Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gyzel olmuş cnm
gecmis olsun cnm önemli bisey yoktur insAllah

Yapı olarak canı tez bi insansa duramıyor bisey yapmadan ya malesef ☺
Saol cnm insAllah

Aynen yaaaa vala bugün saatli guzelce öğünlerimi yiyorum bu gazla
Ins canim sag gözümde sıkıntı yasiyordum ama bakalim bekliyorum

Tünaydın minnakcanlar
Bugün evdeyim. Buraya taşındığımda yalnızlıktan çok şikayetleniyordum ama şimdi alıştığımı farkediyorum. Dışarda insanlarla çok vakit geçirince hemen bi süre eve saklanıp enerji toplamak istiyorum galiba. Yaş 30 a yaklaşırken yeni yeni huylar icad ettim 2 gündür alıştığım yoğun ama sağlıklı kahvaltıyı uygulayamadım, diyet için uygun olmayan şeyler tükettiğim için porsiyonları küçültmek zorunda kaldım. Hem gözüm hem karnım çok doymadı vs. O yüzden de modumun düştüğünü farkettim. Şimdi daha keyifliyim çok şükür sizler nasılsınız?

Kızlar hepimiz paylasimsizliktan şikayetçiyiz ki ortada kimlerin paylaşım yapmadığı kimse alınmasın kirilmasin herkeste kendini biliyor malesef liste 15 kişi ama listeden 5-6 kişi sürekli aktif , son kez söylüyorum burası sizi motive ediyorsa sizde diğerlerini motive etmek zorundasınız bir günlük iş değil aynı insanlar sürekli bahaneleri var kusura bakmayın artık bahane diyorum ben bu duruma
Herkesin işi gücü , çoluğu çocuğu var ama buraya sadece menü yazıp çıkanın bahanesini yazıp çıkanın bildiğin bahanesi vardır
Ki bundan sonra diğerleri de birbiru ile sohbete devam etsin madem ki kırk kere söylendi değişmiyor bu durum gelip menü yazar çıkarsınız ,yorumları da umursadiginizi sanmıyorum çünkü

Bende kalabalığı pek sevmiyorum ama hep kalabalığın içindeyim o kadar eve girince ev gibisi yok demişim ki oğlum eve girince evimizi çok özledik dimi anne diyor

Hosgeldin canim
Eee dün yedigin hurmalar bugün seni tırmalar kacamak yapiyosan ceremesine katlanacaksin
Bahar tamamen katiliyorum sana canim. Gelip gidiyoruz 3 5 kisi var sabah bakiyorum menu yazilmis baska bisi yok

neyseki bitirmisin Allah bereket versin cnm
Ne işi yapiyosun

Ablacım olduğum yere özgü aksesur yapıyoRum

Canim Gecmis olsun Annene..

Günaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..

Gecmis olsun canim dikkat et kendinede kuzuyada ❤❤

Bugün 3 pasta siparişim var bide başımı kazan gibi hissediyorum bana kolay gele

Vayyy pasta

Kolay gelsin

Bakin tartiya 2 gun var
Herkes lutfen elinden geleni yapsin
Menulerde karbonlar, gec aksam yemekleri olup ta cuma guzel sonuc gormeyen bahane aramasin

Simdiden soyluyom yakarimmmmm ulennnnnn

Dün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik

Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata

Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüş Fit mutlu anne 220 puan

Hafif güzel olmus canım

Aynen cnm yuruyus yapmam gerek aslinda havalar burda cok soguk useniyorum ya biyerede gitsek hep arabayla

Havalar düzeliyor artık çıkarsın canım

Kiz kankim biz senle ayni anda keyifleniyoruz bende bugün iyiyim şükür sırtım hala ağrıyor ama ya napsam bilemeidm kıracam yakinda balyozla

Nasıl olucak böyle bende anlamadm cidden bi de zaten menulerdr hep ertesi güne sarkıyor bazen iki üç günlük liste geliyor

Bugün 3 pasta siparişim var bide başımı kazan gibi hissediyorum bana kolay gele
Yaaaa senin işin çok eğlenceli geliyo banaaa:) bir iki sanat eserini paylaşsana beybim.
Kuzuuum geçmiş olsun. Çok bilgim Yok konu hakkında ama panik yapma, elbet verilen fikirlerden bazıları işe yarar..
Hoşgeldin kaptanımmm nasıldı ilk iş günün?
Kizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
Eneee geçmiş olsun beybim, genel bi kontrol yapacaklardır:) rahat ol
Geçmiş olsun kelebeğim, Allah şifa versin selamlar teyzeme
Epey değişikmiş ya benim de aklımda olsun. Atlarmışsınız siz ama gene de geçmiş olsun:)
Bende kalabalığı pek sevmiyorum ama hep kalabalığın içindeyim o kadar eve girince ev gibisi yok demişim ki oğlum eve girince evimizi çok özledik dimi anne diyor
Ayyy yirim. Çocukların annelerinin mutluluğunu-mutsuzluğunu farketme konusunda uzmanlıkları var..

Kiz kankim biz senle ayni anda keyifleniyoruz bende bugün iyiyim şükür sırtım hala ağrıyor ama ya napsam bilemeidm kıracam yakinda balyozla
Hihih işte gerçek gankilik bebeğim, hissediyoruz demek:) nette bazı hareketler var, kendini zorlamadan onları mı denesen..

Kizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
kız bize diye başka yerlere yazma sakin
Hosgeldin canim
Eee dün yedigin hurmalar bugün seni tırmalar kacamak yapiyosan ceremesine katlanacaksin

Bahar tamamen katiliyorum sana canim. Gelip gidiyoruz 3 5 kisi var sabah bakiyorum menu yazilmis baska bisi yok
yani bu olay uzun zamandır var canım üç beş günlük birşey değil de sürekli sana yorum yapmayana yorum yapmakta bı noktadan sonra saçma geliyor insan evet takım olmak bu ama takima dahil olmayanlarla olmuyor bu iş
ne aksesuari kız şimdi moda bohem bileklikler öyle birşeyler mi ev için filan mı , dileklerin icin sağol canım
Nasıl olucak böyle bende anlamadm cidden bi de zaten menulerdr hep ertesi güne sarkıyor bazen iki üç günlük liste geliyor
yazıp gidiyorlar zaten dert etme
kız senin bebeğe kadar daha neler çıkar o kadar çeşit var ki bebek hastalıklarında genelde viral zaten
İlkinde benimki küçüktü otobüs camlarını yaladı resmen engel olamadım hatta çok korktuk çünkü memlekette kedi köpek hatta kurbagalarla aşk yaşadı acaba ondan mı diye ama otobüs cami çıktı :)
İkincisinde benimle diyetisyene gelmişti ordan kapmış
Üçüncüsü top havuzundan ki el ayak olmaması çok şükür daha iyi o daha beter birşey

Afiyet olsun canim kuru üzüm biraz fazla havucada takardim ama erken yemissin

Haklısın canım biraz fazla kaçırdım kuru üzümü

Deli gibi yağan yağmurlu Ceyhan ‘ dan selamlar

Kahvemle selamlıyorum sizleri

Afiyet olsun canım burada hava çok güzel ama rüzgar var sürekli

ne aksesuari kız şimdi moda bohem bileklikler öyle birşeyler mi ev için filan mı , dileklerin icin sağol canım

Ev için sus eşyası vs canım gerci daha yenı yeni yapıyorum ve öğreniyorum

Ayyy kız birinden korusan öbüründen koruyamazsın, böyle böyle bağışıklıkları güçleniyo gerçi. Yalnız otobüs camını yalarken ve siz ne yapsanız engel olamazken hayal edince biraz güldüm, üzgünüm:) Allah beterinden korusun, sağlık, sıhhat, mutluluk versin doğmuş ve doğacak çocuklarımıza, amin. Birden içimden dua fışkırdı

Bize de foto atsana Ahsen, bugün çok böyle güzel şeyler göresim var galiba, buseden pasta fotosu istedim senden de bunu isteyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…