Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de çok insanı sevmem bir ya da iki dostum olsun eşim olsun yetiyor bana
Evim dışında vakit geçirmeyi de çok sevmiyorum evciyim ben

Ben de çok insanı sevmem bir ya da iki dostum olsun eşim olsun yetiyor bana
Evim dışında vakit geçirmeyi de çok sevmiyorum evciyim ben
Ben kendimi sürekli kalabalıkların insanı sanıyordum, yani hep böyle insan yığınları arasında mutluyum diye düşünüyordum ama eve gelince bir rahatlık hissetmeye başladım. Eşim de senin gibidir, git gide ona benziyor da olabilirim:)

Olabilir üzüm üzüme baka baka kararırmış

Bize de foto atsana Ahsen, bugün çok böyle güzel şeyler göresim var galiba, buseden pasta fotosu istedim senden de bunu isteyim:)

Tabiki atarım canım ama şuan evde ürün yok geçen hafta bitirip teslim ettim ama kaç gün sonra tekrar alıcam ozaman çeker atarım

Aslinda telefonda vardı ama kisa sure once telefona format attım tüm Herseyim anılarım gitti

Kızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz

Canim benimki premier markası)

Ayy benim de telefon-bilgisayar çökmeleri yüzünden ne fotolarım gitti. İyi hatırlattın şimdikileri de yedeklemem lazım tamamdır bi dahakini beklerim o zaman:)

Ayy benim de telefon-bilgisayar çökmeleri yüzünden ne fotolarım gitti. İyi hatırlattın şimdikileri de yedeklemem lazım tamamdır bi dahakini beklerim o zaman:)

Ayy çok kötü ya eskilerden olan anılar çocukların küçüklüğü hepsi gitti vee oturdum ağladım resmen ya

Kesinlikle yedeklemek Lazım canım önlemini al sen

bıraktım artık miss gibi yaladı napalim
Kızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
Tefal ve Sinbo canım
Aaaay Ankara’da mısın Yağmurlu bir günde üşüye üşüye arkadaşımı beklemek istedim dost kitabevinin önünde. Memleket özlemi geldi bu ara iyice..
acaba birgün bende Ankara'yi özler miyim :)

Aynen cnm insallah bakalim :)

Ayy çok kötü ya eskilerden olan anılar çocukların küçüklüğü hepsi gitti vee oturdum ağladım resmen ya

Kesinlikle yedeklemek Lazım canım önlemini al sen
off anlıyorum canım, neyse ki başkalarına da gönderdiğimiz fotolar videolar var da en kötü ordan bişeyler toplayabiliyoruz. Tamamdır bu işe öncelik vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…