Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Aslında onun orijinal adı "abugannuş".... dalgasına babagannus deniyor.( Közlenmiş patlıcan, domates, biber, soğan ile yapılan bir salata, aslında "Antakya mezesi"..)
Anladım canım adının ne olduğunu bilmesem de yazin pikniklerimizin vazgeçilmezi çok lezzetli

Afiyet olsun canım

Sabah 2 haşlama yumurta

Kızlar başka birşey yiyemedim, yataktan kalkamadım baş ağrısından, eşim geldi masaj yaptıda biraz kendime geldim, şimdide çay içiyorum, bu saatten sonra birşey yemek istemiyorum açıkçası, midem de bulanıyor, yersem çıkarırım diye korkuyorum, belki yoğurt yerim yatarken.

Klima bende asla açmam açtırmamama neredeyse hergün yıkanırım. Mutlaka kurularım sonra da ....

Aslında onun orijinal adı "abugannuş".... dalgasına babagannus deniyor.( Közlenmiş patlıcan, domates, biber, soğan ile yapılan bir salata, aslında "Antakya mezesi"..)
Öyle miymiş Antakya yöresine ait meze olduğunu biliyorum o kadar
Canım çok az olmuş. Az yemekte baş ağrısını tetikler haberin olsun

Afiyet olsun canım
Dikkat et kendine mevsim geçişi hastalık havası tam

Yoğurt ye canım muhakkak açlık da baş ağrını artırır

Gecmis olsun kuzum yat dinlen yoksa toparlanman zor olur.
Birde canim hergün kaşar yiyorsun tamam karatayda var ama hergün yemen fazla degilmi ?
Canim bende kestirmistim keske kestirmeseydim dedim bilmiyorum pisman oldum ben ama sen nasil rahat edeceksen oyle yaptir. Bide bende argan yağı kullaniyorum dustan sonra islak saca uyguluyorum oyle yaglilik hissi birakmiyor
Abla cocuklardada kullanilirmi acaba
Evet canim ama aliskanlik sikinti iste
Afiyet olsun beybi
Oooo çok erken kapatmışsın günü canım ya
Afiyet olsun güzel menü
Evet canim bisi istemedi kuzum ya bilmiyorum
Ay bisi yememissinki boyle olursa toparlanamazsinki canim ya cok gecmis olsun

Aynen canım yok karatay falan yaptgmdan degil de eşim hergün unutuyor bende cikamadim disari alamadm peynir mecburiyetten yiyorum yarina hallederim insAllah

hay maşallah abla bir dunya şey yapmissin
Menum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir

15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim

Su 2 ye tamamlarim

Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar
cok erken kapatmışsin
Afiyet olsun suyu zorla canım
Vücutta su - tuz dengesi var, suyu fazla tükettiğiniz zaman o denge bozuluyor, bu defa hücreler kendini korumaya alıyor tuz eksik diye...yani kısaca herşeyin fazlası zarar. Su oranı kilo×0.033
himmm teşekkürler
ben direk kisa sac kullanıyorum
her ikiside var canim
Afiyet olsun canım
ben bir an hissettiklerimi yaziverdim canim arkadaş konusujuda biraz sıkıntıliyim
merak etmiştim
bas ağrıması normal canım

Menum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir

15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim

Su 2 ye tamamlarim

Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar

Afiyetolsun

Aksam güzel olmuş ama kahvaltı az olmus canım

Gecmis olsun canim

Menun güzel olmuş ama şu çok az bari yatana kadar biraz daha iç

Gayet güzel olmuş canim

Canim hiç bişey yememisinki hem yememek te baş ağrısını tetikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…