kuzum atlattık şükür eve çıkardık kendininde her işe atlamamasi lazım evde kardeşim var zaten aslında kendi duramiyor işte anneler . Sen eksi gelirsin ben sana inanıyorum
sağol kuzucum atlattık şükür , siz ne yaptınız pipiyi
tatlım bu mevsimsel birseyse ilacın vs yok mu ki bu odemler farklı sadece vücudun su tutması değil istersen bu süreçte izne ayrilabilirsin çıkmana gerek yok ki sağlık nedeni ile izne ayiririz alerjilerin bitince dönersin
amanın biz mi sigara mi desek sigara kazanacak :)
eksiler enerji getirmiş gelirken
danimarkayi bırakmak değilde mevsimden greyfurt yok abla ya elimde bir tane kaldı perşembe sabaha saklıyorum karbon yok protein ve sebze tüketim hep bu hafta ve full spor bir gün mola verdim sadece birde yarın yapmamayı düşünüyorum ama gözüm ilk ucteydi sabah tersledi tartı beni ama gözlerim bile koreliler gibiydi birazda çekik zaten sisince tam onlara benzedim
Bakin tartiya 2 gun var
Herkes lutfen elinden geleni yapsin
Menulerde karbonlar, gec aksam yemekleri olup ta cuma guzel sonuc gormeyen bahane aramasin

Simdiden soyluyom yakarimmmmm ulennnnnn
Altına imzami atarım ulen

Cok şükür sıkıntı yok baharcim. Hastanedeyim bende simdi valla sanki sünnet olmamis gibi

buse8 geçmiş olsun canım ateşi bittiyse döküntü zamanla batıyor 4 -5 güne batar en kötüsü el ayak hastalığı çok şükür onu yaşamadık biz ama 3 kere 6 hastalık adı altında bu şekilde ateş ve döküntü yaşadık bazı doktor bir kere yaşar desede diğer doktorlar kendini yenileyip yine karşınıza çıkar dedi bize çevreden bulaşıyor canım çok geçmiş olsun

Dün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik

Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata

Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüş Fit mutlu anne 220 puan
gyzel olmuş cnm
Kizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
gecmis olsun cnm önemli bisey yoktur insAllah
Yapı olarak canı tez bi insansa duramıyor bisey yapmadan ya malesef
Saol cnm insAllah

Aynen yaaaa vala bugün saatli guzelce öğünlerimi yiyorum bu gazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…