Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ovvv buranın şartları ağırmış mefkuşum , allah yardımcın olsun güç kuvvet versin hatta sana daha rahat daha yakın da her yönden şartları iyi bir iş nasip etsin , şimdikini de iş verenler kendi istekleriyle seni çıkarsın ki sorun olmasın :)

Kızlar bugün gün boyu çok iyiydim taaki saat 5 bucuk civarlarına kadar bi halsizlik çöktü resmen içim ezildi sanki uzun süre aç kalmışım gibi oysa alakası yok cidden saatli yedim hep ben çok fena hasta olcam sanırım hem midem bulanıyor gibi hem açım hem de üşüyorum şimdi akşam öğünümude yicem kendimi iyi hissettiğim anda burdayım kizlar menümu vereyim çıkmadan
Kahvaltı 8:30
5 zeytin
1 kk ev yapımı kaşar
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim tbe
5li bitki çayı

10:30 ara
Bi orta boy yeşil elma
1 su bardağı süt

Öğle 13:40
6 yemek kaşığı semizotu yemegi
1 küçük kase yoğurt
Salata

Ara 16:00 kendimi çok aç hissettim
Bi kase salata yedim

Arada şekersiz çay

Akşam 18:30
6 kaşık güveçte patlıcan yemeği
İçinde tavuk da var yemeğin bi avuç içi kadar tavuk
Salata yapmaya halim yok hiç
1 kase yoğurt yerim artık

Su 1 lt anca hiç içemiyorum bu ara ya
Spor yok ev isi yaptım bi saat sadece

Vay anam vay herkes keyfine göre diyorsun kendi hazırlasin sende yat dinlen bence
Saka bi yana kolay gelsin cnm

fazlasını neden icmememk gerekiyor
Vücutta su - tuz dengesi var, suyu fazla tükettiğiniz zaman o denge bozuluyor, bu defa hücreler kendini korumaya alıyor tuz eksik diye...yani kısaca herşeyin fazlası zarar. Su oranı kilo×0.033

semiz otu tutmamış gülüm ondan çok acıkmışsın , adı üstünde ot tutmaz ki:)

Kızlar hamilelikten önce saçlarım çok kısaydı, hamile iken kestirmedim, şimdide belime yakın, kestirmeye kıyamıyorum. Hayatımda ilk defa saçlarım uzun. Ama uzun saç bende sinüzit yaptı, iki gündür başımı kaldıramıyorum ağrıdan, bebeğime bile bakamıyorum tam anlamıyla.

Muallakta kaldım, saçlarımı kestirem mı kestirmesem mı diye.

Eşim "kestir benim saçım gibi, uğraşma" diyor, ama ben istemiyorum.

Bildiğiniz bir yöntem var mı bitkisel, sinüzit ağrısını geçirecek birşeyler. Bulamazsam saçlarımı kestirmek zorunda kalacam

Vay anam vay herkes keyfine göre diyorsun kendi hazırlasin sende yat dinlen bence
Saka bi yana kolay gelsin cnm
az önce geldi karar verdi makarna üstüne domates sos kaşar ( allahtan hala kavanoz da domates sosum var son 3 kaldı :)
salata da yapıcam şimdi gözümde büyüyor resmen hihihih

sinüziti kökünden hallet kullananların yüzde 95 in de işe yarıyor aktarlarda satılan enfiye çekiyorsun iki burun deliğine birden 50 ila 70 kez arası hapşurtup tüm sinüsleri boşaltıyor, sonrası gün aşırı 1-2 kere daha yapıp bırakıyorsun
ilk başta yakıyor burnunu genzini dayanıp gidip yıkamayacaksın ama, ve yanına 1 paket peçete ve bir poşet alacaksın anca yetiyor :)

Sagol beybi miyop çıktım gözlük verdiler
Neyseki önemli bişey değil canım
Ay canim cekti bende bi kahve yapim hosgeldin kuzum
Benim de canım çekti kalkıp yapıcam
gozluk 6 yasimdan beri takıyorum bir sure sonra butunlesiorsun
Ben de 10 yıldır takıyorum. Miyop mu senin
Menum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir

15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim

Su 2 ye tamamlarim

Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar
Afiyet olsun canım
Güzel canım
Saçlarını ıslak mı bırakıyorsun? Ben de uzun saç severim kestirmeye hiç kıyamam

semiz otu tutmamış gülüm ondan çok acıkmışsın , adı üstünde ot tutmaz ki:)
Canım normalde de yemişligim var öğle ögununde o yemeği ilk defa böyle oldum tuhaf
bende de var sinüzit ama sacin uzunluğuyla alakali olduğunu bilmiyordum dolayısıyla tavsiyem de yok ben genelde saçlarımı sıkı bağladığım için ağrıyor snrm
az önce geldi karar verdi makarna üstüne domates sos kaşar ( allahtan hala kavanoz da domates sosum var son 3 kaldı :)
salata da yapıcam şimdi gözümde büyüyor resmen hihihih
kolay gelsin benim de aynen az kaldı artık yaz geliyor yenilerini hazırliycaz salata bugün bende yapmadım
saol cnm
afiyet olsun canım babagannus ne kız

Ben hep ‘huuv insanlar, kalabalıklar yaşasıııın’ modunda takılıyordum ama son zamanlarda iyi hissetmeme rağmen 2 gün kalabalıktaysam bir gün evde olmayı tercih ediyorum. Enerjim arınıyor gibi hissediyorum:) Allah kimseyi yalnız koymasın tabi, hiç keyifli bir şey değil.

Havluyla kuruluyorum, saç kurutma makinası kullanmıyorum saçlarımı kırdığı için.

Menum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir

15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim

Su 2 ye tamamlarim

Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar
Oooo çok erken kapatmışsın günü canım ya
Afiyet olsun güzel menü

Çok teşekkür ederim canım, yarın aktarlara soracağım inşaallah..

Bu sinüzit ağrısı o kadar kötü ki, arabada klima bile açamıyorum, açtığım anda alnım ağrımaya başlıyor, saçlarımı yıkamaya da korkar oldum.

Sağ ol canım . Ben de tam bilmiyorum ama köz patlıcandan yapılıyor. Kız kardeşim çok meraklıdır farklı yöre yemeklerine o yapmıştı
Havluyla kuruluyorum, saç kurutma makinası kullanmıyorum saçlarımı kırdığı için.
Ben kurutmazsam başım hemen ağrır. Saçlarıma banyo sonrası yağ sürünce kırılma da çok olmuyor

afiyet olsun canım babagannus ne kız
Aslında onun orijinal adı "abugannuş".... dalgasına babagannus deniyor.( Közlenmiş patlıcan, domates, biber, soğan ile yapılan bir salata, aslında "Antakya mezesi"..)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…