Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Afiyet olsun canim keske tartiya yakin cigkofte olmasaydi

Ablama soyleyim o zaman abla oglu sinuzit baya cekiyolar ya

Afiyet olsun mervecim

Evet kuzum oyle oldu

Afiyet olsun canim

Ay yemedim valla ac da degildim yahu

Gunaydin kizlarrrr
Yemek yapmaya vaktim yoktu kursa gittim dün eve gelirken gözümr çarptı amaan alt tarafı azcık bulgur dedim

Detoks içecekleri bana şu an yaramaz di mi
Kuzum emziriyosun sen bence olmaz
Yemek yapmaya vaktim yoktu kursa gittim dün eve gelirken gözümr çarptı amaan alt tarafı azcık bulgur dedim
Kiz bizi bu hale getiren o aziciklar sen bilmiyomusunnnnn
Günaydiiiin dün markette sadece 1 tane kabak kalmisti aldım sırf bugün yiyebilmek için bütün gün yoğunum öff gelen giden bitmiyo üstüne kursum var insallah yetisir
Yetistirirsin bebegim planini programini yap
Günaydın beybii

Havuç tarator ne ki? Pek bilmem mezeleri de

Dün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik

Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata

Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüş Fit mutlu anne 220 puan

Derisi ve kemiği çıkınca kanatta birşey kalmıyor üstüne bir de ellerin kirleniyor
Kizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum

Göz için mi tomografi istedi. O kısmı anlayamadım? Gözlüklenmişsin bu arada hayırlı olsun

Yalnızlık da zor kalabalık da zor ya. Bu aralar ben de yalnızlıktan şikayet ediyorum ama kalabalıktan da sıkılıyorum evime koşmak istiyorum. Kendi iç sesim bile bazen çok gürültülü geliyor
Masa da gözün doyacak önce sonrasında karnın zaten daha iyi doyuyor hem de sağlıklı beslenerek :)

Aana sonuna kadar katılıyorum
Kendimi de dahil ediyorum bu duruma
Hani bize hani bize :) bugün burda yağmur yok annemin gündüz dizileri beynimi yiyor

Burda kış modu valla
Benim annem de tam bir tv manyağı, beyin yakıyor
Hasta olmayayım rapor almayayım diye yalvarıyorum resmen. Zahide yetiş esra erol izlemekten psikolojim bozuluyor yoksa

Sıcaklar gelmesin ama hava güneşli olsun içimiz ısınsın, enerjimiz olsun
Ooooh mis. Selam canım
Selam canım
Ankara’da da yağmur bitmedi

Kış geç geldi geç gidecek demekki
Kızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz

Kullanmıyoruz
Üzüm üzüme baka baka
Ayy çok kötü ya eskilerden olan anılar çocukların küçüklüğü hepsi gitti vee oturdum ağladım resmen ya

Kesinlikle yedeklemek Lazım canım önlemini al sen

Yedeklemenin önemi

Sadece pc başında takmam gerekşyor gözlüğü 4 ay oldu verileli, göz tansiyonundan dolayı. Ama gel görki ben hiç alışamıyorum

BEn de miyoptum 12-13 sene önce çizdirdim ama şimdi yine arttı göz numaram ve gözlüğe ihtiyaç hissediyorum ama bi hevesliyim gözlük takmaya niyeyse çok cool geliyor bu ara gözlük takan kadınlar

Ayy ne cool u kız fazlalık fazlalık
kusura bakma gülümm bu gün misafirim vardı sabah pc yi açacak zamanım bile olmadı dünden beri koşturuyorumdum temizlik hazırlık v.s. ağırladım gittiler 20 dk önce :)

Enerjik muhteşem hatun, seviliyorsun
O ne kız herkes bir havadan mı, bırak aç kalsınlar
Menum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir

15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim

Su 2 ye tamamlarim

Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar

Dönerin üzerinde yağ var mıydı ekstra :)

Aç bırak onları aç

Bence saçlarını omuzlarında kestir, kurutma makinesi ile mutlaka kurut, kırılmaması için durulanmayan bakım kremleri ya da yağları var uçlarına hafif sürersen ve ıslakken saçını taramazsan birşey olmaz. Islak saç ciddi sinüzit ağrısı yapar
Çok geçmiş olsun
Aslında onun orijinal adı "abugannuş".... dalgasına babagannus deniyor.( Közlenmiş patlıcan, domates, biber, soğan ile yapılan bir salata, aslında "Antakya mezesi"..)

Ve ben bayılırımmmm

Aç kalmak da baş ağrısını artırır kuzum ya

Kızlar benim elim ayağım titriyor gibi sanki pek tadım yok k.bakmayin bu gecelik benden hayr yok yarina insAllah

Nasıl oldun canım
Geçmiş olsun

Karpuzun vakti geldi mi kız

Ahh ahh eskiden spor listelerinde üst sıralarda yer alırdım
Günaydın herkese en güzel gün gelmiş hosgelmis
Günaydınlar kızlar 🌥
Gunaydin kizlarrrr. Bugün hepimiz dikkat edelim yarin eksileri gorelim inss
Günaydiiiin dün markette sadece 1 tane kabak kalmisti aldım sırf bugün yiyebilmek için bütün gün yoğunum öff gelen giden bitmiyo üstüne kursum var insallah yetisir
Herkese günaydın...

Herkese mutlu günaydınlaaarrr
Kuzum emziriyosun sen bence olmaz

Kiz bizi bu hale getiren o aziciklar sen bilmiyomusunnnnn

Yetistirirsin bebegim planini programini yap

Günaydın beybii

Gunaydinnn

Pufuduks cnm napiyorsn nasil gidiyor hamilelik

Evet canım göz icin istedi ama bisey cikmadi cok şükür. Sadece gozluklendim
Yok canim yag yoktu

Kizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
hayir olsun dicektimki miyopmusun :)) Allah beterinden saklasin cnm gizlugun hayirli olsun :))
Hoşgeldin kaptanımmm nasıldı ilk iş günün
yorucu ama iyi gidiyor simdilik cnm onceki yerden daha iyi
bende sevmiyorum kalabalik ruhum bunaliyor
Evde sakin sessiz kalayim istiyorum :)) gunlerce disari cikmasam aramam
Aaaay Ankara’da mısın Yağmurlu bir günde üşüye üşüye arkadaşımı beklemek istedim dost kitabevinin önünde. Memleket özlemi geldi bu ara iyice..
senin izin isi ne oldu pestom neye karar verdiniz
komsularmi vardi cnm
Bizim burda eskiden cok yapilirdi artik birazdaha normale döndüler
Menum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir

15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim

Su 2 ye tamamlarim

Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar
baya erken kapatmisin tatlim
Doner bana hic yaramaz hemen arti getirir tuzundan heralde
is olarak onceki yerden daha iyi cnm
Uzak da degil arabayla 8-9dk.
Yani bundan iyisi can sagligi :)) mola hertarafta ayni
aslinda az yememisin cnm gayet guzel olmus
Ama su icmeyincede insan kendini aç hisseder
Vücutta su - tuz dengesi var, suyu fazla tükettiğiniz zaman o denge bozuluyor, bu defa hücreler kendini korumaya alıyor tuz eksik diye...yani kısaca herşeyin fazlası zarar. Su oranı kilo×0.033
spor yapilirsa, sicak havada bide emzirmede bu oran artar cnm
benimde uzundu yakinda kestirdim
Ama bas agrisi istemiyosan kurutman lazim cnm bide kurutsan bile dus alip hemen disari cikma
guzel olmus cnm
yani ne yorum yapilirki bisey yememisin tatlim
Bugun nasilsin
guzel olmus tatlim
Melisdede humus vardi yagli olmuyirmu bu
Menümü yazayım

06.30 1 incir 7 zeytin

09.30 tbe ile yapılmış sucuklu tost
2 yumurta
1 havuç

12.00 3 ceviz 1 hurma

15.00 1 haşlanmış içli köfte

16.30 bir büyük kase mercimek çorbası

Su: 3,5 lt
kuzzm icli kofte mercimekde karbon birazdaha besleyici olsa
1 kepçe corba 1 dil. Ekmek senin corban daha fazla
2 gundur aksamlari sirf ekmek yemis olyosun
Sabah 10.15
Soğanlı yumurta (1 yumurtalı)
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yarım çb ceviz
1 kivi

Akşam 17.45
1 tabak patlıcan yemeği
Yatım bardak ayran
Yarım domates
Yarım salatalık

Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
cok guzel cnm
begendim tatlim
dedigin gibi kuru olmus cnm :)
salamin herturu iyi degil cnm hayvanin derisini kemigini ic organkarini artiklari karistirip yapiyolar
Tartiya 2 kala sislik yapicak seyler yenmesin diyoruz
Menum
12:00
Domatesli biber sote
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi

17:00
1tabak taze fasulye
Semizotu salatasi
1 kase yogurt

19:00
2 minik salatalik
1 kk peynir
Su:3lt
guzel olmus cnm
Bugünkü menum

Kahvalti 11:00
2 has yumurta
2 y.k. lor peyniri
Yesillik
2 ceviz

Ara
Sade türk kahvesi

Akşam 18:00
Balık (fırında)
Salata

2 litre su
1 litre detoks suyu

Spor
60 dk leslie*180 puan Fit mutlu anne
çok guzel cnm
sen ne kursuna gidiyon cnm ben ne kacirdim

Günaydınnn kızlarrr
Dün hic gelemedim oğlum önceki geceden beri hastaydı dün okulundan aradılar ateslnmiş aldı dedesi okuldan(ben kendi okulumdaydım) akşam da 39 u gecince atesi hastaneye götrdük bogaz enfeksiyonu olmuş kuzum;(gelince de hep birlikte uyumusuz,kusura bakmayın gelemedim;(Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan uzak etsin,tğm hasta yavrucaklara da şifalar nasip etsin inş

Sagol ablam. Yok bende arti getirmedi sabah tartildim eksideyim zaten azicik donerdi ya

Cok gecmis olsun canim ins bi an once atlatirsiniz

Günaydın güzeller,
Hevesle tartıya koştum. Baktım pili gene oynamış, tartmıyor. Bastırıp düzelttim. Sonra da 70.6 kg çıktım. Delirtcek beni.. alıp kırasım geldi. Bir haftadır 6 göreyim diye uyanıyorum abuk subuk sayılar oluyor. Bir de uyandığımdan beri hapşuruyorum, göz kapaklarım birbirine yapışmış, saçma bi hale geldim. Gördüğüm sayıdan sonra Cuma heyecanım söndü resmen.. pek enerji saçan bir mesaj olmadı üzgünüm ama bende durumlar böyle

saol cnm birqz daha iyiyim şükür
aynen abla her zmn tika basa dolu hissederdim ben ozellikle salata yiyince olabilir belki susuzluktandir bugun icmege caliscam bklm
Gecmis olsu. Cnm Rabbim şifa versin insAllah

Az yiyince çok dokunmaz diye düşündüm, bir de Yok tutuyor sanki. İş konusunda geri dönüş olmadı henüz balım

Canim benkm degsitrdigim tartida som zmnlar boyle yaoiordj imkanin varsa bence yenile zmnla markasi ne olursa olsun kafayi yiyor bence ben su an rahatladm hep ayni çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…