- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #286.381
Tam yetkilisin canimcim gerekenlere kirmizi kart gösterebilirsin :)Kızlar hepimiz paylasimsizliktan şikayetçiyiz ki ortada kimlerin paylaşım yapmadığı kimse alınmasın kirilmasin herkeste kendini biliyor malesef liste 15 kişi ama listeden 5-6 kişi sürekli aktif , son kez söylüyorum burası sizi motive ediyorsa sizde diğerlerini motive etmek zorundasınız bir günlük iş değil aynı insanlar sürekli bahaneleri var kusura bakmayın artık bahane diyorum ben bu duruma
Herkesin işi gücü , çoluğu çocuğu var ama buraya sadece menü yazıp çıkanın bahanesini yazıp çıkanın bildiğin bahanesi vardır
Ki bundan sonra diğerleri de birbiru ile sohbete devam etsin madem ki kırk kere söylendi değişmiyor bu durum gelip menü yazar çıkarsınız ,yorumları da umursadiginizi sanmıyorum çünkü
Tatlim elmalimon cubuk tarcin kaynatio icebilirsin onun zarari olmazDetoks içecekleri bana şu an yaramaz di mi
Cok gecmiş olsun,simdi nasıl oldu?Günaydın herkese sonra gelip geçmiş yapacağım annem yarın ameliyat olacak akşam üzeri yatışı yapılacak sabah gelince yapamazsam diye 30 dk elitpik yaptım kahvalti yaptık şimdi evden cikacagiz bı haber vermeden gitmeyim dedim öpüldünüz
Hayırlı bereketli olsun ablacım:)inş tez zamnda alısırsın:)Kacakkk geldi hanimmmmmm
Dun 4.30 da yola ciktim git git bitmedi
Herneyse iş de zordu
İşten sonra büroyu arayip gitmek istemedigimi soyledim
Benzin 150 euro tutuyodu aylik degmicekti
Eve zor geldim hem uykusuzluuk hem yorgunluk
Gelince kizimi gara götürdüm
Sonrada yattim sersem gibiydim
Aksam teli elime alacak halim yoktu
Sabah baska yerden tel geldi hemen oraya gittim
Bugun yakinda baska ise basliyorum
Onceki ise gidip anlasmayi iptal ettirdim
Kahvalti yaptim birazdan cikmam gerekiyor
14 - 22 arasi oglenci gidecem
Kilo bildirimlerini gordum bikax kisi disinda cogunluk artida
Lutfen bugunden itibaren karbonlara dikkat edin aksamda erken kapansin
Bi bakmisiz cuma gelivermis
Gecmisin heosini bitiremedim vaktim kalmadi
Hilal buse cocuklara gecmis olsun
Aksama görüşürüz
Birbirinize emanetsiniz hepinizi
Güzel menü cnmİyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 11:00
Domates
Salatalık
1 kk ev yapımı kaşar peyniri
Sahanda bi yumurta
1 dilim tbe
Bi çay bardağı süt
Şekersiz kayısı hoşafı yarım kase
Ara
Türk kahvesi
Ara
Yağsız gevrek
Akşam 19:00
Salata(domates,soğan,salatalık,kimyon,pul biber,bi tatlı kaşığı kadar yağ,bi tatlı kaşığı kadar da domates salçası)
Kiraz domates büyüklüğünde kuru biber dolması hepsinin icinde toplasan bi cay kaşığı pirinç vardır (5 tane)
Su yine 1.5 lt anca olur
Spor yok
Gayet güzel mantarın kalorisi baya düşük zaten cok da severim ben de:)Sabah 11.30
Kavurmalı yumurta
Peynir zeytşn
Domates salatalık
1 kivi
Yarım çay bardağı ceviz
Akşam 18.00
1.5 kepçe domates çorbası
1 tabak mantar sote
Su 2.5 lt
Spor 2 mil Leslie
Canım inş bugün dinlenmiş durumdasındır iyi dayanmıssın,menün de güzel cnm bnceKızlar selam bu sabah 4.30dan beri ayaktayım gün içinde de hiç dinlenemedim Pert vaziyetteyim
Menümü yazıp kaçacağım bu akşamlık mazur görün beni nolur
07.00 1 incir 7 zeytin
08.45 1,5 yumurtalı salamlı omlet
2 dilim peynir
2 dilim tbe
12.00 3 ceviz 1 hurma 5 badem
14.15 1 elma
16.30 büyük bir kase mercimek çorbası
Su: 3,5 lt
Katiliyorum canim dogru düzgün kimse yok ortafa
Canim kahvaltida cok yemedim demissin ama sadece peynir bile bi kase demissin 2 yumurta ve lavas bu bile cok bence normal yani afiyet olsun
Ay tamam biliyorum kuzum. Bayadir yemedigim icin unutmusumama buda kacamaga girer
[/QUO
Ben diyete göre değil de o sofraya göre az yedim demek istemiştim canım:)
canım bende elimden geldikçe aktif olmaya çalışıyorum ama olmuyor toparlanamadık bi bence bu çoğumuzun kaçamağı artıları da bu yüzden motivasyonumuz düştü gibi hissediyorum:_:_
Suyu daha arttırabilirsin daha iyi canımSelamlar hatunlar, bugün gene misafirlikteydim. Çok uçmadım da kaçmadım da.. bakalım.
10.20
1 çb yy tarçınlı süt
10-12 badem kaju karışımı
1 çilek
Yarımdan az greyfurt
15.30
4 yk kısır
Yarım dilim kek(avuç içimin yarısı kadar falan)
20.20
Avuç içi kadar incecik ızgara et
1.5 tk humus
Normalde yemek 20.00 de hazırdı ama yememeye karar vermiştim. Sonra baktım durumlar kötü gidiyo, geçen günkü gibi olmayım diye hemencik yedim.
Su: 1.5 ltye tamamlayacağım.
Gayet güzel,Belan tavası???yine planımı yapamadım ona üzülüyorum kaçamak yok ama
Sabah 11.10
Sahanda yumurta 2 tane
bol yeşillik
Domates
3 zeytin
17.30
1 kase yayla çorbası
2 kasik etli karışık sebze (belan tavasi)
2 kasik b.pilavi
Salata
Su 2lt
Cook gecmiş olsn canımGünaydın kızlar, bebeğimle birlikte hastayız... beklediğim bir durumdu aslında, bir hafta uykusuz gezdikten sonra direncimin düşmesi çok normal..
Tuzda tavuk ilk kez duyuyorum?Afiyet olsun canım, belen tavayı bende menüme almalıyım.
Tuzda tavuk yapıyor musun, merak ettim
Yinede iyi bi eksi,cumayada artar inş canımmmGünaydın kızlar dün gelemedim şimdi de annemin yanındayım ,bir saate kadar alacaklar tüm geçmiş olsun dilekleriniz icin teşekkür ederim
Dün -1400 du bugün uykusuzluktan galiba -700
Cok güzelllllDünkü menüm
Kahvalti 11:00
2 yumurtadan prasali omlet
3 ceviz
Yeşillik
Ara
1.5 y.k. kadar kuru üzüm
2 ceviz
Çay
Akşam 17:30
2 parça has. Tavuk göğsü
4 y.k. bulgur pilavı
Havuc tarator
Ara 20:00
1 bardak süt
3 litre su
O zaman harika menü:)Dün ki menüm
Sabah(10;30)
2 yumurta
1 kk peynir
Az yeşillik
Akşam(18:00)
4 tane kanat ızgara derisi yenmedi
Salata
Su:2lt spor: 30 dk elitpik 50 dk normal tempo yürüyüşFit mutlu anne 220 puan
ne yapcan ne yapcanKizlar yarin ucundan 61 görmek istiyorum bugün detoks yapicam ins bekledigim rakami görürüm
cok gecmis olsun cnm umarim cabuk atlatirsinizGünaydınnn kızlarrr
Dün hic gelemedim oğlum önceki geceden beri hastaydı dün okulundan aradılar ateslnmiş aldı dedesi okuldan(ben kendi okulumdaydım) akşam da 39 u gecince atesi hastaneye götrdük bogaz enfeksiyonu olmuş kuzum;(gelince de hep birlikte uyumusuz,kusura bakmayın gelemedim;(Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan uzak etsin,tğm hasta yavrucaklara da şifalar nasip etsin inş
ohhh iyi bari sevindimSagol ablam. Yok bende arti getirmedi sabah tartildim eksideyim zaten azicik donerdi ya
kuzum sen yeni bi tarti alip rahat etsen dogrulugu bile şüpheliGünaydın güzeller,
Hevesle tartıya koştum. Baktım pili gene oynamış, tartmıyor. Bastırıp düzelttim. Sonra da 70.6 kg çıktım. Delirtcek beni.. alıp kırasım geldi. Bir haftadır 6 göreyim diye uyanıyorum abuk subuk sayılar oluyor. Bir de uyandığımdan beri hapşuruyorum, göz kapaklarım birbirine yapışmış, saçma bi hale geldim. Gördüğüm sayıdan sonra Cuma heyecanım söndü resmen.. pek enerji saçan bir mesaj olmadı üzgünüm ama bende durumlar böyle
ben izini sorduydum :))Az yiyince çok dokunmaz diye düşündüm, bir de Yok tutuyor sanki. İş konusunda geri dönüş olmadı henüz balım
Saol cnmCok gecmiş olsun,simdi nasıl oldu?
Hayırlı bereketli olsun ablacım:)inş tez zamnda alısırsın:)
Güzel menü cnm
Gayet güzel mantarın kalorisi baya düşük zaten cok da severim ben de:)
Canım inş bugün dinlenmiş durumdasındır iyi dayanmıssın,menün de güzel cnm bnce
Bugun herkesden sifir karbonlu, erken
kapanmis menuler bekliyorum
Geçmiş oldun kuzumGünaydınnn kızlarrr
Dün hic gelemedim oğlum önceki geceden beri hastaydı dün okulundan aradılar ateslnmiş aldı dedesi okuldan(ben kendi okulumdaydım) akşam da 39 u gecince atesi hastaneye götrdük bogaz enfeksiyonu olmuş kuzum;(gelince de hep birlikte uyumusuz,kusura bakmayın gelemedim;(Rabbim evlatlarımızı hastalıklardan uzak etsin,tğm hasta yavrucaklara da şifalar nasip etsin inş
Artik sende çalışıyorsun abla yardımcı olmalılar ne guzrl insan brklenmedik hazir seyler glrunce daha mutlu oluyorDun işe gitmeden yemek hazirladim kahvaltiyi zor yaptim mutfagi toplamaya yetisemedim
Bi geldimki oglusum mutfagi toplamış bulasik makinesini acmis pek mutlu oldum
Yolda gelirkende icimden gecmisti
Sanki toplasalar ne olur diye
Karnibahar sislik yapar cnm yaaKarnabaharli yoğurt
Benimkiler pek işgüzar degilde sasirdim :))Artik sende çalışıyorsun abla yardımcı olmalılar ne guzrl insan brklenmedik hazir seyler glrunce daha mutlu oluyor
Olsun o da guzel cnmBenim hic sebzem yok taze ama dondurucu da yeşil fasulye var onu yaparım belki bugün artik yogurt salata
Benimkiler pek işgüzar degilde sasirdim :))
Tamam ablaOlsun o da guzel cnm
Tuza da dikkat et tabiki suya da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?