- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.221
Nasıl bir memnuniyetsizlik meselaBenimde tefal ama memnun değilim hiç
BEn tatil için bile uzaklaşsam özlüyorum Ankara’yıbıraktım artık miss gibi yaladı napalim
Tefal ve Sinbo canım
acaba birgün bende Ankara'yi özler miyim :)
Sagol beybi miyop çıktım gözlük verdilerYaaaa senin işin çok eğlenceli geliyo banaaa:) bir iki sanat eserini paylaşsana beybim.
Kuzuuum geçmiş olsun. Çok bilgim Yok konu hakkında ama panik yapma, elbet verilen fikirlerden bazıları işe yarar..
Hoşgeldin kaptanımmmnasıldı ilk iş günün?
Eneee geçmiş olsun beybim, genel bi kontrol yapacaklardır:) rahat ol ❣
Geçmiş olsun kelebeğim, Allah şifa versinselamlar teyzeme
Epey değişikmiş ya benim de aklımda olsun. Atlarmışsınız siz ama gene de geçmiş olsun:)
Ayyy yirim. Çocukların annelerinin mutluluğunu-mutsuzluğunu farketme konusunda uzmanlıkları var..
Ay canim cekti bende bi kahve yapim hosgeldin kuzumDeli gibi yağan yağmurlu Ceyhan ‘ dan selamlar
Kahvemle selamlıyorum sizleri
Kiz halimi gorseydin millet bana bakiyor. Telefon elimde uzakta tutuyorum yoksa görmüyordum. Napiyor bu acaba diye :dkız bize diye başka yerlere yazma sakin
yani bu olay uzun zamandır var canım üç beş günlük birşey değil de sürekli sana yorum yapmayana yorum yapmakta bı noktadan sonra saçma geliyor insan evet takım olmak bu ama takima dahil olmayanlarla olmuyor bu iş
ne aksesuari kız şimdi moda bohem bileklikler öyle birşeyler mi ev için filan mı , dileklerin icin sağol canım
yazıp gidiyorlar zaten dert etme
kız senin bebeğe kadar daha neler çıkar o kadar çeşit var ki bebek hastalıklarında genelde viral zaten
İlkinde benimki küçüktü otobüs camlarını yaladı resmen engel olamadım hatta çok korktuk çünkü memlekette kedi köpek hatta kurbagalarla aşk yaşadı acaba ondan mı diye ama otobüs cami çıktı :)
İkincisinde benimle diyetisyene gelmişti ordan kapmış
Üçüncüsü top havuzundan ki el ayak olmaması çok şükür daha iyi o daha beter birşey
Sagol rakibem :)Geçmiş olsun canım
Isyerindeki gold masterdi sanirim canimKızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
Ya mesela sabah tartışıyorsun diyelim yarım saat sonra aynı tartıyor filan küçük değişmeleri hesaplamıyor sonra eşim çıkıyor mesela önce benimle aynı çıkıyor sonra değişiyor falanNasıl bir memnuniyetsizlik mesela
BEn de miyoptum 12-13 sene önce çizdirdim ama şimdi yine arttı göz numaram ve gözlüğe ihtiyaç hissediyorum ama bi hevesliyim gözlük takmaya niyeyse çok cool geliyor bu ara gözlük takan kadınlarSagol beybi miyop çıktım gözlük verdiler
Ay canim cekti bende bi kahve yapim hosgeldin kuzum
Kiz halimi gorseydin millet bana bakiyor. Telefon elimde uzakta tutuyorum yoksa görmüyordum. Napiyor bu acaba diye :d
Sagol rakibem :)
Isyerindeki gold masterdi sanirim canim
Evdekide sinbo olmasi lazim
2 saattir takıyorum bilmiyorum tuhaf geliyor ya. Tabi ilacın etkisi gecmedi suan oda var. Hala net göremiyorumBEn de miyoptum 12-13 sene önce çizdirdim ama şimdi yine arttı göz numaram ve gözlüğe ihtiyaç hissediyorum ama bi hevesliyim gözlük takmaya niyeyse çok cool geliyor bu ara gözlük takan kadınlar
Alışana kadar garipsersin ama sonra da çıkarınca garip gelir sana2 saattir takıyorum bilmiyorum tuhaf geliyor ya. Tabi ilacın etkisi gecmedi suan oda var. Hala net göremiyorum
Bilemedim kuzum yaAlışana kadar garipsersin ama sonra da çıkarınca garip gelir sana
kusura bakma gülümm bu gün misafirim vardı sabah pc yi açacak zamanım bile olmadı dünden beri koşturuyorumdum temizlik hazırlık v.s. ağırladım gittiler 20 dk önce :)
gözlük mü aldın gülümBilemedim kuzum ya
Evet abla miyop çıktım zaten zorluyodu bu ara uzagi hic goremiyodumgözlük mü aldın gülüm
sağol canımAma daha kacamak yapma kuzu sıkı tut yoksa toparlayamazsin
Sagol canim cıktı cok şükür serum bagladilar yatiyor
Gecmis olsun mervecim oyle olur maalesef
Sagol canimm
Gunaydin kuzu
Cikti canim yatıyor simdi serum bagladilar
Cıktı kuzum iyiz iyiz biraz mizirdandik beni gorunce bi ufak agladi sonra gecti
Ameliyathanede ortaligi birbirine katmis
Öyle oldu mervecim
Amin mervem cok sagol
Cok gecmis olsun baharcim ne ameliyati
Hastanedeyiz kuzum bekliyoruz
Aaa olmaz oyle bi topla kendini bakim kendine gel hadiiii
sağol canımÇok geçmiş olsun canım
Sağ ol balım
Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın
Evet bebeğim
Geçmiş olsun canım
İnşallah önemli bişey değildir canım
gecmis olsun canım dikkat etGünaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
surekli tartilmak iyi olmuyorAynı durum bende var canım ya, hatta motivasyonum bozuldu bu nedenle diyebilirim.
Menüm zaten ortada, kaçamak yok, ama tartı sabah akşam aynı, hatta artıdayım şimdi.
2 günde değişen birşey olur mu bilmiyorum tabi
sevindim canim cuma cok daha guzel olur inşallahKızlaaaar inanmıyorum ya daha dun sabah tartıldım 87.9 dum şimdi tartıldım 87.3 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam
Demek ki tahmin ettiğim gibi kilo değilmiş insAllah eksiye de geçerim cumaya kadar
bu hafta iyi bir sonuc gelecek eminimGünaydın kızlar dün gelemedim şimdi de annemin yanındayım ,bir saate kadar alacaklar tüm geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim
Dün -1400 du bugün uykusuzluktan galiba -700
gecmis olsun canimKizlarr yardim edinn
Ben iki gundur alerjiden oturu iyice sistim, artim daha da artti, yuzuk parmagim koptu kopacak artik. Suan cumaya gore 1.2 artidayim. Simdi dukan bira yaptim, gun boyu icicem. Bugun detoks yapamam ama yarin yapabilirim. Bana oneri verin kizlar, napim ben boyle balon gibi hissediyorum kendimi. Tam karataya basladim eksiye donuyorum derken alerjiden kaynakli odem yuzunden birakamammm.
Yaa bu arada kisa bilgi benim bahar alerjim var ve inanilmaz odem yapjyor her yerimde ama cok ölecekmis gibi hissetmedigim surece ilac kullanmiyorum. Ilaclar acayip uyutuyo, hic bir isimi yapamaz hale geliyorum, kafam calismiyor. Zaten ilaclar tedavi de etmiyor sadece semptomlari hafifletiyor. O yuzden dayanabildigim kadar ilacsiz dayaniyorum ben.
Bana odeme karsi kullanabilecegim ne silah varsa yollayin gelsin arkadaslar suan cok ihtiyavim var. Yoksa beni listeden cikarin free olayim bi sure diyecegimcunku bahar geldi mi 1-2 ay suruyor alerji, odeme bir cozum bulamazsam hic ilerleyemem
kolay gelsin ablaGunaydinnnnnnn babylerimmmmm
Aksam sizip kalinca gelemedim
Tum gun ayaktaydim, aliskin olmayinca ayaklarim cok agridi
Heralde 1 haftaya alisirim
Isteyken gelme imkanim olmuyor
2 sefer 15 dk mola var onda da bi disari cikip sigara icip geliyom bitiyor zaten
cok sevindimBugün tartıda pazartesiye gore güzel bi rakam gorunce keyfim biraz yerine geldi ara öğün vakti kizlar bugun aksama patlican güveç yapicam yaninda salata pilavdam yemeyi düşünmüyorum ayran ya da yogurt yerim artık bende menu bu sizin menuler nedir
fazlasını neden icmememk gerekiyor@gewezebidik su içmeyi artır canım. Kilon ile 0.033 çarp kaç çıkıyorsa o kadar iç, fazlasını içme
gozluk 6 yasimdan beri takıyorum bir sure sonra butunlesiorsunKizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
yanlizligi seviyorum diye uzun sure kendimi kandirdim aslinda yanlizliktan nefret ediyorum ama surekli yanliz kaldığım icin buna hep kendime inandırmaya calistim ne acınası haldeymisimTünaydın minnakcanlar
Bugün evdeyim. Buraya taşındığımda yalnızlıktan çok şikayetleniyordum ama şimdi alıştığımı farkediyorum. Dışarda insanlarla çok vakit geçirince hemen bi süre eve saklanıp enerji toplamak istiyorum galiba. Yaş 30 a yaklaşırken yeni yeni huylar icad ettim2 gündür alıştığım yoğun ama sağlıklı kahvaltıyı uygulayamadım, diyet için uygun olmayan şeyler tükettiğim için porsiyonları küçültmek zorunda kaldım. Hem gözüm hem karnım çok doymadı vs. O yüzden de modumun düştüğünü farkettim. Şimdi daha keyifliyim çok şükür sizler nasılsınız?
Vestel, sinbi, fakir ve arzum kullandim hepsi bir süre sonra kafalari bulaniyorKızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
inşallah çabuk alışırsın gülüm baş dönmesi v.s. olmaz , buna çook şükür rabbim daha beterini vermesin , hem gözlük takarsın hallolur hem gözlüklüler daha sevimli oluyor ben çok severim ( eşimi de gözlüklü diye sevmiştim ):)))Evet abla miyop çıktım zaten zorluyodu bu ara uzagi hic goremiyodum
bozulan yanlış tartan sinboydu canım şimdi ki aprilla diye bi markaKızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun yeni gözlüklerinEvet abla miyop çıktım zaten zorluyodu bu ara uzagi hic goremiyodum
insAllah cnm saolasinsağol canım
sağol canım
gecmis olsun canım dikkat et
surekli tartilmak iyi olmuyor
sevindim canim cuma cok daha guzel olur inşallah
bu hafta iyi bir sonuc gelecek eminim
gecmis olsun canim
kolay gelsin abla
cok sevindim
fazlasını neden icmememk gerekiyor
gozluk 6 yasimdan beri takıyorum bir sure sonra butunlesiorsun
yanlizligi seviyorum diye uzun sure kendimi kandirdim aslinda yanlizliktan nefret ediyorum ama surekli yanliz kaldığım icin buna hep kendime inandırmaya calistim ne acınası haldeymisim
Vestel, sinbi, fakir ve arzum kullandim hepsi bir süre sonra kafalari bulaniyor
Planlar güzelmiş canım kolay gelsin şimdiden iyi dinlenmelerselam kızlarr misafirim vardı bu gün, atlattım çok şükür ama ben dahisi bardakta(şişman kadehlerde) puding gibi uydurma bir şey yapıyorum ondan yapıp sonra oradan çıkarıp etrafını hindistan çevizine bulayıp meyveyle süsleyip servis yapacaktım bardakları su ile ıslatmayı unutmuşumbardakla servis yaptım pek beğendiler bozuntuya vermedimmm tabii:))) ben hiç bir şey yemedim şimdi çorba koydum canım ne zamandır şehriye çorbası çekiyordu sebzelisinden pişsin de yiyeyim midem gırlıyor hafiften , bulaşık makinesinin ağzı açık dil çıkarır gibi bana bakıyor kalan bulaşığı da makineye atıp çalıştırdım mı benimkilerin de yemeğini verdim mi tamamdır horul horul yatıp uyuyacam benim akşam planım böylee iştee:)
ben ödem için değil alerji için yazıcam :)alerji için airius(galiba yazılışı böyleydi) kullandın mı en az uyutanı hatta pek uyutmayanı o , yok ilaç kullanmam illa dersen karabaş otunu netten bir araştır iyi gelebilir alerjine , sabah ve akşam burun deliklerinin önüne minnacık vicks ya da vazelin sür böylece polen v.s. ona yapışır daha az solursun gülümKizlarr yardim edinn
Ben iki gundur alerjiden oturu iyice sistim, artim daha da artti, yuzuk parmagim koptu kopacak artik. Suan cumaya gore 1.2 artidayim. Simdi dukan bira yaptim, gun boyu icicem. Bugun detoks yapamam ama yarin yapabilirim. Bana oneri verin kizlar, napim ben boyle balon gibi hissediyorum kendimi. Tam karataya basladim eksiye donuyorum derken alerjiden kaynakli odem yuzunden birakamammm.
Yaa bu arada kisa bilgi benim bahar alerjim var ve inanilmaz odem yapjyor her yerimde ama cok ölecekmis gibi hissetmedigim surece ilac kullanmiyorum. Ilaclar acayip uyutuyo, hic bir isimi yapamaz hale geliyorum, kafam calismiyor. Zaten ilaclar tedavi de etmiyor sadece semptomlari hafifletiyor. O yuzden dayanabildigim kadar ilacsiz dayaniyorum ben.
Bana odeme karsi kullanabilecegim ne silah varsa yollayin gelsin arkadaslar suan cok ihtiyavim var. Yoksa beni listeden cikarin free olayim bi sure diyecegimcunku bahar geldi mi 1-2 ay suruyor alerji, odeme bir cozum bulamazsam hic ilerleyemem
Ins bende alisirim canimsağol canım
sağol canım
gecmis olsun canım dikkat et
surekli tartilmak iyi olmuyor
sevindim canim cuma cok daha guzel olur inşallah
bu hafta iyi bir sonuc gelecek eminim
gecmis olsun canim
kolay gelsin abla
cok sevindim
fazlasını neden icmememk gerekiyor
gozluk 6 yasimdan beri takıyorum bir sure sonra butunlesiorsun
yanlizligi seviyorum diye uzun sure kendimi kandirdim aslinda yanlizliktan nefret ediyorum ama surekli yanliz kaldığım icin buna hep kendime inandırmaya calistim ne acınası haldeymisim
Vestel, sinbi, fakir ve arzum kullandim hepsi bir süre sonra kafalari bulaniyor
Ablamda bardakta yapiyor abla cocuklar oyle daha cok seviyorselam kızlarr misafirim vardı bu gün, atlattım çok şükür ama ben dahisi bardakta(şişman kadehlerde) puding gibi uydurma bir şey yapıyorum ondan yapıp sonra oradan çıkarıp etrafını hindistan çevizine bulayıp meyveyle süsleyip servis yapacaktım bardakları su ile ıslatmayı unutmuşumbardakla servis yaptım pek beğendiler bozuntuya vermedimmm tabii:))) ben hiç bir şey yemedim şimdi çorba koydum canım ne zamandır şehriye çorbası çekiyordu sebzelisinden pişsin de yiyeyim midem gırlıyor hafiften , bulaşık makinesinin ağzı açık dil çıkarır gibi bana bakıyor kalan bulaşığı da makineye atıp çalıştırdım mı benimkilerin de yemeğini verdim mi tamamdır horul horul yatıp uyuyacam benim akşam planım böylee iştee:)
Hahahah yok abla ya yakışmıyor bana ya.inşallah çabuk alışırsın gülüm baş dönmesi v.s. olmaz , buna çook şükür rabbim daha beterini vermesin , hem gözlük takarsın hallolur hem gözlüklüler daha sevimli oluyor ben çok severim ( eşimi de gözlüklü diye sevmiştim ):)))
Sagol kuzumbozulan yanlış tartan sinboydu canım şimdi ki aprilla diye bi marka
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun yeni gözlüklerin
insAllah cnm saolasin
Planlar güzelmiş canım kolay gelsin şimdiden iyi dinlenmeler
sağ ol gülümbozulan yanlış tartan sinboydu canım şimdi ki aprilla diye bi marka
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun yeni gözlüklerin
insAllah cnm saolasin
Planlar güzelmiş canım kolay gelsin şimdiden iyi dinlenmeler
Ins bende alisirim canim
Ablamda bardakta yapiyor abla cocuklar oyle daha cok seviyor
Sendeki enerji bende yok valla evde otursamda yatsam diye bakiyorum
Hahahah yok abla ya yakışmıyor bana ya.
Sagol kuzum
kız niye yakışmasın yüzüne uygun çerçeve seçtiysen bal gibi de şipşirin olursuuuunnnn
çocuk yoktu misafirlerin için de, en genç bendimolsunn çocukluklarını hatırlamıştır hatunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?