Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay çok iyi ozmn bugün dinlendireyim yarın yine yapayım normal egzersiz... Korktum bi an resmen kaslarım ağrıyor bacaklardada adalelerimde var hafif bi ağrı

Bende seviyorum salata şekillerini süslemelerini akşamları salata bana ait yemekte

aaa olurmu öyle şey ben diyince alınganlık olyor Gündüzleri sabahtan giremiyorum muhabbet kaynıyor akşamda kimse olmuyor (fulya ve ben hariç) gel her akşam bekleriz yaz ne istyosan kaynatalım fokur fokur

almaz olur muyuz canim oyle deme bazen benim laflar da arada kaynio arada olur oyle takma sen bunu kafana, art niyet yok yani asla emin ol

agriyorsa suppperr ben de hala aksam yedigim onca seyi hazmedemedim biraz siskinligim gecsin de sporumu yapicam 10 gibi anca baslayabilcem heralde, amma cok yemisim :26:

aaa olurmu öyle şey ben diyince alınganlık olyor Gündüzleri sabahtan giremiyorum muhabbet kaynıyor akşamda kimse olmuyor (fulya ve ben hariç) gel her akşam bekleriz yaz ne istyosan kaynatalım fokur fokur
evet biz gececiyiz eh saat farkindan iste ben geldigimde pek kisi olmuyor bir tek ogle aramda herkes burada oluyor bugun superdi herkes buradaydi ya ogleden sonra hareketlendi topigimiz

[/SIZE]

Eki Görüntüle 324838 Eki Görüntüle 324839

Bunlarıda buldum

Yarın yapcam bi tanesini beğenip...
aaaaaaaa.....noluyo yaaaakendinize gelin hanımlar

cıks cıks cıksbak ağzına biber geliyo..

iyi geceler kızlar anca zaman buldum şu an eşim horul horul uyuyo size selam verip ilacın etkisiyle birazdan uyurum .yarışta bende varım foto çekme işini becerebilirmiyim bilmiyorum:26:
fadime nerdesin sen bacım...ne ilacından bahsediyosun..adamına ilaç verip uyuttunmu yoksa????[/B]

Cnm onlar kalorisi az salatacıklar nolcak onlardan öğle yemeğimiz valla hatta yanına yeşilçayla kurabiye gibi olanlar tam atıştırmalık
salatacıklar??salatadan zarar gelmez canım ...de o salatacıklarda öyle kuru kuru yenmez..illa yanına bir tatlı , bir tuzlu ister..kabul günüleri için yapılmış, özenli şeyler hepsi..

salatacıklar??salatadan zarar gelmez canım ...de o salatacıklarda öyle kuru kuru yenmez..illa yanına bir tatlı , bir tuzlu ister..kabul günüleri için yapılmış, özenli şeyler hepsi..

Ben onlar için mideme kabul günü düzenlicem valla tartıda ki o sevindirici rakamlarla bütün gün bunlardan yiyebilirim gerek yok yanına manına böylede güzel salatacıklarım huuuhhh

ayy soyle sicacik peynirli pogaca..... yanina bol soganli yesillikli patates salatasi, mercimek koftesi... :18::18::18
annemi ozledim

ayy soyle sicacik peynirli pogaca..... yanina bol soganli yesillikli patates salatasi, mercimek koftesi... :18::18::18
annemi ozledim

Fulya şu saydıklarını annemde akşam için önermişti reddedildi imza Büşra

Kadın bnm yüzümden 1aydır evde kısır ve mercimek köftesi yapamıyor acımaya başladım haftasonu gideyimde yapsın yesin inş en yakın zmnda görürsün anneni sende

yenmez mi onlar ya :18:

sen aslında yoksun fulyaaa....bu yazdıklarında gözümün bana bir oyunuuu.....

yogum yoh dedik ya senin hayal dunyan cok genis.....

iyi geceler bayanlar sabah görüşürüz. alınganlık değil de bazen görünmez gibi hissediyom kendimi ne edem...

canim dur bakalim daha yeni aramiza katildin bizi tanisan boyle birseyin olmayacagini bilirdin moralini bozma bence yanlis anlama var ortada, simdi topik kalabaliklasti o yuzden bazen bazi paylasimlar dikkatten kacabiliyor artik daha dikkatli oluruz tum arkadaslar duysun

Jillian videomu yaptim, leslie yaptim, deli gibi mekik cektim yandan ortadan.. Bacak hareketleri yaptim bantlar ile. Daha ne yapayim umarim yakmisimdir aksam yemeginde yedigim 32042047828374 kaloriyi :18:

Neyse ben kaciyorum kizlar (gerci zaten kendi kendime konusuodum ama ), dusa gircem sonra kocisimle Family Guy seyredicez, cizgi film hastasiyiz ailecek
Herkese iyi geceler yarin gorusuruz

Günaydııııııııııııınnnn Dün gece erken yattım başağrım tuttu e haliyle erken kalktım bu gün aranızda olmaya çabalıycam şimdi kahvaltı yapayım...

Son düzenleme:

oyy oyy tşk ederim kızlar tarifler için dün akşam ıslak kek ve mahlepli kurabiye yaptım mübarek bir kabardı bir kabardı sevmedim pek
bu akşamda bir salata yeter sanırım gece sohbet güzelmiş maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…