- Konu Sahibi Handandandan
-
- #28.641
oyy oyy tşk ederim kızlar tarifler için dün akşam ıslak kek ve mahlepli kurabiye yaptım mübarek bir kabardı bir kabardı sevmedim pek
bu akşamda bir salata yeter sanırım gece sohbet güzelmiş maşallah
günaydınnn
büşracım ve fulyacım sizleri spor azminizden dolayı kutluyorum canlarım
hopiş,edda şu spor azminin yarısıda bize gelse
fadime abla hoşgeldin hadi artık gönder enişteyide gel yaww
hicran benim eşimde senin nişanlın gibi oda kilolu sen zayıfla çıtır ol ben böylemi kalayım diyo
kara kedi mineydi dimi isim valla cnm görmemezlik değilde iş yerindeyimya takır takır yazınca yine forumdamısın diyo oda dakiler dikkat çekiyo onun için az yazabiliyiorum arada unuttuysam affola
ayy kızlar unuttuklarım farsa affola herkesi öpüyorum
Günyadın cnmm...Gecenin sohbetide ayrı bi güzel oluyor... Gündüz uzun zamandır sabah yoktum bugün ben varım maşallah kimse yok
dünki menüm
sabah
1 simit
peynir
zeytin
y.çay
ara yok
öğlen
yarım kase domates çorbası
5y.kaşığı sade ıspanak
1 minik köfte
1 minik lahana sarma
ara
portakal
akşam
3 kurabiye
9-10 adet fıstık
1 bardak neskafe
ara
1 kivi
1 muz
dün çok karıştı benim yemek işi akşam sırf kurabiyelerin tadına bakmak için yemek yemedim sonrada komşuya gidince mecburen neskafe içtim vs vs isterseniz bahanelerimi artırabilirim
sabahtan öğleye kadarki kısmaakşamada şunu yakıştırdım
dünki menüm
sabah
1 simit
peynir
zeytin
y.çay
ara yok
öğlen
yarım kase domates çorbası
5y.kaşığı sade ıspanak
1 minik köfte
1 minik lahana sarma
ara
portakal
akşam
3 kurabiye
9-10 adet fıstık
1 bardak neskafe
ara
1 kivi
1 muz
dün çok karıştı benim yemek işi akşam sırf kurabiyelerin tadına bakmak için yemek yemedim sonrada komşuya gidince mecburen neskafe içtim vs vs isterseniz bahanelerimi artırabilirim
Canım bence yaşına göre degildaha renkli cıvıl cıvıl seyler al sana daha cok yakısır
ben haftasonu çektim foto tişört ve eşofman altı ile :) onları verem isterseniz
canım senin kilon iyi ya. sen bilirsin zaten düğün telaşı ile son ay kesin zayıflayacaksın
öğlen yemeğimi yedim
yarım kase çorba
3-4 kaşık ıspanak pirinçsiz
1 tane minik lahana sarma
1 tane ufacık köfte
arkadaş çok ısrar etti ayıp olmasın diye yedim ama zayıflamışsın dedi
bu ara hava çok soğuk su içemiyorum ya unutmadan peşinede türk kahvesi içtim (mecburen )
cuma günü ekleyebiliriz tayt iyi olmuşçıksın fazlalıklar ortaya
kızlar dün bel inceltmeyi ararken kkda okudum biberiye yağını sürüp straçle sarmak inceltiyormuş deneyenler 5-7 cm inceldim sporsuz diyor :44::44::44:
ya ben dün arka bel kısmımda yağ maşallah genetik onu eritme hareketlerini keşfettim baya google la samimi oldum ama olsun buldum bikaç bişey gerçekten de çalıştırdım o bölgeyi
Selam kizlar, ogle yemegine getirecek hicbirsey bulamadim mecbur yine kahvaltilik gevrek yiyorum icine muz dogradim
canim bu foruma kiz ismiyle erkekler de uye olabiliyor biliyorsun degil mi, hatta gecen bir topikteyken biri itiraf etmisti gerci o gaymis ama olsunbiz resimleri cekip sana gondersek Murshcugum, sen 9. takim once-sonra diye bi klasor olusturup oraya koysan, mayisa bidaha cekip yine sana yollasak...? bakmak isteyen senin profilden girip 9. takim klasorunden bulsun? en azindan sadece senin arkadas listen gorebilir boylece. ne dersin? ben cunku cidden boy boy resim koymak istemiyorum buraya hem de taytla, 90 kilo halimle ayrica o gordugun resimlerin cogu 70 kiloya ait zaten son resimleri gormedin mi facede dugunden kareler vardi,, tombik tombigim
Fikir güzel en azından şeyde olabilir facede sadece şu kişiler görebilir diyip bi klasör albüm açsan nasılsa herkes ekleniyor yavaş yavaş ordanda sonra karşılaştırma yapabiliriz
bu arada ben de sabah dayanamadim tartildim valla kizlar 80leri ucundan gormusum
regl olmak uzereyim o yuzden siskinlik tam olusmadan tartilayim dedim, cuma olcam gibi gorunuyor cunku eger bu ay da gecikme olmazsa. 2 kilo fazla cikarsam kilo aldim falan sanmayin yaniiyi gidiyorum iyi
edda bak ben ne yiyorumEki Görüntüle 324640
Menüm :
Sabah : 2 dilim kepek ekmeğine ufak peynirle tost bastım yağsız
1 küçük salatalık
Ara: yok öğle yok
Ara: 1 fincan yeşil çay elmalı
Akşam: ! bardak sebze çorbası
1 tane biber dolması küçük yağsız( bana özel)
3 kaşık makarna salatası (yağsız tuzsuz haşlama ve yoğurt-dereotu soslu)
2 çatal kıvırcık salata
Ara: 1 elma
2 mandalina
1buçuk saat sporrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 324822
Malzemeler
9 orta boy patates
5,6dal maydanoz
1dal yeşil soğan
iki adet havuç
1yemek kaşığı mayonez
2,3 damla limon suyu
iki küçük yaprak kara lahana
bunuda ben buldum kurabiye niyetine
iyi geceler bayanlar sabah görüşürüz. alınganlık değil de bazen görünmez gibi hissediyom kendimi ne edem...
canim dur bakalim daha yeni aramiza katildin bizi tanisan boyle birseyin olmayacagini bilirdin moralini bozma bence yanlis anlama var ortada, simdi topik kalabaliklasti o yuzden bazen bazi paylasimlar dikkatten kacabiliyor artik daha dikkatli oluruz tum arkadaslar duysun
gelirler cnm birazdan bende 10 dk çıkıyorum göreve gitmem lazım
.kızlar bugün hepinize toplu yazıcam..rütbe sırasına göre gidiyorum...murç bebişim işlerin yoğun heralde..altta ismin var ama topikte cismin yok...seni daha fazla aramızda görmek isteriz canım..edda kuşum canın sıkkın biliyorum ama lütfen canın sıkıldıkça buzdolabına uzanma...yoksa benim gibi 95 i görürsün canım..evdeysen topikte kalmaya çalış..inan yemeyi önleyici , iştah kesici bir etkisi var..hoppişede fazla uyma, unutma o senin rakibin ...fadimee artık aramıza dön bacım...kocanı artık iyileştir ve mümkünse evden postala..yoksa seni topikte göremiycez zannımca..fulyaa aslında sen yoksun ve sana bişeyler yazmam sencede bir çelişki olmazmı??? sen benim analizimi yapa dur, sporuda bırakma..süpper gidiyosun ama ayağını kaydırmak için hain planlarım var... siyamum sende harikasın bacım...öğrencisin ama nerde öğrencisin, bölümün ne, nerde yaşarsın inan bir bilgim yok..bi ara bana hatırlat oldumu..nagiş sende harikasın...o kadar iş arasında bize zaman ayırıyosun ya ..helal sana.. ..hicran sana diyecek sözüm yok bacım..zaten fıstık gibisin .. ..black cat bak seni siyahla yazıyorum ..adın üzerinde olduğun için ..ama senide fazla tanımıyorum..siyah bir kediciksin işte..daha çok online ol, burada olduğunu unutturma bize..ok...evetttttt...başka unuttuğum varmıki???varsa beni dövsün.. .
Evt kılzar slmlar herkese :)
Anca işleri bitirip gecmısı okuyabıldım...Offf nasıl bı sabahtı o oyle yaa...Neyse dunku menum cok rezalet butun gun tutum kendımı aksam annem sarma sarmıs tabı hayır dıyemedım belkı 20 den fazla yemıstım ekmek yemedım hıc onu hafıfletıcı sebep sayıyorum artık :)
Neyse kızlar foto ısıne sıcak bakan var bakmayan var...İsteyen taytla ısteyen esefmonla cekılsın onumuzdekı cumaya kadar yuklemesını yapsın...Ama albumu nerde olusturacagımıza karar verelım eger burda yayınlansın ıstemıyorsanız KK da album olusturalım dıyorum ben.Fikirleriniz önmeli herkesten bi fikir bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?