Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınnn
büşracım ve fulyacım sizleri spor azminizden dolayı kutluyorum canlarım
hopiş,edda şu spor azminin yarısıda bize gelse
fadime abla hoşgeldin hadi artık gönder enişteyide gel yaww
hicran benim eşimde senin nişanlın gibi oda kilolu sen zayıfla çıtır ol ben böylemi kalayım diyo
kara kedi mineydi dimi isim valla cnm görmemezlik değilde iş yerindeyimya takır takır yazınca yine forumdamısın diyo oda dakiler dikkat çekiyo onun için az yazabiliyiorum arada unuttuysam affola
ayy kızlar unuttuklarım farsa affola herkesi öpüyorum

dünki menüm
sabah
1 simit
peynir
zeytin
y.çay

ara yok

öğlen
yarım kase domates çorbası
5y.kaşığı sade ıspanak
1 minik köfte
1 minik lahana sarma

ara
portakal

akşam
3 kurabiye
9-10 adet fıstık
1 bardak neskafe

ara
1 kivi
1 muz
dün çok karıştı benim yemek işi akşam sırf kurabiyelerin tadına bakmak için yemek yemedim sonrada komşuya gidince mecburen neskafe içtim vs vs isterseniz bahanelerimi artırabilirim

oyy oyy tşk ederim kızlar tarifler için dün akşam ıslak kek ve mahlepli kurabiye yaptım mübarek bir kabardı bir kabardı sevmedim pek
bu akşamda bir salata yeter sanırım gece sohbet güzelmiş maşallah

Günyadın cnmm...Gecenin sohbetide ayrı bi güzel oluyor... Gündüz uzun zamandır sabah yoktum bugün ben varım maşallah kimse yok

sabahtan öğleye kadarki kısma akşamada şunu yakıştırdım

süper yaa...yok canım kaçırmış sayılmazsın gayet iyi bir menü bence...bende bugün dikkat etmeyi düşünüyorum malum yarın tartılcam herkesi öpüyorum...

günaydın kızlar bugün çok yoğunum topiğe giremeyebilirim bir selam verip kaçıyom akşama menümü yazacam inşallah. kilo bildirimini yarın kaç gibi yapıyoruz birde foto işi ne oldu çekip yayınlayacak mıyız son karar ne. öpüldünüz
çok çalışmam gerek çok

ben haftasonu çektim foto tişört ve eşofman altı ile :) onları verem isterseniz

canım senin kilon iyi ya. sen bilirsin zaten düğün telaşı ile son ay kesin zayıflayacaksın

Cnm ne yapalım kendınızı nasıl hıssedıyorsanız oyle olsun artık :) İsteyen taytlı ısteyen esofmanlı fotolarını ceksın onumuzdekı hafta konusuruz gene konuyu

Menun guzewl cnm alkışşş :)

cuma günü ekleyebiliriz tayt iyi olmuş çıksın fazlalıklar ortaya

Ohhh sonunda utanmıyan b ırı gercı senın kılon az ama :) Neysee

kızlar dün bel inceltmeyi ararken kkda okudum biberiye yağını sürüp straçle sarmak inceltiyormuş deneyenler 5-7 cm inceldim sporsuz diyor :44::44::44:

Cnmm onlar normal cunku vucuttakı suyu atıyo sen ınceldıgını sanıyosun spor yapmadan o yagları yakamazsın...

ya ben dün arka bel kısmımda yağ maşallah genetik onu eritme hareketlerini keşfettim baya google la samimi oldum ama olsun buldum bikaç bişey gerçekten de çalıştırdım o bölgeyi

Bizede yazsana cnm nasıl hareketler bızde yapak :)

Ahh fulyacım sendemı ? Neyse onumuzdekı hafta herkes fotosunu ceksın konusur bı karar verırız napcamıza :)

Fikir güzel en azından şeyde olabilir facede sadece şu kişiler görebilir diyip bi klasör albüm açsan nasılsa herkes ekleniyor yavaş yavaş ordanda sonra karşılaştırma yapabiliriz

Face olomazda kk profılımde olusturabılırım mantıklı...

Ohhh hadı hayırlısı bakalım

Hopıss gaza getırmıssın kızııı tüühh sana

Süper tebrikler cok olculu olmus

Ooooo bayılırım ben buna
iyi geceler bayanlar sabah görüşürüz. alınganlık değil de bazen görünmez gibi hissediyom kendimi ne edem...

Yok artık Cnm sen nerde oturuyorsun yada nerelısın yazısmalarından egelı gıbı gordum ama Sendemı bızdensın gari

tebrıkler cnmcım nasıl dogru bı teshıstır :)

gelirler cnm birazdan bende 10 dk çıkıyorum göreve gitmem lazım

cnm ne gorevıne cıkıkıyorsun sorcam ne zamandır unutuyorum hep :)

Bende gordum cok begendım ama bedenlerı standart olurmu olmazmı bılemedım almadım ondan :)

Evt kılzar slmlar herkese :)

Anca işleri bitirip gecmısı okuyabıldım...Offf nasıl bı sabahtı o oyle yaa...Neyse dunku menum cok rezalet butun gun tutum kendımı aksam annem sarma sarmıs tabı hayır dıyemedım belkı 20 den fazla yemıstım ekmek yemedım hıc onu hafıfletıcı sebep sayıyorum artık :)

Neyse kızlar foto ısıne sıcak bakan var bakmayan var...İsteyen taytla ısteyen esefmonla cekılsın onumuzdekı cumaya kadar yuklemesını yapsın...Ama albumu nerde olusturacagımıza karar verelım eger burda yayınlansın ıstemıyorsanız KK da album olusturalım dıyorum ben.Fikirleriniz önmeli herkesten bi fikir bekliyorum

.kızlar bugün hepinize toplu yazıcam..rütbe sırasına göre gidiyorum...murç bebişim işlerin yoğun heralde..altta ismin var ama topikte cismin yok...seni daha fazla aramızda görmek isteriz canım..edda kuşum canın sıkkın biliyorum ama lütfen canın sıkıldıkça buzdolabına uzanma...yoksa benim gibi 95 i görürsün canım..evdeysen topikte kalmaya çalış..inan yemeyi önleyici , iştah kesici bir etkisi var..hoppişede fazla uyma, unutma o senin rakibin...fadimee artık aramıza dön bacım...kocanı artık iyileştir ve mümkünse evden postala..yoksa seni topikte göremiycez zannımca..fulyaa aslında sen yoksun ve sana bişeyler yazmam sencede bir çelişki olmazmı???sen benim analizimi yapa dur, sporuda bırakma..süpper gidiyosun ama ayağını kaydırmak için hain planlarım var... siyamum sende harikasın bacım...öğrencisin ama nerde öğrencisin, bölümün ne, nerde yaşarsın inan bir bilgim yok..bi ara bana hatırlat oldumu..nagiş sende harikasın...o kadar iş arasında bize zaman ayırıyosun ya ..helal sana....hicran sana diyecek sözüm yok bacım..zaten fıstık gibisin ....black cat bak seni siyahla yazıyorum ..adın üzerinde olduğun için ..ama senide fazla tanımıyorum..siyah bir kediciksin işte..daha çok online ol, burada olduğunu unutturma bize..ok...evetttttt...başka unuttuğum varmıki???varsa beni dövsün...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Fatih üni Halkla ilişkiler ve Reklamcılık bitirdim 1 yıl kadar ajans tecrübem oldu hatta şu sağlığın direk içinden gelmeyim Sağlık bilişim zirvesini yönettim Hastanede staj yaptım facede ekli olanlar görür isim vermiyim... Şuanda istemeye istemeye işletme bitiriyorum 3.sınıftayım aöf.. ama yüksek lisansı kafama taktım birde çok iyi bi grafikerim... okdr onun dışında evdeyim İstanbulda oturuyorum...21 yaşım daha bugün 38 beden pantolonumla apartmanda hava atma planlarım var

facede kapalı bi grup açıp yükleyelim kim ne zmn başladı nekadar verdi fotolarının altına bilgileri yazalım sonra mayıstada karşılaştırırız... ne dersiniz?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…