- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.241
hay maşallahh demek ki pastaların çok beğeniliyor hayırlı bol siparişlerin olsun gülüm kolay gelsin şimdi sen nasıl da güzel süslersin onlarıııı:)Bugün 3 pasta siparişim var bide başımı kazan gibi hissediyorumbana kolay gele
ovvv buranın şartları ağırmış mefkuşum , allah yardımcın olsun güç kuvvet versin hatta sana daha rahat daha yakın da her yönden şartları iyi bir iş nasip etsin , şimdikini de iş verenler kendi istekleriyle seni çıkarsın ki sorun olmasın :)Gunaydinnnnnnn babylerimmmmm
Aksam sizip kalinca gelemedim
Tum gun ayaktaydim, aliskin olmayinca ayaklarim cok agridi
Heralde 1 haftaya alisirim
Isteyken gelme imkanim olmuyor
2 sefer 15 dk mola var onda da bi disari cikip sigara icip geliyom bitiyor zaten
Vay anam vay herkes keyfine göre diyorsun kendi hazırlasin sende yat dinlen bencesağ ol gülüm
benimkiler ne zaman acıkacak belli değil oğlan az önce geldi acıkmadım dedi babası yürüyüşe gitti gelecek duş alacak sonra ne yemek istediğini söyleyecek pide istemiyor sarma dünden pişirmiştim yedi daha ağzına sürmez tavuk tantuni gibi yaptım onu yemezmiş ayyh bir gelsin haşmetmam ne isteyecekse onu hazırlıycam sonra planlarımı uygularım :)))
Vücutta su - tuz dengesi var, suyu fazla tükettiğiniz zaman o denge bozuluyor, bu defa hücreler kendini korumaya alıyor tuz eksik diye...yani kısaca herşeyin fazlası zarar. Su oranı kilo×0.033fazlasını neden icmememk gerekiyor
Çok güzel canımDün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik
Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata
Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüşFit mutlu anne 220 puan
Benim arzum canım yıllardır kullanırımKızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
semiz otu tutmamış gülüm ondan çok acıkmışsın , adı üstünde ot tutmaz ki:)Kızlar bugün gün boyu çok iyiydim taaki saat 5 bucuk civarlarına kadar bi halsizlik çöktü resmen içim ezildi sanki uzun süre aç kalmışım gibi oysa alakası yok cidden saatli yedim hep ben çok fena hasta olcam sanırım hem midem bulanıyor gibi hem açım hem de üşüyorum şimdi akşam öğünümude yicem kendimi iyi hissettiğim anda burdayım kizlar menümu vereyim çıkmadan
Kahvaltı 8:30
5 zeytin
1 kk ev yapımı kaşar
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim tbe
5li bitki çayı
10:30 ara
Bi orta boy yeşil elma
1 su bardağı süt
Öğle 13:40
6 yemek kaşığı semizotu yemegi
1 küçük kase yoğurt
Salata
Ara 16:00 kendimi çok aç hissettim
Bi kase salata yedim
Arada şekersiz çay
Akşam 18:30
6 kaşık güveçte patlıcan yemeği
İçinde tavuk da var yemeğin bi avuç içi kadar tavuk
Salata yapmaya halim yok hiç
1 kase yoğurt yerim artık
Su 1 lt anca hiç içemiyorum bu ara ya
Spor yok ev isi yaptım bi saat sadece
az önce geldi karar verdi makarna üstüne domates sos kaşar ( allahtan hala kavanoz da domates sosum var son 3 kaldı :)Vay anam vay herkes keyfine göre diyorsun kendi hazırlasin sende yat dinlen bence
Saka bi yana kolay gelsin cnm
sinüziti kökünden hallet kullananların yüzde 95 in de işe yarıyor aktarlarda satılan enfiye çekiyorsun iki burun deliğine birden 50 ila 70 kez arası hapşurtup tüm sinüsleri boşaltıyor, sonrası gün aşırı 1-2 kere daha yapıp bırakıyorsunKızlar hamilelikten önce saçlarım çok kısaydı, hamile iken kestirmedim, şimdide belime yakın, kestirmeye kıyamıyorum. Hayatımda ilk defa saçlarım uzun. Ama uzun saç bende sinüzit yaptı, iki gündür başımı kaldıramıyorum ağrıdan, bebeğime bile bakamıyorum tam anlamıyla.
Muallakta kaldım, saçlarımı kestirem mı kestirmesem mı diye.
Eşim "kestir benim saçım gibi, uğraşma" diyor, ama ben istemiyorum.
Bildiğiniz bir yöntem var mı bitkisel, sinüzit ağrısını geçirecek birşeyler. Bulamazsam saçlarımı kestirmek zorunda kalacam
Neyseki önemli bişey değil canımSagol beybi miyop çıktım gözlük verdiler
Benim de canım çekti kalkıp yapıcamAy canim cekti bende bi kahve yapim hosgeldin kuzum
Ben de 10 yıldır takıyorum. Miyop mu seningozluk 6 yasimdan beri takıyorum bir sure sonra butunlesiorsun
Afiyet olsun canımMenum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir
15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim
Su 2 ye tamamlarim
Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar
Güzel canımKızlar bugün gün boyu çok iyiydim taaki saat 5 bucuk civarlarına kadar bi halsizlik çöktü resmen içim ezildi sanki uzun süre aç kalmışım gibi oysa alakası yok cidden saatli yedim hep ben çok fena hasta olcam sanırım hem midem bulanıyor gibi hem açım hem de üşüyorum şimdi akşam öğünümude yicem kendimi iyi hissettiğim anda burdayım kizlar menümu vereyim çıkmadan
Kahvaltı 8:30
5 zeytin
1 kk ev yapımı kaşar
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim tbe
5li bitki çayı
10:30 ara
Bi orta boy yeşil elma
1 su bardağı süt
Öğle 13:40
6 yemek kaşığı semizotu yemegi
1 küçük kase yoğurt
Salata
Ara 16:00 kendimi çok aç hissettim
Bi kase salata yedim
Arada şekersiz çay
Akşam 18:30
6 kaşık güveçte patlıcan yemeği
İçinde tavuk da var yemeğin bi avuç içi kadar tavuk
Salata yapmaya halim yok hiç
1 kase yoğurt yerim artık
Su 1 lt anca hiç içemiyorum bu ara ya
Spor yok ev isi yaptım bi saat sadece
Saçlarını ıslak mı bırakıyorsun? Ben de uzun saç severim kestirmeye hiç kıyamamKızlar hamilelikten önce saçlarım çok kısaydı, hamile iken kestirmedim, şimdide belime yakın, kestirmeye kıyamıyorum. Hayatımda ilk defa saçlarım uzun. Ama uzun saç bende sinüzit yaptı, iki gündür başımı kaldıramıyorum ağrıdan, bebeğime bile bakamıyorum tam anlamıyla.
Bildiğiniz bir yöntem var mı bitkisel, sinüzit ağrısını geçirecek birşeyler. Bulamazsam saçlarımı kestirmek zorunda kalacam
Canım normalde de yemişligim var öğle ögununde o yemeği ilk defa böyle oldum tuhafsemiz otu tutmamış gülüm ondan çok acıkmışsın , adı üstünde ot tutmaz ki:)
bende de var sinüzit ama sacin uzunluğuyla alakali olduğunu bilmiyordum dolayısıyla tavsiyem de yokKızlar hamilelikten önce saçlarım çok kısaydı, hamile iken kestirmedim, şimdide belime yakın, kestirmeye kıyamıyorum. Hayatımda ilk defa saçlarım uzun. Ama uzun saç bende sinüzit yaptı, iki gündür başımı kaldıramıyorum ağrıdan, bebeğime bile bakamıyorum tam anlamıyla.
kolay gelsin benim de aynen az kaldı artık yaz geliyor yenilerini hazırliycaz salata bugün bende yapmadımaz önce geldi karar verdi makarna üstüne domates sos kaşar ( allahtan hala kavanoz da domates sosum var son 3 kaldı :)
salata da yapıcam şimdi gözümde büyüyor resmen hihihih
saol cnmNeyseki önemli bişey değil canım
Benim de canım çekti kalkıp yapıcam
Ben de 10 yıldır takıyorum. Miyop mu senin
Afiyet olsun canım
Güzel canım
Saçlarını ıslak mı bırakıyorsun? Ben de uzun saç severim kestirmeye hiç kıyamam
afiyet olsun canım babagannus ne kızSabah 11.30
1 dlm peynir
1 kk kaşar
3 çatal babagannuş
3 çatal humusumsu bişey
Salatalık
Maydanoz
1 dlm tbe
Ara
2 ceviz
Akşam 18.30
Yarım tabak haşlama et
Salata
Ayran
Su:2.5 lt
Spor: 30 dk yürüyüş =90 puanFit mutlu anne
Ben hep ‘huuv insanlar, kalabalıklar yaşasıııınsağol canım
sağol canım
gecmis olsun canım dikkat et
surekli tartilmak iyi olmuyor
sevindim canim cuma cok daha guzel olur inşallah
bu hafta iyi bir sonuc gelecek eminim
gecmis olsun canim
kolay gelsin abla
cok sevindim
fazlasını neden icmememk gerekiyor
gozluk 6 yasimdan beri takıyorum bir sure sonra butunlesiorsun
yanlizligi seviyorum diye uzun sure kendimi kandirdim aslinda yanlizliktan nefret ediyorum ama surekli yanliz kaldığım icin buna hep kendime inandırmaya calistim ne acınası haldeymisim
Vestel, sinbi, fakir ve arzum kullandim hepsi bir süre sonra kafalari bulaniyor
Havluyla kuruluyorum, saç kurutma makinası kullanmıyorum saçlarımı kırdığı için.Neyseki önemli bişey değil canım
Benim de canım çekti kalkıp yapıcam
Ben de 10 yıldır takıyorum. Miyop mu senin
Afiyet olsun canım
Güzel canım
Saçlarını ıslak mı bırakıyorsun? Ben de uzun saç severim kestirmeye hiç kıyamam
Oooo çok erken kapatmışsın günü canım yaMenum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir
15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim
Su 2 ye tamamlarim
Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar
Çok teşekkür ederim canım, yarın aktarlara soracağım inşaallah..sinüziti kökünden hallet kullananların yüzde 95 in de işe yarıyor aktarlarda satılan enfiye çekiyorsun iki burun deliğine birden 50 ila 70 kez arası hapşurtup tüm sinüsleri boşaltıyor, sonrası gün aşırı 1-2 kere daha yapıp bırakıyorsun
ilk başta yakıyor burnunu genzini dayanıp gidip yıkamayacaksın ama, ve yanına 1 paket peçete ve bir poşet alacaksın anca yetiyor :)
Sağ ol canım . Ben de tam bilmiyorum ama köz patlıcandan yapılıyor. Kız kardeşim çok meraklıdır farklı yöre yemeklerine o yapmıştıCanım normalde de yemişligim var öğle ögununde o yemeği ilk defa böyle oldum tuhaf
bende de var sinüzit ama sacin uzunluğuyla alakali olduğunu bilmiyordum dolayısıyla tavsiyem de yokben genelde saçlarımı sıkı bağladığım için ağrıyor snrm
kolay gelsin benim de aynen az kaldı artık yaz geliyor yenilerini hazırliycaz salata bugün bende yapmadım
saol cnm
afiyet olsun canım babagannus ne kız
Ben kurutmazsam başım hemen ağrır. Saçlarıma banyo sonrası yağ sürünce kırılma da çok olmuyorHavluyla kuruluyorum, saç kurutma makinası kullanmıyorum saçlarımı kırdığı için.
Aslında onun orijinal adı "abugannuş".... dalgasına babagannus deniyor.( Közlenmiş patlıcan, domates, biber, soğan ile yapılan bir salata, aslında "Antakya mezesi"..)afiyet olsun canım babagannus ne kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?