- 31 Ekim 2013
- 21.692
- 72.973
- 798
- 41
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.361
Detoks içecekleri bana şu an yaramaz di miBende emin degilim kuzum bi detoks yapicam bugün. Isyerine geceyim tartilicam kilom hakkinda suan hicfikrim yok
Yemek yapmaya vaktim yoktu kursa gittim dün eve gelirken gözümr çarptı amaan alt tarafı azcık bulgur dedimAfiyet olsun canim keske tartiya yakin cigkofte olmasaydi
Ablama soyleyim o zaman abla oglu sinuzit baya cekiyolar ya
Afiyet olsun mervecim
Evet kuzum oyle oldu
Afiyet olsun canim
Ay yemedim valla ac da degildim yahu
Gunaydin kizlarrrr
Günaydın ❤
Herkese günaydın...Günaydınnnn
Kuzum emziriyosun sen bence olmazDetoks içecekleri bana şu an yaramaz di mi
Kiz bizi bu hale getiren o aziciklar sen bilmiyomusunnnnnYemek yapmaya vaktim yoktu kursa gittim dün eve gelirken gözümr çarptı amaan alt tarafı azcık bulgur dedim
Yetistirirsin bebegim planini programini yapGünaydiiiindün markette sadece 1 tane kabak kalmisti aldım sırf bugün yiyebilmek için bütün gün yoğunum öff gelen giden bitmiyo üstüne kursum var insallah yetisir
Günaydın beybiiGünaydınnnn
Gunaydin beybii
Dünkü menüm
Kahvalti 11:00
2 yumurtadan prasali omlet
3 ceviz
Yeşillik
Ara
1.5 y.k. kadar kuru üzüm
2 ceviz
Çay
Akşam 17:30
2 parça has. Tavuk göğsü
4 y.k. bulgur pilavı
Havuc tarator
Ara 20:00
1 bardak süt
3 litre su
Dün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik
Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata
Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüşFit mutlu anne 220 puan
Kizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
Tünaydın minnakcanlar
Bugün evdeyim. Buraya taşındığımda yalnızlıktan çok şikayetleniyordum ama şimdi alıştığımı farkediyorum. Dışarda insanlarla çok vakit geçirince hemen bi süre eve saklanıp enerji toplamak istiyorum galiba. Yaş 30 a yaklaşırken yeni yeni huylar icad ettim2 gündür alıştığım yoğun ama sağlıklı kahvaltıyı uygulayamadım, diyet için uygun olmayan şeyler tükettiğim için porsiyonları küçültmek zorunda kaldım. Hem gözüm hem karnım çok doymadı vs. O yüzden de modumun düştüğünü farkettim. Şimdi daha keyifliyim çok şükür sizler nasılsınız?
Kızlar hepimiz paylasimsizliktan şikayetçiyiz ki ortada kimlerin paylaşım yapmadığı kimse alınmasın kirilmasin herkeste kendini biliyor malesef liste 15 kişi ama listeden 5-6 kişi sürekli aktif , son kez söylüyorum burası sizi motive ediyorsa sizde diğerlerini motive etmek zorundasınız bir günlük iş değil aynı insanlar sürekli bahaneleri var kusura bakmayın artık bahane diyorum ben bu duruma
Herkesin işi gücü , çoluğu çocuğu var ama buraya sadece menü yazıp çıkanın bahanesini yazıp çıkanın bildiğin bahanesi vardır
Ki bundan sonra diğerleri de birbiru ile sohbete devam etsin madem ki kırk kere söylendi değişmiyor bu durum gelip menü yazar çıkarsınız ,yorumları da umursadiginizi sanmıyorum çünkü
Hani bize hani bize :) bugün burda yağmur yok annemin gündüz dizileri beynimi yiyor
Haklısın canım biraz fazla kaçırdım kuru üzümü
Afiyet olsun canım burada hava çok güzel ama rüzgar var sürekli
Ev için sus eşyası vs canım gerci daha yenı yeni yapıyorum ve öğreniyorum
Ooooh mis. Selam canım
Selam canım
Ankara’da da yağmur bitmedi
Kızlar hangi tartıları kullanıyorsunuz
Üzüm üzüme baka bakaBen kendimi sürekli kalabalıkların insanı sanıyordum, yani hep böyle insan yığınları arasında mutluyum diye düşünüyordum ama eve gelince bir rahatlık hissetmeye başladım. Eşim de senin gibidir, git gide ona benziyor da olabilirim:)
Ayy çok kötü ya eskilerden olan anılar çocukların küçüklüğü hepsi gitti vee oturdum ağladım resmen ya
Kesinlikle yedeklemek Lazım canım önlemini al sen
Sagol beybi miyop çıktım gözlük verdiler
Ay canim cekti bende bi kahve yapim hosgeldin kuzum
Kiz halimi gorseydin millet bana bakiyor. Telefon elimde uzakta tutuyorum yoksa görmüyordum. Napiyor bu acaba diye :d
Sagol rakibem :)
Isyerindeki gold masterdi sanirim canim
Evdekide sinbo olmasi lazim
BEn de miyoptum 12-13 sene önce çizdirdim ama şimdi yine arttı göz numaram ve gözlüğe ihtiyaç hissediyorum ama bi hevesliyim gözlük takmaya niyeyse çok cool geliyor bu ara gözlük takan kadınlar
kusura bakma gülümm bu gün misafirim vardı sabah pc yi açacak zamanım bile olmadı dünden beri koşturuyorumdum temizlik hazırlık v.s. ağırladım gittiler 20 dk önce :)
selam kızlarr misafirim vardı bu gün, atlattım çok şükür ama ben dahisi bardakta(şişman kadehlerde) puding gibi uydurma bir şey yapıyorum ondan yapıp sonra oradan çıkarıp etrafını hindistan çevizine bulayıp meyveyle süsleyip servis yapacaktım bardakları su ile ıslatmayı unutmuşumbardakla servis yaptım pek beğendiler bozuntuya vermedimmm tabii:))) ben hiç bir şey yemedim şimdi çorba koydum canım ne zamandır şehriye çorbası çekiyordu sebzelisinden pişsin de yiyeyim midem gırlıyor hafiften , bulaşık makinesinin ağzı açık dil çıkarır gibi bana bakıyor kalan bulaşığı da makineye atıp çalıştırdım mı benimkilerin de yemeğini verdim mi tamamdır horul horul yatıp uyuyacam benim akşam planım böylee iştee:)
Menum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir
15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim
Su 2 ye tamamlarim
Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar
sağ ol gülüm
benimkiler ne zaman acıkacak belli değil oğlan az önce geldi acıkmadım dedi babası yürüyüşe gitti gelecek duş alacak sonra ne yemek istediğini söyleyecek pide istemiyor sarma dünden pişirmiştim yedi daha ağzına sürmez tavuk tantuni gibi yaptım onu yemezmiş ayyh bir gelsin haşmetmam ne isteyecekse onu hazırlıycam sonra planlarımı uygularım :)))
Kızlar hamilelikten önce saçlarım çok kısaydı, hamile iken kestirmedim, şimdide belime yakın, kestirmeye kıyamıyorum. Hayatımda ilk defa saçlarım uzun. Ama uzun saç bende sinüzit yaptı, iki gündür başımı kaldıramıyorum ağrıdan, bebeğime bile bakamıyorum tam anlamıyla.
Muallakta kaldım, saçlarımı kestirem mı kestirmesem mı diye.
Eşim "kestir benim saçım gibi, uğraşma" diyor, ama ben istemiyorum.
Bildiğiniz bir yöntem var mı bitkisel, sinüzit ağrısını geçirecek birşeyler. Bulamazsam saçlarımı kestirmek zorunda kalacam
Aslında onun orijinal adı "abugannuş".... dalgasına babagannus deniyor.( Közlenmiş patlıcan, domates, biber, soğan ile yapılan bir salata, aslında "Antakya mezesi"..)
Sabah 2 haşlama yumurta
Kızlar başka birşey yiyemedim, yataktan kalkamadım baş ağrısından, eşim geldi masaj yaptıda biraz kendime geldim, şimdide çay içiyorum, bu saatten sonra birşey yemek istemiyorum açıkçası, midem de bulanıyor, yersem çıkarırım diye korkuyorum, belki yoğurt yerim yatarken.
Kızlar benim elim ayağım titriyor gibi sanki pek tadım yok k.bakmayin bu gecelik benden hayr yok yarina insAllah
menü
( kuru bir gün oldu ama sabah hastaneden çıkıp gelince aceleyle yedim , aksamda kahvaltı tarzı geçiştirdik herkes uykusuzdu maaile gündüz yatıp uyuyunca yemek yapan olmadı)
sabah(11:45)
2 dilim sucuk
2 parmak kadar tam bugday ekmegi
1 kk peynir
1 minik piramit şeklinde karpuz dilimi
aksam(18:00)
2 yk corba kuzeyden kalan
1 yumurta
1 kk peynir
su:2 lt spor: 35 dk tempolu 30 dk orta tempo yuruyus @ bi prenses annesi 165 puan
__SPOR LİSTESİ __
Cuma/Cumartesi/Pazar/Pazartesi/Salı/
Carsamba/Persembe
Nanekekik 180+ 171 + 171 + -- + 220 + 165 + --
Mefkurem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Sweetyy34 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Askhrpozitif 120 + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gewezebidik -- + 120 + -- + 60 + -- + -- + --
Adaisylove -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Fatlady 90 + 180 + -- + -- + -- + -- + --
PrensesAnnesi -- + 60 + -- + -- + --+ -- + --
Buse8 --- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Badem -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
İstikrar1986 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Gulbeseker -- + 120 + -- + 120 + -- + -- + --
Ebruebrulii 300 + -- + -- + 240 + 210 + 120 + --
AhSen_2504 -- + -- + -- + 360 + -- + 180 + --
Pesto26 -- + 225 + 156 + -- + -- + -- + --
Cemresila 270 + -- + 360 + -- + -- + -- + --
CurukElma -- + -- + 100 + -- + 70 + -- + --
Elfkk -- + 120 + 90 + -- + -- + -- + --
Mer_4260 -- + -- + -- + -- + -- + -- + --
-- + -- + -- + -- + -- + -- + --
Kizlar gözden kaçırdığım var mi puanı burda olmayan k.b mesajları okudum ama alintilayim cevaplayamadim
Günaydın herkese en güzel gün gelmiş hosgelmis☺ ☺
Günaydınlar kızlar 🌥
Günaydın ❤
Gunaydin kizlarrrr. Bugün hepimiz dikkat edelim yarin eksileri gorelim inss
Günaydiiiindün markette sadece 1 tane kabak kalmisti aldım sırf bugün yiyebilmek için bütün gün yoğunum öff gelen giden bitmiyo üstüne kursum var insallah yetisir
Herkese günaydın...
Kuzum emziriyosun sen bence olmaz
Kiz bizi bu hale getiren o aziciklar sen bilmiyomusunnnnn
Yetistirirsin bebegim planini programini yap
Günaydın beybii
Evet canım göz icin istedi ama bisey cikmadi cok şükür. Sadece gozluklendimHavuç tarator ne ki? Pek bilmem mezeleri de
Derisi ve kemiği çıkınca kanatta birşey kalmıyor üstüne bir de ellerin kirleniyor
Göz için mi tomografi istedi. O kısmı anlayamadım? Gözlüklenmişsin bu arada hayırlı olsun
Yalnızlık da zor kalabalık da zor ya. Bu aralar ben de yalnızlıktan şikayet ediyorum ama kalabalıktan da sıkılıyorum evime koşmak istiyorum. Kendi iç sesim bile bazen çok gürültülü geliyor
Masa da gözün doyacak önce sonrasında karnın zaten daha iyi doyuyor hem de sağlıklı beslenerek :)
Aana sonuna kadar katılıyorum
Kendimi de dahil ediyorum bu duruma
Burda kış modu valla
Benim annem de tam bir tv manyağı, beyin yakıyor
Hasta olmayayım rapor almayayım diye yalvarıyorum resmen. Zahide yetiş esra erol izlemekten psikolojim bozuluyor yoksa
Sıcaklar gelmesin ama hava güneşli olsun içimiz ısınsın, enerjimiz olsun
Kış geç geldi geç gidecek demekki
Kullanmıyoruz
Üzüm üzüme baka baka
Yedeklemenin önemi
Sadece pc başında takmam gerekşyor gözlüğü 4 ay oldu verileli, göz tansiyonundan dolayı. Ama gel görki ben hiç alışamıyorum
Ayy ne cool u kız fazlalık fazlalık
Enerjik muhteşem hatun, seviliyorsun
O ne kız herkes bir havadan mı, bırak aç kalsınlar
Dönerin üzerinde yağ var mıydı ekstra :)
Aç bırak onları aç
Bence saçlarını omuzlarında kestir, kurutma makinesi ile mutlaka kurut, kırılmaması için durulanmayan bakım kremleri ya da yağları var uçlarına hafif sürersen ve ıslakken saçını taramazsan birşey olmaz. Islak saç ciddi sinüzit ağrısı yapar
Çok geçmiş olsun
Ve ben bayılırımmmm ❤
Aç kalmak da baş ağrısını artırır kuzum ya
Nasıl oldun canım
Geçmiş olsun
Karpuzun vakti geldi mi kız
Ahh ahh eskiden spor listelerinde üst sıralarda yer alırdım
Herkese mutlu günaydınlaaarrr
❤
❤
hayir olsun dicektimki miyopmusun :)) Allah beterinden saklasin cnm gizlugun hayirli olsun :))Kizlar hazir evdeyken göz icin muayeneye geldim ufaklığın durumu iyi olunca. Tomografi istediler. Gözlük yazdiracaktim doktor bi şeyden suphelendi sanirim damla sıktılar. Gözlerim şaşı bi sekilde bekliyorum
yorucu ama iyi gidiyor simdilik cnm onceki yerden daha iyiHoşgeldin kaptanımmmnasıldı ilk iş günün
bende sevmiyorum kalabalik ruhum bunaliyorBen kendimi sürekli kalabalıkların insanı sanıyordum, yani hep böyle insan yığınları arasında mutluyum diye düşünüyordum ama eve gelince bir rahatlık hissetmeye başladım. Eşim de senin gibidir, git gide ona benziyor da olabilirim:)
senin izin isi ne oldu pestom neye karar verdinizAaaay Ankara’da mısınYağmurlu bir günde üşüye üşüye arkadaşımı beklemek istedim dost kitabevinin önünde. Memleket özlemi geldi bu ara iyice..
komsularmi vardi cnmselam kızlarr misafirim vardı bu gün, atlattım çok şükür ama ben dahisi bardakta(şişman kadehlerde) puding gibi uydurma bir şey yapıyorum ondan yapıp sonra oradan çıkarıp etrafını hindistan çevizine bulayıp meyveyle süsleyip servis yapacaktım bardakları su ile ıslatmayı unutmuşumbardakla servis yaptım pek beğendiler bozuntuya vermedimmm tabii:))) ben hiç bir şey yemedim şimdi çorba koydum canım ne zamandır şehriye çorbası çekiyordu sebzelisinden pişsin de yiyeyim midem gırlıyor hafiften , bulaşık makinesinin ağzı açık dil çıkarır gibi bana bakıyor kalan bulaşığı da makineye atıp çalıştırdım mı benimkilerin de yemeğini verdim mi tamamdır horul horul yatıp uyuyacam benim akşam planım böylee iştee:)
baya erken kapatmisin tatlimMenum
Sabah
9:30
Bir dilim tbe
3 zeytin
2 kk peynir
15:00
Bir porsiyon döner dedim ama toplasan 3 y.k kadardi
3 dilimde domates yedim
Su 2 ye tamamlarim
Belki birazdan yogurt yerim simdilik canim bisi istemiyor kızlar
is olarak onceki yerden daha iyi cnmovvv buranın şartları ağırmış mefkuşum , allah yardımcın olsun güç kuvvet versin hatta sana daha rahat daha yakın da her yönden şartları iyi bir iş nasip etsin , şimdikini de iş verenler kendi istekleriyle seni çıkarsın ki sorun olmasın :)
aslinda az yememisin cnm gayet guzel olmusKızlar bugün gün boyu çok iyiydim taaki saat 5 bucuk civarlarına kadar bi halsizlik çöktü resmen içim ezildi sanki uzun süre aç kalmışım gibi oysa alakası yok cidden saatli yedim hep ben çok fena hasta olcam sanırım hem midem bulanıyor gibi hem açım hem de üşüyorum şimdi akşam öğünümude yicem kendimi iyi hissettiğim anda burdayım kizlar menümu vereyim çıkmadan
Kahvaltı 8:30
5 zeytin
1 kk ev yapımı kaşar
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
1 dilim tbe
5li bitki çayı
10:30 ara
Bi orta boy yeşil elma
1 su bardağı süt
Öğle 13:40
6 yemek kaşığı semizotu yemegi
1 küçük kase yoğurt
Salata
Ara 16:00 kendimi çok aç hissettim
Bi kase salata yedim
Arada şekersiz çay
Akşam 18:30
6 kaşık güveçte patlıcan yemeği
İçinde tavuk da var yemeğin bi avuç içi kadar tavuk
Salata yapmaya halim yok hiç
1 kase yoğurt yerim artık
Su 1 lt anca hiç içemiyorum bu ara ya
Spor yok ev isi yaptım bi saat sadece
spor yapilirsa, sicak havada bide emzirmede bu oran artar cnmVücutta su - tuz dengesi var, suyu fazla tükettiğiniz zaman o denge bozuluyor, bu defa hücreler kendini korumaya alıyor tuz eksik diye...yani kısaca herşeyin fazlası zarar. Su oranı kilo×0.033
benimde uzundu yakinda kestirdimKızlar hamilelikten önce saçlarım çok kısaydı, hamile iken kestirmedim, şimdide belime yakın, kestirmeye kıyamıyorum. Hayatımda ilk defa saçlarım uzun. Ama uzun saç bende sinüzit yaptı, iki gündür başımı kaldıramıyorum ağrıdan, bebeğime bile bakamıyorum tam anlamıyla.
Muallakta kaldım, saçlarımı kestirem mı kestirmesem mı diye.
Eşim "kestir benim saçım gibi, uğraşma" diyor, ama ben istemiyorum.
Bildiğiniz bir yöntem var mı bitkisel, sinüzit ağrısını geçirecek birşeyler. Bulamazsam saçlarımı kestirmek zorunda kalacam
guzel olmus cnmSabah 11.30
1 dlm peynir
1 kk kaşar
3 çatal babagannuş
3 çatal humusumsu bişey
Salatalık
Maydanoz
1 dlm tbe
Ara
2 ceviz
Akşam 18.30
Yarım tabak haşlama et
Salata
Ayran
Su:2.5 lt
Spor: 30 dk yürüyüş =90 puanFit mutlu anne
yani ne yorum yapilirki bisey yememisin tatlimSabah 2 haşlama yumurta
Kızlar başka birşey yiyemedim, yataktan kalkamadım baş ağrısından, eşim geldi masaj yaptıda biraz kendime geldim, şimdide çay içiyorum, bu saatten sonra birşey yemek istemiyorum açıkçası, midem de bulanıyor, yersem çıkarırım diye korkuyorum, belki yoğurt yerim yatarken.
guzel olmus tatlimSelamlar canlar,
11.45
2 yumurtadan yeşillikli omlet
6-7 kaju-fındık karışımı
Küçük bir parça peynir
5 zeytin, 1 domates, 2-3dl salatalık, 1 avuç aysberg
Yarım greyfurt
1 yk humus,1 hurma
Yarım çb yy tarçınlı süt
18.40
3 tavuk baget
1 kase cacık, 1 tk humus
5-6 mantar, az salata
Su:2 lt
kuzzm icli kofte mercimekde karbon birazdaha besleyici olsaMenümü yazayım
06.30 1 incir 7 zeytin
09.30 tbe ile yapılmış sucuklu tost
2 yumurta
1 havuç
12.00 3 ceviz 1 hurma
15.00 1 haşlanmış içli köfte
16.30 bir büyük kase mercimek çorbası
Su: 3,5 lt
cok guzel cnmSabah 10.15
Soğanlı yumurta (1 yumurtalı)
Peynir zeytin
Domates salatalık
Yarım çb ceviz
1 kivi
Akşam 17.45
1 tabak patlıcan yemeği
Yatım bardak ayran
Yarım domates
Yarım salatalık
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
begendim tatlimMenüm
Sabah 2 kaşık zeytinyağlı keş 2 çeri 1 d tbe 2 çk tahinpekmez 2 çatal sahanda yumurta
Ara 1 kivi 1 portakal 2 kaşık yoğurt
Öğle 15.00 1 dilim ekmek 1 tabak bakla yemeği 1 kase cacık
Akşam 18.00 3 parmak kadar tavukgöğsü (zaten pek acıkmamıştım)
Ara 22 .15 10 tane sarı leblebi
Spor yok su 2 lt
dedigin gibi kuru olmus cnm :)menü
( kuru bir gün oldu ama sabah hastaneden çıkıp gelince aceleyle yedim , aksamda kahvaltı tarzı geçiştirdik herkes uykusuzdu maaile gündüz yatıp uyuyunca yemek yapan olmadı)
sabah(11:45)
2 dilim sucuk
2 parmak kadar tam bugday ekmegi
1 kk peynir
1 minik piramit şeklinde karpuz dilimi
aksam(18:00)
2 yk corba kuzeyden kalan
1 yumurta
1 kk peynir
su:2 lt spor: 35 dk tempolu 30 dk orta tempo yuruyus @ bi prenses annesi 165 puan
salamin herturu iyi degil cnm hayvanin derisini kemigini ic organkarini artiklari karistirip yapiyolarBugün menüm
11.00 2 dilim macar salam (normalde sevmem eşim almış bunu begendim :) )
3 tane top peynir
1kk süzme peynir
1 tbe
6 zeytin
1 haslanmis yumurta
14.00 2 kare bitter
18.00 2 çiğ köfte
Salata
Ayran
Su 3l spor 40 dk yuruyus 120 puanFit mutlu anne
guzel olmus cnmMenum
12:00
Domatesli biber sote
1 kk peynir
1 dilim tb ekmegi
17:00
1tabak taze fasulye
Semizotu salatasi
1 kase yogurt
19:00
2 minik salatalik
1 kk peynir
Su:3lt
çok guzel cnmBugünkü menum
Kahvalti 11:00
2 has yumurta
2 y.k. lor peyniri
Yesillik
2 ceviz
Ara
Sade türk kahvesi
Akşam 18:00
Balık (fırında)
Salata
2 litre su
1 litre detoks suyu
Spor
60 dk leslie*180 puanFit mutlu anne
sen ne kursuna gidiyon cnm ben ne kacirdimGünaydiiiindün markette sadece 1 tane kabak kalmisti aldım sırf bugün yiyebilmek için bütün gün yoğunum öff gelen giden bitmiyo üstüne kursum var insallah yetisir
Sagol ablam. Yok bende arti getirmedi sabah tartildim eksideyim zaten azicik donerdi yahayir olsun dicektimki miyopmusun :)) Allah beterinden saklasin cnm gizlugun hayirli olsun :))
yorucu ama iyi gidiyor simdilik cnm onceki yerden daha iyi
bende sevmiyorum kalabalik ruhum bunaliyor
Evde sakin sessiz kalayim istiyorum :)) gunlerce disari cikmasam aramam
senin izin isi ne oldu pestom neye karar verdiniz
komsularmi vardi cnm
Bizim burda eskiden cok yapilirdi artik birazdaha normale döndüler
baya erken kapatmisin tatlim
Doner bana hic yaramaz hemen arti getirir tuzundan heralde
is olarak onceki yerden daha iyi cnm
Uzak da degil arabayla 8-9dk.
Yani bundan iyisi can sagligi :)) mola hertarafta ayni
aslinda az yememisin cnm gayet guzel olmus
Ama su icmeyincede insan kendini aç hisseder
spor yapilirsa, sicak havada bide emzirmede bu oran artar cnm
benimde uzundu yakinda kestirdim
Ama bas agrisi istemiyosan kurutman lazim cnm bide kurutsan bile dus alip hemen disari cikma
guzel olmus cnm
yani ne yorum yapilirki bisey yememisin tatlim
Bugun nasilsin
guzel olmus tatlim
Melisdede humus vardi yagli olmuyirmu bu
kuzzm icli kofte mercimekde karbon birazdaha besleyici olsa
1 kepçe corba 1 dil. Ekmek senin corban daha fazla
2 gundur aksamlari sirf ekmek yemis olyosun
cok guzel cnm
begendim tatlim
dedigin gibi kuru olmus cnm :)
salamin herturu iyi degil cnm hayvanin derisini kemigini ic organkarini artiklari karistirip yapiyolar
Tartiya 2 kala sislik yapicak seyler yenmesin diyoruz
guzel olmus cnm
çok guzel cnm
sen ne kursuna gidiyon cnm ben ne kacirdim
Cok gecmis olsun canim ins bi an once atlatirsinizGünaydınnn kızlarrr
Dün hic gelemedim oğlum önceki geceden beri hastaydı dün okulundan aradılar ateslnmiş aldı dedesi okuldan(ben kendi okulumdaydım) akşam da 39 u gecince atesi hastaneye götrdük bogaz enfeksiyonu olmuş kuzum;(gelince de hep birlikte uyumusuz,kusura bakmayın gelemedim;(Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan uzak etsin,tğm hasta yavrucaklara da şifalar nasip etsin inş
saol cnm birqz daha iyiyim şükürHavuç tarator ne ki? Pek bilmem mezeleri de
Derisi ve kemiği çıkınca kanatta birşey kalmıyor üstüne bir de ellerin kirleniyor
Göz için mi tomografi istedi. O kısmı anlayamadım? Gözlüklenmişsin bu arada hayırlı olsun
Yalnızlık da zor kalabalık da zor ya. Bu aralar ben de yalnızlıktan şikayet ediyorum ama kalabalıktan da sıkılıyorum evime koşmak istiyorum. Kendi iç sesim bile bazen çok gürültülü geliyor
Masa da gözün doyacak önce sonrasında karnın zaten daha iyi doyuyor hem de sağlıklı beslenerek :)
Aana sonuna kadar katılıyorum
Kendimi de dahil ediyorum bu duruma
Burda kış modu valla
Benim annem de tam bir tv manyağı, beyin yakıyor
Hasta olmayayım rapor almayayım diye yalvarıyorum resmen. Zahide yetiş esra erol izlemekten psikolojim bozuluyor yoksa
Sıcaklar gelmesin ama hava güneşli olsun içimiz ısınsın, enerjimiz olsun
Kış geç geldi geç gidecek demekki
Kullanmıyoruz
Üzüm üzüme baka baka
Yedeklemenin önemi
Sadece pc başında takmam gerekşyor gözlüğü 4 ay oldu verileli, göz tansiyonundan dolayı. Ama gel görki ben hiç alışamıyorum
Ayy ne cool u kız fazlalık fazlalık
Enerjik muhteşem hatun, seviliyorsun
O ne kız herkes bir havadan mı, bırak aç kalsınlar
Dönerin üzerinde yağ var mıydı ekstra :)
Aç bırak onları aç
Bence saçlarını omuzlarında kestir, kurutma makinesi ile mutlaka kurut, kırılmaması için durulanmayan bakım kremleri ya da yağları var uçlarına hafif sürersen ve ıslakken saçını taramazsan birşey olmaz. Islak saç ciddi sinüzit ağrısı yapar
Çok geçmiş olsun
Ve ben bayılırımmmm ❤
Aç kalmak da baş ağrısını artırır kuzum ya
Nasıl oldun canım
Geçmiş olsun
Karpuzun vakti geldi mi kız
Ahh ahh eskiden spor listelerinde üst sıralarda yer alırdım
Herkese mutlu günaydınlaaarrr
❤
❤
aynen abla her zmn tika basa dolu hissederdim ben ozellikle salata yiyince olabilir belki susuzluktandir bugun icmege caliscam bklmhayir olsun dicektimki miyopmusun :)) Allah beterinden saklasin cnm gizlugun hayirli olsun :))
komsularmi vardi cnm
Ama bas agrisi istemiyosan kurutman lazim cnm bide kurutsan bile dus alip hemen disari cikma
guzel olmus cnm
Bugun nasilsin
guzel olmus tatlim
cok guzel cnm
begendim tatlim
salamin herturu iyi degil cnm hayvanin derisini kemigini ic organkarini artiklari karistirip yapiyolar
guzel olmus cnm
çok guzel cnm
Gecmis olsu. Cnm Rabbim şifa versin insAllahGünaydınnn kızlarrr
Dün hic gelemedim oğlum önceki geceden beri hastaydı dün okulundan aradılar ateslnmiş aldı dedesi okuldan(ben kendi okulumdaydım) akşam da 39 u gecince atesi hastaneye götrdük bogaz enfeksiyonu olmuş kuzum;(gelince de hep birlikte uyumusuz,kusura bakmayın gelemedim;(Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan uzak etsin,tğm hasta yavrucaklara da şifalar nasip etsin inş
Az yiyince çok dokunmaz diye düşündüm, bir de Yok tutuyor sanki. İş konusunda geri dönüş olmadı henüz balımhayir olsun dicektimki miyopmusun :)) Allah beterinden saklasin cnm gizlugun hayirli olsun :))
komsularmi vardi cnm
guzel olmus cnm
Bugun nasilsin
guzel olmus tatlim
cok guzel cnm
begendim tatlim
guzel olmus cnm
çok guzel cnm
Canim benkm degsitrdigim tartida som zmnlar boyle yaoiordj imkanin varsa bence yenile zmnla markasi ne olursa olsun kafayi yiyor bence ben su an rahatladm hep ayni çıkıyorGünaydın güzeller,
Hevesle tartıya koştum. Baktım pili gene oynamış, tartmıyor. Bastırıp düzelttim. Sonra da 70.6 kg çıktım. Delirtcek beni.. alıp kırasım geldi. Bir haftadır 6 göreyim diye uyanıyorum abuk subuk sayılar oluyor. Bir de uyandığımdan beri hapşuruyorum, göz kapaklarım birbirine yapışmış, saçma bi hale geldim. Gördüğüm sayıdan sonra Cuma heyecanım söndü resmen.. pek enerji saçan bir mesaj olmadı üzgünüm ama bende durumlar böyle
Onun markası neydi canım? Bu manyak sinbo..Canim benkm degsitrdigim tartida som zmnlar boyle yaoiordj imkanin varsa bence yenile zmnla markasi ne olursa olsun kafayi yiyor bence ben su an rahatladm hep ayni çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?