Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sagol beybi miyop çıktım gözlük verdiler
Deli gibi yağan yağmurlu Ceyhan ‘ dan selamlar

Kahvemle selamlıyorum sizleri
Ay canim cekti bende bi kahve yapim hosgeldin kuzum
Kiz halimi gorseydin millet bana bakiyor. Telefon elimde uzakta tutuyorum yoksa görmüyordum. Napiyor bu acaba diye :d
Geçmiş olsun canım
Sagol rakibem :)
Kızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
Isyerindeki gold masterdi sanirim canim
Evdekide sinbo olmasi lazim

Nasıl bir memnuniyetsizlik mesela
Ya mesela sabah tartışıyorsun diyelim yarım saat sonra aynı tartıyor filan küçük değişmeleri hesaplamıyor sonra eşim çıkıyor mesela önce benimle aynı çıkıyor sonra değişiyor falan

BEn de miyoptum 12-13 sene önce çizdirdim ama şimdi yine arttı göz numaram ve gözlüğe ihtiyaç hissediyorum ama bi hevesliyim gözlük takmaya niyeyse çok cool geliyor bu ara gözlük takan kadınlar

BEn de miyoptum 12-13 sene önce çizdirdim ama şimdi yine arttı göz numaram ve gözlüğe ihtiyaç hissediyorum ama bi hevesliyim gözlük takmaya niyeyse çok cool geliyor bu ara gözlük takan kadınlar
2 saattir takıyorum bilmiyorum tuhaf geliyor ya. Tabi ilacın etkisi gecmedi suan oda var. Hala net göremiyorum

@tugcetugcem
ekim2009

Free guzellerimiz, motivasyon koclarimiz sizden de biraz destek bekliyorum
kusura bakma gülümm bu gün misafirim vardı sabah pc yi açacak zamanım bile olmadı dünden beri koşturuyorumdum temizlik hazırlık v.s. ağırladım gittiler 20 dk önce :)

sağol canım
Çok geçmiş olsun canım

Sağ ol balım

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabuk toparlarsın

Evet bebeğim

Geçmiş olsun canım

İnşallah önemli bişey değildir canım
sağol canım
Günaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
gecmis olsun canım dikkat et
surekli tartilmak iyi olmuyor
Kızlaaaar inanmıyorum ya daha dun sabah tartıldım 87.9 dum şimdi tartıldım 87.3 çıktım nasıl mutlu oldum anlatamam
Demek ki tahmin ettiğim gibi kilo değilmiş insAllah eksiye de geçerim cumaya kadar
sevindim canim cuma cok daha guzel olur inşallah
Günaydın kızlar dün gelemedim şimdi de annemin yanındayım ,bir saate kadar alacaklar tüm geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim
Dün -1400 du bugün uykusuzluktan galiba -700
bu hafta iyi bir sonuc gelecek eminim
gecmis olsun canim
kolay gelsin abla
cok sevindim
@gewezebidik su içmeyi artır canım. Kilon ile 0.033 çarp kaç çıkıyorsa o kadar iç, fazlasını içme
fazlasını neden icmememk gerekiyor
Kizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
gozluk 6 yasimdan beri takıyorum bir sure sonra butunlesiorsun
yanlizligi seviyorum diye uzun sure kendimi kandirdim aslinda yanlizliktan nefret ediyorum ama surekli yanliz kaldığım icin buna hep kendime inandırmaya calistim ne acınası haldeymisim
Vestel, sinbi, fakir ve arzum kullandim hepsi bir süre sonra kafalari bulaniyor

selam kızlarr misafirim vardı bu gün, atlattım çok şükür ama ben dahisi bardakta(şişman kadehlerde) puding gibi uydurma bir şey yapıyorum ondan yapıp sonra oradan çıkarıp etrafını hindistan çevizine bulayıp meyveyle süsleyip servis yapacaktım bardakları su ile ıslatmayı unutmuşum bardakla servis yaptım pek beğendiler bozuntuya vermedimmm tabii:))) ben hiç bir şey yemedim şimdi çorba koydum canım ne zamandır şehriye çorbası çekiyordu sebzelisinden pişsin de yiyeyim midem gırlıyor hafiften , bulaşık makinesinin ağzı açık dil çıkarır gibi bana bakıyor kalan bulaşığı da makineye atıp çalıştırdım mı benimkilerin de yemeğini verdim mi tamamdır horul horul yatıp uyuyacam benim akşam planım böylee iştee:)

Evet abla miyop çıktım zaten zorluyodu bu ara uzagi hic goremiyodum
inşallah çabuk alışırsın gülüm baş dönmesi v.s. olmaz , buna çook şükür rabbim daha beterini vermesin , hem gözlük takarsın hallolur hem gözlüklüler daha sevimli oluyor ben çok severim ( eşimi de gözlüklü diye sevmiştim ):)))

bozulan yanlış tartan sinboydu canım şimdi ki aprilla diye bi marka
Evet abla miyop çıktım zaten zorluyodu bu ara uzagi hic goremiyodum
Geçmiş olsun canım hayırlı olsun yeni gözlüklerin
insAllah cnm saolasin
Planlar güzelmiş canım kolay gelsin şimdiden iyi dinlenmeler

ben ödem için değil alerji için yazıcam :)alerji için airius(galiba yazılışı böyleydi) kullandın mı en az uyutanı hatta pek uyutmayanı o , yok ilaç kullanmam illa dersen karabaş otunu netten bir araştır iyi gelebilir alerjine , sabah ve akşam burun deliklerinin önüne minnacık vicks ya da vazelin sür böylece polen v.s. ona yapışır daha az solursun gülüm

Ins bende alisirim canim
Ablamda bardakta yapiyor abla cocuklar oyle daha cok seviyor
Sendeki enerji bende yok valla evde otursamda yatsam diye bakiyorum
Hahahah yok abla ya yakışmıyor bana ya.
insAllah cnm saolasin

Sagol kuzum

insAllah cnm saolasin

sağ ol gülüm
benimkiler ne zaman acıkacak belli değil oğlan az önce geldi acıkmadım dedi babası yürüyüşe gitti gelecek duş alacak sonra ne yemek istediğini söyleyecek pide istemiyor sarma dünden pişirmiştim yedi daha ağzına sürmez tavuk tantuni gibi yaptım onu yemezmiş ayyh bir gelsin haşmetmam ne isteyecekse onu hazırlıycam sonra planlarımı uygularım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…