- 19 Ekim 2018
- 1.844
- 7.131
- 108
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.201
Ooooh mis. Selam canımDeli gibi yağan yağmurlu Ceyhan ‘ dan selamlar
Kahvemle selamlıyorum sizleri
Ben de çok insanı sevmem bir ya da iki dostum olsun eşim olsun yetiyor banaTünaydın minnakcanlar
Bugün evdeyim. Buraya taşındığımda yalnızlıktan çok şikayetleniyordum ama şimdi alıştığımı farkediyorum. Dışarda insanlarla çok vakit geçirince hemen bi süre eve saklanıp enerji toplamak istiyorum galiba. Yaş 30 a yaklaşırken yeni yeni huylar icad ettim2 gündür alıştığım yoğun ama sağlıklı kahvaltıyı uygulayamadım, diyet için uygun olmayan şeyler tükettiğim için porsiyonları küçültmek zorunda kaldım. Hem gözüm hem karnım çok doymadı vs. O yüzden de modumun düştüğünü farkettim. Şimdi daha keyifliyim çok şükür sizler nasılsınız?
Selam canımDeli gibi yağan yağmurlu Ceyhan ‘ dan selamlar
Kahvemle selamlıyorum sizleri
Ben kendimi sürekli kalabalıkların insanı sanıyordum, yani hep böyle insan yığınları arasında mutluyum diye düşünüyordum ama eve gelince bir rahatlık hissetmeye başladım. Eşim de senin gibidir, git gide ona benziyor da olabilirim:)Ben de çok insanı sevmem bir ya da iki dostum olsun eşim olsun yetiyor bana
Evim dışında vakit geçirmeyi de çok sevmiyorum evciyim ben
Ben 4 sene önce falan bi sinbo almışım canım. Biraz keyfine göre davranıyo ara ara ama fena değil.Kızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
Aaaay Ankara’da mısınSelam canım
Ankara’da da yağmur bitmedi
Beurer kullanıyorum ben canımKızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
Olabilir üzüm üzüme baka baka kararırmışBen kendimi sürekli kalabalıkların insanı sanıyordum, yani hep böyle insan yığınları arasında mutluyum diye düşünüyordum ama eve gelince bir rahatlık hissetmeye başladım. Eşim de senin gibidir, git gide ona benziyor da olabilirim:)
Ahhh canımm yaa kıyamam bi gün gel ağırlayalım seniAaaay Ankara’da mısınYağmurlu bir günde üşüye üşüye arkadaşımı beklemek istedim dost kitabevinin önünde. Memleket özlemi geldi bu ara iyice..
Bize de foto atsana Ahsen, bugün çok böyle güzel şeyler göresim var galiba, buseden pasta fotosu istedim senden de bunu isteyim:)
Kızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
İnşaallah beybim, ne zaman geleceğimi tam kestiremesem de sabırsızlanıyorumAhhh canımm yaa kıyamam bi gün gel ağırlayalım seni ❤
Ayy benim de telefon-bilgisayar çökmeleri yüzünden ne fotolarım gitti. İyi hatırlattın şimdikileri de yedeklemem lazımTabiki atarım canım ama şuan evde ürün yok geçen hafta bitirip teslim ettim ama kaç gün sonra tekrar alıcam ozaman çeker atarım
Aslinda telefonda vardı ama kisa sure once telefona format attım tüm Herseyim anılarım gitti
Canim benimki premier markası)
Ayy benim de telefon-bilgisayar çökmeleri yüzünden ne fotolarım gitti. İyi hatırlattın şimdikileri de yedeklemem lazımtamamdır bi dahakini beklerim o zaman:)
bıraktım artık miss gibi yaladı napalimAyyy kız birinden korusan öbüründen koruyamazsın, böyle böyle bağışıklıkları güçleniyo gerçi. Yalnız otobüs camını yalarken ve siz ne yapsanız engel olamazken hayal edince biraz güldüm, üzgünüm:) Allah beterinden korusun, sağlık, sıhhat, mutluluk versin doğmuş ve doğacak çocuklarımıza, amin. Birden içimden dua fışkırdı
Tefal ve Sinbo canımKızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
acaba birgün bende Ankara'yi özler miyim :)Aaaay Ankara’da mısınYağmurlu bir günde üşüye üşüye arkadaşımı beklemek istedim dost kitabevinin önünde. Memleket özlemi geldi bu ara iyice..
Benimde tefal ama memnun değilim hiçbıraktım artık miss gibi yaladı napalim
Tefal ve Sinbo canım
acaba birgün bende Ankara'yi özler miyim :)
Ablacım olduğum yere özgü aksesur yapıyoRum
Canim Gecmis olsun Annene..
Gecmis olsun canim dikkat et kendinede kuzuyada ❤❤
Vayyy pasta
Kolay gelsin
Hafif güzel olmus canım
Havalar düzeliyor artık çıkarsın canım
off anlıyorum canım, neyse ki başkalarına da gönderdiğimiz fotolar videolar var da en kötü ordan bişeyler toplayabiliyoruz. Tamamdır bu işe öncelik vereyimAyy çok kötü ya eskilerden olan anılar çocukların küçüklüğü hepsi gitti vee oturdum ağladım resmen ya
Kesinlikle yedeklemek Lazım canım önlemini al sen
Marka sorduysan "King" canımKızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
İkisini birlikte mı kullanıyorsun, eğer bu öyle ise aralarında fark var mı canımTefal ve Sinbo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?