- 5 Aralık 2013
- 7.969
- 24.541
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.181
Ins canim sag gözümde sıkıntı yasiyordum ama bakalim bekliyorumgyzel olmuş cnm
gecmis olsun cnm önemli bisey yoktur insAllah
Yapı olarak canı tez bi insansa duramıyor bisey yapmadan ya malesef ☺
Saol cnm insAllah
Aynen yaaaa vala bugün saatli guzelce öğünlerimi yiyorum bu gazla
Bende kalabalığı pek sevmiyorum ama hep kalabalığın içindeyim o kadar eve girince ev gibisi yok demişim ki oğlum eve girince evimizi çok özledik dimi anne diyorTünaydın minnakcanlar
Bugün evdeyim. Buraya taşındığımda yalnızlıktan çok şikayetleniyordum ama şimdi alıştığımı farkediyorum. Dışarda insanlarla çok vakit geçirince hemen bi süre eve saklanıp enerji toplamak istiyorum galiba. Yaş 30 a yaklaşırken yeni yeni huylar icad ettim2 gündür alıştığım yoğun ama sağlıklı kahvaltıyı uygulayamadım, diyet için uygun olmayan şeyler tükettiğim için porsiyonları küçültmek zorunda kaldım. Hem gözüm hem karnım çok doymadı vs. O yüzden de modumun düştüğünü farkettim. Şimdi daha keyifliyim çok şükür sizler nasılsınız?
Hosgeldin canimTünaydın minnakcanlar
Bugün evdeyim. Buraya taşındığımda yalnızlıktan çok şikayetleniyordum ama şimdi alıştığımı farkediyorum. Dışarda insanlarla çok vakit geçirince hemen bi süre eve saklanıp enerji toplamak istiyorum galiba. Yaş 30 a yaklaşırken yeni yeni huylar icad ettim2 gündür alıştığım yoğun ama sağlıklı kahvaltıyı uygulayamadım, diyet için uygun olmayan şeyler tükettiğim için porsiyonları küçültmek zorunda kaldım. Hem gözüm hem karnım çok doymadı vs. O yüzden de modumun düştüğünü farkettim. Şimdi daha keyifliyim çok şükür sizler nasılsınız?
Bahar tamamen katiliyorum sana canim. Gelip gidiyoruz 3 5 kisi var sabah bakiyorum menu yazilmis baska bisi yokKızlar hepimiz paylasimsizliktan şikayetçiyiz ki ortada kimlerin paylaşım yapmadığı kimse alınmasın kirilmasin herkeste kendini biliyor malesef liste 15 kişi ama listeden 5-6 kişi sürekli aktif , son kez söylüyorum burası sizi motive ediyorsa sizde diğerlerini motive etmek zorundasınız bir günlük iş değil aynı insanlar sürekli bahaneleri var kusura bakmayın artık bahane diyorum ben bu duruma
Herkesin işi gücü , çoluğu çocuğu var ama buraya sadece menü yazıp çıkanın bahanesini yazıp çıkanın bildiğin bahanesi vardır
Ki bundan sonra diğerleri de birbiru ile sohbete devam etsin madem ki kırk kere söylendi değişmiyor bu durum gelip menü yazar çıkarsınız ,yorumları da umursadiginizi sanmıyorum çünkü
neyseki bitirmisin Allah bereket versin cnm
Ne işi yapiyosun
Günaydın herkese sonra gelip geçmiş yapacağım annem yarın ameliyat olacak akşam üzeri yatışı yapılacak sabah gelince yapamazsam diye 30 dk elitpik yaptım kahvalti yaptık şimdi evden cikacagiz bı haber vermeden gitmeyim dedim öpüldünüz
Günaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
Bugün 3 pasta siparişim var bide başımı kazan gibi hissediyorumbana kolay gele
Bakin tartiya 2 gun var
Herkes lutfen elinden geleni yapsin
Menulerde karbonlar, gec aksam yemekleri olup ta cuma guzel sonuc gormeyen bahane aramasin
Simdiden soyluyom yakarimmmmm ulennnnnn
Dün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik
Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata
Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüşFit mutlu anne 220 puan
Aynen cnm yuruyus yapmam gerek aslinda havalar burda cok soguk useniyorum ya biyerede gitsek hep arabayla
Kiz kankim biz senle ayni anda keyifleniyoruzTünaydın minnakcanlar
Nasıl olucak böyle bende anlamadm cidden bi de zaten menulerdr hep ertesi güne sarkıyor bazen iki üç günlük liste geliyorKızlar hepimiz paylasimsizliktan şikayetçiyiz ki ortada kimlerin paylaşım yapmadığı kimse alınmasın kirilmasin herkeste kendini biliyor malesef liste 15 kişi ama listeden 5-6 kişi sürekli aktif , son kez söylüyorum burası sizi motive ediyorsa sizde diğerlerini motive etmek zorundasınız bir günlük iş değil aynı insanlar sürekli bahaneleri var kusura bakmayın artık bahane diyorum ben bu duruma
Herkesin işi gücü , çoluğu çocuğu var ama buraya sadece menü yazıp çıkanın bahanesini yazıp çıkanın bildiğin bahanesi vardır
Ki bundan sonra diğerleri de birbiru ile sohbete devam etsin madem ki kırk kere söylendi değişmiyor bu durum gelip menü yazar çıkarsınız ,yorumları da umursadiginizi sanmıyorum çünkü
Yaaaa senin işin çok eğlenceli geliyo banaaa:) bir iki sanat eserini paylaşsana beybim.Bugün 3 pasta siparişim var bide başımı kazan gibi hissediyorumbana kolay gele
Kuzuuum geçmiş olsun. Çok bilgim Yok konu hakkında ama panik yapma, elbet verilen fikirlerden bazıları işe yarar..Kizlarr yardim edinn
Ben iki gundur alerjiden oturu iyice sistim, artim daha da artti, yuzuk parmagim koptu kopacak artik. Suan cumaya gore 1.2 artidayim. Simdi dukan bira yaptim, gun boyu icicem. Bugun detoks yapamam ama yarin yapabilirim. Bana oneri verin kizlar, napim ben boyle balon gibi hissediyorum kendimi. Tam karataya basladim eksiye donuyorum derken alerjiden kaynakli odem yuzunden birakamammm.
Yaa bu arada kisa bilgi benim bahar alerjim var ve inanilmaz odem yapjyor her yerimde ama cok ölecekmis gibi hissetmedigim surece ilac kullanmiyorum. Ilaclar acayip uyutuyo, hic bir isimi yapamaz hale geliyorum, kafam calismiyor. Zaten ilaclar tedavi de etmiyor sadece semptomlari hafifletiyor. O yuzden dayanabildigim kadar ilacsiz dayaniyorum ben.
Bana odeme karsi kullanabilecegim ne silah varsa yollayin gelsin arkadaslar suan cok ihtiyavim var. Yoksa beni listeden cikarin free olayim bi sure diyecegimcunku bahar geldi mi 1-2 ay suruyor alerji, odeme bir cozum bulamazsam hic ilerleyemem
Hoşgeldin kaptanımmmGunaydinnnnnnn babylerimmmmm
Aksam sizip kalinca gelemedim
Tum gun ayaktaydim, aliskin olmayinca ayaklarim cok agridi
Heralde 1 haftaya alisirim
Isteyken gelme imkanim olmuyor
2 sefer 15 dk mola var onda da bi disari cikip sigara icip geliyom bitiyor zaten
Eneee geçmiş olsun beybim, genel bi kontrol yapacaklardır:) rahat olKizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
Geçmiş olsun kelebeğim, Allah şifa versinsağol kuzum atlattık şükür eve çıkardık kendininde her işe atlamamasi lazım evde kardeşim var zaten aslında kendi duramiyor işte anneler . Sen eksi gelirsin ben sana inanıyorum
sağol kuzucum atlattık şükür , siz ne yaptınız pipiyi
tatlım bu mevsimsel birseyse ilacın vs yok mu ki bu odemler farklı sadece vücudun su tutması değil istersen bu süreçte izne ayrilabilirsin çıkmana gerek yok ki sağlık nedeni ile izne ayiririz alerjilerin bitince dönersin
amanın biz mi sigara mi desek sigara kazanacak :)
eksiler enerji getirmiş gelirken
danimarkayi bırakmak değilde mevsimden greyfurt yok abla ya elimde bir tane kaldı perşembe sabaha saklıyorum karbon yok protein ve sebze tüketim hep bu hafta ve full spor bir gün mola verdim sadece birde yarın yapmamayı düşünüyorum ama gözüm ilk ucteydi sabah tersledi tartı beni ama gözlerim bile koreliler gibiydi birazda çekik zaten sisince tam onlara benzedim
Altına imzami atarım ulen
Epey değişikmiş ya benim de aklımda olsun. Atlarmışsınız siz ama gene de geçmiş olsun:)@buse8 geçmiş olsun canım ateşi bittiyse döküntü zamanla batıyor 4 -5 güne batar en kötüsü el ayak hastalığı çok şükür onu yaşamadık biz ama 3 kere 6 hastalık adı altında bu şekilde ateş ve döküntü yaşadık bazı doktor bir kere yaşar desede diğer doktorlar kendini yenileyip yine karşınıza çıkar dedi bize çevreden bulaşıyor canım çok geçmiş olsun
Ayyy yirim. Çocukların annelerinin mutluluğunu-mutsuzluğunu farketme konusunda uzmanlıkları var..Bende kalabalığı pek sevmiyorum ama hep kalabalığın içindeyim o kadar eve girince ev gibisi yok demişim ki oğlum eve girince evimizi çok özledik dimi anne diyor
Hihih işte gerçek gankilik bebeğim, hissediyoruz demek:) nette bazı hareketler var, kendini zorlamadan onları mı denesen..Kiz kankim biz senle ayni anda keyifleniyoruzbende bugün iyiyim şükür sırtım hala ağrıyor ama ya napsam bilemeidm kıracam yakinda balyozla
Bakim kankim bugün pilates yapayım dedim o da rahatlatıyor biraz yavastan spora geri dönmem lazimHihih işte gerçek gankilik bebeğim, hissediyoruz demek:) nette bazı hareketler var, kendini zorlamadan onları mı denesen..
kız bize diye başka yerlere yazma sakinKizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
yani bu olay uzun zamandır var canım üç beş günlük birşey değil de sürekli sana yorum yapmayana yorum yapmakta bı noktadan sonra saçma geliyor insan evet takım olmak bu ama takima dahil olmayanlarla olmuyor bu işHosgeldin canim
Eee dün yedigin hurmalar bugün seni tırmalarkacamak yapiyosan ceremesine katlanacaksin
Bahar tamamen katiliyorum sana canim. Gelip gidiyoruz 3 5 kisi var sabah bakiyorum menu yazilmis baska bisi yok
ne aksesuari kız şimdi moda bohem bileklikler öyle birşeyler mi ev için filan mı , dileklerin icin sağol canımAblacım olduğum yere özgü aksesur yapıyoRum
Canim Gecmis olsun Annene..
Gecmis olsun canim dikkat et kendinede kuzuyada ❤❤
Vayyy pasta
Kolay gelsin
Hafif güzel olmus canım
Havalar düzeliyor artık çıkarsın canım
yazıp gidiyorlar zaten dert etmeNasıl olucak böyle bende anlamadm cidden bi de zaten menulerdr hep ertesi güne sarkıyor bazen iki üç günlük liste geliyor
kız senin bebeğe kadar daha neler çıkar o kadar çeşit var ki bebek hastalıklarında genelde viral zatenYaaaa senin işin çok eğlenceli geliyo banaaa:) bir iki sanat eserini paylaşsana beybim.
Kuzuuum geçmiş olsun. Çok bilgim Yok konu hakkında ama panik yapma, elbet verilen fikirlerden bazıları işe yarar..
Hoşgeldin kaptanımmmnasıldı ilk iş günün?
Eneee geçmiş olsun beybim, genel bi kontrol yapacaklardır:) rahat ol ❣
Geçmiş olsun kelebeğim, Allah şifa versinselamlar teyzeme
Epey değişikmiş ya benim de aklımda olsun. Atlarmışsınız siz ama gene de geçmiş olsun:)
Ayyy yirim. Çocukların annelerinin mutluluğunu-mutsuzluğunu farketme konusunda uzmanlıkları var..
O da bi nimet kötü bişe demek istemiyorum ama pırasadan hiiiiiççççç hoşlanmam o yüzden omlet halini düşünemedimTeşekkürederim canım
Niye gııı
Hani bize hani bize :) bugün burda yağmur yok annemin gündüz dizileri beynimi yiyorDeli gibi yağan yağmurlu Ceyhan ‘ dan selamlar
Kahvemle selamlıyorum sizleri
Çok güzel menün afiyet olsun canımDün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik
Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata
Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüşFit mutlu anne 220 puan
Geçmiş olsun canımKizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
Afiyet olsun canim kuru üzüm biraz fazla havucada takardim ama erken yemissin
Deli gibi yağan yağmurlu Ceyhan ‘ dan selamlar
Kahvemle selamlıyorum sizleri
ne aksesuari kız şimdi moda bohem bileklikler öyle birşeyler mi ev için filan mı , dileklerin icin sağol canım
Ayyy kız birinden korusan öbüründen koruyamazsın, böyle böyle bağışıklıkları güçleniyo gerçi. Yalnız otobüs camını yalarken ve siz ne yapsanız engel olamazken hayal edince biraz güldüm, üzgünüm:) Allah beterinden korusun, sağlık, sıhhat, mutluluk versin doğmuş ve doğacak çocuklarımıza, amin. Birden içimden dua fışkırdıkız bize diye başka yerlere yazma sakin
yani bu olay uzun zamandır var canım üç beş günlük birşey değil de sürekli sana yorum yapmayana yorum yapmakta bı noktadan sonra saçma geliyor insan evet takım olmak bu ama takima dahil olmayanlarla olmuyor bu iş
ne aksesuari kız şimdi moda bohem bileklikler öyle birşeyler mi ev için filan mı , dileklerin icin sağol canım
yazıp gidiyorlar zaten dert etme
kız senin bebeğe kadar daha neler çıkar o kadar çeşit var ki bebek hastalıklarında genelde viral zaten
İlkinde benimki küçüktü otobüs camlarını yaladı resmen engel olamadım hatta çok korktuk çünkü memlekette kedi köpek hatta kurbagalarla aşk yaşadı acaba ondan mı diye ama otobüs cami çıktı :)
İkincisinde benimle diyetisyene gelmişti ordan kapmış
Üçüncüsü top havuzundan ki el ayak olmaması çok şükür daha iyi o daha beter birşey
Haklısın canım biraz fazla kaçırdım kuru üzümü
Afiyet olsun canım burada hava çok güzel ama rüzgar var sürekli
Ev için sus eşyası vs canım gerci daha yenı yeni yapıyorum ve öğreniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?