- 19 Ekim 2010
- 2.186
- 1.302
- 373
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.621
eh agrimissa demek o kaslar calismis ve de yipranmis (zaten amacimiz bu), bu demektir ki vucut simdi orayla daha cok ilgilenicek hasar gormus yeri gelistiricek. bu da ne demek oluyor, daha sIkI bir karIn : gitsin yaglar gelsin kaslaro yuzden kas agrisina ben bayilirim, cunku inceldigimin gostergesidir
bayiliyorum boyle rengarenk olunca isteeeee tam benlik seyler bunlar
sağdakini yap ama bana da yolla bir zahmet olur mu :)
ya bu arada kızlar valla bende bozuk atacam size az kaldı. üç gündür çene yapim ama yazdıklarım çok az alıntılanıyo.
istemiseniz söyleyin gidem
benim gibi bir kara kediciği hiiiç kale almıyonuz
sağdakini yap ama bana da yolla bir zahmet olur mu :)
ya bu arada kızlar valla bende bozuk atacam size az kaldı. üç gündür çene yapim ama yazdıklarım çok az alıntılanıyo.
Ay çok iyi ozmn bugün dinlendireyim yarın yine yapayım normal egzersiz... Korktum bi an resmen kaslarım ağrıyor bacaklardada adalelerimde var hafif bi ağrı
Bende seviyorum salata şekillerini süslemelerini akşamları salata bana ait yemekte
evet biz gececiyizaaa olurmu öyle şey ben diyince alınganlık olyorGündüzleri sabahtan giremiyorum muhabbet kaynıyor akşamda kimse olmuyor (fulya ve ben hariç) gel her akşam bekleriz yaz ne istyosan kaynatalım fokur fokur
Eki Görüntüle 324800
Malzemeler:
1 kilo patates,
1 kase robottan çekilmiş havuç (3,4 tane),
1 kase çekilmiş mor lahana,
yarım demet maydanoz,
2 sap taze soğan,
tuz, karabiber,
zeytin yağı ve limon,
Hazırlanışı:
Öncelikle patatesleri haşlayıp henüz sıcakken püre yapın. İçine tuzunu ve karabiberini atıp pürenin 3 te 1ini sterçfılm serilmiş kalıba bastırarak yerleştirin. Diğer taraftan robottan çekilmiş yada rendelenmiş havuçları 2 kaşık zeytin yağında soteleyin. Mor lahanayı robota koyup içine tuz, limon suyu ve 1 kaşık zeytin yağı koyup çekin. Maydanozları ve taze soğanı minik minik doğrayın. Kalan patates püresini 3 parçaya ayırıp birine mor lahanayı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı sade patates püresinin üzerine döşeyin. Aynı işlemi havuç ve maydanoz soğan karışımı ile tekrarlayıp kalıba karışımları dikkatlice yerleştirin. Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip limon sıkarak servis edin...Üzerini ben dekoratif havuçlarla ve halka soğanlarla süsledim. Ayrıca salatanın katlarını yaparken, her birinin tuz miktarını kendi zevkinize göre ayarlayın. Salatanızı özellikle et ve tavuk yeklerinin yanında ve 5 çaylarında sunabilirsiniz...
Eki Görüntüle 324822
Malzemeler
9 orta boy patates
5,6dal maydanoz
1dal yeşil soğan
iki adet havuç
1yemek kaşığı mayonez
2,3 damla limon suyu
iki küçük yaprak kara lahana
bunuda ben buldum kurabiye niyetine
aaaaaaaa.....noluyo yaaaa
[/SIZE]
aaaaaaaa.....noluyo yaaaakendinize gelin hanımlar
cıks cıks cıkssağdakini yap ama bana da yolla bir zahmet olur mu :)
fadime nerdesin sen bacım...ne ilacından bahsediyosun..adamına ilaç verip uyuttunmu yoksa????[/B]iyi geceler kızlar anca zaman buldum şu an eşim horul horul uyuyo size selam verip ilacın etkisiyle birazdan uyurum .yarışta bende varım foto çekme işini becerebilirmiyim bilmiyorum:26:
salatacıklar??Cnm onlar kalorisi az salatacıklar nolcak onlardan öğle yemeğimiz valla hatta yanına yeşilçayla kurabiye gibi olanlar tam atıştırmalık
salatacıklar??salatadan zarar gelmez canım ...de o salatacıklarda öyle kuru kuru yenmez..illa yanına bir tatlı , bir tuzlu ister..kabul günüleri için yapılmış, özenli şeyler hepsi..
salatacıklar??salatadan zarar gelmez canım ...de o salatacıklarda öyle kuru kuru yenmez..illa yanına bir tatlı , bir tuzlu ister..kabul günüleri için yapılmış, özenli şeyler hepsi..
sen aslında yoksun fulyaaa....bu yazdıklarında gözümün bana bir oyunuuu.ayy soyle sicacik peynirli pogaca..... yanina bol soganli yesillikli patates salatasi, mercimek koftesi... :18::18::18
annemi ozledim
ayy soyle sicacik peynirli pogaca..... yanina bol soganli yesillikli patates salatasi, mercimek koftesi... :18::18::18
annemi ozledim
sen aslında yoksun fulyaaa....bu yazdıklarında gözümün bana bir oyunuuu.....
online ol..o yüzden göremiyolar seni siyah kedicik..iyi geceler bayanlar sabah görüşürüz. alınganlık değil de bazen görünmez gibi hissediyom kendimi ne edem...
Fulya şu saydıklarını annemde akşam için önermişti reddedildi imza Büşra
Kadın bnm yüzümden 1aydır evde kısır ve mercimek köftesi yapamıyoracımaya başladım haftasonu gideyimde yapsın yesin inş en yakın zmnda görürsün anneni sende
sen aslında yoksun fulyaaa....bu yazdıklarında gözümün bana bir oyunuuu.....
iyi geceler bayanlar sabah görüşürüz. alınganlık değil de bazen görünmez gibi hissediyom kendimi ne edem...
Eki Görüntüle 324800
Malzemeler:
1 kilo patates,
1 kase robottan çekilmiş havuç (3,4 tane),
1 kase çekilmiş mor lahana,
yarım demet maydanoz,
2 sap taze soğan,
tuz, karabiber,
zeytin yağı ve limon,
Hazırlanışı:
Öncelikle patatesleri haşlayıp henüz sıcakken püre yapın. İçine tuzunu ve karabiberini atıp pürenin 3 te 1ini sterçfılm serilmiş kalıba bastırarak yerleştirin. Diğer taraftan robottan çekilmiş yada rendelenmiş havuçları 2 kaşık zeytin yağında soteleyin. Mor lahanayı robota koyup içine tuz, limon suyu ve 1 kaşık zeytin yağı koyup çekin. Maydanozları ve taze soğanı minik minik doğrayın. Kalan patates püresini 3 parçaya ayırıp birine mor lahanayı katıp iyice karıştırın. Bu karışımı sade patates püresinin üzerine döşeyin. Aynı işlemi havuç ve maydanoz soğan karışımı ile tekrarlayıp kalıba karışımları dikkatlice yerleştirin. Dolapta 1-2 saat beklettikten sonra servis tabağına ters çevirip limon sıkarak servis edin...Üzerini ben dekoratif havuçlarla ve halka soğanlarla süsledim. Ayrıca salatanın katlarını yaparken, her birinin tuz miktarını kendi zevkinize göre ayarlayın. Salatanızı özellikle et ve tavuk yeklerinin yanında ve 5 çaylarında sunabilirsiniz...
Eki Görüntüle 324822
Malzemeler
9 orta boy patates
5,6dal maydanoz
1dal yeşil soğan
iki adet havuç
1yemek kaşığı mayonez
2,3 damla limon suyu
iki küçük yaprak kara lahana
bunuda ben buldum kurabiye niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?